AnotherBrick Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 Λοιπόν για ROM προτείνω την "cm-11-20141118-UNOFFICIAL-codina_ext4.zip" η οποία είναι η έκδοση του Rox που αναφέρθηκε σε προηγούμενα post με αρκετές βελτιώσεις και δεν έχει σχεδόν καθόλου bugs/κολλήματα. Την προτείνω ανεπιφύλακτα! Ειδικά για όσους έχουν ακόμα την Official έκδοση της Samsung(Gingerbread) είτε έκαναν update μέσω kies για την JellyBean θα δουν τεράστια διαφορά. ;) Μπορείτε να την βρείτε σε αυτό το link: http://xda.mister-freeze.eu/XDA-files/ace2nutzer/CM11/codina/cm-11-20141118-UNOFFICIAL-codina_ext4.zip Όσον αφορά τον Kernel εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ τον "codina_kernel_cm11_20150130_ext4_ace2nutzer.zip" του ace2nutzer που θεωρώ ότι είναι ο ποιος σταθερός του μέχρι στιγμής. Συνεχίζει κ τον ενημερώνει για όποιον θέλει να δοκιμάσει τον ποιο καινούργιο του αλλά αν δεν θέλετε να μπείτε στην διαδικασία των αλλαγών πιστεύω με αυτόν τον kernel θα βολευτείτε καθώς είναι σχεδόν bugfree. Επίσης ασχολείται κ ο chronomonochrome με kernel για την συσκευή μας εξίσου αξιόλογος σύμφωνα με τα σχόλια αλλά δεν τον έχω δοκιμάσει ακόμα. Για τον kernel του ace2nutzer το link είναι: http://xda.mister-freeze.eu/XDA-files/ace2nutzer/Kernel/codina/codina_kernel_cm11_20150130_ext4_ace2nutzer.zip Πληροφορίες και updates για τον kernel εδώ: http://forum.xda-developers.com/galaxy-ace/ace-2-develop/kernel-ace2nutzer-kernel-20141027-t2920365 Για τον kernel του ChronoMonochrome δείτε εδώ: http://forum.xda-developers.com/galaxy-ace/ace-2-develop/custom-kernel-t2793420 Όσο για τα Google Apps, το βασικό thread έκλεισε επειδή θα σταματήσει την υποστήριξη ο TKruzze και έδωσε μία παράταση μέχρι και τις 31 Μαρτίου οπού όποιος θέλει θα μπορεί να κατεβάζει τις τελευταίες εκδόσεις των Gapps.. http://forum.xda-developers.com/paranoid-android/general/final-post-tkruzze-regarding-pa-gapps-t3064539 Από εδώ προτείνω πάντα τα "pa_gapps-modular-pico(uni)" οπού μπαίνει μόνο το Play Store και από εκεί μπορείς να κατεβάσεις όποια άλλη εφαρμογή της Google χρησιμοποιείς. :cool: Το link είναι: http://d-h.st/ICcE Για όσους δεν ξέρουν τα βήματα είναι τα εξής(για ext4 πάντα για f2fs έχει κάποια άλλη διαδικασία) 1) Need latest Stock JB 2) In recovery install temp. cwm 3) wipe data/factory reset 4) wipe cache partition 5) Advanced > wipe dalvik cache 6) mounts and storage > format /system,/data,/cache,/storage/sdcard0,/storage/sdcard1 7) Flash cm-11-20141118-UNOFFICIAL-codina_ext4.zip 8) Advanced > Power off > boot in cwm 9) Flash pa_gapps-modular-pico(uni).zip 10) Flash ext4 kernel.zip 11) reboot system 12) enjoy ;) 1) Επειδή είχα χάσει λίγο το θέμα με τα Gapps, μπορείς να μου πεις διαφορά pico(uni) με pico; 2) Για να γίνει σωστά η εγκατάσταση είναι απαραίτητα τα format σε όλα τα partitions; Παράθεση android: 2.3.6 GingerBread ---> 4.4.4 KitKat firmware: XXLD8 ---> XXNB1 kernel: stock ---> A2N Kernel launcher: TouchWiz v4.0 U ---> NovaLauncher recovery: stock ---> CWM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamer1989 Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 Παίδες, μήπως έχει ακουστεί τίποτα για cyanogenmod 12 στο κινητάκι αυτό;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RetZi Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 Μια ερωτησουλα φιλε μου.Στο 2ο βημα λεει 2) In recovery install temp. cwm Τι εννοει με αυτο?Ολα τα υπολοιπα ειναι κατανοητα για εμενα :) Σορρυ για την καθυστέρηση αλλά αυτές τις μέρες είχα κάποιες υποχρεώσεις κ δεν μπόρεσα να συνδεθώ. Το 2o βήμα είναι ουσιαστικά η εγκατάσταση του recovery σε περίπτωση που δεν το έχεις εγκατεστημένο. Στην προκειμένη χρειάζεται το CWM Recovery. Το link για το CWM για όσους δεν το έχουν είναι: http://d-h.st/2td 1) Επειδή είχα χάσει λίγο το θέμα με τα Gapps, μπορείς να μου πεις διαφορά pico(uni) με pico; 2) Για να γίνει σωστά η εγκατάσταση είναι απαραίτητα τα format σε όλα τα partitions; 1)Είναι ακριβώς το ίδιο απλά η διαφορά είναι στο bandwidth. Σύμφωνα με τον Developer "The Proper DPI version will install the proper version of Google Play Services for your device (resulting in a smaller installed footprint on your device). The Universal DPI Play Services version is for users with limited download bandwidth. You will still receive a silent update (from Google) to the proper version for your device (if needed)" Πάντως ο ace2nutzer προτείνει για την καλύτερη απόδοση της Rom τα pico(uni). Από εκεί και πέρα είναι επιλογή σου. 2)Απαραίτητο δεν είναι αλλά αν θες να κάνεις clean install καλό είναι να τα κάνεις format. Παίδες, μήπως έχει ακουστεί τίποτα για cyanogenmod 12 στο κινητάκι αυτό;;; Έχει βγει ήδη CM12 Rom φίλε μου απλά δεν είναι ακόμα έτοιμη για καθημερινή χρήση καθώς έχει ακόμα αρκετά bugs κ μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας. Θεωρώ ότι θα αργήσει αν κρίνω ότι πέρασε περίπου ένας χρόνος μέχρι να στρώσει η CM11.. Τσέκαρε κ εδώ για περισσότερες πληροφορίες: http://forum.xda-developers.com/galaxy-ace/ace-2-general/cm12-alpha-t2989178 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnotherBrick Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Για άλλο κοίταγα, για άλλο είδα. Λέτε η Samsung να μην μας έχει ξεχάσει ακόμα; Παράθεση android: 2.3.6 GingerBread ---> 4.4.4 KitKat firmware: XXLD8 ---> XXNB1 kernel: stock ---> A2N Kernel launcher: TouchWiz v4.0 U ---> NovaLauncher recovery: stock ---> CWM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas1274 Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Για άλλο κοίταγα, για άλλο είδα. Λέτε η Samsung να μην μας έχει ξεχάσει ακόμα; Μα οι συσκευές που αναφέρει εκεί είναι τουλάχιστον 2-3 χρόνια νεότερες από την δικιά μας, τι σχέση μπορεί να έχει με εμάς Παράθεση Cubot Dinosaur Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RetZi Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Πολύ χλωμό αλλα ακομα και να βγαλει αν κρινω απο την jellybean δεν μπορω να φανταστω ποσο χειροτερα θα ειναι :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnotherBrick Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Μα οι συσκευές που αναφέρει εκεί είναι τουλάχιστον 2-3 χρόνια νεότερες από την δικιά μας, τι σχέση μπορεί να έχει με εμάς Μακάρι να ήξερα. Το συναίσθημα όμως να βλέπεις μαζί με όλα τα άλλα κινητά, σε μία είδηση για Lollipop, την αρχαία (χρονολογικά) συσκευή σου, είναι κάτι που θες να το μοιραστείς! Παράθεση android: 2.3.6 GingerBread ---> 4.4.4 KitKat firmware: XXLD8 ---> XXNB1 kernel: stock ---> A2N Kernel launcher: TouchWiz v4.0 U ---> NovaLauncher recovery: stock ---> CWM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyroukai Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Σορι αλλα εγω γιατι δεν βλεπω να αναφερεται το ace2 στο αρθρο...; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnotherBrick Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Σορι αλλα εγω γιατι δεν βλεπω να αναφερεται το ace2 στο αρθρο...; Στην φωτογραφία αναγράφεται. Να έχει και λίγη κίνηση το threat... :-P Παράθεση android: 2.3.6 GingerBread ---> 4.4.4 KitKat firmware: XXLD8 ---> XXNB1 kernel: stock ---> A2N Kernel launcher: TouchWiz v4.0 U ---> NovaLauncher recovery: stock ---> CWM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnotherBrick Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 Δεν το είχα πάρει χαμπάρι πως ο ChronoMonochrome βγάζει πλέον και ROM CyanogenMod 11 4.4.4 με τον δικό του Kernel. Θα ήθελα να δω ένα guide, για το πως να κάνουμε σωστά και με ποια σειρά, μεταβίβαση από stock 4.1.2 Jelly Bean σε 4.4.4 KitKat, με repartition, F2FS filesystem και ART. Δεν εννοώ για το κάθε ένα μόνο του αλλά για αν θέλει κάποιος να κάνει μία καθαρή εγκατάσταση με όλα μαζί. Αν τα παιδιά στις εταιρείες είχαν την μισή όρεξη που έχουν αυτοί στο XDA... αλλά this is business... Παράθεση android: 2.3.6 GingerBread ---> 4.4.4 KitKat firmware: XXLD8 ---> XXNB1 kernel: stock ---> A2N Kernel launcher: TouchWiz v4.0 U ---> NovaLauncher recovery: stock ---> CWM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cyberdemon87 Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 Γεια χαρα, δεν εχει και τοσο νοημα η ερωτηση μου μιας και περιμενω καινουριο τηλεφωνο αλλα θα κρατησω και το samsung για backup. Αγορασα μια καινουρια μπαταρια για το ace 2 πριν κανενα τριμηνο, την φορτισα κλπ αλλα για καποιο λογο το κινητο σβηνει στα καλα καθουμενα. Συνηθως στα πρωτα 1-2 λεπτα (με την καινουρια μπαταρια το κανει αυτο μονο). Η μπαταρια φαινεται να ειναι samsung και οχι μαιμου, τουλαχιστον ετσι δειχνει. Εχει συμβει σε κανεναν; Ξερετε τι μπορει να φταιει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 Αν δεν το κάνει με τη γνησια μπαταρία, φαντάζομαι η νεα μπαταρία φταίει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 ηρθε στα χερια μου το ιδιο μοντελο,αλλα απο καναδα,με κλειδωμενη σιμ,τι πρωτοτυπο!! λεγεται GT-S7560M γινεται τιποτα?:what: Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 ηρθε στα χερια μου το ιδιο μοντελο,αλλα απο καναδα,με κλειδωμενη σιμ,τι πρωτοτυπο!! λεγεται GT-S7560M γινεται τιποτα?:what: Ή σε κάποιο service με την ανάλογη τιμή (συνήθως τσιμπάνε 50+€) ή μέσω του xda forum αν υπάρχει κάποια ανάλογη εφαρμογή για την εν λόγω συσκευή. Κάνε και μια αναζήτηση στο Google με όρους όπως region unlock, ποτέ δεν ξέρεις. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Καλησπερα και καλος σας βρηκα. Μου εδωσε ο κολλητος μου το τηλεφωνο αυτο, το εχει η γυναικα του και μου ειπε οτι της κολλαει κλπ. Τωρα εχει την εκδοση 2.3.6 Ι8160ΧΧLE1 και βλεπω οτι εχει ενα μικρο update μεσω ota αλλα ακομα δεν το εχω κανει. Η ερωτηση ειναι, να του κανω τα ota update και μετα ενα hard reset ή να παλεψω να βαλω τη rom που εγραψε το παλικαρι απο κατω ? Λοιπόν για ROM προτείνω την "cm-11-20141118-UNOFFICIAL-codina_ext4.zip" η οποία είναι η έκδοση του Rox που αναφέρθηκε σε προηγούμενα post με αρκετές βελτιώσεις και δεν έχει σχεδόν καθόλου bugs/κολλήματα. Την προτείνω ανεπιφύλακτα! Ειδικά για όσους έχουν ακόμα την Official έκδοση της Samsung(Gingerbread) είτε έκαναν update μέσω kies για την JellyBean θα δουν τεράστια διαφορά. ;) Ευχαριστω για την οποια απαντηση Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrVasilis Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Έχει βγει καινούρια ROM ρίξε μια ματιά στο XDA-Developers στο θέμα του kernel του ace2nuts ή κάπως έτσι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Ευχαριστω για την απαντηση DrVasilis Αυτο που με ενδιαφερει ειναι να ειναι απροβληματιστη σε κλησεις - sms - καμερα για να μην φαει παντοφλα ο κολλητος μου :lol:;) Δηλαδη δεν μας πειραζει και ας μην ειναι η τελευταια rom που βγηκε ;) Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrVasilis Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Όσο πιο τελευταία έκδοση τόσο πιο λίγα bag, οπότε πας στην πιο καινούρια. Η CM11 που ανέφερα είναι η πιο εύκολη να εγκατασταθεί και έχει την καλύτερη λειτουργία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Ευχαριστω και παλι για την απαντηση ! Θα κανω δοκιμες το σαββατοκυριακο Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Δεν μπορω να περασω με τπτ το temp recovery.Συνεχεια βγαζει verify fail signature .το εχω κατεβασει 25 φορες απο οπου μπορουσα και δεν αλλαζει τπτ.Καμια ιδεα εχετε πριν το σουταρω στο τοιχο και δν ειναι και δικο μου? Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 (edited) Δεν μπορω να περασω με τπτ το temp recovery.Συνεχεια βγαζει verify fail signature .το εχω κατεβασει 25 φορες απο οπου μπορουσα και δεν αλλαζει τπτ.Καμια ιδεα εχετε πριν το σουταρω στο τοιχο και δν ειναι και δικο μου? Σου βγάζει αυτό το μήνυμα γιατί προσπαθείς να περάσεις custom recovery μέσω του επίσημου android recovery. Δεν πρόκειται να τα καταφέρεις έτσι, δοκίμασε να το περάσεις μέσω Odin ή adb (προτείνω τον πρώτο τρόπο φυσικά που είναι και ευκολότερος). Απαραίτητη προϋπόθεση σωστοί drivers στο pc και usb debugging ενεργοποιημένο. @Nikoskame χαριτωμένο το σχόλιο αλλά εκτός θέματος. :> Edited June 7, 2015 by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Σου βγάζει αυτό το μήνυμα γιατί προσπαθείς να περάσεις custom recovery μέσω του επίσημου android recovery. Δεν πρόκειται να τα καταφέρεις έτσι, δοκίμασε να το περάσεις μέσω Odin ή adb (προτείνω τον πρώτο τρόπο φυσικά που είναι και ευκολότερος). Απαραίτητη προϋπόθεση σωστοί drivers στο pc και usb debugging ενεργοποιημένο. @Nikoskame χαριτωμένο το σχόλιο αλλά εκτός θέματος. :> Νομιζω οτι ετσι εγραφε και ο οδηγος μεσω του επισημου ρικοβερι.Μεσω odin το βαζουμε στο pda ε?Σε ευχαριστω Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Νομιζω οτι ετσι εγραφε και ο οδηγος μεσω του επισημου ρικοβερι.Μεσω odin το βαζουμε στο pda ε?Σε ευχαριστω Σωστά. Μπορείς να βρεις οποία έκδοση Odin θέλεις στον οδηγό της υπογραφής μου. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
od1um Δημ. June 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2015 Καλησπέρα σε όλους, Ψάχνω εδώ και μέρες πως γίνεται να συνδέσω το ace 2 με usb memory αλλά δεν έχω βρει τρόπο. Μήπως γνωρίζετε αν και πως γίνεται; Ίσως έχει γραφτεί πιο πάνω στο forum. Αν έχει γίνει και δεν το είδα συγγνώμη προκαταβολικά! Δίαβασα κάπου για τη ρύθμιση του novathor settings usb-vbus power αλλα δεν έγινε κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnotherBrick Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 Καλησπέρα σε όλους, Ψάχνω εδώ και μέρες πως γίνεται να συνδέσω το ace 2 με usb memory αλλά δεν έχω βρει τρόπο. Μήπως γνωρίζετε αν και πως γίνεται; Ίσως έχει γραφτεί πιο πάνω στο forum. Αν έχει γίνει και δεν το είδα συγγνώμη προκαταβολικά! Δίαβασα κάπου για τη ρύθμιση του novathor settings usb-vbus power αλλα δεν έγινε κάτι. Δυστυχώς, δεν υποστηρίζει η συσκευή μας OTG. Παράθεση android: 2.3.6 GingerBread ---> 4.4.4 KitKat firmware: XXLD8 ---> XXNB1 kernel: stock ---> A2N Kernel launcher: TouchWiz v4.0 U ---> NovaLauncher recovery: stock ---> CWM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts