stelios1981 Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Kαλησπερα εχω κι εγω καποιες αποριες σχετικα με την συσκευη,η αληθεια ειναι οτι μετα το Opimus black Που ειχα πριν καποια χρονια με κανει να μην θελω να ακουσω αλλο αυτο το ονομα εταιρειας,αλλα διαβαζω καλα λογια για το 4Χ επισης παιζει σε καλες τιμες σε σκρουτζ και σουπερ τιμη σε αγγελια καινουργιο,το θεμα μου ειναι η υποστηριξη απο lg και το αγκαθι της μπαταριας...με την ics πανω πως ειναι η μπαταρια,αναβαθμιστηκε?Επισης για JB ξερουμε ποτε θα παρει?Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 H μπαταρια με την τελευταια εκδοση ειναι σαφως βελτιωμενη σε σχεση με παλιοτερες εκδοσεις κατι που δειχνει πως λογω λογισμικου υπαρχουν ακομα περιθωρια για βελτιωση , ισως μεγαλη αν συγκρινουμε με το One X που ειχε πολυ θετικη επιδραση η αναβαθμιση σε 4.1 . Παντως το 4Χ ειναι κατι που δουλευει τοσο σωστα και ομαλα που αν δεν ημασταν δεκτες πλυσης εγκεφαλου απο αλλους κατασκευαστες , δε θα μας απασχολουσε τοσο. Προσωπικα μπορω να πω πως 4 μηνες που το εχω , δεν εχει κανει ποτε επανεκκινηση το τηλεφωνο και δεν νεκρωσε ξαφνικα (εννοω να κλεισει η οθονη και να θελει να βγει η μπαταρια για να ανοιξει , κατι που παθαινα συχνα σε S2 με στοκ 4.0.4 ρομ) Δεν εχει τροπο να υπονομευσει τη χρηση που θες να του κανεις. Λειτουργει τοσο ομαλα που ολο θες να το "παιζεις" για αυτο κιολας και φευγει η μπαταρια .Σαν συσκευη κλησεων και πιο πολυ τηλεφωνου μαζι με ραδιοφωνο και μουσικη , εχει πολυ καλες επιδοσεις και μεγαλη αυτονομια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios1981 Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση σου,οποτε λογικα με jb αναβαθμιση θα παει καλυτερα σε αυτονομια κτλπ.Επισης διαβασα για καποια custom roms V10F καπως ετσι οτι δινει ακομη μεγαλυτερη αυτονομια στη συσκευη αμα την ρουταρεις,ισχυει αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 H F ειναι τυπικα μια εκδοση πισω και ανεπισημα 2 εκδοσεις πισω.Απο την αποψη οτι ειχε διαρευσει η V10g σαν beta εκδοση (την ειχα για 3 μερες και δεν ειδα σε κατι να ειναι Beta, μια χαρα δουλευε οπως παντα) και λιγο μετα βγηκε η V10h που ειναι η τελευταια, οπου πολλοι, μαζι και εγω ειδαν βελτιωση σε σχεση με προηγουμενες.Ολες οι εκδοσεις με ονομασια V10* ειναι οι επισημες. Με root, αυτο που βοηθαει τη συσκευη ειναι οτι μπορεις να αφαιρεσεις πολλες εφαρμογες αχρηστες για τον καθενα πραγμα που σημαινει οτι δεν θα υπαρχουν στο παρασκηνιο ωστε να σου τρωνει πορους απο τη συσκευη κατα τη λειτουργια. Παντα εχω root με αυτο το σκεπτικο το οποιο εχει βαση διοτι ειναι σχεδον βεβαιο οτι απο το συστημα του τηλεφωνουν δεν υπαρχει καλη διαχειριση ενεργειας και περιμενουμε μεγαλη βελτιωση με την μεταβαση σε 4.1 . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Προσωπικα μπορω να πω πως 4 μηνες που το εχω , δεν εχει κανει ποτε επανεκκινηση το τηλεφωνο και δεν νεκρωσε ξαφνικα (εννοω να κλεισει η οθονη και να θελει να βγει η μπαταρια για να ανοιξει , κατι που παθαινα συχνα σε S2 με στοκ 4.0.4 ρομ) Kαι σε μένα είναι το 1ο τηλέφωνο που δεν έχει κολλήσει ποτέ:clap:Respect και πολλά μπράβο για τους οδηγούς Leo:bow: Προσωπικά θα κάνω root όταν στο μέλλον σταματήσουν οι αναβαθμίσεις,ξεκλειδωθεί ο bootloader και θα θέλω να βάλω την επόμενη από την jb έκδοση.( ελπίζω μόνο να είσαι ακόμα κάτοχος του κινητού τότε ώστε να μας πεις πως να το κάνουμε :) ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Προσωπικα μπορω να πω πως 4 μηνες που το εχω , δεν εχει κανει ποτε επανεκκινηση το τηλεφωνο και δεν νεκρωσε ξαφνικα (εννοω να κλεισει η οθονη και να θελει να βγει η μπαταρια για να ανοιξει , κατι που παθαινα συχνα σε S2 με στοκ 4.0.4 ρομ) Δεν εχει τροπο να υπονομευσει τη χρηση που θες να του κανεις. Λειτουργει τοσο ομαλα που ολο θες να το "παιζεις" για αυτο κιολας και φευγει η μπαταρια .Σαν συσκευη κλησεων και πιο πολυ τηλεφωνου μαζι με ραδιοφωνο και μουσικη , εχει πολυ καλες επιδοσεις και μεγαλη αυτονομια. Η αλήθεια ειναι πως ούτε κι εγώ έχω αντιμετωπίσει κάποιο θέμα με restart η κάποιο κόλλημα.με το s3 είχα αντιμετωπίσει στην 4.1 και δε μπορω να καταλάβω το γιατι,υπάρχουν πολλοί χρήστες με προβλήματα στο s3. Lag επισης μηδαμινό. Η μπαταρία απλα σαν τηλέφωνο κρατάει σε ικανοποιητικό επίπεδο,με χρήση wifi όμως την καταπίνει με πολυ γρήγορο ρυθμό,δεν ειναι οτι ειναι τόσο ομαλή η απόδοση του που ενθουσιάζεται ο χρήστης και παίζει όλο και περισσότερο με το κινητο,ειναι οι πολυ απλα η μπαταρία δεν αποδίδει καθόλου σωστά τις απαιτήσεις κινητου,χρήστη...πάντα με χρήση data,wifi. Παρόλα αυτά την μέρα μου την βγάζει γιατι δεν το σκαλίζω σχεδόν καθόλου.αν πάντως δεν ήμουν καθόλου ευχαριστημένος θα το χα σκοτώσει όσο,όσο. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Kαι σε μένα είναι το 1ο τηλέφωνο που δεν έχει κολλήσει ποτέ:clap:Respect και πολλά μπράβο για τους οδηγούς Leo:bow: Προσωπικά θα κάνω root όταν στο μέλλον σταματήσουν οι αναβαθμίσεις,ξεκλειδωθεί ο bootloader και θα θέλω να βάλω την επόμενη από την jb έκδοση.( ελπίζω μόνο να είσαι ακόμα κάτοχος του κινητού τότε ώστε να μας πεις πως να το κάνουμε :) ) Φιλε τον να περασεις μεσα καστομ ειναι οτι πιο ευκολο. Ενα καστομ ρεκοβερυ θες και μια ρομ σε αρχειο ζιπ...πιο ευκολο δε γινεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ATITHASOS2 Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 παιδια γνωριζει κανεις πως στο μενου "εξοικονομηση ενεργειας" ενεργοποιητε η επιλογη ωστε να ειναι παντα το τηλ. σε αυτο το mode κ οχι μονο οταν πεσει η μπαταρια κατω απο τα προκαθορισμενα ποσοστα % που εχει ετοιμα να επιλεξεις?Σε ενα φιλο με LG 2x kai ICS γινετε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Ισως αυτο να γινει με καποια εξωτερικη εφαρμογη...Αλλα δεν βοηθαει σε τιποτα ετσι και αλλιως κατα τη γνωμη .Οτι εχει αυτοματα το κανεις και μονο σου...Πιο πολυ θα βολευε πχ αν εισαι root να εβαζες το antutu cpu master οπου βαζεις σε προφιλ να εχει μικροτερη μεγιστη συχνοτητα η cpu μπας και υπαρξει ουσιαστικη συμπερισφορα ως προς την μπαταρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ATITHASOS2 Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 εχεις δει διαφορα με to antatu cpu master?ελαγα να βαλω να δοκιμασω το JuiceDefender Ultimate,για το οποιο δαβασα καλες κριτικες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Απειροελαχιστη για αυτο το αφηνω οπως ειναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 (edited) κάτι ψιλοαρνητικό που εντόπισα είναι η χαμηλή ένταση και του ακουστικού άλλα και του ηχείου στο πίσω μέρος.Εεεεεεεε δεν μπορούμε να τα έχουμε και όλα δικά μας, άλλωστε μπορεί να διορθωθεί κάπως με την επόμενη αναβάθμιση. Κατά τα άλλα το κινητό είναι άψογο και αξιοπρεπέστατο. Η φωτογραφική μηχανή είναι πάνω από το μέσο όρο και όχι τόσο χάλια όσο κάποιοι έλεγαν (σε άλλο φόρουμ). Επίσης η οθόνη στην αυτόματη φωτεινότητα έχει πάρα πολύ καλό αισθητήρα και προσαρμόζει τη φωτεινότητα όσο πρέπει χωρίς να κουράζει τα μάτια, πράγμα που δεν έχω συναντήσει σε κανένα κινητό που είχα μέχρι τώρα ιδίως με amoled οθόνη. Edited February 13, 2013 by frastgr Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Νέος οδηγός για Root από τον Leolipop! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rizla7 Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Καλησπέρα στη παρέα.. Το κινητό υποστηρίζει σύνδεση usb stick; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Οχι , τουλαχιστον επι του παροντος μιας και πιστευω οτι ειναι θεμα software και οχι της συσκευης. Μπορει και μακαρι με την αναβαθμιση να υπαρξει τετοια δυνατοτητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 (edited) Σημερα μου ηρθε η 32αρα η samsung micro-sd class 10. Aπο περιεργεια και μονο εκανα test στο Antututututu ΚΑΙ με την sd και εβγαλα αποτελεσμα 14450. Την στιγμη που με την προηγουμενη που ειχα (class 4 sanDisk) εβγαζα σκαρτα στα 12000. Ετσι απλως το αναφερω.Οπως εχω ξαναπει για εμενα το πιο σημαντικο benchmark ειναι αυτο του χεριου και του σκαλισματος.;) Edited February 14, 2013 by mario_fit Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Ευγε!!! Ετσι , ανεβασε τον πηχυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Didimos Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Σημερα μου ηρθε η 32αρα η samsung micro-sd class 10. Aπο περιεργεια και μονο εκανα test στο Antututututu ΚΑΙ με την sd και εβγαλα αποτελεσμα 14450. Την στιγμη που με την προηγουμενη που ειχα (class 4 sanDisk) εβγαζα σκαρτα στα 12000. Ετσι απλως το αναφερω.Οπως εχω ξαναπει για εμενα το πιο σημαντικο benchmark ειναι αυτο του χεριου και του σκαλισματος.;) Με 16άρα Kingston class 4 (αξίας 9.50 ευρώ) πάντα βγάζει λίγο πάνω από 14000 ! :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Ακριβως την ιδια καρτα εχω και εγω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Eμενα η προηγουμενη καρτα πρεπει γενικα να ειχε προβλημα γιατι και σε reader που την εβαζα για αντιγραφομεταφορα αρχειων, καθε τοσο κολλουσε, εβγαζε error, σερνοταν.Οτι μου εκανε δηλαδη και στο κινητο.(ειδικα στην μεταφορα αρχειων απο το pc, πανω απο μερικα mb ΠΑΝΤΑ εβγαζε error.Eνω αυτη πουχου δεν μου το κανει) Γι'αυτο και εβαλα το benchmark γιατι οι υποψιες μου οτι η προηγουμενη ειχε καποιο θεματακι επιβεβαιωνονται. 14χιλιαρικα με την προηγουμενη δεν επαιζε να βγαλω ακομα και βουλευτης να ημουν. Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Didimos Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Πληροφοριακά να πω πως για να πάρετε μια στιγμιαία φωτογραφία της οθόνης του κινητού σας ή αλλιώς σε απλά ελληνικά "a screen shot" , πατάτε ταυτόχρονα το πάνω κουμπί "ON" και το κάτω της έντασης ήχου ! :happy: Η φωτογραφία αποθηκεύεται στη μνήμη του κινητού και δημιουργεί νέο φάκελο "Screenshots" μέσα στο φάκελο "Pictures" ! Για κάποιους , που ίσως δεν το γνώριζαν... ! :X Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathi Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Πληροφοριακά να πω πως για να πάρετε μια στιγμιαία φωτογραφία της οθόνης του κινητού σας ή αλλιώς σε απλά ελληνικά "a screen shot" , πατάτε ταυτόχρονα το πάνω κουμπί "ON" και το κάτω της έντασης ήχου ! :happy: Η φωτογραφία αποθηκεύεται στη μνήμη του κινητού και δημιουργεί νέο φάκελο "Screenshots" μέσα στο φάκελο "Pictures" ! Για κάποιους , που ίσως δεν το γνώριζαν... ! :X Τι πληροφοριακα ρε φιλε..... Τωρα εψαχνα στο play εφαρμογη για screenshot....:eek: Χιλια ευχαριστω και παλι :thumbup: Παράθεση http://www.hlektrologio.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Eχει φροντισει για ολα η LG ....Τι το περασατε :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Πληροφοριακά να πω πως για να πάρετε μια στιγμιαία φωτογραφία της οθόνης του κινητού σας ή αλλιώς σε απλά ελληνικά "a screen shot" , πατάτε ταυτόχρονα το πάνω κουμπί "ON" και το κάτω της έντασης ήχου ! :happy: Η φωτογραφία αποθηκεύεται στη μνήμη του κινητού και δημιουργεί νέο φάκελο "Screenshots" μέσα στο φάκελο "Pictures" ! Για κάποιους , που ίσως δεν το γνώριζαν... ! :X Πλαααααααααααααακα κανεις....:blink: Οντως τωρα το δοκιμασα και το εκανε...Ντοινγκ!!! Δεν ειχα ιδεα!!!!:D Τhanx mate!!!Πολυ χρησιμο!!!!:up: Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yamahar6 Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 απο αυριο μπαινω και εγω στο club του 4x :food: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts