johni41 Δημ. October 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2012 (edited) GT-I8160 - Nordic countries ... Αυτό έιναι οδηγός για να βάλουμε την αυθεντική ρομ αντί αυτής της cosmote; ή έιναι για να κάνουμε root?όταν λες ότι μπορεί να μην καλύπτεται από εγγύηση;αφού δεν θα έχει πειραγμενη ρομ; Edited October 27, 2012 by Superuser Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. October 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2012 Αυτό έιναι οδηγός για να βάλουμε την αυθεντική ρομ αντί αυτής της cosmote; ή έιναι για να κάνουμε root?όταν λες ότι μπορεί να μην καλύπτεται από εγγύηση;αφού δεν θα έχει πειραγμενη ρομ; Είναι για να βάλεις την επίσημη ρομ της samsung. Οδηγό για root θα βρεις εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=344549. Πάντως ότι και να πάει στραβά υπάρχει λύση νομίζω. Πες στη χειρότερη να σου μπρικάρει και να μην ανοίγει καθόλου, το πας στο service και λές μου έκανε update και μετά το update δεν άνοιγει. Το έχω κάνει στο παλιό μου κινητό, πιάνει ;) Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johni41 Δημ. October 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2012 Είναι για να βάλεις την επίσημη ρομ της samsung. Οδηγό για root θα βρεις εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=344549. Πάντως ότι και να πάει στραβά υπάρχει λύση νομίζω. Πες στη χειρότερη να σου μπρικάρει και να μην ανοίγει καθόλου, το πας στο service και λές μου έκανε update και μετά το update δεν άνοιγει. Το έχω κάνει στο παλιό μου κινητό, πιάνει ;) Ωραία! Κ γω την επίσημη θέλω να βάλω.να ξεφορτωθω την cosmote.για root ακόμα δεν το σκέφτομαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepel Δημ. October 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2012 εφόσον το flashάρω με την έκδοση αυτή θα έχω ελληνικά ? (menu / keyboard) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakos_ Δημ. October 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2012 (edited) GT-I8160 - Nordic countries ... Κάνω ολα τα βήματα κανονικά συνδέω το κινητό πατάω start και....τίποτα...!!!Αριστερά κάτω έχει ένα πινακάκι που γράφει την πρόοδο μετά που πατάς το start και μου γράφει all threads completed.(succeed 0/failed 0).Στην φώτο φαίνεται ότι το Md5 είναι στην θήρα PDA..Μήπως θα έπρεπε να είναι στήν θήρα phone..?Kαι μια άλλη παρατήρηση,την ώρα που συνδέω το τηλ. σαν κατι να μην πηγαίνει καλά...κάνει έναν διαφορετικό ηχο απο τον κλασσικό τής σύνδεσης με pc..δεν μου έχει ξανατύχει κάτι τέτοιο και δέν γνωρίζω απλά το αναφέρω...Τι μπορεί να συμβαίνει..?Ευχαριστώ... Edited October 27, 2012 by Superuser Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosrotary Δημ. October 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2012 Θα πρέπει να έχεις κάνει εγκατάσταση το kies για να σου περαστούν οι drivers της συσκευής.Εννοείται όμως όταν ανοίξεις το odin θα πρέπει να είναι κλειστό το kies!Με το που συνδέσεις το τηλέφωνο θα πρέπει να γίνει η θύρα στο odin κίτρινη.Από εκεί και πέρα ακολουθείς τα παραπάνω βήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. October 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2012 εφόσον το flashάρω με την έκδοση αυτή θα έχω ελληνικά ? (menu / keyboard) Ναι όλα. Κάνω ολα τα βήματα κανονικά συνδέω το κινητό πατάω start και....τίποτα...!!!Αριστερά κάτω έχει ένα πινακάκι που γράφει την πρόοδο μετά που πατάς το start και μου γράφει all threads completed.(succeed 0/failed 0).Στην φώτο φαίνεται ότι το Md5 είναι στην θήρα PDA..Μήπως θα έπρεπε να είναι στήν θήρα phone..?Kαι μια άλλη παρατήρηση,την ώρα που συνδέω το τηλ. σαν κατι να μην πηγαίνει καλά...κάνει έναν διαφορετικό ηχο απο τον κλασσικό τής σύνδεσης με pc..δεν μου έχει ξανατύχει κάτι τέτοιο και δέν γνωρίζω απλά το αναφέρω...Τι μπορεί να συμβαίνει..?Ευχαριστώ... Αριστερά από το PDA έχει ένα τικ. Το έχεις τικάρει? Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakos_ Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 Θα πρέπει να έχεις κάνει εγκατάσταση το kies για να σου περαστούν οι drivers της συσκευής.Εννοείται όμως όταν ανοίξεις το odin θα πρέπει να είναι κλειστό το kies!Με το που συνδέσεις το τηλέφωνο θα πρέπει να γίνει η θύρα στο odin κίτρινη.Από εκεί και πέρα ακολουθείς τα παραπάνω βήματα. Σ'ευχαριστω.Ολα εγιναν σωστα,το προσπαθουσα απο ενος φιλου το pc που δεν ειχε kies και δεν πηγε το μυαλο μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakos_ Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 Ναι όλα. Αριστερά από το PDA έχει ένα τικ. Το έχεις τικάρει? Ναι,ετσι κι αλλιως το κανει αυτοματα...αλλο λαθος εκανα αλλα τωρα ολα καλα.Σ'ευχαριστω κι εσενα παντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepel Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 Εαν το flashάρω με την έκδοση αυτή θα ισχύει η εγγύηση ? Υ.Γ το τηλέφωνο είναι cosmote branded Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaskef69 Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 H rom είναι μεν της Samsung αλλά δεν είναι η official ελληνική.'Αρα αν έχεις αγοράσει το κινητό από cosmote πχ,δεν είναι η δική της rom και ενδεχομένως (που πολύ το αμφιβάλλω) να έχεις θέμα στο service. Αλλά και έτσι να είναι,μπορείς να αλλάξεις και να βάλεις πάλι την XXLD8 και να το πας στο service (αν χρειαστεί) χωρίς πρόβλημα. Παράθεση Φιλικά Βασίλης... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 μετα την εγκατασταση της XXL12 εχω μεγαλα προβληματα στην συνδεση του κινητου με τον υπολογιστη ωστε να δς την καρτα μνημης και τα περιεχομενα της ...εχω κανει επανεγκατασταση τους drivers αλλα μου αναγνωριζει το κινητο οποτε θελει υπαρχει καποια λυση ? επειδη εχω τρελαθει και χρησιμοποιω αυτην την λειτουργια πολυ συχνα ....ευχαριστω Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaskef69 Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 Πήγαινε ρυθμίσεις/εφαρμογές/ανάπτυξη και ξετσεκάρισε των εντοπισμό σφαλμάτων. Αν πάλι έχεις πρόβλημα θα πρέπει να απεγκαταστήσεις και να ξαναεγκαταστήσεις το kies.Δεν είναι θέμα rom,εμένα μια χαρά μου εμφανίζει και την external και την εσωτερική sd. Παράθεση Φιλικά Βασίλης... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzistsam Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 Αν εννοείς την σύνδεση με το κινητό μέσω kies πρέπει να κάνεις αυτό που αναφέρει ο vaskef69. Εγώ πάντως που πέρασα την XXL12 μια χαρά μου αναγνωρίζει και την εσωτερική μνήμη και την εξωτερικη κάρτα χωρίς θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos1972 Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 Αν εννοείς την σύνδεση με το κινητό μέσω kies πρέπει να κάνεις αυτό που αναφέρει ο vaskef69. Εγώ πάντως που πέρασα την XXL12 μια χαρά μου αναγνωρίζει και την εσωτερική μνήμη και την εξωτερικη κάρτα χωρίς θέμα. Μια και το αναφερατε: Εγω (χωρις το Kies) παω ρυθμισεις -> ασυρματη επικοινωνια -> βοηθητικα προγραμματα USB -> κλικάρω το πεδιο "συνδεση συσκευης αποθηκευσης USB" και μετα συνδεω το κινητο με τον υπολογιστη μου. Το ερωτημα μου είναι αν μπορει η συνδεση να γινει πιο απλα, χωρις αυτην την χρονοβορο διαδικασια. Το λεω, γιατι οταν συνδεω το κινητο μου "ξερα" στον υπολογιστη, χωρις δηλαδη την παραπανω διαδιακασια, ο υπολογιστης δεν το αναγνωριζει σαν αποθηκευτικο χωρο, αλλα κατι σαν mp3 player ή κάτι τετοιο. Δεν πρεπει να κανουμε την ζωη μας πιο ευκολη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ri3per Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 εγω εβαλα την ΧΧLI2 χωρις να εχω εγκαταστησει τον kies ρε παιδια! αλλα δεν ειδα και καμια διαφορα, μηπως επειδη εχω τον holo laucher? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 "i got a message from Samsung, JellyBean update will be early in December" έγραψε ένας από xda... Ας ελπίσουμε να εννοούν το δεκέμβρη του 12' και όχι του 13'... Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepel Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 υπάρχει τρόπος να κατεβάσω flash για τον browser ? εάν ναι μετά θα γίνει το browsing πιο αργό ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 Προς κατοχους..η οθονη του τι λεει? Διαβασα οτι δεν ειναι απο gorilla glass, ειναι παρ'ολα αυτα τζαμι ανθεκτικο ή κατι αλλο? Επισης κατι για PLS LCD διαβασα για το οποιο δεν εχω ιδεα. Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 Προς κατοχους..η οθονη του τι λεει? Διαβασα οτι δεν ειναι απο gorilla glass, ειναι παρ'ολα αυτα τζαμι ανθεκτικο ή κατι αλλο? Επισης κατι για PLS LCD διαβασα για το οποιο δεν εχω ιδεα. Η οθόνη του είναι πολύ καλή για την κατηγορία του και ο συνδυασμός μεγέθους/ανάλυσης είναι μια χαρά. Προσωπικά θα πρότεινα να βάλεις screen protector μιας και που εδώ τα gorilla χαράζονται... Ειδικά επειδή το Ace2 έχει επίπεδο μπροστινό μέρος το screen protector δεν φαίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakos_ Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 (edited) Χαιρετώ τήν παρέα..!!!Έβαλα τήν XXL12 καί δυστηχώς το κινητό έχει αρχίσει τα τρελλά του...κολλάει αρκετά και σήμερα περίπου μία εβδομάδα μετά και για πρώτη φορά όσο έχω το ace 2 αντιμετώπισα θέμα με το wi-fi...θα ξαναπεράσω την προηγούμενη και θα δείξει.... GT-I8160 - Nordic countries ... Αν σου είναι εύκολο να βάλεις τα link για την XXLD8....απότι φαντάζομαι ότι κάναμε για την XXL12 θα κάνουμε για να ξαναβάλουμε την XXLD8...?Ευχαριστώ.. Edited October 27, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 Η οθόνη του είναι πολύ καλή για την κατηγορία του και ο συνδυασμός μεγέθους/ανάλυσης είναι μια χαρά. Προσωπικά θα πρότεινα να βάλεις screen protector μιας και που εδώ τα gorilla χαράζονται... Ειδικά επειδή το Ace2 έχει επίπεδο μπροστινό μέρος το screen protector δεν φαίνεται. Eυχαριστω! Δεν το εχω αποκτησει ακομη, σιγουρα θα του βαλω αμα το αποκτησω. Απλα το σκεφτομαι να το παρω. Δηλαδη η οθονη εχει καποιο γυαλι αλλα δεν ειναι gorilla. Eπισης απ'οτι διαβασα δεν θ'αναβαθμηστει σε ics αλλα κατευθειαν σε jelly bean. Ξερουμε ποτε? Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 (edited) Eυχαριστω! Δεν το εχω αποκτησει ακομη, σιγουρα θα του βαλω αμα το αποκτησω. Απλα το σκεφτομαι να το παρω. Δηλαδη η οθονη εχει καποιο γυαλι αλλα δεν ειναι gorilla. Eπισης απ'οτι διαβασα δεν θ'αναβαθμηστει σε ics αλλα κατευθειαν σε jelly bean. Ξερουμε ποτε? Ναι έχει καλό γυαλί η οθόνη σχετικά. Την αναβάθμιση για JB την περιμένουμε κάπου τον Δεκέμβρη... Χαιρετώ τήν παρέα..!!!Έβαλα τήν XXL12 καί δυστηχώς το κινητό έχει αρχίσει τα τρελλά του...κολλάει αρκετά και σήμερα περίπου μία εβδομάδα μετά και για πρώτη φορά όσο έχω το ace 2 αντιμετώπισα θέμα με το wi-fi...θα ξαναπεράσω την προηγούμενη και θα δείξει.... Αν σου είναι εύκολο να βάλεις τα link για την XXLD8....απότι φαντάζομαι ότι κάναμε για την XXL12 θα κάνουμε για να ξαναβάλουμε την XXLD8...?Ευχαριστώ.. Τα θέματα που έχεις λύνονται κατά 90% με επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Δοκίμασε το αν δεν σε νοιάζει τόσο για τα δεδομένα. Αν θες να κρατήσεις τα δεδομένα βάλε την XXLD8 μέσω odin αλλά πηθανότατα να ξανακολάει. Απότι είδα μπορείς να βάλεις την XXLD8 + format το κινητό και μέσω KIES. Αν το έχεις εγκατεστημένο κάνε τα updates, πήγαινε στην καρτέλα tools (εργαλεία?) και μετά στην τρίτη επιλογή Firmware Upgrade and Initialisation, βάλε για μοντέλο το GT-I8160, μετά το s/n που θα το βρεις στο κινητό κάτω από την μπαταρία και θα είναι όπως όταν το πήρες. Πάντως προτείνω να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στην XXLI2, και θα δουλεύει ρολόι. Την έχω 2-3 βδομάδες και δεν έχω συναντήσει ούτε ένα πρόβλημα. υπάρχει τρόπος να κατεβάσω flash για τον browser ? εάν ναι μετά θα γίνει το browsing πιο αργό ? Δεν θα δεις αισθητή διαφορά με την ταχύτητα και το flash player είναι must στις μέρες μας.. Θα το ανεβάσω σε λίγο εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=344549 Edited October 23, 2012 by kyrillos13 Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaskef69 Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Αν σου είναι εύκολο να βάλεις τα link για την XXLD8....απότι φαντάζομαι ότι κάναμε για την XXL12 θα κάνουμε για να ξαναβάλουμε την XXLD8...?Ευχαριστώ.. GT-I8160 - Poland PDA: I8160XXLD8 CSC: I8160OXXLD3 Version: 2.3.6 Date: 2012-04-28 Regions: Austria, Belgium, France, Germany, Hungary, Italy, Spain, United Kingdom Download Παράθεση Φιλικά Βασίλης... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Πηγε φιλος πριν 5 λεπτα να παρει το Ace 2 απο εταιρεια κινητης και του ειπαν οτι η Samsung το κατηργησε το κινητο γιατι θα βγαλει νεο μοντελο. Ξερει κανεις κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts