leris2 Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Κανε search στο google touch led notification. Εχουν κανει παραπονα οτι τρωει αρκετη μπαταρια ομως. Χρειαζεται root access. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 (edited) Τελικά φίλε Λεωνίδα θα πάω για το άσπρο... Δεν μπορώ να πάω σε άλλο κατάστημα, γιατί είναι επιδότηση με έγκριση Κριμα απο τη μια αλλα απο την αλλη μια χαρα ειναι και το ασπρο επειδη τετοιο εχω :p Κανε search στο google touch led notification. Εχουν κανει παραπονα οτι τρωει αρκετη μπαταρια ομως. Χρειαζεται root access. Ειχα δοκιμασει μερικα τετοια αλλα δεν αξιζουν...Θα το κανατσεκαρω. Κατεβασα πριν λιγο το iLEd , το οποιο αναβει μαυρη η οθονη με αναλογο εικονιδιο σε καποιο σημειο της.Για να μην ειναι ενεργοβορο εχει ρυθμιση απο sensor ωστε να ενεργοποιειται αυτη η λειτουργια οταν υπαρχει φως.Πχ σε τσεπη η τσαντα θα παραμεινει κλειστη και οταν βγει θα αναψει. ΘΑ δω πως θα παει με αυτο.Αλλωστε τελευταια το τηλ μου δεν χτυπαει καν ! Οπως ειδα σε μια σελιδα για κατι benchmarks , ηδη δοκιμαζεται η V18d Edited February 2, 2013 by Leolipop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leris2 Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Οπως ειδα σε μια σελιδα για κατι benchmarks , ηδη δοκιμαζεται η V18d Αντε να δουμε. Πες μας πως παει η εφαρμογη απο μπαταρια γιατι οντως ειναι must. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Πρεπει να το τσεκαρω γιατι κατι κουλα μου κανει απο χθες.Το εβγαλα με φουλ μπαταρια στις 12 το βραδυ και το πρωι στις 10 ειχε 79% .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 (edited) Στο θέμα μπαταρίας θα πρέπει να ξανα-αναφερθούμε, για να καταλάβουμε διαφορές. Εγώ έχω εγκατεστημένο το LG touch led notifications εδώ και πολύ καιρό και από την εμπειρία μου, η κατανάλωση μπαταρίας είναι λιγότερο από ανεπαίσθητη... edit: Ενδεικτικά αναφέρω πως όταν τέσταρα την αυτονομία του κινητού αφήνοντας την εξαιρετικά απαιτητική εφαρμογή Glowball της Nvidia να τρέχει συνεχώς υπό κατάλληλη γωνία για αέναη κίνηση, σε ανοιχτή οθόνη με 30% φωτεινότητα (αυτή χρησιμοποιώ συνήθως στο κινητό) και ανοιχτό τον ήχο και το wifi, το κινητό χρειάστηκε 2 ώρες ακριβώς για να αδειάσει τη μπαταρία του. Όταν δεν "εξαντλώ" το κινητό με απαιτητικές εφαρμογές αλλά το χρησιμοποιώ για πιο casual χρήση (μηνύματα, email, σημειώσεις, φωτογραφίες, εφαρμογή για ΜΜΜ, ειδήσεις, tapatalk), το κινητό μου βγάζει ~2(+κάτι ώρες) μέρες χρήσης, με περίπου 3:45 ώρες οθόνη ανοιχτή. Edited February 2, 2013 by Feregorn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Tωρα δοκιμασα το LG touch led notifications και δεν με αφησε αδιαφορο.Εκανα κληση και καθεπχ 2 δευτερα αναβοσβηνει τα πληκτρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leris2 Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Ακομα και κατι σαν το μηλοφωνο με το φλας θα ηταν καλοδεχουμενο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 ετοιμος να τσερκαρω αυτη τη ρομ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2123602 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Ακομα και κατι σαν το μηλοφωνο με το φλας θα ηταν καλοδεχουμενο.... Σαν τι δηλαδη ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leris2 Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Σαν τι δηλαδη ; Οταν χτυπαει το τηλ αναβοσβηνει σαν τρελο το φλας. Δν θα μπορουσε να κανει το ιδιο σε πιο ηρεμο ρυθμο (και ισως με λιγοτερο "φως") για τις χαμενες κλησεις? Ιδεες για developing πεταω.. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Οταν χτυπαει το τηλ αναβοσβηνει σαν τρελο το φλας. Δν θα μπορουσε να κανει το ιδιο σε πιο ηρεμο ρυθμο (και ισως με λιγοτερο "φως") για τις χαμενες κλησεις? Ιδεες για developing πεταω.. :p Beacon LED Flash notification Aυτο λες φανταζομαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Στο 4Χ? γιατι αλλο avatar βλεπω..... Στο 4χ ναι αλλα θελει ακομα δουλεια η ρομ Δεν βρισκει την βονταφονε αυτοματα αλλα.μονο με αναζητηση με το χερι. Δεν βλεπει και την εξωτερικη καρτα sd Πεταει και fc στην καμερα καμια φορα Αυτα απο τα 30. Λεπτα που την εβαλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Το ξεχασα !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos5692 Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Καλησπέρα παιδιά. Να ρωτήσω κάτι θα ήθελα, βιντεοκλήσεις πώς μπορώ να κάνω?? Γιατί δεν βρίσκω κάποια επιλογή. Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Καλησπέρα παιδιά. Να ρωτήσω κάτι θα ήθελα, βιντεοκλήσεις πώς μπορώ να κάνω?? Γιατί δεν βρίσκω κάποια επιλογή. Ευχαριστώ πολύ! Μεσω τηλεφωνου δεν γινεται .Μπορεις σιγουρα μεσω skype , tango κλπ .Εχω δοκιμασει και με τα 32 αυτα μεσω 3G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Endermyp Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 Παιδια καλησπέρα, 4 ερωτησεις. Σε κινητο που δε θα γινει root 1. Η μπαταρια πόσο βγαζει με 1-1,5 ωρα τηλεφωνικες κλησεις , κανα 2ωρο wifi browsing σε sites-blogs, και 0,5- 1 ωρα u tube? 2. Εαν το κινητο φορτιζει, του κανεις ζημια αν εκείνη την ωρα ακούς πχ ραδιοφωνο ή κανεις browsing? 3. Ισχυει οτι η μπαταρια ειναι αδυναμη-κανει γρηγορα drain? 4. Υπαρχουν μεγαλυτερες official μπαταριες? Θελω με την παραπανω χρηση που περιεγραψα να βγαζει από 9 το πρωι μεχρι 9 το βραδυ. Καλα για οficial jellybean το βλεπω ρουλέτα. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 Θα τα απαντησω μαζεμενα.Οι λειτουργιες που λες στο 1μ περα απο την οθονη που αναλογως την φωτεινοτητα εχει και καταναλωση , λειτουργουν τον οικονομικο πυρηνα και οχι τους δυνατους 4, οποτε με αυτη τη χρηση δε θα εκπλαγω αν βγαλεις και πανω απο 2 μερες , αν το βαζεις και σε λειτουργια πτησης τη νυχτα. Μπαταριες "γνησιες" δεν εχω δει καπου. Το τηλ δεν εχει θεμα αν το φορτιζεις και το χρησιμοποιεις ταυτοχρονια για αυτα που λες.Αλλα αν παιζεις κατι βαρυ πχ (το εκανα εγω χτες με θηκη) ζεστενεται αρκετα σχετικα , χωρις ομως αντικτυπο στη συσκευη. Εχω παρατηρησεις οτι αν υπερθερμανθει υπερβολικα , λαγκαρει το τηλεφωνο με αυρη οθονη σαν να προσπαθει να κρυωσει.Δεν επανεκκινει και δεν κλεινει αν ζεσταθει. Καλο θα ειναι να το φορτιζεις μεταξυ 10-20 %. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Endermyp Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 (edited) Θα τα απαντησω μαζεμενα.Οι λειτουργιες που λες στο 1μ περα απο την οθονη που αναλογως την φωτεινοτητα εχει και καταναλωση , λειτουργουν τον οικονομικο πυρηνα και οχι τους δυνατους 4, οποτε με αυτη τη χρηση δε θα εκπλαγω αν βγαλεις και πανω απο 2 μερες , αν το βαζεις και σε λειτουργια πτησης τη νυχτα. Μπαταριες "γνησιες" δεν εχω δει καπου. Το τηλ δεν εχει θεμα αν το φορτιζεις και το χρησιμοποιεις ταυτοχρονια για αυτα που λες.Αλλα αν παιζεις κατι βαρυ πχ (το εκανα εγω χτες με θηκη) ζεστενεται αρκετα σχετικα , χωρις ομως αντικτυπο στη συσκευη. Εχω παρατηρησεις οτι αν υπερθερμανθει υπερβολικα , λαγκαρει το τηλεφωνο με αυρη οθονη σαν να προσπαθει να κρυωσει.Δεν επανεκκινει και δεν κλεινει αν ζεσταθει. Καλο θα ειναι να το φορτιζεις μεταξυ 10-20 %. Leolipop, σ ευχαριστω για την αμεση απαντηση! Κοιτα, για τη φωτεινότητα, ενα παιδι που εχει το 4Χ βρεθηκε σε κοινή παρέα κ το πείραξα 5 λεπτά, ημουνα σε εσωτερικο χωρο,το ειχε στο 40% κ δεν ειχα κανενα προβλημα θεασης. Thanks edit. Απο την αλλη βεβαια το κινητο το εχω 24-7 ανοιχτο γιατι δεν εχω σταθερο....θα δουμε! Edited February 3, 2013 by Endermyp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 εγω το εχω στο 30 να φανταστεις και αυτοματη φυσικα.Ενιοτε σε πολυ σκοτεινο χωρο , και στο 30 πολυ μου φαινεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Endermyp Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 εγω το εχω στο 30 να φανταστεις και αυτοματη φυσικα.Ενιοτε σε πολυ σκοτεινο χωρο , και στο 30 πολυ μου φαινεται. και τσουπ βλεπω στο review του myphone να αναφερει αυτό. ¨"Προσπαθήσαμε (πιστέψτε μας είναι δύσκολο) να χρησιμοποιήσουμε τη συσκευή με φειδώ, χρησιμοποιώντας την μόνο για 2-3 ολιγόλεπτες τηλεφωνικές κλήσεις, τον έλεγχο της ηλεκτρονικής μας αλληλογραφίας, τον αραιό έλεγχο του λογαριασμού μας στο twitter, την ανάγνωση των νέων από την κεντρική σελίδα του myphone.gr και... σχεδόν τίποτα άλλο. Με αυτόν τον τρόπο, η συσκευή κατάφερε να αντέξει περίπου 15 ώρες.Τις υπόλοιπες ημέρες, που τη ζορίζαμε πραγματικά (τόσο για προσωπική ευχαρίστηση όσο και για τις ανάγκες του review), ποτέ δεν καταφέραμε να την κρατήσουμε ενεργή για περισσότερες από 9 ώρες... Ενδεχομένως λοιπόν το Optimus 4X HD να είναι το πιο «ενεργοβόρο» τετραπύρηνο της αγοράς, μολονότι διαθέτει μία μπαταρία εντυπωσιακά μεγάλης χωρητικότητας. " http://www.myphone.gr/d/lg/optimus-4x-hd.112/review/page-4 ελπιζω τοτε που εγινε το review να μην ειχαν βγει βελτιωτικα updates...:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 Απο τοτε εχουν βγει ανετα 5 ενημερωσεις.Ειδικα στην τελευταια την "Η" και εγω αλλα και πολλοι αλλοι στο xda αναφερουν βελτιωση στην διαχειρηση μπαταριας.Ειχα ενοχλησει και εγω την LG για αυτο το θεμα και την εστιαση της καμερας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriskoy Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 Παιδια, με τις νεες ενημερωσεις εχει βελτιωθει το προβλημα της καμερας? Στο τσακ ειμαι να το παρω αλλα κολλαω εκει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 Δεν το λες προβλημα.Παντως διορθωθηκε....η εστιαση που ειχε το θεμα στο βιντεο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepe1 Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 Ξέρουμε αν ο Γερμανός θα το φέρει σε μαύρο;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepe1 Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 Ναι και έχει 12 άτοκες δόσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts