mario_fit Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 Οκ Λεω,καποια στιγμη θα το δοκιμασω τοτε και ελπιζω να τα καταφερω και να μην "μπρικαρω" το τηλεφωνο :lol: Mπα...δεν νομιζω να το κανεις "τουβλο" το κινητο...Ειναι ιδιαιτερα απλη διαδικασια για το 4x και μετα εχεις το πελονεκτημα να σβησεις προγραμματα που εχει βαλει απο πριν η lg και μπορει να μην τα θες (ελευθερωνεις και RAM ετσι), να βαλεις καποιο προγραμμα για να μπλοκαρεις τις διαφημισεις κτλ. Παντως προσωπικα οταν ειχα το galaxy το 1 που το ειχα κανει brick κανα 2 φορες, υπηρχε τροπος να το επαναφερω χωρις να χρειαστει service κτλ. Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 Λοιπόν, για το GPS που αντιμετώπιζα πρόβλημα, έβαλα το πρόγραμμα που μου πρότεινε ο leolipop, αλλά και πάλι αποτέλεσμα δεν είδα. Βγήκα στην ταράτσα και έβαλα το gpsfix deluxe να τρέξει. Ενώ άρχισε να "βρίσκει" και να προσθέτει δορυφόρους, έφτασε μέχρι τον 7 και μετά άρχισε να τους χάνει πάλι έναν έναν. Χωρίς ποτέ να κάνει lock! Και όταν πήγα στο Navigon ούτε αυτό βρήκε τίποτα. Το κοιτούσα για πάνω από 10 λεπτά, ώσπου με έπιασε το κρύο και ξαναμπήκα μέσα. Τι μπορώ να κάνω πλέον; Είναι hardware το θέμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Didimos Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 Λοιπόν, για το GPS που αντιμετώπιζα πρόβλημα, έβαλα το πρόγραμμα που μου πρότεινε ο leolipop, αλλά και πάλι αποτέλεσμα δεν είδα. Βγήκα στην ταράτσα και έβαλα το gpsfix deluxe να τρέξει. Ενώ άρχισε να "βρίσκει" και να προσθέτει δορυφόρους, έφτασε μέχρι τον 7 και μετά άρχισε να τους χάνει πάλι έναν έναν. Χωρίς ποτέ να κάνει lock! Και όταν πήγα στο Navigon ούτε αυτό βρήκε τίποτα. Το κοιτούσα για πάνω από 10 λεπτά, ώσπου με έπιασε το κρύο και ξαναμπήκα μέσα. Τι μπορώ να κάνω πλέον; Είναι hardware το θέμα; Στη δική μου συσκευή με την τελευταία έκδοση λογισμικού ( V10H ) και με το Navigon , κανένα απολύτως πρόβλημα. Βρίσκει δορυφόρους και είναι έτοιμο σε μισό λεπτό ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 Λοιπόν, για το GPS που αντιμετώπιζα πρόβλημα, έβαλα το πρόγραμμα που μου πρότεινε ο leolipop, αλλά και πάλι αποτέλεσμα δεν είδα. Βγήκα στην ταράτσα και έβαλα το gpsfix deluxe να τρέξει. Ενώ άρχισε να "βρίσκει" και να προσθέτει δορυφόρους, έφτασε μέχρι τον 7 και μετά άρχισε να τους χάνει πάλι έναν έναν. Χωρίς ποτέ να κάνει lock! Και όταν πήγα στο Navigon ούτε αυτό βρήκε τίποτα. Το κοιτούσα για πάνω από 10 λεπτά, ώσπου με έπιασε το κρύο και ξαναμπήκα μέσα. Τι μπορώ να κάνω πλέον; Είναι hardware το θέμα; Όσο τρελό και άσχετο να σου ακούγεται,έβγαλες και ξανάβαλες τη μπαταρία?Στο λέω γιατί αυτό είχα κάνει όταν είχα αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα με σένα και μετά ως δια μαγείας το πρόβλημα λύθηκε.Και κάτι άλλο : Θυμάσαι να σου έπεσε πρόσφατα υγρό πάνω στο κινητό? Εμένα μου είχαν ρίξει ποτό και τότε εμφανίστηκε το πρόβλημα ( μπορεί να ήταν και σύμπτωση βέβαια). Αν δεν σου κάτσει ούτε με το σβήσιμο και το βάλε/βγάλε μπαταρία τότε μπορείς να δοκιμάσεις την παρακάτω λύση : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1325033 η οποία έλυσε το πρόβλημα σε κάτοχο του 4Χ με το ίδιο πρόβλημα : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2024488 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 Όσο τρελό και άσχετο να σου ακούγεται,έβγαλες και ξανάβαλες τη μπαταρία?Στο λέω γιατί αυτό είχα κάνει όταν είχα αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα με σένα και μετά ως δια μαγείας το πρόβλημα λύθηκε.Και κάτι άλλο : Θυμάσαι να σου έπεσε πρόσφατα υγρό πάνω στο κινητό? Εμένα μου είχαν ρίξει ποτό και τότε εμφανίστηκε το πρόβλημα ( μπορεί να ήταν και σύμπτωση βέβαια). Αν δεν σου κάτσει ούτε με το σβήσιμο και το βάλε/βγάλε μπαταρία τότε μπορείς να δοκιμάσεις την παρακάτω λύση : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1325033 η οποία έλυσε το πρόβλημα σε κάτοχο του 4Χ με το ίδιο πρόβλημα : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2024488 Θα τα δοκιμάσω αύριο (σήμερα) αυτά που μου υπέδειξες φίλε ipred, γιατί τώρα είναι ώρα για νάνι....:p Σε ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leris2 Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 Καλημερα. Σκεφτομαι αγορα θηκης απο ebay κλασσικα. Αυτες οι Nillkin που λενε ειναι αληθεια τοσο καλες? Την εχει παρει κανενας? Γιατι διαφορετικα με τα ιδια λευτα βρηκα 2χ hard case + 2χ silicon cases + 4 screen protectors σε διαφορα χρωματα ετσι για να μην βαριεμαι.. :) Επισης προσφερουν προστασια τα hard cases σε περιπτωση πτωσης ας πουμε? Με τις ζελατινες που κανουν την οθονη καθρεφτη τι γινεται? Θα φαινεται τιποτα κατω απο τον ηλιο η θα βγαζουμε τα ματια μας για να διαβασουμε ενα μηνυμα με την φωτεινοτητα στο 200%? Κατα πασα πιθανοτητα θα παραγγειλω ολα τα παραπανω σημερα μολις γυρισω σπιτι αλλα θα ηθελα την γνωμη σας μεχρι να ερθουν οποτε και θα postαρω την δικια μου μετα. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 Έχω ακούσει και εγώ ότι οι Nilkin είναι πολύ καλές. Μια από αυτές τις μέρες θα πάρω και εγώ θήκη και σίγουρα θα είναι της nilkin. Παιδιά μάθατε ότι κυκλοφόρησε στο Play Store το demo Epic Citadel με χρήση της UE3 που έγινε αργότερα το Infinity Blade; Έχει φοβερά γραφικά και λειτουργία benchmark! Εμένα μου έβγαλε 45,5fps στο high quality. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 Συμφωνω με τον haki , μπορει οι θηκες gel να προσθετουν λιγο σε ολες τις διαστασεις, αλλα με το προστατευτικο οθονης και τη θηκη, μονο το ηχειο και οι αισθητηρες εκτιθενται .Ξεχασα , και τα πληκτρα γιατι την θηκη που τα καλυπτει και αυτα μου την πηρε ο tsamadas :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leris2 Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 Ωραια ως εδω αλλα για τα screen protectors δεν βλεπω να λεει κανενας κατι. Μηπως επειδη δεν εχει κανενας λογο Gorilla glass? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ATITHASOS2 Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 εχω καποιο θεματακι κ περιμενω να ακουσω γνωμες:μετα την δευτερη φορτιση του κινητου(γυρω στις 10 ωρες) και αφου αποσυνδεσα τον φορτιστη απο το ρευμε,ακουσα ενα θορυβο να ακουγεται απο μεσα του,μετα απο 10 περιπου δευτερολεπτα σταματησε.Τον ξαναεβαλα στο ρευμα στιγμιαια,τον εβγαλα και παλι για καμια δεκαρια δευτερολεπτα ακουγεται ο ιδιος θορυβος,σαν ταλαντωση,και σταματαει μολις εκφορτισει το κυκλωμα μεσα του. Το πηγα στην Arvato,διπλα απο τα ΚΤΕΛ Κηφισσου κ μου τον αντικαταστησανε.Το θεμα ειναι οτι μολις εβαλα τον φορτιστη στο ρευμα και χωρις φορτιο απανω του(στον αερα),παρατηρω οτι παλι γινετε το ιδιο,ο θορυβος αυτην την φορα ειναι χαμηλοτερος.Μολις το βγαλω απο το ρευμα,μετα απο λιγο κ μολις εκφορτισει σταματαει.Συμβαινει και σε σας το ιδιο?:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 (edited) Ωραια ως εδω αλλα για τα screen protectors δεν βλεπω να λεει κανενας κατι. Μηπως επειδη δεν εχει κανενας λογο Gorilla glass? Εγω ειχα παρει μια 3αδα απο ebay με κανα 2φραγκο και εχω τα αλλα 2 διαθεσιμα.Το φοραω πανω απο 40 μερες και δε με εχει ξενισει ουτε στην αφη αλλα ουτε και στην ποιοτητα εικονας.Ισως απειροελαχιστα να ειναι ειναι λιγοτερο ανακλαστικο απο οτι ειναι γυμνη η οθονη. εχω καποιο θεματακι κ περιμενω να ακουσω γνωμες:μετα την δευτερη φορτιση του κινητου(γυρω στις 10 ωρες) και αφου αποσυνδεσα τον φορτιστη απο το ρευμα,ακουσα ενα θορυβο να ακουγεται απο μεσα του,μετα απο 10 περιπου δευτερολεπτα σταματησε.Τον ξαναεβαλα στο ρευμα στιγμιαια,τον εβγαλα και παλι για καμια δεκαρια δευτερολεπτα ακουγεται ο ιδιος θορυβος,σαν ταλαντωση,και σταματαει μολις εκφορτισει το κυκλωμα μεσα του. Το πηγα στην Arvato,διπλα απο τα ΚΤΕΛ Κηφισσου κ μου τον αντικαταστησανε.Το θεμα ειναι οτι μολις εβαλα τον φορτιστη στο ρευμα και χωρις φορτιο απανω του(στον αερα),παρατηρω οτι παλι γινετε το ιδιο,ο θορυβος αυτην την φορα ειναι χαμηλοτερος.Μολις το βγαλω απο το ρευμα,μετα απο λιγο κ μολις εκφορτισει σταματαει.Συμβαινει και σε σας το ιδιο?:confused: Στον φορτιστη αναφερεσαι αν καταλαβα καλα ετσι ; Εγω δεν εχω ακουσει κατι και καθε βραδυ που το βαζω στο ρευμα εχει απολυτη ησυχια και θα διεκρινα ανετα κατι τετοιο. Edited January 31, 2013 by Leolipop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ATITHASOS2 Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 ναι,στον φορτιστη αναφερομαι,βαλτον στο ρευμα για 5 sec,βγαλτον κ βαλετον διπλα στο αυτι σου να μου πεις αν ακους ενα θορυβο σαν κυματωση του ρευματος για 5-10 sec,μεχρι να εκφορτισει δηλαδη το κυκλωμα μεσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 To κανει αυτο που λες.Ακουγεται ενα ζζζζζζζζζζζζζζζ , να το πω ετσι , χωρις βεβαια να μου κανει καποιο θεμα στην φορτιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ATITHASOS2 Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 ακριβως!αυτο λεω.Ο πρωτος μου το εκανε πιο εντονο,αυτος λιγοτερο,τι να πω,θα δειξει,ελπιζω να μην δημιουργησει κανενα θεμα στην συσκευη...:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 Δεν νομιζω να κανει κατι στο τηλ... Φανταζομαι πως θα σου εκανε για να το παρατηρησεις γιατι εγω κολησα την τρυπα usb στο αυτι μου για να το ακουσω με το ζορι κιολας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 Προσωπικα δεν το εχω παρατηρησει αυτο με τον φορτιστη.Και τωρα δεν θυμαμαι και που ειναι μεσα στο σπιτι να το δοκιμασω.Αλλα θα τον βρω και θα δω απο περιεργεια αν το κανει. Εγω παλι στο κινητο ουτε cover εχω βαλει ουτε ζελατινα. Το εχω σε πουγκι στυλ για οταν το εχω στην τσεπη οπως με καθε συσκευη. Σκεφτομαι να τσιμπησω ενα cover αλλα δεν εχω βρει καποιο που να με τρελαινει. Για ζελατινα μπροστα...ισως παρω ισως οχι. Και δεν ξερω αν το διαβασατε αλλα η LG εκανε την "εκπληξη" και εδωσε στο LG Optimus 7 (E900) τα καινουργια windows 7.8 κι ενω αρχικα ειχε ακουστει οτι δεν θα το κανει .Να σημειωσω οτι ειμαι κατοχος του κινητου (τωρα το εχω δανεισει στην κοπελα μου) και με την εν λογο συσκευη ειδικα απο θεμα κατασκευης/κοστος ημουν υπερ ικανοποιημενος.Εβαζε κατω αλλες συσκευες πολυ πιο ακριβες. Και μαλιστα οταν με δικο μου σφαλμα η συσκευη εκελεισε και ΔΕΝ ξανανοιγε η LG μου αλλαξε πλακετα δωρεαν χωρις πολλα πολλα. Οποτε ειδικα σε εμας για το αν θα παρουμε JB ειναι καθαρα θεμα του "ποτε" και οχι του "αν". Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 (edited) Λες και το κανει επιτηδες και δεν ανακοινωνει τις ενημερωσεις λογισμικου.Η ιδια η LG εχει πει οτι θα κυκλοφορησει στο επομενο διμηνο την ενημερωση για το 4Χ αλλα παρ 'ολ' αυτα δεν θα δεις πουθενα σε σελιδες με specs οπως το gsmarena , να γραφει upgradable to 4.1 πχ που ακομα και τωρα δεν το λεει. Aλλα ειναι να σου βγαζει την πιστη μεχρι το "αν" να γινει "ποτε" .Ειναι νωπες ακομα οι μνημες απο το 2Χ , που το ποτε εξελιχθηκε σε αν με τοση καθυστερηση που σημειωθηκε. Πρεπει να πλησιαζει η ωρα ...Η V18a ειναι ηδη σε εκδοση "c" και εμφανης αλλα κλειδωμενη. It looks like they are testing lot's of V18c Check out GLBenchmark: lge/x3_open_eu/x3:4.1.2/JZO54K/eng.daeon.shon.20121117.155915:eng/test-keys lge/x3_open_eu/x3:4.1.2/JZO54K/P88018c.1e4b0c1c34:eng/test-keys lge/x3_open_eu/x3:4.1.2/JZO54K/P88018c.1e4b873cf9:user/release-keys lge/x3_open_eu/x3:4.1.2/JZO54K/P88018c.1e4b882043:user/release-keys lge/x3_open_eu/x3:4.1.2/JZO54K/P88018c.1e4b96a131:user/release-keys P88018c.1e4b0c1c34 P88018c.1e4b873cf9 P88018c.1e4b882043 P88018c.1e4b96a131 Edited January 31, 2013 by Leolipop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforas Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 (edited) Καλημερα. Σκεφτομαι αγορα θηκης απο ebay κλασσικα. Αυτες οι Nillkin που λενε ειναι αληθεια τοσο καλες? Την εχει παρει κανενας? Γιατι διαφορετικα με τα ιδια λευτα βρηκα 2χ hard case + 2χ silicon cases + 4 screen protectors σε διαφορα χρωματα ετσι για να μην βαριεμαι.. :) Επισης προσφερουν προστασια τα hard cases σε περιπτωση πτωσης ας πουμε? Με τις ζελατινες που κανουν την οθονη καθρεφτη τι γινεται? Θα φαινεται τιποτα κατω απο τον ηλιο η θα βγαζουμε τα ματια μας για να διαβασουμε ενα μηνυμα με την φωτεινοτητα στο 200%? Κατα πασα πιθανοτητα θα παραγγειλω ολα τα παραπανω σημερα μολις γυρισω σπιτι αλλα θα ηθελα την γνωμη σας μεχρι να ερθουν οποτε και θα postαρω την δικια μου μετα. :p Ρε μαν, ψάχνω στο ebay και δε βρίσκω τις nillkin που λες... Καλά που ξεκίνησα από τη θήκη... χαχαχαχααχαχ Θέλω γνώμες... Μου είπαν από Cosmote πως το κινητό πρέπει να το πάρω από Γερμανό ή Cosmote.... Αλλά αυτοί το έχουν μόνο σε άσπρο. Μαύρο το έχει το πλαίσιο... Να πάω ή θα έχω θέμα? Edited January 31, 2013 by christoforas Παράθεση Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC Cube U30GT2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leris2 Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 Ρε μαν, ψάχνω στο ebay και δε βρίσκω τις nillkin που λες... http://viewitem.eim.ebay.gr/Nillkin-Matte-Hard-Cover-Case-Shield--LCD-Protector-For-LG-P880-Optimus-4X-HD/271133022880/item Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=355383 Τουλαχιστον εγω και ο αλλος φιλος θα παμε , 3 μερες εμειναν οποτε οποιος ενδιαφερεται ας το γραψει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 Και σε εμένα κάνει αυτόν τον θόρυβο ο φορτιστής του κινητού. Έχω καλή ακοή όμως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforas Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 Θέλω γνώμες... Μου είπαν από Cosmote πως το κινητό πρέπει να το πάρω από Γερμανό ή Cosmote.... Αλλά αυτοί το έχουν μόνο σε άσπρο. Μαύρο το έχει το πλαίσιο... Να πάω ή θα έχω θέμα? Παράθεση Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC Cube U30GT2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 Δεν νομιζω να εχεις θεμα. Επεδη πλεον εχω δει και τα 2 πως ειναι , προτιμω το ασπρο αν και το μαυρο με τις αντιθεσεις του δινει αλλη εικονα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforas Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 Δεν νομιζω να εχεις θεμα. Επεδη πλεον εχω δει και τα 2 πως ειναι , προτιμω το ασπρο αν και το μαυρο με τις αντιθεσεις του δινει αλλη εικονα. Τελικά φίλε Λεωνίδα θα πάω για το άσπρο... Δεν μπορώ να πάω σε άλλο κατάστημα, γιατί είναι επιδότηση με έγκριση Παράθεση Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC Cube U30GT2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manhunter Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Τελικά φίλε Λεωνίδα θα πάω για το άσπρο... Δεν μπορώ να πάω σε άλλο κατάστημα, γιατί είναι επιδότηση με έγκριση Όμορφο και το άσπρο. Νομίζω δεν θα το μετιανιώσεις καθολου. Μετά απο μία εβδομαδα χρήσης, εχω να πώ ένα αρνητικό. Δεν υπάρχει κάποιο LED, καποιο φωτάκι τέλοσπάντων, για χαμενες κλήσεις, κατάσταση φόρτισης κλπ. Θα ήταν πολύ χρήσιμο. Παράθεση I am a traveler of both time and space Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts