vaspiou Δημ. March 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2008 Αφου εχει bluetooth γινεται!!!! Ωραια, ξερεις συγκεκριμενα να μου πεις τι δεκτη να παρω? Οπως καταλαβαινεις δεν θελω να παρω κατι και να μην δουλευει! Μπορω να περασω μετα τους destinator σαν χαρτες? Επισης ακομα δεν καταφερα να βρω καινουργια windows. Απο οτι εχω ψαξει,γιατι ειμαι πολυ νεος στο ολο θεμα, τα windows βγαινουν αναλογα την συσκευη. Δλδ δεν μπορω να κατεβασω μια εκδοση και να τα περασω.Πρεπει να ειναι για το δικο μου μοντελο? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KONSTANTIN_KARAB Δημ. March 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2008 Ωραια, ξερεις συγκεκριμενα να μου πεις τι δεκτη να παρω? Οπως καταλαβαινεις δεν θελω να παρω κατι και να μην δουλευει! Μπορω να περασω μετα τους destinator σαν χαρτες? Επισης ακομα δεν καταφερα να βρω καινουργια windows. Απο οτι εχω ψαξει,γιατι ειμαι πολυ νεος στο ολο θεμα, τα windows βγαινουν αναλογα την συσκευη. Δλδ δεν μπορω να κατεβασω μια εκδοση και να τα περασω.Πρεπει να ειναι για το δικο μου μοντελο? Ευχαριστω Λογικα δουλευουν ολα τα bluetooth gps.Απλως ψαξε να βρεις τη εκδοση bluetooth εχει 1.2 η' 2 ωστε να παρεις το αντιστοιχο gps.Οσο για τους χαρτες,αφου εχει sd slot λογικα παιρνει και τους χαρτες. Παράθεση Κωνσταντινος.. -nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 20, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2008 Ωραια, ξερεις συγκεκριμενα να μου πεις τι δεκτη να παρω? Οπως καταλαβαινεις δεν θελω να παρω κατι και να μην δουλευει! Ta perissotera stin agora einai symbata, sigourepsou apla oti exei to Sirf Star III chipset. Μπορω να περασω μετα τους destinator σαν χαρτες? Fysika. Επισης ακομα δεν καταφερα να βρω καινουργια windows. Απο οτι εχω ψαξει,γιατι ειμαι πολυ νεος στο ολο θεμα, τα windows βγαινουν αναλογα την συσκευη. Δλδ δεν μπορω να κατεβασω μια εκδοση και να τα περασω.Πρεπει να ειναι για το δικο μου μοντελο? Apokleistika gia to diko sou montelo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
il5251 Δημ. May 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2008 Γεια σας παιδιά. Dell axim x5 με PocketPC2003 Εχω ένα τέτοιο μηχανάκι και είχα πάρει και SD GPS receiver WHANTO PRETEC από ebay. Οτι κι αν έχω κάνει δεν παίζει. Παίρνει και CF GPS receiver. Eχει δύο υποδοχές για κάρτες SD / CF και φαντάστηκα ότι με SD ή CF GPS θα έπαιζε. Αν αλλάξω από το GPS receiver την SD υποδοχή και βάλω CF (προσαρμόζεται πάνω στο receiver) θα παίξει ; Ξέρει τίποτα κάποιος φίλος ; Είχε κάποιος φίλος τέτοιο μηχάνημα με εξωτερικό GPS receiver που έπαιξε ; Τι GPS receiver θέλει για να παίξει ; Υπόξη ότι έχω εγκαταστήσει Destinator 6. Αυτό που έχω βρει από την DELL είναι ότι θεωρητικά παίζει με PocKetPC2003 και μεγαλύτερο. Δεν ξέρω τι να κάνω. Καμμιά βοήθεια ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts