Leolipop Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 Δεν το εκανες vs , αλλα για εμενα δεν αξιζει το 8αρι καθολου...Ειναι ρεζιλικι που υπαρχει , τη σημερον ημερα να βγαζεις κινητο nexus που δεν δεχεται μνημη στα 8GB (οποτε πες 6 διαθεσιμα).Εναμιση χρονο πριν το Xperia S το βγαλαν με 32...Τι να κανεις με τοσο χωρο ; Ενα βιντεο να τραβηξεις σε 1080, να περασεις ενα καλο παιχνιδι 800-1000ΜΒ και ενα προγραμμα πλοηγησης....δεν εμεινε και πολυ μετα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kyrlan Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 με διαφορά δεν είναι γιατί σ αυτά τα λεφτά υπάρχει και το nexus 4.... Φίλε όταν λέω το καλύτερο Value for money δεν εννοώ από το Play Store αλλά από τα ελληνικά online καταστήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakou Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 Δεν το εκανες vs , αλλα για εμενα δεν αξιζει το 8αρι καθολου...Ειναι ρεζιλικι που υπαρχει , τη σημερον ημερα να βγαζεις κινητο nexus που δεν δεχεται μνημη στα 8GB (οποτε πες 6 διαθεσιμα).Εναμιση χρονο πριν το Xperia S το βγαλαν με 32...Τι να κανεις με τοσο χωρο ; Ενα βιντεο να τραβηξεις σε 1080, να περασεις ενα καλο παιχνιδι 800-1000ΜΒ και ενα προγραμμα πλοηγησης....δεν εμεινε και πολυ μετα. ε ναι αυτό λέω και γω το 8άρι είναι για όποιον δεν ενδιαφέρεται για αποθηκευτικό χώρο και θέλει απλά ένα κινητό να πηγαίνει σφαίρα και να παίρνει πρώτο τις αναβαθμίσεις. Βέβαια αν φτιάχναν το usb otg θα διορθωνόταν αυτό το μειονέκτημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 ε ναι αυτό λέω και γω το 8άρι είναι για όποιον δεν ενδιαφέρεται για αποθηκευτικό χώρο και θέλει απλά ένα κινητό να πηγαίνει σφαίρα και να παίρνει πρώτο τις αναβαθμίσεις. Βέβαια αν φτιάχναν το usb otg θα διορθωνόταν αυτό το μειονέκτημα. Συμφωνω αλλα καποιος που θα θελει ενα κινητο με τις δυνατοτητες του NEXUS και θα τον ενδιαφερει να πηγαινει και "σφαιρα" να ασχολειται με αναβαθμισεις κτλ κτλ παει να πει οτι δεν θα ειναι κανενας entry level user.Αρα ο αποθηκευτικος χωρος θα του ειναι -λογικα- απαραιτητος μιας και θα ασχοληθει με το κινητο σοβαρα. Τεσπα, ξεφευγουμε αλλα νταξει κουβεντα να γινεται.:happy: Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekmamba Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 παιδια κατα αρχην καλησπερα, χτες τα ''ειδα ολα'' με το 4Χ μου.. :P λοιπον για να παρω τα πραγματα απο την αρχη, το εβαλα να φορτισει το βραδυ και λιγο πριν κοιμηθω ολοκληρωθηκε η φορτιση και το εβγαλα απο τον φορτιστη χρησιμοποιωντας το για λιγη ωρα. ( η μπαταρια δεν επεσε κατω απο το 90%) Το πρωι (μετα απο 8-9 ωρες) οταν το επιασα το κινητο ειχε κλεισει και διαπιστωσα οτι ειχε αδειασει εντελως η μπαταρια. Εχετε αντιμετωπισει κατι αντιστοιχο? Παραθετω και την φωτο με το σχετικο γραγημα της 'βουτιας' :p [ATTACH]30600[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 Προφανώς κάτι κράταγε το κινητό αναμμένο ....Εμενα παθαίνει το αντίθετο.Για πολλές ώρες δεν αλλαζει από 100%... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekmamba Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 Αυτο με το 100% το εχω παρατηρησει και εγω, απλα μου φανηκε ανησυχητικο γιατι οτι και αν ηταν ενεργο δεν δικαιολογειται να κλεισει μεσα σε αυτο το χρονικο διαστημα. (wifi, data, gps κτλ κτλ ηταν ανενεργα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 Στο γραφημα που εβαλες , ποια εφαρμογη ειχει την μεγαλυτερη καταναλωση ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rixter20 Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 εγω παντως παιδια πηγα και το πηρα το κινητο. ειναι λιγο μεγαλο μιας και ποτε δεν ειχα τοσο μεγαλα κινητα αλλα πιστευω πως θα το συνηθίσω. με μια πρώτη ματια μοθ αρεσε πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekmamba Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 Το κοιταξα μετα που το ειχα φορτησει παλι οποτε δεν μπορω να ειμαι σιγουρος. Οταν το κοιταξα παντως μεγαλυτερο μεριδιο καταναλωσης ειχε το android system. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 παιδια κατα αρχην καλησπερα, χτες τα ''ειδα ολα'' με το 4Χ μου.. :P λοιπον για να παρω τα πραγματα απο την αρχη, το εβαλα να φορτισει το βραδυ και λιγο πριν κοιμηθω ολοκληρωθηκε η φορτιση και το εβγαλα απο τον φορτιστη χρησιμοποιωντας το για λιγη ωρα. ( η μπαταρια δεν επεσε κατω απο το 90%) Το πρωι (μετα απο 8-9 ωρες) οταν το επιασα το κινητο ειχε κλεισει και διαπιστωσα οτι ειχε αδειασει εντελως η μπαταρια. Εχετε αντιμετωπισει κατι αντιστοιχο? Παραθετω και την φωτο με το σχετικο γραγημα της 'βουτιας' :p [ATTACH]30600[/ATTACH] To εχω παθει...2...3 φορες και ηταν ΠΑΝΤΑ καποια εφαρμογη που ετρεχε σαν τρελη στο backround και μου ετρωγε την μπαταρια. Τελευταια το επαθα με μια εφαρμογη με ενα προγραμμα μπαταρια που εχει ενα "ρομποτακι" που το βαζεις και σαν widget στην αρχικη οθονη και σου δειχνει ποση μπαταρια εχει. Γενικα πιο πολυ εφετζιδικο ηταν αλλα λεω "ποσο να τρωει?". Ε το πρωι κοιμηθηκα και ειχε καπου στο 85% και το πρωι ειχε κλεισει απο μπαταρια.:p Μιλαμε ρουφηγμα χειροτερο και απο την κυβερνηση. Για παρομοιους λογους ειχε γινει και τις αλλες φορες. Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekmamba Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 Ναι, το σκεφτηκα οτι ηταν κατι τετοιο, αλλα ακομα και τωρα δεν μπορω να βρω τι μπορει να εφταιγε (εφαρμογη ή widget), καθως δεν θυμαμαι να εχω βαλει κατι καινουργιο προσφατα. Επισης σημερα συμπεριφερεται ως συνηθως η συσκευη χωρις να εχω αλλαξει κατι. :P τελοσπαντων ιδωμεν, ελπιζω να μην ξαναπαρουσιαστει τιποτα αναλογο και τρεχουμε παλι :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
la_tribut_de_dan Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 Εγω παντός έχω καταργήσει όλα τα widgets,όχι για την μπαταρία απλα δεν με βολεύουν,την ώρα την βλεπω στην οθονη κλείδωματος και πανω δεξια,αυτο μου αρκεί.η μπαταρία όταν δεν το σκαλίζω είναι μπομπα,δοκιμαζετε καθημερινά με το endomondo με δεδομενα,gps και μουσική να τρέχουν για ώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riquelme Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 Κάθε μέρα το βγάζω το πρωί από την φόρτιση και το βράδυ θέλει πάλι αλλά με χρήση δεδομένων και wifi ενεργοποιημένα όλη μέρα +παιχνίδια και εφαρμογές. Προχθές έτυχε να έχω όλη την μέρα κλειστό το wifi και τα δεδομένα και να μην χρησιμοποιήσω εφαρμογές. Μόνο κάνα 15λεπτο κλήσεις. και το βράδυ ήταν ακόμα στο 98%. widgets ούτε εγώ έχω. Έχω κρατήσει μόνο 2 οθόνες, στη μια το social+ και η άλλη που είναι και η home screen μόνο 2 συντομεύσεις. Παράθεση When someone tells you "you can't". Turn around and say "watch me" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rixter20 Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 παιδιά εγώ το πήρα το Σαββάτο το κινητό και τώρα το βάζω για τρίτη φορά για φορτισμα. τη πρώτη φορά το φόρτιζα 12 ώρες. πολύ κάλο κινητό άλλα δεν είναι δυνατόν να κρατάει τόσο λίγο η μπανταρια. γιατί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riquelme Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 υπάρχει κάποια ρύθμιση ώστε να μην απενεργοποιείται το wifi όταν σβήνει η οθόνη; Παράθεση When someone tells you "you can't". Turn around and say "watch me" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 Nαι , οταν μπεις εκει που βλεπεις τα δικτυα πατας το κουμπι επιλογων και για προχωρημενους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l_kostas Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 Γεια σας,ειχα δει οτι στο s3 μπορεις να μικρυνεις το βιντεο και να το βαλεις σε μια γωνια να το παρακολουθεις ενω κανεις κατι αλλο.υπαρχει κατι αντιστοιχο στο 4Χ?επισης πιστευετε να πεσει και αλλο η τιμη του οταν βγει το G? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 Nομιζω οτι το ειχα κανει αυτο με μια εφαρμογη.Floating video την ελεγαν αν θυμαμαι καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 Nομιζω οτι το ειχα κανει αυτο με μια εφαρμογη.Floating video την ελεγαν αν θυμαμαι καλα. Super video & popup Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l_kostas Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 τελικα για αναβαθμιση λογισμικου εχουμε κανενα νεοτερο?να μαθαινουμε κ εμεις οι υποψηφιοι αγοραστες?το ξερω οτι ειναι αχρειαστη απλα απο περιεργεια!το optimus g ξερουμε ποτε ερχεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manhunter Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Οντως, καλό θα ήταν να έχουμε μια ενημέρωση για το πότε Οχι για τίποτα αλλαγές, έτσι, για ψυχολογικούς λόγους :) Παράθεση I am a traveler of both time and space Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amdnikos Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Με κάθε επιφύλαξη, στο xda γίνεται ήδη ένας χαμός! Καλώς μας ήλθες JB! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Παρακολουθω το θεμα αλλα μακαρι να υπηρχε εποπτεια επι του θεματος απο τους Mods οπως γινεται εδω....Χαμος απο ακυρα ποστ και οταν ενας ειπε σε Mod οτι ειναι χαλι το θεμα , μονο που δεν του την ειπε που δεν κανει αναφορα στα ποστ οφτοπικ. Δεν βγαζω ακρη να πω την αληθεια...Καταφεραν κατι ; Δεν καταφεραν ; Δεν ξερω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amdnikos Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Παρακολουθω το θεμα αλλα μακαρι να υπηρχε εποπτεια επι του θεματος απο τους Mods οπως γινεται εδω....Χαμος απο ακυρα ποστ και οταν ενας ειπε σε Mod οτι ειναι χαλι το θεμα , μονο που δεν του την ειπε που δεν κανει αναφορα στα ποστ οφτοπικ. Δεν βγαζω ακρη να πω την αληθεια...Καταφεραν κατι ; Δεν καταφεραν ; Δεν ξερω.... 5-6 χρήστες αναφέρουν ήδη ότι έκαναν με επιτυχία την εγκατάσταση. Πρόκειται για open EU firmware. Το φλασαραν μεσώ του hacked lg tool και μάλιστα δε κάνει ούτε wipe τα data. Σε 20 λεπτά περίπου θα έχει κατέβει το τιμημένο και θα δώσω άμεσα feedback. Ninja Edit** Είναι επίσημα confirmed και με screenshots από χρήστες! Εχουμε Jelly bean! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts