Jump to content

Samsung Galaxy Αce 2 (I8160)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όσοι ψάχνετε για Cloud -σαν εναλλακτικό του Drive και του Dropbox- πρόσφατα εγκατέστησα το Copy και σου δίνει 15GB (και άλλα 5GB εάν εγγραφείτε από εδώ), λειτουργεί καλά και συγχρονίζει τα αρχεία σας σε pc-android κρυπτογραφημένα, υποστηρίζει αυτόματο συγχρονισμό φωτογραφιών από κινητό, κλπ κλπ.

• Απαντήσεις 3,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μόνο wipe cache & dalvik, και δεν έβαλα GAPPs 4.4.3, αφησα ότι ειχα

Η 4.4.3 μπαίνει από πάνω και από CM 10 ?

Η 4.4.3 μπαίνει από πάνω και από CM 10 ?

Θεωρητικά ναι, αλλά αν δεις οποιοδηποτε πρόβλημα θα πρέπει να κάνει wipe data/factory restore και να κανεις καθαρή εγκατάσταση

Cubot Dinosaur

Νικόλα κάνε εκκαθάριση δεδομένων της εφαρμογής play store. Νομίζω έτσι φτιάχνει αυτό.

Να σε καλά αλλά δεν ειναι αυτό, βρήκα τι ειναι.

Επειδη έχωκάνει το repartition που λέγαμε παλιότερα, μερικές εφαρμογες δεν ξέρω γιατι θέλουν χώρο στην ex sd (που εμενα τωρα είναι 40M) και οταν βλέπει οτι δεν φτανει μου βγάζει το λάθος.

Η λύση ειναι να βγάλω τελείως την sd ώστε μη βλέποντας κάρτα να αναγκαστει να κάνει εγκατάσταση στο συστημα (3G) και μετά βάζω πάλι την κάρτα.

Ευτηχως μου το έχει κάνει σε πολύ λιγες εφαρμογές 2-3 αν θυμαμαι καλά

Cubot Dinosaur

Καλησπέρα φίλοι....ήρθε ένας φίλος από Γερμανία και έχει μια συσκευή Ace2 (i8160) κλειδωμένη σε έναν πάροχο. Μου ζήτησε να το ξεκλειδώσω κι εγώ πίστευα ότι θα βρω κωδικό ξεκλειδώματος περίπου στα 5 ευρώ. Ψάχνοντας οι τιμές που βρήκα είναι στα 22-23 ευρώ, υπάρχει κάποια πρόταση πιο οικονομική;

Εμενα που ηταν κλειδωμενο στην Ο2 Αγγλιας μου το ξεκλειδωσαν τσαμπα επικοινωνωντας μεσω του chat που εχουν στο σαιτ.

Επειδη ειναι σχετικα παλια η συσκευη οι περισσοτεροι παροχοι την ξεκλειδωνουν τσαμπα.

Αλλιως απο ebay εχει απο 14ε.

:superman: SX1 RULES !!!

Εμενα που ηταν κλειδωμενο στην Ο2 Αγγλιας μου το ξεκλειδωσαν τσαμπα επικοινωνωντας μεσω του chat που εχουν στο σαιτ.

Επειδη ειναι σχετικα παλια η συσκευη οι περισσοτεροι παροχοι την ξεκλειδωνουν τσαμπα.

Αλλιως απο ebay εχει απο 14ε.

Αν δεν σου κάνει κόπο, δείξε μου αυτό το 14 γιατί αυτά που βρίσκω είναι πάνω από 20

Μια βοηθεια ρε παιδιά ειμαι με 4.3 και χρησιμοποιώ την εφαρμογή του mega tv

Και βλέπω live το κανάλι αλλά βλέπω και σειρές που έχει σε video με τον mx player

Περνώντας την 4.4.3 βλέπω παλι σε live κανονικά με mx player

Αλλά δεν μπορώ να δω τα video λέει το video είναι προβληματικό

Αλλαξα player χωρίς αποτελεσμα

Το ίδιο πρόβλημα έχω και με ενα tv box android που είχα φέρει απο κινα

Μια βοηθεια ρε παιδιά ειμαι με 4.3 και χρησιμοποιώ την εφαρμογή του mega tv

Και βλέπω live το κανάλι αλλά βλέπω και σειρές που έχει σε video με τον mx player

Περνώντας την 4.4.3 βλέπω παλι σε live κανονικά με mx player

Αλλά δεν μπορώ να δω τα video λέει το video είναι προβληματικό

Αλλαξα player χωρίς αποτελεσμα

Το ίδιο πρόβλημα έχω και με ενα tv box android που είχα φέρει απο κινα

Ο 1.7.27 δουλευει μια χαρά στην 4.4.3, κάπου είχα διαβάσει ότι η προηγούμενη version είχε πρόβλημα στην 4.4.3

Cubot Dinosaur

Ο 1.7.27 δουλευει μια χαρά στην 4.4.3, κάπου είχα διαβάσει ότι η προηγούμενη version είχε πρόβλημα στην 4.4.3

Νομιζω οτι είναι θέμα με την rom και όχι με τον player

Όντως, στο θρεντάκι της ρομ λένε ότι έχουν προβλήματα και με το youtube και είναι εγγενές το πρόβλημα και δεν νομίζω πως έχει λυθεί ακόμη.

Όντως, στο θρεντάκι της ρομ λένε ότι έχουν προβλήματα και με το youtube και είναι εγγενές το πρόβλημα και δεν νομίζω πως έχει λυθεί ακόμη.

Το YouTube δεν δούλεψε ποτέ σωστά ούτε στην 10.2 που είχα, ούτε στην 11 που έχω τώρα. Έχω δοκιμάσει τα πάντα. Η μόνη λύση είναι να εγκαταστησεις το supertube ή κάποιο τροποποιημένο YouTube από το xda.

Edited by bill66542

Το youtube μετα την σημερινή αναβάθμιση δουλεύει άψογα.... τσεκαρετε το. Είμαι με CM 11.

Την τελευταια εκδοση εχω (5.7.38) κ ειμαι στην TC CM 11.

Πιξελιασμενα ολα τα βιντεο κ ανωτατη διαθεσιμη αναλυση τα 360p.

Exv kanei clear data στο youtube. απεγκατασταση κ επανεγκτασταση.......τπτ!

Ρε παιδακια επειδη εχω καιρο να ασχοληθω με ace 2 και η αδερφη μου παραπονεθηκε σημερα οτι παει τραγικα αργα, τι λετε να κανω; Προς το παρον ειναι root τελευταία εκδοση και εχω αφαιρεσει σαβουρα..Προτείνετε aosp ; Δουλευει καλα ; Ευχαριστώ!

Aπο θεμα ταχυτητας η Liquid smooth ειναι μερα με την νυχτα σε σχεση με τις αλλες. Η αληθεια ειναι πως δεν μου εχει βγαλει κανενα προβλημα για την ωρα αν και δεν δοκιμασα το bluetooth

Γεια σας παιδιά, έχω καιρό την cm 10.2 ε εδώ και λίγο Κάιρο έχω δει κάποια κοληματακια και δεν το έχω φορτωμένο! Θέλω να μου πείτε αν έχει βγεί κάποια αξιόπιστη cm όσο την 10.2 4/1. Επίσης αμα βγήκε κάποια 11 που είναι σαν την 10.2 και αξίζει να την βάλω

Ευχαριστώ παιδία!

Καλησπερα, μεσω kies εκανα αναβαθμιση το κινητο σε 4.1 απο 2.3 νομιζω. το θεμα ειναι οτι κολλαει συνεχεια το κινητο. και κλεινω τις εφαρμογες που ανοιγω αμεσως μετα. επισης μετα την αναβαθμιση δεν λειτουργουν τα μηνυματα. Δεν ανοιγουν και εμφανιζει σφαλμα <<μηνυματα εκλεισε>>. τι προτινετε αλλα και αν γινεται να μην χασω ολα τα δεδομενα απο το τηλεφωνο.

Κάποια κολλήματα τα έχει με την αναβάθμιση. Αν είναι τόσο χάλια, δοκίμασε να κάνεις backup από το KIES όλων των δεδομένων σου, να κάνεις επαναφορά σε εργοστασιακή κατάσταση (κάπως έτσι δεν το λέει; ) και μετά επαναφέρεις από το KIES τα δεδομένα.

τελικα δεν σωθηκαν τα δεδομενα. δεν συνδεοταν με το kies με το 4.1 και οτι επαναφορα και να εκανα τα προβληματα υπηρχαν. τελικα ondin και 2.3 και ολα απο την αρχη. Δεν καταλαβαινω γιατι επιμενει η samsung στην αναβαθμιση του ace 2 σε 4.1 αφου οι περισσοτεροι που ξερω εχουν προβληματα με την αναβαθμιση. Η μνημη του κινητου μας ειναι μικρη για αυτο που θελει η εκδοση 4.1 για να λειτουργησει.

Καλησπέρα σε όλου... επειδή δεν αντέχω αλλο τα τόσα κολλήματα στα 4.1.2 kyrillosv9 θέλω να γυρίσω στη 2.3.6 ή κάποια άλλη... είμαι root και θα ήθελα να μου προτείνετε πια να βάλω ? Και επίσης το μονο που κάνω είναι να την περάσω μεσώ odin?

Η team canjica CM11 είναι πολύ καλή. Διάβασα και για την liquid smooth καλά λόγια εδώ μέσα αλλά δεν έχω ίδια άποψη.

• The title was changed to Samsung Galaxy Αce 2 (I8160)