Jump to content

Samsung Galaxy Αce 2 (I8160)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εχεις πμ cyx,ωραια και αν δεν μεινω ευχαρηστημενος

και θελω να παω στη cm 10.2 παλι κανω wipe cache κτλπ και περνω cm 10.2 ετσι;

αστο μετα ειναι πικρα

full wipe/factory reset

format sd0

περνας ξανα μια stock και μετα την 10.2

ορεξη να εχεις.....

τι να πω εγω που αλλαζω καθε βδομαδα firmware - και ξανα εγκατασταση 80-100 εφαρμογες.

αν και εδω και 15 μερες τα παρατησα - τα βαριεμε ολα αυτα

εμεινα στην Maclaw και ειμαι με τον φορτιστη στο χερι

φορτιζω το κινητο 2 φορες την ημερα

• Απαντήσεις 3,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

:O σοβαρα μιλας; οχι να μου λειπει τοτε,αν ειναι να ξαναπερνω εφαρμογες φτου απο την αρχη να μου λειπει..θα μεινω στην 10.2 που προς το παρον δεν εχω θεμα μην το ματιαξω,και το bt δουλευει και wifi και gps φτου φτου φτου..μονο στην μπαταρια να κραταγε λιγο παραπανω αντι για 2 μερες καλα θαταν..

:O σοβαρα μιλας; οχι να μου λειπει τοτε,αν ειναι να ξαναπερνω εφαρμογες φτου απο την αρχη να μου λειπει..θα μεινω στην 10.2 που προς το παρον δεν εχω θεμα μην το ματιαξω,και το bt δουλευει και wifi και gps φτου φτου φτου..μονο στην μπαταρια να κραταγε λιγο παραπανω αντι για 2 μερες καλα θαταν..

2 μερεςςςς και εχεις παραπονοοοο???

θεος εισαι που σου κραταει τοσο!

κοιτα να δεις....ολα δουλευουν με maclaw απλα παλιοτερα τα ειχε κανει μουσκεμα - οι τελευταιες εκδοσεις ειναι πολυ πιο σταθερες.

και μην ξεχνας πως ακομα η 10.2 απο rox εχει προβλημα (οι νεωτερες απο την 04.01) ακομα το BT δεν δουλευει και βαση του forum χρηστες κοινοποιουν κι αλλα προβληματα

Στην τελευταία έκδοση της 10.2 που έβγαλε χτες ο rox μόνο το BT έχει πρόβλημα και συγκεκριμένα ενώ μπορεί να λάβει δεν μπορεί να στείλει, δεν έχω δει άλλο πρόβλημα και μάλιστα αυτήν χρησιμοποιώ τώρα, αν μο βγάλει τίποτα θα ενημερώσω

Cubot Dinosaur

2 μερεςςςς και εχεις παραπονοοοο???

θεος εισαι που σου κραταει τοσο!

προσεξε 2 μερες κρατα χωρις να μπω wifi,και δεν το ξεκολιαζω τρελα..

αν μπαινω wifi καθε βραδυ φορτωμα

μην με παρετε με τις ντοματες,αλλα το XPOSED Modules τι ακριβως ειναι;που χρησιμευει;τι μπορουμε να κανουμε;

Xposed Framework εννοείς. Αν θες ρίξε μια ματιά εδώ που περιγράφει τι είναι, πως δουλεύει και πως μπορείς να το εγκαταστήσεις.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Xposed Framework εννοείς. Αν θες ρίξε μια ματιά εδώ που περιγράφει τι είναι, πως δουλεύει και πως μπορείς να το εγκαταστήσεις.

αν καταλαβα καλα χρησιμευει για να βαλεις μονταρισμενες εφαρμογες;

και κατι αλλο λεει να κανουμε backup την nand,ειναι απαραιτητο;

υπαρχει πιθανοτητα να μπρικαρει;

Όταν κάνεις τροποποιήσεις πάντα υπάρχει ο κίνδυνος να πάει κάτι στραβά οπότε καλό είναι να κάνεις Backup.

Ουσιαστικά σου επιτρέπει να περάσεις πολύ εύκολα κάποια mods χωρίς να χρειάζεσαι Recovery. Το μόνο που χρειάζεται είναι μία επανεκκίνηση για να τα ενεργοποιήσεις και άλλη μία για να τα απενεργοποιήσεις. Όλα γίνονται πολύ εύκολα μέσα από την εφαρμογή που υπάρχει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Όταν κάνεις τροποποιήσεις πάντα υπάρχει ο κίνδυνος να πάει κάτι στραβά οπότε καλό είναι να κάνεις Backup.

Ουσιαστικά σου επιτρέπει να περάσεις πολύ εύκολα κάποια mods χωρίς να χρειάζεσαι Recovery. Το μόνο που χρειάζεται είναι μία επανεκκίνηση για να τα ενεργοποιήσεις και άλλη μία για να τα απενεργοποιήσεις. Όλα γίνονται πολύ εύκολα μέσα από την εφαρμογή που υπάρχει.

ευχαριστω,στο θεμα με την nand backup εχω υποβαλει καποιες ερωτησεις..

ευχαριστω ξανα και παλι

edit..υπαρχει καμια εφαρμογη η μεσω exposed που να εμφανιζει πανω τα εικονιδια?εννοω οπως τα εμφανιζε στην gb οταν παραδειγμα

ησουν συνδεδεμενος skype,viber κτλπ σου εμφανιζε σαν notification..υπαρχει κατι τετοιο;

Edited by neokosmitis

Θα ηθελα να μαθω αν υπαρχει καποιος τροπος να βλεπουμε ειδοποιησεις αναπαντητων κλησεων ,sms ,εισερχομενων mail κλπ στην οθονη κλειδωματος στο cyanogenmod.

Εψαξα και ειδα καποιες εφαρμογες οπως το dashclock widget το οποιο προσθετει αυτη τη δυνατοτητα ,αλλα ειδα οτι μπορει να μην δουλεψει σωστα σε custom roms οπως το cyanogen.

Γνωριζει καποιος κατι παροιμοιο που δινει αυτη τη δυνατοτητα χωρις να δημιουργει προβληματα?

δοκίμασα πρόσφατα το MIUI launcher και είχε και MIUI lockscreen ξεχωριστή εφαρμογή. Το launcher τελικά δεν το κράτησα, αλλά την lockscreen την κράτησα και έχει αυτό που λές.

Θα ηθελα να μαθω αν υπαρχει καποιος τροπος να βλεπουμε ειδοποιησεις αναπαντητων κλησεων ,sms ,εισερχομενων mail κλπ στην οθονη κλειδωματος στο cyanogenmod.

Εψαξα και ειδα καποιες εφαρμογες οπως το dashclock widget το οποιο προσθετει αυτη τη δυνατοτητα ,αλλα ειδα οτι μπορει να μην δουλεψει σωστα σε custom roms οπως το cyanogen.

Γνωριζει καποιος κατι παροιμοιο που δινει αυτη τη δυνατοτητα χωρις να δημιουργει προβληματα?

Έχω το dashclock και δουλεύει μια χαρά με οποία cyanogenmod έβαλα.

Φιλικά, Κατερίνα

Έχω το dashclock και δουλεύει μια χαρά με οποία cyanogenmod έβαλα.

Απο καταναλωση μπαταριας πως παει?Γενικα απο οτι εχω καταλαβει μετα απο αρκετο ψαξιμο, οποιο εξτρα widget και να βαλεις αυξανεται η καταναλωση της μπαταριας.Βασικα ψαχνω για κατι πολυ πιο απλο απο το dashclock.Δεν θελω ειδοποιησεις που να αναφερουν απο ποιον ειναι το sms ή η αναπαντητη κληση.Τετοιου ειδους widgets εχουν προσβαση στον καταλογο επαφων και στις υπηρεσιες social networking.Θελω απλα να αναφερει ποσα sms κ ποσες κλησεις εχω.Απορω πως δεν ειναι κατι τετοιο διαθεσιμο απο προεπιλογη στο cyanogen.Αυτη η δυνατοτητα υπηρχε ακομα και στο παναρχαιο symbian κ υπαρχει ως dafault στο iOS καθως και στο Touchwiz της Samsung στα stock firmwares.

Edited by bill66542

Απο καταναλωση μπαταριας πως παει?Γενικα απο οτι εχω καταλαβει μετα απο αρκετο ψαξιμο, οποιο εξτρα widget και να βαλεις αυξανεται η καταναλωση της μπαταριας.Βασικα ψαχνω για κατι πολυ πιο απλο απο το dashclock.Δεν θελω ειδοποιησεις που να αναφερουν απο ποιον ειναι το sms ή η αναπαντητη κληση.Τετοιου ειδους widgets εχουν προσβαση στον καταλογο επαφων και στις υπηρεσιες social networking.Θελω απλα να αναφερει ποσα sms κ ποσες κλησεις εχω.Απορω πως δεν ειναι κατι τετοιο διαθεσιμο απο προεπιλογη στο cyanogen.Αυτη η δυνατοτητα υπηρχε ακομα και στο παναρχαιο symbian κ υπαρχει ως dafault στο iOS καθως και στο Touchwiz της Samsung στα stock firmwares.

Από μπαταρία τι να σου πω... Δεν το αφήνω και σε ησυχία. Δεν γράφει από ποιον είναι η κλήση ή το μήνυμα, μόνο πόσα είναι.

Φιλικά, Κατερίνα

Από μπαταρία τι να σου πω... Δεν το αφήνω και σε ησυχία. Δεν γράφει από ποιον είναι η κλήση ή το μήνυμα, μόνο πόσα είναι.

Μόνο οταν το widget ειναι ελαχιστοποιημενο.Αν κανεις slide down ή αν απενεργοποιησεις την επιλογη ¨μεγιστοποιηση widget" απο τις επιλογες της οθονης κλειδωματος δειχνει απο ποιον ειναι το sms ή η αναπαντητη ακομα και το e-mail.

Το dashclock γενικα εχει προσβαση σε ολες τις πληροφοριες κατι που δεν ειναι κ οτι καλυτερο!

Τεσπα, θα το δοκιμασω και θα δω!Ευχαριστω για τις απαντησεις.

Καλημέρα, έχω παρατηρήσει ότι με όλες τις εκδόσεις της CM το youtube δείχνει ta video με ελαφρό pixelization ..υπάρχει λύση ??

Δοκίμασε όταν είσαι στο youtube να πατήσεις το πλήκτρο μενού(κάτω αριστερά)-ρυθμίσεις-γενικά-τσέκαρε το υψηλή ποιότητα σε κινητό

Δοκίμασε όταν είσαι στο youtube να πατήσεις το πλήκτρο μενού(κάτω αριστερά)-ρυθμίσεις-γενικά-τσέκαρε το υψηλή ποιότητα σε κινητό

Τα video τα παίζω από wifi. Η εικόνα όμως σε σύγκριση με OFW είναι χειρότερη (όχι δραματικά) μιας και φαίνονται τα pixels στις άκρες ..

Μετά από μισό χρόνο είπα να θυμηθώ τα παλιά...

Έβαλα την stock ΝΑ1 UK και έκανα root και swap...

MMS και βιντεοκλήση ξανα επανήλθαν αλλά πολύ "δράμα" η κατάσταση....

το κινητό αυτό σέρνεται στην κυριολεξία εάν έχεις καιρό και συγκριτικά κάποια CM

CM10.2 last ξανά και ας μην έχω BT.

Edited by m7ixalis

@cyx09 :!::!::!:

Έγινε τροποποίηση του post σου ,να γνωρίζεις οτι συμφωνά με τους κανόνες του forum τους οποίους αποδέχτηκες κατα την εγγραφή σου ,απαγορεύεται οποιαδήποτε αναφορά σε σπασμένες εφαρμογές .

Samsung galaxy s21+

Αφαιρεσες τις αχρηστες εφαρμογες και σερνεται; Νομιζω πως η ταχυτητα της ΝΑ1, της ιταλικης αλλα δεν νομιζω να εχει ιδιαιτερη διαφορα, ειναι σχεδον παρομοια με της ρομ του Κυριλου (ουσιαστικα ειναι κοντα στα επιπεδα της gb)

Αφαιρεσες τις αχρηστες εφαρμογες και σερνεται; Νομιζω πως η ταχυτητα της ΝΑ1, της ιταλικης αλλα δεν νομιζω να εχει ιδιαιτερη διαφορα, ειναι σχεδον παρομοια με της ρομ του Κυριλου (ουσιαστικα ειναι κοντα στα επιπεδα της gb)

καμια σχεση - εδω ακομα κ στο scrollαρισμα στα μενου δεν εχει καμια σχεση συγκρινοντας παντα την NA1 σκετη με την 10.2 απο πανω

----- προσθήκη μηνύματος 74 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

@cyx09 :!::!::!:

Έγινε τροποποίηση του post σου ,να γνωρίζεις οτι συμφωνά με τους κανόνες του forum τους οποίους αποδέχτηκες κατα την εγγραφή σου ,απαγορεύεται οποιαδήποτε αναφορά σε σπασμένες εφαρμογές .

οκ moderator (m7ixalis)

Edited by cyx09

cyx έχεις αφήσει σαν baseband την ΝΑ και έβαλες από πάνω την CM?

Ναι

ΝΑ1 Αγγλική και απο πανω την τελευταια CM 10.2

Edited by cyx09

• The title was changed to Samsung Galaxy Αce 2 (I8160)