cyx09 Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 εχω την cm 10.2 για να περασω την 11 απλα κανω για αρχη factory reset και μετα περνω τον φακελο .zip στην μνημη του τηλεφωνου και μεσω του recovery τρεχω το .zip? και κατι τελευταιο..ολα λειτουργουν κανονικα; (wifi/zoom camera/video/gps/bluetooth etc?) το google play θα λειτουργει;γιατι στην 10.2 με το που το ανοιγω με πεταει.. βαζεις τα zip (cm11 και gapps) στην externalSD - μπαινεις recovery Wipe Cache + Wipe Dalvik Cache (OXI WIPE DATA) και μετα install το CM11 Μολις τελειωσει κανεις Reboot Αφου ανοιξει το κινητο σου στην επιφανεια εργασιας ξαναπας recovery και τρεχεις το gapps χωρις να κανεις τιποτα αλλο! Ολα οσα αναφερες λειτουργουν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyx09 Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Η CM10.2 ειναι ενταξει τωρα ή να μεινω στην 10.1? Ειναι μια χαρα η 10.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neokosmitis Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 @cyx09 σε ευχαριστω για τις απαντησεις σου.. τελικα θα κατσω με την cm 10.2 μια και ειμαι ικανοποιημενος και λειτουργει το google play.. ερωτησουλα τωρα..ειχα την καρτα sd στο κινητο και αφου το εκανα ροοτ,πηγα να περασω κατι τραγουδια.. καποια στιγμη ομως λαγγκαρε τελος παντως και με τα πολλα πολλα το αποσυνδεσα ετσι το τηλεφωνο.. το προβλημα που αντιμετωπιζω τωρα ειναι πως 1)οταν παω να διαγραψω τον φακελο με τα συγκεκριμενα τραγουδια μου ξαναεμφανιζονται 2)παω να κανω φορματ μεσα απο το κινητο την sd,την κανει αλλα δεν διαγραφει τπτ 3)συνδεω στο pc την καρτα sd και δεν δεν μαφηνει να κανω φορματ (καθως δεν μου εμφανιζει την χωρηττικοτητα του) την κλαταρα την καρτα; Υ.Γ.Χρονια πολλα σολους και καλες γιορτες να χουμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyx09 Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 (edited) @cyx09 σε ευχαριστω για τις απαντησεις σου.. τελικα θα κατσω με την cm 10.2 μια και ειμαι ικανοποιημενος και λειτουργει το google play.. ερωτησουλα τωρα..ειχα την καρτα sd στο κινητο και αφου το εκανα ροοτ,πηγα να περασω κατι τραγουδια.. καποια στιγμη ομως λαγγκαρε τελος παντως και με τα πολλα πολλα το αποσυνδεσα ετσι το τηλεφωνο.. το προβλημα που αντιμετωπιζω τωρα ειναι πως 1)οταν παω να διαγραψω τον φακελο με τα συγκεκριμενα τραγουδια μου ξαναεμφανιζονται 2)παω να κανω φορματ μεσα απο το κινητο την sd,την κανει αλλα δεν διαγραφει τπτ 3)συνδεω στο pc την καρτα sd και δεν δεν μαφηνει να κανω φορματ (καθως δεν μου εμφανιζει την χωρηττικοτητα του) την κλαταρα την καρτα; Υ.Γ.Χρονια πολλα σολους και καλες γιορτες να χουμε! μα τετοια γκαντεμια βρε παιδι??? γιατι δεν σου λειτουργουσε το gapps? - εγω και την μικρη και την full εκδοση περασα και δουλευε - εκανες reboot πριν περασεις το gapps? τωρα οσο αφορα την καρτα κατι κανεις λαθος - δεν παιζει να κανεις format και να μην διαγραφει δεδομενα - δεν παιζει να χαλασε...αμα τα ειχε παιξει ή δεν θα σου δουλευε.....δεν θα την αναγνωριζε η συσκευη. κατι λαθος παιζει. οσο αφορα για την 10.2 κρατα την - κι εγω αυτην περασα μετα απο τοσο καιρο ξανα αφησα να δω που διαολο και τι θα καταφερνε το maclaw team αλλα στην προτελευταια εκδοση με απογοητευσε - βρηκα για πρωτη φορα bugs ενω στις αρχες με ενθουδιασε αρκετα προς το παρον τελος τα πειραματα - γιορτες εχουμε....θελω να μπορω να δεχομαι κλησεις :)))) οποτε 10.2 και ξερο ψωμι! Χρονια πολλα και σε σενα! Edited December 24, 2013 by cyx09 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyx09 Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Χρονια πολλα σε ολους σας και τις οικογενειες σας! Αντε και του χρονου ευχομαι οσοι εχουν μονο το Galaxy Ace II - να αποκτησουν κατι καλυτερο! Αυτο που προσδοκουν ( LG G2 :lol: ) Φιλια Εμεις συνεχιζουμε στο forum την συζητηση μας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neokosmitis Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 (edited) @cyx09 δεν ειναι γκαντεμια απλα ειχα διαγραψει κατι της google ολα βασικα και ηθελα μονο το google play..τωρα διεγραψα μονο το google+ και κατι αλλα και δουλευει ακομα το γοογλε πλει..τεσπα.οσον αφορα την καρτα μνημης..στον υπολογιστη δεν μου την αναγνωριζει μονο.. εβαλα και την καρτα σε αλλο κινητο και παλι τα ιδια δηλαδη παταω για φροματ το κανει και στην ουσια δεν διαγραφει τιποτε,δεν κανει κατι λαθος :/ update: λοιπον εβαλα την καρτα sd στον ανταπτορα και μου την αναγνωρισε το θεμα ειναι πως πλεον οταν παταω για φορματ μου βγαζει για αρχη οτι χρησιμοποιειται απο αλλο προγραμμα και αν θελω να συνεχισω.. παταω ναι,και μετα μου γραφει unable to format it.. τι παιζει ρε παιδες; Edited December 25, 2013 by neokosmitis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themkol Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Καλά Χριστούγεννα σε όλους. Καμιά βοήθεια.... από τη στιγμή που έβαλα Maclaw δεν μπορεί να συνδεθεί στον υπολογιστή και άρα δεν μπορώ να αλλάξω rom με το ODIN. τι να κάνω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yoda Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 (edited) Παιδιά τα φώτα σας. "Ξαφνικα" εδώ και 2 μέρες οτιδήποτε και να πάω να εγκαταστήσω από το μαρκετ μου λέει "Δεν υπάρχει επαρκής διαθέσιμος αποθηκευτικός χώρος" Ομως έχω πολύ χώρο. Στον task manager βλέπω: - Χώρος αποθήκευσης συστήματος: 442MB/1,2GB - Συσκευή αποθήκευσης USB: 15,91MB/1,10GB - Κάρτα SD: 0,96GB/14,83GB Please Help... -----Προσθήκη----- - Διαπίστωσα ότι δε μου το κάνει σε όλες τις εφαρμογές αλλά μόνο σε αυτές που έχω απεγκαταστήσει και προσπαθώ να ξαναεγκααταστήσω. - Εκανα boot σε safe mode και έκανα wipe cache αλλά δεν έλυσε το πρόβλημα - Πήγα ρυθμίσεις / εφαρμογές / play store και έκανα διαγραφή cache+data αλλά δεν έλυσε το πρόβλημα... -----Προσθήκη----- Η λύση ήλθε από το xda-developers http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=30293668&postcount=11 Edited December 26, 2013 by Yoda Παράθεση May The Force Be With You... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_Mitsaras Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 υπαρχει καποιος οδηγος για το πως μπορουμε να βαλουμε την cyanomode 10.1 kai 10.2 ? επισης υπαρχει καποιος οδηγος για το πως μπορουμε να γυρισουμε σε jb αν δε μας αρεσει? υποψην εχω περασει την τελευταια jb MK2 την αγγλικη. Φιλαρακι για πες εντυπωσεις? Τι λεει η αγγλικη ρομ? Αξιζει να την βαλω? Γτ οι αλλες ηταν σκετη απογοητευση!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neokosmitis Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 @mhtsos_mhtsaras εγω που εχω την cm 10.2 και ειναι η πρωτη ρομ που βαζω στο κινητο μπορω να πω πως ειμαι απολυτος ικανοποιημενος κανενα θεμα δεν εχω αντιμετωπισει,στις βασικες ανταποκρισεις (κλησεις,μυνηματα) ειναι κομπλε,το ιδιο και στις απλες κλασσικες εφαρμογες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyx09 Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 (edited) @mhtsos_mhtsaras εγω που εχω την cm 10.2 και ειναι η πρωτη ρομ που βαζω στο κινητο μπορω να πω πως ειμαι απολυτος ικανοποιημενος κανενα θεμα δεν εχω αντιμετωπισει,στις βασικες ανταποκρισεις (κλησεις,μυνηματα) ειναι κομπλε,το ιδιο και στις απλες κλασσικες εφαρμογες.. ε ναι! το μονο αρνητικο σε μενα ειναι πως η μπαταρια δεν κραταει οπως οι τελευταιες εκδ. CM11 του Μaclaw εχω φαει και 2-3 crash απο Nova - DKP Mgr - και Apollo αλλα ολα ΟΚ! δεν εχω κανει κατι διαφορετικο - ισα ισα τρεχω και Greenify και εχω κανει σχεδον suspend ολες τις εφαρμογες οσο αφορα την αυτονομια της μπαταριας. τωρα δοκιμαζονται νεες εκδοσεις cm11 με καλυτερα battery stats..... δεν σκοπευω να ξαναγυρισω οσο κρατουν οι γιορτες! Edited December 26, 2013 by cyx09 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamer1989 Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Επειδή είναι λίγο δύσκολο να διαβάσουμε όλες αυτές τις σελίδες με αυτά που γράφετε όλοι σας, μήπως μπορεί κάποιος με συνοπτικές διαδικασίες να μας ενημερώσει τι ακριβώς γίνετε; (π.χ. έχει κυκλοφορήσει επίσημη αναβάθμιση android απο την samsung;, αν όχι πότε; τι άλλες εκδόσεις είναι αυτές που γράφετε όλοι εσείς; δουλεύουν καλά;) . Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neokosmitis Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 καλησπερα στην παρεα,υπαρχει για rooted συσκευη προγραμμα για να κανουμε o.c. την cpu? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyx09 Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Καλησπερα forum... Ξερει κανεις τι παιζει με αυτην την εκδοση? (Open Kang Project) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2576656 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyx09 Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Update: 27.12.2013 cm-10.2-20131227-UNOFFICIAL-codina.zip Bugs and Issues (27/12) : Apollo skip song when notification comes + DSP FC ( Workaround : disable notification sounds ) Changelog: 27/12 : Source update DL Link: http://d-h.st/users/TeamCanjica/?fld_id=27062#files Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neokosmitis Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 καλησπερα στην παρεα,υπαρχει για rooted συσκευη προγραμμα για να κανουμε o.c. την cpu? κανεις απαντηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyx09 Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 κανεις απαντηση; no! :( για ψαξε για kernel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GV_ Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 στην 2.3.6 εχω εγκατεστημένο το no led και δουλεύει όποτε γουστάρει αυτό. Το ανοίγω και κλείνει μόνο του. Έχετε ιδέα γιατί.? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyx09 Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 στην 2.3.6 εχω εγκατεστημένο το no led και δουλεύει όποτε γουστάρει αυτό. Το ανοίγω και κλείνει μόνο του. Έχετε ιδέα γιατί.? http://www.devasque.com/noled/FAQ.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GV_ Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 http://www.devasque.com/noled/FAQ.php Η ερώτηση 14 είναι το πρόβλημα αλλά η απάντηση 14 δεν είναι η λύση. Την επιλογή την εχω τσεκαρισμενη αλλά πάλι κλείνει η εφαρμογή. Άλλη ιδέα.? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas1274 Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Καλή χρονιά σε ολους με υγεία και χαρά. Εχουμε νεα CM10.2 μάλλον χωρίς bugs Παράθεση Cubot Dinosaur Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasiliadis1 Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Καλημέρα και χρόνια πολλά. Ειμαι κάτοχος ενός samsung ace GT-S5839i Εδώ και καιρό για να μπορέσω να εγκαταστήσω μία νέα εφαρμογή αναγκάζομαι να αφαιρέσω μία άλλη λόγω περιορισμένου χώρου. Απο οσο έχω καταλάβει τις περισσότερες εφαρμογές πρέπει να τις εγκαθιστούμε στο τηλέφωνο και όχι στην εξωτερική μνήμη. Απο όσο βλέπω η μνήμη της συσκευής ειναι 200mb. Υπάρχει κάποια λύση η απλά πρέπει να αλλάξω τηλέφωνο? (δεν μπορούσα να φανταστώ πως θα θέλω να έχω τόσες εφαρμογές στο τηλ μου και κατ επέκταση το θέμα της μνήμης να είναι τόσο σημαντικό. Φανταζόμουν πως θα μπορώ ολες τις εφαρμογές να τις εγκαθιστώ στην sd. ) Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για τυχόν απαντήσεις. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cyberdemon87 Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Παιδια εχω την 2.3.6 απο τοτε που το πηρα, αξιζει να αναβαθμισω στην τελευταια εκδοση η να μεινω με αυτην? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AdeLaiN Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Καλημέρα και χρόνια πολλά. Ειμαι κάτοχος ενός samsung ace GT-S5839i Εδώ και καιρό για να μπορέσω να εγκαταστήσω μία νέα εφαρμογή αναγκάζομαι να αφαιρέσω μία άλλη λόγω περιορισμένου χώρου. Απο οσο έχω καταλάβει τις περισσότερες εφαρμογές πρέπει να τις εγκαθιστούμε στο τηλέφωνο και όχι στην εξωτερική μνήμη. Απο όσο βλέπω η μνήμη της συσκευής ειναι 200mb. Υπάρχει κάποια λύση η απλά πρέπει να αλλάξω τηλέφωνο? (δεν μπορούσα να φανταστώ πως θα θέλω να έχω τόσες εφαρμογές στο τηλ μου και κατ επέκταση το θέμα της μνήμης να είναι τόσο σημαντικό. Φανταζόμουν πως θα μπορώ ολες τις εφαρμογές να τις εγκαθιστώ στην sd. ) Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για τυχόν απαντήσεις. :) Καλησπερα και χρονια πολλα.Κανε αυτα τα δυο με την σειρα που στα στελνω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2072872 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2113896 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnotherBrick Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Καλησπερα και χρονια πολλα.Κανε αυτα τα δυο με την σειρα που στα στελνω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2072872 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2113896 Θέλει για s5839i και όχι i8160. Εδώ είναι το θέμα για το ACE 2 και όχι για το ACE. Παράθεση android: 2.3.6 GingerBread ---> 4.4.4 KitKat firmware: XXLD8 ---> XXNB1 kernel: stock ---> A2N Kernel launcher: TouchWiz v4.0 U ---> NovaLauncher recovery: stock ---> CWM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts