vag2616 Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Επειδή τελευταία με έπιασε η τρέλα μου. ... είδα οτι το κινητό μας εχει περίπου τα ιδια χαρακτηριστικά με το iphone 4s . Αλλά το iphone είναι πολυ πιο γρήγορο και με την ιδια ram παίζει παιχνίδια για πλάκα , που το δικο μας κινητο.... οπότε πηρα την απόφαση!1 Ξεκίνησα με την επίσημη ρομ και μετά έβαλα την kyrillos . 2 twin turbo engine. 3. Εννοείται titanium backup και greenify(οτι κινειται εκτελειται). 4 στις επιλογές προγραμματιστή, διεργασίες στο παρασκήνιο --> 1 , πάντα gpu και animation off. 5 οχι widget και ζωντανή ταπετσαρία. Αποτέλεσμα. .. 270mb ram συνέχεια ελεύθερα και απίστευτη απόκριση. Το beach buggy (οσοι το ξέρετε) παίζει σφαίρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthes Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 (edited) Ειπα να ξαναδοκιμασω την cm 10.1 γιατι η 10,2 μου φαινεται αρκετα βαρια αλλα εχει χαθει το cwm και δεν εχω πλεον καθολου recovery. Kαμια λυση μεσω odin εστω να το ξαναπερασω προσωρινα και στην χειροτερη λυση να ξαναφλασαρω απο πανω χωρις wipe την cm; Edited January 12, 2014 by manthes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas1274 Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Ειπα να ξαναδοκιμασω την cm 10.1 γιατι η 10,2 μου φαινεται αρκετα βαρια αλλα εχει χαθει το cwm και δεν εχω πλεον καθολου recovery. Kαμια λυση μεσω odin εστω να το ξαναπερασω προσωρινα και στην χειροτερη λυση να ξαναφλασαρω απο πανω χωρις wipe την cm; Τι εννοεις οτι χάθηκε τελείως, όταν κάνεις reboot στο recovery τι σου βγάζει; Παράθεση Cubot Dinosaur Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthes Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Δεν εμφανιζε τιποτα. Μαυρη οθονη. Τελικα αναγκαστηκα να ξαναφλασαρω και φαινεται ολα να δουλευουν καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_Mitsaras Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Παιδια help.. Θελω να κανω ροοτ το κινητο (ειμαι σε 2.3.6) και οταν μπενω σε recovery mode δεν μου βγαζει το choose zip from sd ή κατι τετοιο! Οι επιλογες που μου βγαζει ειναι Reboot system now, apply upfate from sd card, wipe data, wipe cache. Αυτα.. εχεις κανεις καμια ιδεα?? ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδια help.. Θελω να κανω ροοτ το κινητο (ειμαι σε 2.3.6) και οταν μπενω σε recovery mode δεν μου βγαζει το choose zip from sd ή κατι τετοιο! Οι επιλογες που μου βγαζει ειναι Reboot system now, apply upfate from sd card, wipe data, wipe cache. Αυτα.. εχεις κανεις καμια ιδεα?? ΟΚ το βρηκα.. απλα οταν λεει SD card εννοει την μνημη του κινητου και οχι την εξωτερικη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GV_ Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Σε 2.3.6 έκανα το ΕΞΉΣ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ όλων στο g mail Φορματ στην κάρτα sd από εκείνη την ώρα στην συλλογή εμφανίζει τις φωτό που εχω σε ένα μπλογκ μου. Έχει κάνει συγχρονισμό και δεν μπορώ να ρύθμισω να σταματήσει να τις εμφανίζει στο κινητό. Συμβαίνει το ΕΞΉΣ., κλείνω ίντερνετ., διαγραφω φωτό., βγαίνω από συλλογή, ξανά μπαίνω και τις εμφανίζει. Τι να κάνω.? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas1274 Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Παιδιά έχει κανει κανένας ψαγμενος αυτό; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2596521 Παράθεση Cubot Dinosaur Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyx09 Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 (edited) Ειπα να ξαναδοκιμασω την cm 10.1 γιατι η 10,2 μου φαινεται αρκετα βαρια αλλα εχει χαθει το cwm και δεν εχω πλεον καθολου recovery. Kαμια λυση μεσω odin εστω να το ξαναπερασω προσωρινα και στην χειροτερη λυση να ξαναφλασαρω απο πανω χωρις wipe την cm; τι εγινε παλι και σου ειχε βγαλει μαυρη οθονη.....μου φαινεται πως πρεπει να συναντηθουμε και σε ενα 2ωρακι να σου κανο ενα ACE II τουμπανο! ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά έχει κανει κανένας ψαγμενος αυτό; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2596521 Πολυ καλο φαινεται....αλλα με 1.2GB νομιζω πως φτανουν για εφαρμογες στην καρτα μνημης.... Μην ξεχνας πως υπαρχει και το swap, οπως και τροπος να μεταφερεις εφαρμογης κλειδωμενες στην καρτα μνημης στην εσωτερική/εξωτερικη. Μην μπαινεις σε αυτην την δοκιμασια ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε 2.3.6 έκανα το ΕΞΉΣ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ όλων στο g mail Φορματ στην κάρτα sd από εκείνη την ώρα στην συλλογή εμφανίζει τις φωτό που εχω σε ένα μπλογκ μου. Έχει κάνει συγχρονισμό και δεν μπορώ να ρύθμισω να σταματήσει να τις εμφανίζει στο κινητό. Συμβαίνει το ΕΞΉΣ., κλείνω ίντερνετ., διαγραφω φωτό., βγαίνω από συλλογή, ξανά μπαίνω και τις εμφανίζει. Τι να κάνω.? Σιγουρα το Google+ στα κανει αυτα.....απλα ξηλωσε το! Edited January 13, 2014 by cyx09 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GV_ Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 τι εγινε παλι και σου ειχε βγαλει μαυρη οθονη.....μου φαινεται πως πρεπει να συναντηθουμε και σε ενα 2ωρακι να σου κανο ενα ACE II τουμπανο! ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πολυ καλο φαινεται....αλλα με 1.2GB νομιζω πως φτανουν για εφαρμογες στην καρτα μνημης.... Μην ξεχνας πως υπαρχει και το swap, οπως και τροπος να μεταφερεις εφαρμογης κλειδωμενες στην καρτα μνημης στην εσωτερική/εξωτερικη. Μην μπαινεις σε αυτην την δοκιμασια ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σιγουρα το Google+ στα κανει αυτα.....απλα ξηλωσε το! Δεν μπορω να βρω λυση μεσα απο αυτο απο το Google+ Το χαρακτηριστικο ειναι πως οταν διαγραφω φωτο στο κινητο μου ενω ειμαι Online διαγραφει την αντιστοιχη φωτο στο Blog μου ενω οταν την διαγραφω OFFLINE δεν κανει τιποτα. Ειναι δηλαδη σαν η συλλογη να κανει μια εμφανιση των φωτο του ιστολογιου χωρις να μου επιτρεπει να σταματησω την εμφανιση στην συλλογη. Πως μπορω να σταματησω τον συγχρονισμο αυτο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyx09 Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 (edited) Επειδή τελευταία με έπιασε η τρέλα μου. ... είδα οτι το κινητό μας εχει περίπου τα ιδια χαρακτηριστικά με το iphone 4s . Αλλά το iphone είναι πολυ πιο γρήγορο και με την ιδια ram παίζει παιχνίδια για πλάκα , που το δικο μας κινητο.... οπότε πηρα την απόφαση!1 Ξεκίνησα με την επίσημη ρομ και μετά έβαλα την kyrillos . 2 twin turbo engine. 3. Εννοείται titanium backup και greenify(οτι κινειται εκτελειται). 4 στις επιλογές προγραμματιστή, διεργασίες στο παρασκήνιο --> 1 , πάντα gpu και animation off. 5 οχι widget και ζωντανή ταπετσαρία. Αποτέλεσμα. .. 270mb ram συνέχεια ελεύθερα και απίστευτη απόκριση. Το beach buggy (οσοι το ξέρετε) παίζει σφαίρα. Quote: Originally Posted by asdroid View Post Can i install this on kyrillos v8? yes you can but there are some tweak crash cause kyrillos v8 have tweak too... I recomended you must install fresh stock rom with D-Kernel before install this tweak.. Εγω προσωπικα πιστευω πως δουλευει μια χαρα με την Rom του kyrillos Edited January 14, 2014 by cyx09 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyx09 Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Δεν μπορω να βρω λυση μεσα απο αυτο απο το Google+ Το χαρακτηριστικο ειναι πως οταν διαγραφω φωτο στο κινητο μου ενω ειμαι Online διαγραφει την αντιστοιχη φωτο στο Blog μου ενω οταν την διαγραφω OFFLINE δεν κανει τιποτα. Ειναι δηλαδη σαν η συλλογη να κανει μια εμφανιση των φωτο του ιστολογιου χωρις να μου επιτρεπει να σταματησω την εμφανιση στην συλλογη. Πως μπορω να σταματησω τον συγχρονισμο αυτο ? χμμμ κατσε να το ψαξω λιγο! γιατι οντως ειναι θεμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Radiofighter Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 οχι φακελους μονο στην επιφανεια εργασιας το μονο που μπορεις να φτιαξεις στα menu (συρταρι εφαρμογων) ειναι tabs δηλ. κατηγοριες αν θες http://imageshack.us/a/img546/1903/y47t.jpg Πως γίνεται αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyx09 Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 (edited) Πως γίνεται αυτό; Nova Launcher Ρυθμισεις Nova> Συρταρι εφαρμογων> Ομαδες συρταριου εφαρμογων και μετα πατα πανω πανω δεξια ενα κουμπακι με το συμβολο (+) και ανοιγεις νεο tab το ονομαζεις οπως θες και μετα πατας πανω ενω εισαι στα menu τις ομαδας συρταριου εφαρμογων και καταχωρεις ποιες εφαρμογες θες να βαλεις σε αυτο το tab - π.χ Games> τσεκαρεις τα παιχνιδια επισης παλι απο τα menu τις ομαδας συρταριου εφαρμογων μπορεις να κανεις drag πανω ή κατω για να ορισεις την σειρα των tabs σου. Μπορεις να φτιαξεις οσα θες..... Αρκει να θυμασε καθε φορα πως εσυ manual θα μπορεις να βαζεις τις εφαρμογες σου στις κατηγοριες.....δεν πανε μονα τους! ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν μπορω να βρω λυση μεσα απο αυτο απο το Google+ Το χαρακτηριστικο ειναι πως οταν διαγραφω φωτο στο κινητο μου ενω ειμαι Online διαγραφει την αντιστοιχη φωτο στο Blog μου ενω οταν την διαγραφω OFFLINE δεν κανει τιποτα. Ειναι δηλαδη σαν η συλλογη να κανει μια εμφανιση των φωτο του ιστολογιου χωρις να μου επιτρεπει να σταματησω την εμφανιση στην συλλογη. Πως μπορω να σταματησω τον συγχρονισμο αυτο ? χμμμ κατσε να το ψαξω λιγο! γιατι οντως ειναι θεμα! Λοιπον καταρχας δεν ξερω εαν θα σε βοηθησουν οι ρυθμισεις στο Google+ περι συγχρονισμου Εγω θα ελεγα να πας στις ρυθμισεις συστηματος του κινητου > στους λογαριασμους > πατα Google > και πατα πανω στο email account σου στο πεδιο "Λογαριασμοι" Κανε δοκιμη ξεκλικαροντας το "Φωτογραφιες Google+". ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- [ROM][4.3.1] LiquidSmooth 2.37 Unofficial [20140111] Την εχει δοκιμασει κανεις σας την LiquidSmooth ???? Google 4.7 GCC Toolchain O3 Strict-Aliasing & ISO C++11 Mode ARM Optimized String Handling Routines Linaro and Code Aurora Optimaztions Customizable lockscreen buttons/sliders Chronus clock widget Customizable hardware and software keys Transparent navbar and status bar Customizable navbar ring Navigation bar widgets Customizable power menu Notification power widget Customizable quicksettings panel Statusbar mods Theme engine Quiet hours Volume rocker music controls Full Rotation Customizable battery and notification light And way more than this... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2573302&page=2 Edited January 15, 2014 by cyx09 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthes Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Την δοκιμασα. μου φανηκε πολυ πιο γρηγορη απο την cm 10.2 του rox αλλα ειχε κανα δυο θεματακια. πχ αν πηγαινα να φορτισω με το κινητο κλειστο αυτο ανοιγε, μου εκανε και αυτο που μου συνεβει και με την cm 10.1 να μην εχω καθολου recovery και την εβγαλα (το τελευταιο θεματακι παντως μαλλον ειναι αν σου τυχει στις cm γιατι πλεον δεν το εχω). Αν δεν δουλευε πολυ καλα (για την ωρα η 10.1) θα την ξαναδοκιμαζα ευχαριστως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas1274 Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Αν θέλω στην 10.2 να κάνω memory swap αφού έχω εγκατεστημένες εφαρμογές γίνεται; Και για να μου παίζουν κανονικά οι εφαρμογές αρκεί απλά να πάρω πάρω ότι υπάρχει στην εσωτερική sd και να το μεταφέρω στην εξωτερική; Παράθεση Cubot Dinosaur Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Radiofighter Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Nova Launcher?.................................. Νομιζα οτι γινοταν καπως σε stock launcher και ψαχνομουν(ματαια) να βρω πως γινεται. Θα τον δοκιμασω παντως για αυτο το χαρακτηριστικο και μονο. Ηρθα ουρανοκατεβατος στο τελος του νηματος γιατι ψαχνομουν να αναβαθμισω το ace2 της κορης κα δεν εψαξα πολυ αυτα που λεγατε. Οπως και να εχει ευχαριστω για την απαντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neokosmitis Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 ξανα καλησπερα στην παρεα,δεν ξερω αν εχει αναφερθει ξανα αλλα το λεω (παλι) στην εκδοση cm 10.2 last build (στην προηγουμενη δεν το ειχα προσεξει) υπαρχει bug,οταν πατησεις στην φωτηνοτητα για να μπει αυτοματο δεν το δεχεται.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyx09 Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 (edited) ξανα καλησπερα στην παρεα,δεν ξερω αν εχει αναφερθει ξανα αλλα το λεω (παλι) στην εκδοση cm 10.2 last build (στην προηγουμενη δεν το ειχα προσεξει) υπαρχει bug,οταν πατησεις στην φωτηνοτητα για να μπει αυτοματο δεν το δεχεται.. το Ace II δεν υποστηριζει auto λογω ελειψης αισθητηρα το auto το εχουν διακοσμητικο στοιχειο....το μονο που μπορει και γινεται ειναι να ριχνει την φωτεινοτητα αναλογα το ποσοστο μπαταριας....αυτο γινοταν με τις stock Roms αλλα μπορεις και με ενα σωρο εφαρμογες να το κανεις εχοντας CM ----- προσθήκη μηνύματος 89 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- [/color]Αν θέλω στην 10.2 να κάνω memory swap αφού έχω εγκατεστημένες εφαρμογές γίνεται; Και για να μου παίζουν κανονικά οι εφαρμογές αρκεί απλά να πάρω πάρω ότι υπάρχει στην εσωτερική sd και να το μεταφέρω στην εξωτερική; και φυσικα μπορεις! :p Edited January 16, 2014 by cyx09 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neokosmitis Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 αληθεια;δεν το ηξερα απλα ειδα στην cm οτι εχει επιλογη για αυτοματο και ειπα να το δοκιμασω..δεν πειραζει καλη καρδια μας κανει και χωρις αισθητηρα :P σε ευχαριστω παντως για την ενημερωση.. @nikolas1274 για το swap αν αποφασισεις και το κανεις για να μην μπαινουν τα παιδια στην διαδικασια να γραφουν τα ιδια κοιτα στις προηγουμενες σελιδες το σχολιο #2632 αυτο δηλαδη http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5121436#post5121436 εχει το αρχειο σε λινκ που πρεπει να κανεις install απο το recovery Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas1274 Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 αληθεια;δεν το ηξερα απλα ειδα στην cm οτι εχει επιλογη για αυτοματο και ειπα να το δοκιμασω..δεν πειραζει καλη καρδια μας κανει και χωρις αισθητηρα :P σε ευχαριστω παντως για την ενημερωση.. @nikolas1274 για το swap αν αποφασισεις και το κανεις για να μην μπαινουν τα παιδια στην διαδικασια να γραφουν τα ιδια κοιτα στις προηγουμενες σελιδες το σχολιο #2632 αυτο δηλαδη http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5121436#post5121436 εχει το αρχειο σε λινκ που πρεπει να κανεις install απο το recovery Με τις δυο τρεις τελευταίες εκδόσης της 10.2 δεν χρειάζεσαι πλέον κανένα αρχείο, απλά τικάρεις την επιλογή που υπάρχει στο galaxy ace 2 settings και κάνεις επανεκκινηση. Η ερώτηση που έχω είναι τι γίνεται με τις εφαρμογές που ήδη είχα μεταφέρει στην στην sd (προ swap); Παράθεση Cubot Dinosaur Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyx09 Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 (edited) Με τις δυο τρεις τελευταίες εκδόσης της 10.2 δεν χρειάζεσαι πλέον κανένα αρχείο, απλά τικάρεις την επιλογή που υπάρχει στο galaxy ace 2 settings και κάνεις επανεκκινηση. Η ερώτηση που έχω είναι τι γίνεται με τις εφαρμογές που ήδη είχα μεταφέρει στην στην sd (προ swap); οταν εχουμε εφαρμογες και κανουμε μετα swap - αυτες πανε κατευθειαν στο επομενο reboot στην SD (external SD) τρεχουν κανονικα χωρις κανενα προβλημα και δεν χανεται κανενα δεδομενο (saves παιχνιδιων κλπ) οι επομενες εφαρμογες που θα βαλουμε δεν πανε αυτοματα παντα δλδ εαν ειναι εφαρμογη default στην SD παει αυτοματα - εαν δεν ειναι και υπαρχει δυνατοτητα μεταφορας, το κανεις εσυ με προγραμμα (App2SD, Link2SD κλπ) κατεβασε επειγοντος το App2SD για να εχεις τον ελεγχο μετα το Swap https://play.google.com/store/apps/details?id=com.a0soft.gphone.app2sd&hl=el Με αλλα λογια προ SWAP εχουμε 1) Μνημη τηλεφωνου 2) Εσωτερικη μνημη 3) Εξωτερικη μνημη (εαν εχουμε MicroSD) Μετα το Swap Καταργειτε η (2) Εσωτερικη μνημη συσκευης εντελως σαν να μην υπαρχει Η εξωτερικη μας γινεται Εσωτερικη ΔΛΔ εχουμε 2 - Μνημη τηλεφωνου και SD (οπου ειναι η εξωτερικη) Πιστευω να εγινα κατανοητος - γιατι πολλοι ειναι λιγο μπερδεμενοι, οπως ημουν κι εγω μεχρι να το αντιλειφτω Edited January 17, 2014 by cyx09 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas1274 Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 οταν εχουμε εφαρμογες και κανουμε swap - αυτες πανε κατευθειαν στο επομενο reboot στην SD (external SD) οι επομενες που θα βαλουμε δεν πανε αυτοματα παντα δλδ εαν ειναι εφαρμογη default στην SD παει αυτοματα - εαν δεν ειναι και υπαρχει δυνατοτητα μεταφορας, το κανεις εσυ με προγραμμα (App2SD, Link2SD κλπ) κατεβασε επειγοντος το App2SD για να εχεις τον ελεγχο μετα το Swap https://play.google.com/store/apps/details?id=com.a0soft.gphone.app2sd&hl=el Πιστευω να εγινα κατανοητος! Τώρα μάλιστα, δλδ δεν χρειάζεται να μεταφέρω χειροκείνητα ότι έχω (πρό swap) από την εσωτερική στην εξωτερική, αυτό θα γίνει αυτόματα Παράθεση Cubot Dinosaur Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyx09 Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 Τώρα μάλιστα, δλδ δεν χρειάζεται να μεταφέρω χειροκείνητα ότι έχω (πρό swap) από την εσωτερική στην εξωτερική, αυτό θα γίνει αυτόματα ναι - βαλε το App2SD να το διαπιστωσεις! πρεπει να το βαλεις για να κανεις μεταφορες ουτε σι αλλος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas1274 Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 ναι - βαλε το App2SD να το διαπιστωσεις! πρεπει να το βαλεις για να κανεις μεταφορες ουτε σι αλλος Μα αυτό το κάνεις και μέσω του android από τον διαχειριστή εφαρμογών Παράθεση Cubot Dinosaur Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthes Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 [quote=cyx09;5153432 Με αλλα λογια προ SWAP εχουμε 1) Μνημη τηλεφωνου 2) Εσωτερικη μνημη 3) Εξωτερικη μνημη (εαν εχουμε MicroSD) Μετα το Swap Καταργειτε η (2) Εσωτερικη μνημη συσκευης εντελως σαν να μην υπαρχει Η εξωτερικη μας γινεται Εσωτερικη ΔΛΔ εχουμε 2 - Μνημη τηλεφωνου και SD (οπου ειναι η εξωτερικη) Πιστευω να εγινα κατανοητος - γιατι πολλοι ειναι λιγο μπερδεμενοι, οπως ημουν κι εγω μεχρι να το αντιλειφτω Τωρα μπερδευτηκα πιο πολυ. Νομιζα πως η εσωτερικη γινοταν εξωτερικη και αντιστροφα. Εννοεις πως χανεται ο αποθηκευτικος χωρος της εσωτερικης ή οτι αυτος συγχωνευεται ουσιαστικα με της sd; Το πρωτο αν καταλαβα καλα αλλα τοτε ποια η ουσιαστικη αξια του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts