kyrillos13 Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Όσοι ψάχνετε για Cloud -σαν εναλλακτικό του Drive και του Dropbox- πρόσφατα εγκατέστησα το Copy και σου δίνει 15GB (και άλλα 5GB εάν εγγραφείτε από εδώ), λειτουργεί καλά και συγχρονίζει τα αρχεία σας σε pc-android κρυπτογραφημένα, υποστηρίζει αυτόματο συγχρονισμό φωτογραφιών από κινητό, κλπ κλπ. Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psapikas Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Μόνο wipe cache & dalvik, και δεν έβαλα GAPPs 4.4.3, αφησα ότι ειχα Η 4.4.3 μπαίνει από πάνω και από CM 10 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas1274 Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Η 4.4.3 μπαίνει από πάνω και από CM 10 ? Θεωρητικά ναι, αλλά αν δεις οποιοδηποτε πρόβλημα θα πρέπει να κάνει wipe data/factory restore και να κανεις καθαρή εγκατάσταση Παράθεση Cubot Dinosaur Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyroukai Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Νικόλα κάνε εκκαθάριση δεδομένων της εφαρμογής play store. Νομίζω έτσι φτιάχνει αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas1274 Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Νικόλα κάνε εκκαθάριση δεδομένων της εφαρμογής play store. Νομίζω έτσι φτιάχνει αυτό. Να σε καλά αλλά δεν ειναι αυτό, βρήκα τι ειναι. Επειδη έχωκάνει το repartition που λέγαμε παλιότερα, μερικές εφαρμογες δεν ξέρω γιατι θέλουν χώρο στην ex sd (που εμενα τωρα είναι 40M) και οταν βλέπει οτι δεν φτανει μου βγάζει το λάθος. Η λύση ειναι να βγάλω τελείως την sd ώστε μη βλέποντας κάρτα να αναγκαστει να κάνει εγκατάσταση στο συστημα (3G) και μετά βάζω πάλι την κάρτα. Ευτηχως μου το έχει κάνει σε πολύ λιγες εφαρμογές 2-3 αν θυμαμαι καλά Παράθεση Cubot Dinosaur Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_who Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Καλησπέρα φίλοι....ήρθε ένας φίλος από Γερμανία και έχει μια συσκευή Ace2 (i8160) κλειδωμένη σε έναν πάροχο. Μου ζήτησε να το ξεκλειδώσω κι εγώ πίστευα ότι θα βρω κωδικό ξεκλειδώματος περίπου στα 5 ευρώ. Ψάχνοντας οι τιμές που βρήκα είναι στα 22-23 ευρώ, υπάρχει κάποια πρόταση πιο οικονομική; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZIEL1799 Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Εμενα που ηταν κλειδωμενο στην Ο2 Αγγλιας μου το ξεκλειδωσαν τσαμπα επικοινωνωντας μεσω του chat που εχουν στο σαιτ. Επειδη ειναι σχετικα παλια η συσκευη οι περισσοτεροι παροχοι την ξεκλειδωνουν τσαμπα. Αλλιως απο ebay εχει απο 14ε. Παράθεση :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_who Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Εμενα που ηταν κλειδωμενο στην Ο2 Αγγλιας μου το ξεκλειδωσαν τσαμπα επικοινωνωντας μεσω του chat που εχουν στο σαιτ. Επειδη ειναι σχετικα παλια η συσκευη οι περισσοτεροι παροχοι την ξεκλειδωνουν τσαμπα. Αλλιως απο ebay εχει απο 14ε. Αν δεν σου κάνει κόπο, δείξε μου αυτό το 14 γιατί αυτά που βρίσκω είναι πάνω από 20 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thmls Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Μια βοηθεια ρε παιδιά ειμαι με 4.3 και χρησιμοποιώ την εφαρμογή του mega tv Και βλέπω live το κανάλι αλλά βλέπω και σειρές που έχει σε video με τον mx player Περνώντας την 4.4.3 βλέπω παλι σε live κανονικά με mx player Αλλά δεν μπορώ να δω τα video λέει το video είναι προβληματικό Αλλαξα player χωρίς αποτελεσμα Το ίδιο πρόβλημα έχω και με ενα tv box android που είχα φέρει απο κινα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas1274 Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Μια βοηθεια ρε παιδιά ειμαι με 4.3 και χρησιμοποιώ την εφαρμογή του mega tv Και βλέπω live το κανάλι αλλά βλέπω και σειρές που έχει σε video με τον mx player Περνώντας την 4.4.3 βλέπω παλι σε live κανονικά με mx player Αλλά δεν μπορώ να δω τα video λέει το video είναι προβληματικό Αλλαξα player χωρίς αποτελεσμα Το ίδιο πρόβλημα έχω και με ενα tv box android που είχα φέρει απο κινα Ο 1.7.27 δουλευει μια χαρά στην 4.4.3, κάπου είχα διαβάσει ότι η προηγούμενη version είχε πρόβλημα στην 4.4.3 Παράθεση Cubot Dinosaur Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thmls Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Ο 1.7.27 δουλευει μια χαρά στην 4.4.3, κάπου είχα διαβάσει ότι η προηγούμενη version είχε πρόβλημα στην 4.4.3 Νομιζω οτι είναι θέμα με την rom και όχι με τον player Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyroukai Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Όντως, στο θρεντάκι της ρομ λένε ότι έχουν προβλήματα και με το youtube και είναι εγγενές το πρόβλημα και δεν νομίζω πως έχει λυθεί ακόμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill66542 Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 (edited) Όντως, στο θρεντάκι της ρομ λένε ότι έχουν προβλήματα και με το youtube και είναι εγγενές το πρόβλημα και δεν νομίζω πως έχει λυθεί ακόμη. Το YouTube δεν δούλεψε ποτέ σωστά ούτε στην 10.2 που είχα, ούτε στην 11 που έχω τώρα. Έχω δοκιμάσει τα πάντα. Η μόνη λύση είναι να εγκαταστησεις το supertube ή κάποιο τροποποιημένο YouTube από το xda. Edited June 13, 2014 by bill66542 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamlord1970 Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Το youtube μετα την σημερινή αναβάθμιση δουλεύει άψογα.... τσεκαρετε το. Είμαι με CM 11. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill66542 Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Το youtube μετα την σημερινή αναβάθμιση δουλεύει άψογα.... τσεκαρετε το. Είμαι με CM 11. Την τελευταια εκδοση εχω (5.7.38) κ ειμαι στην TC CM 11. Πιξελιασμενα ολα τα βιντεο κ ανωτατη διαθεσιμη αναλυση τα 360p. Exv kanei clear data στο youtube. απεγκατασταση κ επανεγκτασταση.......τπτ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Ρε παιδακια επειδη εχω καιρο να ασχοληθω με ace 2 και η αδερφη μου παραπονεθηκε σημερα οτι παει τραγικα αργα, τι λετε να κανω; Προς το παρον ειναι root τελευταία εκδοση και εχω αφαιρεσει σαβουρα..Προτείνετε aosp ; Δουλευει καλα ; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthes Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Aπο θεμα ταχυτητας η Liquid smooth ειναι μερα με την νυχτα σε σχεση με τις αλλες. Η αληθεια ειναι πως δεν μου εχει βγαλει κανενα προβλημα για την ωρα αν και δεν δοκιμασα το bluetooth Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamlord1970 Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Και εγώ την ίδια έχω και όλα μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Ειδα βγαινει και mahdi επισης.Ειχα στο g2 μου και ηταν απίστευτη. Την εχει δοκιμασει κανεις ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agg777 Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 Γεια σας παιδιά, έχω καιρό την cm 10.2 ε εδώ και λίγο Κάιρο έχω δει κάποια κοληματακια και δεν το έχω φορτωμένο! Θέλω να μου πείτε αν έχει βγεί κάποια αξιόπιστη cm όσο την 10.2 4/1. Επίσης αμα βγήκε κάποια 11 που είναι σαν την 10.2 και αξίζει να την βάλω Ευχαριστώ παιδία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigmaticos Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Καλησπερα, μεσω kies εκανα αναβαθμιση το κινητο σε 4.1 απο 2.3 νομιζω. το θεμα ειναι οτι κολλαει συνεχεια το κινητο. και κλεινω τις εφαρμογες που ανοιγω αμεσως μετα. επισης μετα την αναβαθμιση δεν λειτουργουν τα μηνυματα. Δεν ανοιγουν και εμφανιζει σφαλμα <<μηνυματα εκλεισε>>. τι προτινετε αλλα και αν γινεται να μην χασω ολα τα δεδομενα απο το τηλεφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyroukai Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Κάποια κολλήματα τα έχει με την αναβάθμιση. Αν είναι τόσο χάλια, δοκίμασε να κάνεις backup από το KIES όλων των δεδομένων σου, να κάνεις επαναφορά σε εργοστασιακή κατάσταση (κάπως έτσι δεν το λέει; ) και μετά επαναφέρεις από το KIES τα δεδομένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigmaticos Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 τελικα δεν σωθηκαν τα δεδομενα. δεν συνδεοταν με το kies με το 4.1 και οτι επαναφορα και να εκανα τα προβληματα υπηρχαν. τελικα ondin και 2.3 και ολα απο την αρχη. Δεν καταλαβαινω γιατι επιμενει η samsung στην αναβαθμιση του ace 2 σε 4.1 αφου οι περισσοτεροι που ξερω εχουν προβληματα με την αναβαθμιση. Η μνημη του κινητου μας ειναι μικρη για αυτο που θελει η εκδοση 4.1 για να λειτουργησει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_89 Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Καλησπέρα σε όλου... επειδή δεν αντέχω αλλο τα τόσα κολλήματα στα 4.1.2 kyrillosv9 θέλω να γυρίσω στη 2.3.6 ή κάποια άλλη... είμαι root και θα ήθελα να μου προτείνετε πια να βάλω ? Και επίσης το μονο που κάνω είναι να την περάσω μεσώ odin? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyroukai Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Η team canjica CM11 είναι πολύ καλή. Διάβασα και για την liquid smooth καλά λόγια εδώ μέσα αλλά δεν έχω ίδια άποψη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts