neokosmitis Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Τις επαφες περνα τες στο google account και βαλε και οποια φωτο θες (sync.me app αν θες facebook φωτογραφιες), δεν μου χουν διαγραφει ποτε. Μαλλον καποια εφαρμογη φταιει. εγινε κυριλλε το εκανα,τωρα θα δειξουν οι μερες :P αν κατι παλι χαλασει θα επανελθω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyx09 Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 (edited) Τελικα ουτε και με το bootimage δεν δουλευει το BT στην εκδοση 23.01 οποτε η αναμενουμε η περναμε την εκδοση 04.01 Edited January 26, 2014 by cyx09 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEOKART Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Samsung Galaxy Ace 2 I8160 vs κινεζικη ΤΕΤΡΑΠΥΡΗΝΟ και 1gb ram; τι εχετε γνωμη; φυσικά κινεζικό! Δες το Xiaomi hongmi red rice! Tο πήρα πριν 2 βδομάδες το κινητό δεν υπάρχει!ουτε ενα bug στο τελευταιο update (το κάνα root με multi εκδοση) Στο untutu βγάζει 16700 . 4 CPU 1.5ghz ,1 GB ram,4.7" οθόνη IPS gorilla glass,battery 2000amper μονο 189$ (τώρα ακριβινε λίγο) update ,,κάθε 2 βδομάδες βγαίνει αλλη ,ROM! GPS τέλειο! Γενικά ρίξε μια ματια και θα με θυμιθεις!!! Παράθεση ps3 jailbreak + Χiaomi Hongmi red rice + ξερό ψωμί!!! :cool: My song http://www.youtube.com/watch?v=XoL9UIuwKas http://www.youtube.com/watch?v=C0eS_NzgR9Q http://www.youtube.com/watch?v=QpMBjK9ZwP4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valanths Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 γιατι? κολλαει συνεχεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadow2000 Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 paidia egw agorasa to ace 2 prin 2-3 mhnes omws mou hr8e kateu8eian me ekdosh 4.1 den eimai katholou efxaristimenos se fash pou na 8elw na to peta3w ston toixo apo ta lag..kserei kaneis kapoion tropo wste na to gyrisw se 2.3??? Το ιδιο ηταν ακριβως και το δικο μου Ι8160P. Πριν λιγες μερες, ομως, του περασα την cm 10.2 και πραγματικα αναστηθηκε...παρολου που ειχα παρει εν το μεταξυ ενα κινεζικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill66542 Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Περασα την εκδοση 4/1/2014 του CM 10.2 Οσα bugs ειχα με την 19/1/2014 δεν υπαρχουν πια! -Bluetoth : Δουλευει αψογα! -Wifi : Ενεργοποιειται κανονικοτατα κατα την φορτιση.Επισης δεν ενεργοποιειται απο μονο του κατα την πλοηγηση. -Charger Control στο Galaxy Ace 2 Settings : Ειναι ενεργοποιημενο κανονικα. Οποτε λογικα φταει η αλλαγη kernel στις επομενες εκδοσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyx09 Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Περασα την εκδοση 4/1/2014 του CM 10.2 Οσα bugs ειχα με την 19/1/2014 δεν υπαρχουν πια! -Bluetoth : Δουλευει αψογα! -Wifi : Ενεργοποιειται κανονικοτατα κατα την φορτιση.Επισης δεν ενεργοποιειται απο μονο του κατα την πλοηγηση. -Charger Control στο Galaxy Ace 2 Settings : Ειναι ενεργοποιημενο κανονικα. Οποτε λογικα φταει η αλλαγη kernel στις επομενες εκδοσεις. ΑΚΡΙΒΩΣ!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelaras1234 Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 παιδια το κινητο με το cm10 δεν εχει bag? ειναι κομπλε? και με εφαρμογες μεσα το κινητο? ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- κυριλλος13 ακολου8ησα ολες τις οδηγιες που ανεφερες για να περασω στο κινητο μου το cm.10.2 κατεβασα ολα τα αρχεια τα περασα μεσα στην sd, μπηκα στο recovery mode ομως δεν μου ειχε καμια επιλογη να πατησω install zip from sdcard τι μπορει να φταιει η τι κανω λαθος??? please help!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas1274 Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 παιδια το κινητο με το cm10 δεν εχει bag? ειναι κομπλε? και με εφαρμογες μεσα το κινητο? ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- κυριλλος13 ακολου8ησα ολες τις οδηγιες που ανεφερες για να περασω στο κινητο μου το cm.10.2 κατεβασα ολα τα αρχεια τα περασα μεσα στην sd, μπηκα στο recovery mode ομως δεν μου ειχε καμια επιλογη να πατησω install zip from sdcard τι μπορει να φταιει η τι κανω λαθος??? please help!!! Μαλλόν δεν έχεις το CWM6, τι έχεις περασμένο τώρα στο κινητό? Παράθεση Cubot Dinosaur Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelaras1234 Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 εχω το προσωρινό CWM Recovery που ειχε στο φορουμ να κατεβασουμε...πρεπει να κατεβασω κατι αλλο? αν μπορεις στειλε μου καποιο λινκ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 εχω το προσωρινό CWM Recovery που ειχε στο φορουμ να κατεβασουμε...πρεπει να κατεβασω κατι αλλο? αν μπορεις στειλε μου καποιο λινκ.. install zip? κάτι τέτοιο τέλος πάντως πρέπει να έχει, δεν θυμάμαι ακριβώς. Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valanths Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 CM 10.2 εχει Dialer with Video Call; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpirosRonto Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 kyrillos13 Τελικα τι εγινε με το oc tutorial απο τον rox? :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas1274 Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 CM 10.2 εχει Dialer with Video Call; η CM δεν υποστηρίζει βιντεοκλήση Παράθεση Cubot Dinosaur Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelaras1234 Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 οχι δεν μου εχει τετεια επιλογη..απο το φορουμ σου κατεβασα 3 πραγμα.. Αρχικά, κατεβάζετε όποια από τις παραπάνω εκδόσεις θέλετε από εδώ (κατεβάστε την τελευταία έκδοση βάση ημερομηνίας). Στη συνέχεια, κατεβάζετε τα κατάλληλα Google Apps. Για CM10.1 αυτά , για CM10.2 αυτά και για CM11.0 αυτά. Αφού έχετε κατεβάσει την CM της επιλογής σας μαζί με τα gapps, κατεβάζετε το προσωρινό CWM Recovery, με το οποίο θα γίνει η εγκατάσταση. αυτα τα 3 επελεξα το cm.10.2 απο το πρωτο και το δευτερο. τα περασα μεσα στην sd, την εβαλα στο κινητο μπηκα στο recovery ομως δεν μου ειχε επιλογη "install zip"... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas1274 Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 οχι δεν μου εχει τετεια επιλογη..απο το φορουμ σου κατεβασα 3 πραγμα.. Αρχικά, κατεβάζετε όποια από τις παραπάνω εκδόσεις θέλετε από εδώ (κατεβάστε την τελευταία έκδοση βάση ημερομηνίας). Στη συνέχεια, κατεβάζετε τα κατάλληλα Google Apps. Για CM10.1 αυτά , για CM10.2 αυτά και για CM11.0 αυτά. Αφού έχετε κατεβάσει την CM της επιλογής σας μαζί με τα gapps, κατεβάζετε το προσωρινό CWM Recovery, με το οποίο θα γίνει η εγκατάσταση. αυτα τα 3 επελεξα το cm.10.2 απο το πρωτο και το δευτερο. τα περασα μεσα στην sd, την εβαλα στο κινητο μπηκα στο recovery ομως δεν μου ειχε επιλογη "install zip"... Ποια εκδοση androind εχεις στο τηλ? Παράθεση Cubot Dinosaur Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aljimis Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Παιδια....καλημερα Περασα την CM10.2 στο κινητακι...και πετα..να ναι καλα και ο Kyrillos με τον οδηγο του.... με μπαταρια εχω ενα θεμα νομιζω...ισως ξεφορτιζεται αρκετα πιο γρηγορα...θα δειξει γιατι μπορει να φταιει πως δεν χωρταινω τη νεα ταχυτητα και ασχολουμαι.λιγο περισσοτερο μαζι του.Εβαλα και ΝοvaL και ειναι τρελα.εχω να κανω μια ερωτηση ομως.... Παω να στειλω ενα mail απο yahoo με επισυναπτομενο αρχειο...οταν παω να το βρω με βγαζει ΜΟΝΟ στην μνημη τηλεφωνου..την sdcard0...εγω ομως θελω να επισυναψω αρχειο απο την εξωτερικη καρτα sdcard1...στην οποια δεν μπορω να περιηγηθω.και να επιλεξω το αρχειο που θελω να στειλω...αυτο δε συναιβαινε με την rom v8 του kyrillos....τιπρεπει να κανω..καμια ιδεα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas1274 Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Παιδια....καλημερα Περασα την CM10.2 στο κινητακι...και πετα..να ναι καλα και ο Kyrillos με τον οδηγο του.... με μπαταρια εχω ενα θεμα νομιζω...ισως ξεφορτιζεται αρκετα πιο γρηγορα...θα δειξει γιατι μπορει να φταιει πως δεν χωρταινω τη νεα ταχυτητα και ασχολουμαι.λιγο περισσοτερο μαζι του.Εβαλα και ΝοvaL και ειναι τρελα.εχω να κανω μια ερωτηση ομως.... Παω να στειλω ενα mail απο yahoo με επισυναπτομενο αρχειο...οταν παω να το βρω με βγαζει ΜΟΝΟ στην μνημη τηλεφωνου..την sdcard0...εγω ομως θελω να επισυναψω αρχειο απο την εξωτερικη καρτα sdcard1...στην οποια δεν μπορω να περιηγηθω.και να επιλεξω το αρχειο που θελω να στειλω...αυτο δε συναιβαινε με την rom v8 του kyrillos....τιπρεπει να κανω..καμια ιδεα;; Λοιπόν έχεις δίκιο δεν το είχα παρατηρήσει, βεβαια εγώ έχω κάνει swap memory οπότε δεν με πιράζει. Για σενα τώρα μπορείς αν θέλεις να στείλεις και αρχείο με το mail σου, να πηγαίνεις με τον explorer που χρησιμοποιείς (εγω έχω τον es explorer) και επιλέγεις από εκεί το αρχείο που θέλεις, μετά πατας κοινή χρήση (ή κοινοποιήση ή κατι παρόμοιο) και τέλος επιλέγεις την εγαρμογή του yahoo mail και έτσι θα σου ανοίξει την συνταξη mail και θα σου έχει επυσηνάψει το αρχειο. Πισατευω να είναι κατανοητά όπως τα έγραψα Παράθεση Cubot Dinosaur Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyx09 Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 (edited) Παιδια....καλημερα Περασα την CM10.2 στο κινητακι...και πετα..να ναι καλα και ο Kyrillos με τον οδηγο του.... με μπαταρια εχω ενα θεμα νομιζω...ισως ξεφορτιζεται αρκετα πιο γρηγορα...θα δειξει γιατι μπορει να φταιει πως δεν χωρταινω τη νεα ταχυτητα και ασχολουμαι.λιγο περισσοτερο μαζι του.Εβαλα και ΝοvaL και ειναι τρελα.εχω να κανω μια ερωτηση ομως.... Παω να στειλω ενα mail απο yahoo με επισυναπτομενο αρχειο...οταν παω να το βρω με βγαζει ΜΟΝΟ στην μνημη τηλεφωνου..την sdcard0...εγω ομως θελω να επισυναψω αρχειο απο την εξωτερικη καρτα sdcard1...στην οποια δεν μπορω να περιηγηθω.και να επιλεξω το αρχειο που θελω να στειλω...αυτο δε συναιβαινε με την rom v8 του kyrillos....τιπρεπει να κανω..καμια ιδεα;; εε μετεφερε το αρχειο απο την sd0 στην sd1 και κανε επισυναψη πιο email client app χρησιμοποιεις? ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- οχι δεν μου εχει τετεια επιλογη..απο το φορουμ σου κατεβασα 3 πραγμα.. Αρχικά, κατεβάζετε όποια από τις παραπάνω εκδόσεις θέλετε από εδώ (κατεβάστε την τελευταία έκδοση βάση ημερομηνίας). Στη συνέχεια, κατεβάζετε τα κατάλληλα Google Apps. Για CM10.1 αυτά , για CM10.2 αυτά και για CM11.0 αυτά. Αφού έχετε κατεβάσει την CM της επιλογής σας μαζί με τα gapps, κατεβάζετε το προσωρινό CWM Recovery, με το οποίο θα γίνει η εγκατάσταση. αυτα τα 3 επελεξα το cm.10.2 απο το πρωτο και το δευτερο. τα περασα μεσα στην sd, την εβαλα στο κινητο μπηκα στο recovery ομως δεν μου ειχε επιλογη "install zip"... Edited January 28, 2014 by cyx09 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepel Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Καλημέρα. Έβαλα εχθές την CM10.1 πάνω απο την Ιταλική που βγήκε πρόσφατα. Όλα καλά εκτός του youtube που δεν παίζει τα βίντεο, βγάζει ένα μήνυμα του στύλ the video cannot be played , touch to retry .. μια βοήθεια γιατί θέλω να κρατήσω την CM10.1 .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyx09 Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Καλημέρα. Έβαλα εχθές την CM10.1 πάνω απο την Ιταλική που βγήκε πρόσφατα. Όλα καλά εκτός του youtube που δεν παίζει τα βίντεο, βγάζει ένα μήνυμα του στύλ the video cannot be played , touch to retry .. μια βοήθεια γιατί θέλω να κρατήσω την CM10.1 .. Κοιτα εαν υπαρχει αναβαθμιση για το youtube.app Εχεις καλο σημα Wifi/Internet? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepel Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Κοιτα εαν υπαρχει αναβαθμιση για το youtube.app Εχεις καλο σημα Wifi/Internet? Όταν έκανα εγκατάσταση τα gaps δεν υπήρχε νομίζω το youtube οπότε το κατέβασα απο το store .. Απο σήμα δεν έχω θέμα μιας και είμαι δίπλα στο router , δεν έχω 3G.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valanths Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 μου προτεινετε για θηκη και μνημη 16gb ή 32gb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aljimis Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Παιδια ευχαριστω για την αμεση απαντηση...Και τα δυο ξερω να τα κανω που προτεινατε αλλα το θεμα ειναι να απεφευγα το.copy paste....αλλα και την κοινη χρηση...σκεπτομενος πως με ρομ kyrillos το εκανα αυτοθεωρησα ποιος ο λογος να μη συμβαινει και με CM10.2...που στο κατω κατω ειναι και σωστο....φανταστειτε σε pc να το εκανε αυτο....και να χρειαζοταν απο τον C δισκο να κανεις copy paste τα αρχεια που θελεις στο D για να μπορεσεις να τα στειλεις....δεν φταιει το app Yahoo mail να φανταστω μιας και με προηγουμενη ρομ επισυναπτα κανονικοτατα...απο οποια θεση ηθελα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas1274 Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 (edited) Παιδια ευχαριστω για την αμεση απαντηση...Και τα δυο ξερω να τα κανω που προτεινατε αλλα το θεμα ειναι να απεφευγα το.copy paste....αλλα και την κοινη χρηση...σκεπτομενος πως με ρομ kyrillos το εκανα αυτοθεωρησα ποιος ο λογος να μη συμβαινει και με CM10.2...που στο κατω κατω ειναι και σωστο....φανταστειτε σε pc να το εκανε αυτο....και να χρειαζοταν απο τον C δισκο να κανεις copy paste τα αρχεια που θελεις στο D για να μπορεσεις να τα στειλεις....δεν φταιει το app Yahoo mail να φανταστω μιας και με προηγουμενη ρομ επισυναπτα κανονικοτατα...απο οποια θεση ηθελα.. Δικιο έχεις απλά σου έδωσα την πιο εύκολη λύση που ερχόταν στο μυαλο :) deleted Edited January 28, 2014 by nikolas1274 Παράθεση Cubot Dinosaur Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts