Jump to content

LG Optimus 4X HD (P880)

aby
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

για σας παιδες και απο μενα. αγορασα και γω το κινητο σημερα πολυ καλο... αλλα εμεινα αναυδος οταν μου εβγαλε οτι δεν υποστιριζει flash player!! εχει τιχει σε κανεναν αλλο αυτο?

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν φταιει το κινητο αλλα εχει σταματησει η google την υποστηριξη μεσω adobe.Σε διαφορα μαγαζακια ευκολα θα βρεις flash player να κατεβασεις αλλα οχι πλεον στο playstore.Tο κινητο εχει κατι ,προγραμμα ροης καπως το λεει για να παιξει streaming videos.

Στα γνωστα μαγαζια του skrutz το gr πουλιεται 558 ενω το παραεισαγωγης 347 ευρω. Τοσο μεγαλη διαφορα 210 ευρω ; και ποια διαφορα το δικαιολογει αυτο;

iPhone 16 Pro Max

Airpods Pro

Redmi Watch 5

Σίγουρα μπορεί να ρουταριστει. Αν ψάξεις μερικές σελίδες πίσω θα βρεις τη διαδικασία. Τώρα για custom rom δύσκολα τα πράγματα, δεν υπάρχουν...

[sIGPIC][/sIGPIC]

goto fail;

goto fail;

Παιδιά, μια ερώτηση: Το κινητό μπορεί να ρουταριστεί με την τελευταία αναβάθμιση;

Και με την επομενη(την g) η ιδια μεθοδος θα ισχυει.Ετσι αναφερουν μερικοι που εχουν g πλεον.

Μπορεις να μου Δοσεις ενα λινκ με ενα player ?

Ασε ου νομιζα πως εφτεγε το firmware γιατι ηταν γερμανικο και Λεω θα εχει κανενα κλειδωμα... εβαλα ελληνικο κα. Τωρα το nfs μου το βγαζει ενα μαυρο πραμα!πριν Επαιζε κανονικα! Παω να το γυριζω στο εργοστασιακο με το lg update.. και βγαζει σφαλμα οταν κατεβαζει την εκδοση...τετοια προβληματα μονο στην lg εχεω δει...

Τι πηγες να κανεις ακριβως; Μηπως σε βοηθησω.

ειχα την 10f γερμανικη και περασα την ελληνικη που βρικα στους xda. τωρα με lg mobile support tool κανω διαδικασια επαναφορας. αλλα κολαει οταν κατεβαζει την εκδοση

Δεν εχει να κανει τοσο με την εκδοση αλλα εχει να κανει με αυτη!!

Βασικα οπως λενε πολλοι στο xda η καλυτερη ρομ για παιχνιδια ειναι η V10a η V10e δε θυμαμαι ποια.Αν εχεις την ρομ μπορεις να την φλασαρεις με KDZ χειροκινητα.

Kαι εμενα ποτε δεν δουλευει η επαναφορα.

Δεν ειναι απαραιτητα παραεισαγωγης .Πιστευω τον αγοραστη λιγο τον απασχολει...

Sorry που σε ζαλιζω αλλα θα εχει ελληνικο μενου ;

iPhone 16 Pro Max

Airpods Pro

Redmi Watch 5

Sorry που σε ζαλιζω αλλα θα εχει ελληνικο μενου ;

Φυσικα και θα εχει.Μια στο εκατομμυριο να μην εχει του φλασαρουμε εμεις στοκ ελληνικη ρομ.

Μια ερώτηση ρε παιδιά,

Η συσκευή έχει ενδεικτική λυχνία που να αναβοσβήνει στα εισερχόμενα email, μηνύματα, κλήσεις κτλ ;

Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .-

Δεν εχει καμια.Αλλα νομιζω υπαρχει προγραμματακι που κανει τα πληκτρα αφης να αναβουν σε τέτοιες περιπτώσεις .

To είδα από κοντά το κινητό και πραγματικά είναι απόλαυση η υψηλής ανάλυσης οθόνη του όπως και το πόσο λεπτό είναι! Επίσης η πίσω πλευρά του αποπνέει χλιδή με το υλικό που έχει (σαν δέρμα) :)

Αυτές τις μέρες πρόκειται να δώσω γύρω στα 350 ευρώ για αγορά κινητού και παρόλο που δεν θέλω android θα το έπαιρνα με κλειστά μάτια αλλά ρε παιδιά με φοβίζει πάρα πολύ αυτή η τεράστια διαφορά τιμής μεταξύ των καταστημάτων όπως είπε και ένας φίλος κάποια posts πιο πριν.Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται κάποιοι να το πουλάνε 350 ευρώ και κάποιοι 600.Δλδ χονδρική πόσο το πήραν αυτοί που το πουλάνε 350?Αν το πήραν πχ 250 τότε αυτοί βγάζουν 100 ευρώ κέρδος και τα άλλα καταστήματα 350??? Και πες ότι ναι αυτό συμβαίνει, είναι δυνατόν ένα κινητό με τόσο υψηλή ανάλυση οθόνης, με 4πύρηνο επεξεργαστή,με τέτοιο design να κοστίζει 350 ευρώ?

Η εταιρια το κοστολογει οσο θελει οποτε αν το πουλαει χαμηλα θα μεταπωληθει και χαμηλα.Το iphone 5 κοστιζει να το φτιαξουν 140€ πχ γιατι να το πληρωνεις 700;(για το ονομα; )

Αλλωστε το 4Χ δεν ειναι το μονο παραδειγμα

Galaxy S2 χαμηλοτερη τιμη στο skroutz 327 στο multirama 499 και στο Pizazz 599

Galaxy S3 << 449 στα multirama,bublic κωτσοβολο κλπ στα 669 για το 16αρι

Η μηπως ειναι λογικοτερο στο Pizazz να εχει το Galaxy S1 449 ;;

Η τιμη του δεν ηταν εκει.Τον ιουλιο η αποδειξη που εχω εγω λεει 490€ απο open365 που τωρα το εχει 350

Προφανως τα μεγαλα μαγαζια λογω ευκολιων πληρωμης διαφιμησης κλπ χτυπανε τις τιμες και δεν τις κατεβαζουν μεχρι να βγει το επομενο μοντελο....

Edited by Leolipop

Ελπίζω να έχεις δίκιο και να μην είναι απομιμήσεις.Η ανασφάλεια μου έχει δημιουργηθεί γιατί 1η φορά που αγόρασα κινητό από ιντερνετομάγαζο σε πολύ καλή τιμή δεν μου φάνηκε τόσο της προκοπής πχ στην Gorilla Glass oθόνη του.Το προηγούμενο μοντέλο αυτού που το είχα αγοράσει κανονικά από γνωστό μεγάλο κατάστημα είχε σαφώς πιο γερό γυαλί.Ίσως θα μου πεις να ήταν καθαρά και θέμα της Samsung ( να έβαλε πιο γερή οθόνη στο παλαιότερο μοντέλο).Δεν ξέρω.

Εσύ που το έχεις αγοράσει από ιντερνετομάγαζο έχεις μείνει ικανοποιημένος από την κατασκευή του?Σου έχει φάει πτώσεις?Χαράσσεται έστω και λίγο με τον καιρό?

Εγω το πηρα μεταχειρισμενο χωρις φιλμ οθονης.Θηκη του εβαλα εγω.Ακομα και τωρα η οθονη ειναι αψογη και μια φορα που μου επεσε ηταν πανω σε χαλι στο σπιτι με την θηκη φορεμενη.Την εχω ποσταρει και πιο πανω πως ειναι.Σκοπευω να του παρω για την οθονη αλλα δεν ξερω ποτε....

To είδα από κοντά το κινητό και πραγματικά είναι απόλαυση η υψηλής ανάλυσης οθόνη του όπως και το πόσο λεπτό είναι! Επίσης η πίσω πλευρά του αποπνέει χλιδή με το υλικό που έχει (σαν δέρμα) :)

Αυτές τις μέρες πρόκειται να δώσω γύρω στα 350 ευρώ για αγορά κινητού και παρόλο που δεν θέλω android θα το έπαιρνα με κλειστά μάτια αλλά ρε παιδιά με φοβίζει πάρα πολύ αυτή η τεράστια διαφορά τιμής μεταξύ των καταστημάτων όπως είπε και ένας φίλος κάποια posts πιο πριν.Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται κάποιοι να το πουλάνε 350 ευρώ και κάποιοι 600.Δλδ χονδρική πόσο το πήραν αυτοί που το πουλάνε 350?Αν το πήραν πχ 250 τότε αυτοί βγάζουν 100 ευρώ κέρδος και τα άλλα καταστήματα 350??? Και πες ότι ναι αυτό συμβαίνει, είναι δυνατόν ένα κινητό με τόσο υψηλή ανάλυση οθόνης, με 4πύρηνο επεξεργαστή,με τέτοιο design να κοστίζει 350 ευρώ?

Αυτες τις αποριες ειχα κι εγω αλλα με επεισε ο φιλος leolipop και θα το χτυπησω μολις δωσω το skate που εχω...

iPhone 16 Pro Max

Airpods Pro

Redmi Watch 5

Εγώ το πήρα πριν από λίγες ώρες σφραγισμένο από ένα παιδί, αρκετά κάτω από τη χαμηλότερη τιμή των 340Ε στο σκρουτζ αλλά και πάλι το κινητό δεν έχει αντίπαλο, όταν σε αγγελίες ακόμα υπάρχουν απατεώνες που πουλούν και αφελείς που αγοράζουν το iPhone4 με 300+ ευρώ. Είχα το HOX και η εμπειρία μου δεν ήταν και η καλύτερη...Αργό μενού, μέτρια κάμερα/κακή βιντεολήψη (για τη διαφήμιση που είχε πέσει) και μπαταρία που με το ζόρι έβγαζε τις ~2 ώρες ανοιχτής οθόνης!

Πέρα από το υποκειμενικό κριτήριο ομορφιάς που με διακατέχει, το τετραγωνοειδές design του 4Χ μου αρέσει περισσότερο και από μπροστά τουλάχιστον η ποιότητα της συσκευής είναι πολύ καλή. Το πίσω καπάκι είναι μέτριο, αλλά τουλάχιστον δεν βρίσκεται σε μεγάλη δυσαρμονία με το υπόλοιπο σασί. Και η μπαταρία του ήταν μεγάλη και βαριά, συνολικά το κινητό μου έδωσε μια πολύ ευχάριστη και συμπαγή αίσθηση.

Η οθόνη του από το λίγο που την είδα, είναι ένα "τικ" κάτω (ίσως και όχι), σε χρωματική απεικόνιση από του HOX, αλλά σε φωτεινότητα υπερτερεί. Η ποιότητα κλήσης επίσης πολύ καλή, όπως και το ηχείο που το άκουσα πιο δυνατό από του ΗΟΧ. Τράβηξα και μερικές φωτογραφίες και ένα βίντεο και ήταν πολύ καλά, δεν πότιζε με μια περίεργη κιτρινίλα και υπερβολικό θόρυβο τις σκοτεινές φωτογραφίες και το βίντεο ήταν επίσης πολύ καλό, τέλεια ρευστότηατ ~30fps με φυσικά χρώματα και μεγάλη λεπτομέρεια. Αυτό που λέγανε κάποιοι ότι σε βιντεοσκόπηση κάνει συνεχώς autofocus με αρνητικό αποτέλεσμα εγώ δεν το παρατήρησα καθόλου, αλλά δεν έλεγξα κιόλας μήπως το κινητό είχε αναβαθμιστεί σε κάποια τελευταία έκδοση που το διορθώνει. Γενικά το θεωρώ αρκετά καλύτερο στο φωτογραφικό τομέα από το ΗΟΧ,

Ενώ και στα μενού αναδεικνύει μια μεγαλύτερη "σπιρτάδα" και άνεση, χωρίς τα προβλήματα του τραγικού multitasking του ΗΟΧ που έκλεινε συνεχώς τις εφαρμογές του παρασκηνίου που με ενδιέφεραν. Σε αυτόν τον τομέα, ήταν χειρότερο και από το iPhone4 που είχα! Μέχρι στιγμής είμαι πολύ ευχαριστημένος για αυτά που πλήρωσα.Βρήκα και στο μάρκετ, δωρεάν το Galaxy On Fire 2 THD, που μου το έβγαζε μη συμβατό με το ΗΟΧ, και μόλις τελειώσω τη πρώτη φόρτιση θα το κατεβάσω να το λιώσω με τα HD γραφικά του!

Καλοριζικο φιλε μου.Για την οθονη εχω ενα σχολιο μονο.Στο GSM arena που διαβαζω τις δοκιμες τους , σε ολες τι highend συσκευες η οθονη παντα γινοταν συκριση με του Χ ως η καλυτερη.

Επισης για απατεωνες που λες....Εψαχνα κινητο για την γυναικα μου ειχα βρει ενα Optimus 3D με 150€.Αυτος που ειχε την αγγελια δεν απαντησε ποτε στις κλησεις μου και δεν ασχοληθηκα αλλο.Ενας αλλος ειχε το ιδιο (1χρονο ακομα εγγυηση οπως και ο πρωτος) αλλα με 250!!Τον πηρα και του ειπα οτι αυτα παιζουν 150-180 μιας και καινουργια εχουν 270€.

Ηθελε να με πεισει οτι δεν γινεται αυτο κλπ κλπ.Θα το πηρε κανα 500αρι και περιμενει κοροιδο τωρα να του το παρει 250....Τα εχουμε χασει λιγο.

Edited by Leolipop

• The title was changed to LG Optimus 4X HD (P880)