amyroukai Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 (edited) καλά πραγματικά τη να πω . τουλάχιστον ούτε στο xda δεν έλεγε καν για αυτό το πρόβλημα και αν λύνετε . έχασα 2 ώρες από το να flasharo και να περνάω με odin της rom για να στρωσει το κιν . τεσπα δεν θα μπω καν στο κόπο για 10.2 για να μην με τύχει κανένα παρόμοιο και δεν έχω να χάσω τόσο χρόνο πάλι Στο XDA έλεγε ότι υπάρχει θέμα με κάποια τηλέφωνα βρε, που νομίζεις ότι το διαβάσαμε; Το δικό μου ευτυχώς είναι από τα "καλά". Λλύση υπάρχει ε'ίπε ο Rox αλλά δεν είναι εφαρμόσιμη σε ένα release και για τους δύο οδηγούς γραφικών. Η 10.2 διαβάζω ότι δουλεύει σωστά και με τις δύο εκδόσεις οδηγών. Αφού πέρασες προσωρινό CWM δεν ήταν ανάγκη να παλεύεις με το ODIN, ένα backup με το CWM έπρεπε να πάρεις από την παλιά σου ρομ και να γυρίσεις εκεί με restore αν δεν σου έκανε η cyanogenmod. Έβαλα την 10.2 για δοκιμή. Δεν καταλαβαίνω να δουλεύει το γραφικό περιβάλλον πιο γρήγορα από την 10.1, έχει τς χαζομάρες της, πχ πατάς να δεις τα email που σου λέει στο notification ότι έχεις καινούρια και δεν στα βγάζει, πρεέπει να ανοίξεις το outlook χειροκίνητα. To 2G/3G toggle που λέει ότι είναι προβληματικό σ'εμένα δουλεύει καλά, το GPS δεν το δοκίμασα. Πάντως όλα είναι 100% ίδια με πριν εμφανισιακά, σε σημείο που να αναρωτιέμαι γιατί μπήκαν στον κόπο. Θα δω και χρήση μνήμης και μπαταρίας, ίσως το γυρίσω στην 10.1 με kitkat launcher. Edited November 25, 2013 by amyroukai Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas1274 Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 Στο XDA έλεγε ότι υπάρχει θέμα με κάποια τηλέφωνα βρε, που νομίζεις ότι το διαβάσαμε; Το δικό μου ευτυχώς είναι από τα "καλά". Λλύση υπάρχει ε'ίπε ο Rox αλλά δεν είναι εφαρμόσιμη σε ένα release και για τους δύο οδηγούς γραφικών. Έβαλα την 10.2 για δοκιμή. Δεν καταλαβαίνω να δουλεύει το γραφικό περιβάλλον πιο γρήγορα από την 10.1, έχει τς χαζομάρες της, πχ πατάς να δεις τα email που σου λέει στο notification ότι έχεις καινούρια και δεν στα βγάζει, πρεέπει να ανοίξεις το outlook χειροκίνητα. To 2G/3G toggle που λέει ότι είναι προβληματικό σ'εμένα δουλεύει καλά, το GPS δεν το δοκίμασα. Πάντως όλα είναι 100% ίδια με πριν εμφανισιακά, σε σημείο που να αναρωτιέμαι γιατί μπήκαν στον κόπο. Θα δω και χρήση μνήμης και μπαταρίας, ίσως το γυρίσω στην 10.1 με kitkat launcher. Οπα σου δουλευει το3g/2g toggle? πως? εμενα δεν δουλευει Παράθεση Cubot Dinosaur Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyroukai Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 (edited) εμ... τραβάς την notification κάτω, πατάς το εικονάκι πάνω δεξιά, βγάζει τα πολλά κουμπάκια, εκεί προσέθεσα το 2γ/3γ. Και αλλάζει όντως δίκτυο κανονικά. τώρα άμα πω πως δεν θυμάμαι πως έβγαιναν τα άλλα shortcuts στην notification bar πριν, που δεν χρειαζόταν να πατήσω το πάνω δεξιά... γεράματα. To βρήκα, διεπαφή>συρτάρι ειδοποιήσεων. Και από εκεί, πάλι δουλεύει... Edited November 25, 2013 by amyroukai Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_89 Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 ρε παιδιά μια χάζι ερώτηση γιατί δεν μπορώ να επιλέξω αυτό το ορθογώνιο για το φόντο μου που δείχνω με το βελάκι [ATTACH]37844[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyroukai Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 ρε παιδιά μια χάζι ερώτηση γιατί δεν μπορώ να επιλέξω αυτό το ορθογώνιο για το φόντο μου που δείχνω με το βελάκι [ATTACH]37844[/ATTACH] Αν δεν κανω λάθος αυτα τα τετραγωνακια σου δείχνουν τι θα βλέπεις απο την εικόνα ανάλογα με το ποσες οθόνες έχεις ορίσει, αν το φόντο είναι κυλιόμενο Και αν το βλέπεις πορτραίτο. Μονο το "αποπάνω" ελέγχεις, το άλλο είναι αυτόματα ρυθμισμένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas1274 Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 εμ... τραβάς την notification κάτω, πατάς το εικονάκι πάνω δεξιά, βγάζει τα πολλά κουμπάκια, εκεί προσέθεσα το 2γ/3γ. Και αλλάζει όντως δίκτυο κανονικά. τώρα άμα πω πως δεν θυμάμαι πως έβγαιναν τα άλλα shortcuts στην notification bar πριν, που δεν χρειαζόταν να πατήσω το πάνω δεξιά... γεράματα. To βρήκα, διεπαφή>συρτάρι ειδοποιήσεων. Και από εκεί, πάλι δουλεύει... Δεν ξέρω πως το έχεις κάνει αλλά πρέπει να εισαι ο μόνος που του δουεύει γιατι αν δεις στο xda ακόμα και ο rox το δείνει σαν source bug, για την CM10.2 μηλάμε πάντα ετσι; Παράθεση Cubot Dinosaur Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyroukai Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 ναι για την 10.2-20131124-unofficial-codina μιλάμε, το ξανακοίταξα μήπως και λέω χαζομάρες, 4.3.1 android. μα δεν έκανα κάτι, αυτό είναι το αστείο. ούτε καν το wipe data γιατί διάβασα ότι έτσι το έκανες εσύ και δούλεψε κανονικά. είπα να δοκιμάσω αν δουλεύει (έτσι για το ****το) και δούλεψε. αν δεν έπιανε, θα το ξαναγυρνούσα άμεσα στο 10.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thmls Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 ειχα 10.2 codina 18/11 περασα το update 26/11 που λεει οτι φτιάχνει το GPS με αποτελεσμα να πιτσελιαζει συνεχεια η οθονη και να κλείνει ΠΡΟΣΟΧΗ πιτσελιαζει και στο recovery και δεν μπορεις να αλλαξεις rom πρεπει να εχεις πατημενο το ενα δακτυλο συνεχεια πανω στην οθονη και να δουλευεις τα πλαϊνά κουμπια και περασα ξανα την 18/11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simon74 Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 ειχα 10.2 codina 18/11 περασα το update 26/11 που λεει οτι φτιάχνει το GPS με αποτελεσμα να πιτσελιαζει συνεχεια η οθονη και να κλείνει ΠΡΟΣΟΧΗ πιτσελιαζει και στο recovery και δεν μπορεις να αλλαξεις rom πρεπει να εχεις πατημενο το ενα δακτυλο συνεχεια πανω στην οθονη και να δουλευεις τα πλαϊνά κουμπια και περασα ξανα την 18/11 Με βοήθεια Κύριλλου... Mg2, Cm 10.1, τελευταία έκδοση... To τηλέφωνο είναι σαν καινούργιο απίστευτα γρήγορο χωρίς καθόλου bugs... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 ειχα 10.2 codina 18/11 περασα το update 26/11 που λεει οτι φτιάχνει το GPS με αποτελεσμα να πιτσελιαζει συνεχεια η οθονη και να κλείνει ΠΡΟΣΟΧΗ πιτσελιαζει και στο recovery και δεν μπορεις να αλλαξεις rom πρεπει να εχεις πατημενο το ενα δακτυλο συνεχεια πανω στην οθονη και να δουλευεις τα πλαϊνά κουμπια και περασα ξανα την 18/11 περιπου αυτο μου εκανε και εμενα η 10.1 23/11 και ο μονος τροπος ηταν το odin . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 περιπου αυτο μου εκανε και εμενα η 10.1 23/11 και ο μονος τροπος ηταν το odin . Υπαρχουν 2 διαφορετικα μοντελα ace 2, στα οποια η μονη διαφορα ειναι στην οθονη. Στις τελευταιες εκδοσεις της cm10.1 και cm10.2 που εβγαλε ο ροξ, δεν λειτουργει καλα το ενα μοντελο. Ειπε οτι στην επομενη θα το διορθωσει. Θα ενημερωσω οταν βγει νεα εκδοση. Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyroukai Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 Είπα και εγώ... Διάβασα τα προβλήματα και λέω αφ' ενός δεν την βάζω, αφ' ετέρου δεν μπορεί, θα έχουν γράψει και άλλοι στο XDA αλλά δεν. Κρίμα για την ταλαιπωρία :( Ίσως την περάσω αργότερα σήμερα την "νέα" 10.2 . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 Υπαρχουν 2 διαφορετικα μοντελα ace 2, στα οποια η μονη διαφορα ειναι στην οθονη. Στις τελευταιες εκδοσεις της cm10.1 και cm10.2 που εβγαλε ο ροξ, δεν λειτουργει καλα το ενα μοντελο. Ειπε οτι στην επομενη θα το διορθωσει. Θα ενημερωσω οταν βγει νεα εκδοση. ευχαριστούμε kyrille θα περιμένουμε νεότερα σου Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepel Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Καλημέρα, έχω φλασάρει το κινητό με την ΜΗ1. Τα αποτελέσματα είναι πολύ καλά. Αν βάλω την CM10.1 θα μπορώ να κάνω restore τα δεδομένα μου(contacts, notes, calendar) απο το Kies ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Αν σου αναγνωρίζει το τηλέφωνο ναι . Πάρε ένα nadroid backup και δοκίμασε . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyroukai Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 (edited) Καλημέρα, έχω φλασάρει το κινητό με την ΜΗ1. Τα αποτελέσματα είναι πολύ καλά. Αν βάλω την CM10.1 θα μπορώ να κάνω restore τα δεδομένα μου(contacts, notes, calendar) απο το Kies ? Χμ. Αυτό είναι σοβαρό ερώτημα. Notes ΟΧΙ, δεν έχει την αντίστοιχη εφαρμογή η CM. Τα άλλα νομιζω ότι μου τα έκανε συγχρονισμό από το google account. Μισό να δω αν το βλέπει το ΚΙΕΣ> Μπα. Μένει στο "σύνδεση" και περιμένει... Άρα κάνε τα κουμάντα σου αλλιώς. Edited November 29, 2013 by amyroukai Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simon74 Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Ξέρει κάποιος να μας δώσει άχρηστες εφαρμογές της Cm 10.1... Που αν διαγραφούν δε θα επηρεαστεί η λειτουργία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 (edited) Μετα απο πολυ καιρο και απειρες προσπαθειες σε cm ξαναεβαλα kyrillos rom. Μπορω να αλλαξω τα notifications toggles? Εννοω να αλλαξω τη σειρα που εμφανιζονται. ΥΥπάρχει ττρόπος για swap memories? Edited November 30, 2013 by flandra Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 καλησπέρα παιδιά . έχω mf1 . άμα κάνω full wipe/data και τα λοιπά. μπορώ να περάσω του KYRILLOSv9 η θα υπάρχει κανένα θέμα ? πρέπει υποχρεωτικά να πατήσει σε mg2 ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 καλησπέρα παιδιά . έχω mf1 . άμα κάνω full wipe/data και τα λοιπά. μπορώ να περάσω του KYRILLOSv9 η θα υπάρχει κανένα θέμα ? πρέπει υποχρεωτικά να πατήσει σε mg2 ? Ναι μπορεις, δε θα συναντησεις προβλημα. Μετα απο πολυ καιρο και απειρες προσπαθειες σε cm ξαναεβαλα kyrillos rom. Μπορω να αλλαξω τα notifications toggles? Εννοω να αλλαξω τη σειρα που εμφανιζονται. ΥΥπάρχει ττρόπος για swap memories? Ναι υπαρχει ενα εικονιδιο, sadvance νομιζω στις εφαρμογες που τα αλλαζεις. Ξέρει κάποιος να μας δώσει άχρηστες εφαρμογές της Cm 10.1... Που αν διαγραφούν δε θα επηρεαστεί η λειτουργία? Θα σου εδινα αλλα εχω την 10.2. Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thmls Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Τελικα δουλευει το ραδιο με 10.2??? Εχω το spirit fm δειχνει οτι δουλευει αλλα δεν εχει ηχο ουτε στο ηχειο ουτε στα ακουστικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyroukai Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Καλά νέα για την 10.2 Changelog: 29/11 : Fixed problems for other screen driver Improved GPS την κατεβάζω τώρα. Πάντως συνεχίζει να με εκπλήσσει ότι 3 builds μετά, το toggle δουλεύει (ίσως γιατί δεν έκανα fill wipe?) και το gps χτες που το δούλεψα "σοβαρά" για πρώτη φορά από τότε που φλάσαρα την CM, ήθελε λίγο χρόνο για να πιάσει δορυφόρους όντως (βέβαια χτες είχε "υπέροχο" καιρό με συννεφιά, ομίχλη και βροχή εκεί που πήγα) αλλά μετά δούλευε σταθερά και χωρίς διακοπές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnotherBrick Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 (edited) Καλησπέρα στο forum. Έχω περίπου ένα χρόνο το ACE 2 και είναι το πρώτο μου Android smartphone. Ξεκίνησα να διαβάζω για το κινητό, ψάχνοντας μήπως και έχει καμιά ενημέρωση γιατί από την στιγμή που το αγόρασα στο κουμπί έλεγχος για ενημερώσεις δεν έβγαλε ποτέ τίποτα. Διαβάζοντας εδώ είδα ότι θα πάρουμε την 4.1.2 και μέχρι τότε περίμενα πότε θα βγει. Βγήκε μετά από καιρό και το θέμα με την RAM και το ότι έμοιαζε πιο αργή η συσκευή με κράτησε στο να μην κάνω κάποια αλλαγή μέχρι να βγει κάτι πιο καλό. Διαβάζοντας και για custom ROM είδα και για την CyanogenMod 10.2 4.3.1 στο xda και σχόλια καλά σε σχέση με την 4.1.2 της Samsung. Θέλω να ρωτήσω επί της διαδικασίας εγκατάστασης γιατί δεν νιώθω σίγουρος ακόμα, εδώ γράφει πως κατεβάζουμε την ROM, τα GAPPS, μπαίνουμε σε Recovery Mode (ούτε αναφορά για CWM ή ODIN), wipe Data, εγκατάσταση την ROM, εγκατάσταση τα GAPPS και reboot. 1) Δεν χρειάζομαι κανένα άλλο αρχείο/πρόγραμμα; 2) Πως θα μάθω ποια έκδοση είμαι, ws2401 ή s6d; 3) Δεν χρειάζεται να κάνω wipe Cache/Dalvik όπως είδα σε άλλα post; 4) Θα δω πραγματικά διαφορές σε σχέση με την 2.3.6; 5) Θα είμαι root χωρίς να κάνω τίποτα άλλο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων, Μίλτος. Edited December 1, 2013 by AnotherBrick Παράθεση android: 2.3.6 GingerBread ---> 4.4.4 KitKat firmware: XXLD8 ---> XXNB1 kernel: stock ---> A2N Kernel launcher: TouchWiz v4.0 U ---> NovaLauncher recovery: stock ---> CWM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_Mitsaras Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Καλησπερα παιδια.. λοιπον! Εχω το κινητακι εδω και 2 μηνες περιπου! Το πηρα με Jb 4.1.2 αλλα λογω πολλων κολληματων σε εφαρμογες οπως μηνυματα, σημειωσεις, καμερα, youtube, κλπ προσπαθησα να του βαλω την stock rom 2.3.6! Μετα απο μια αποτυχημενη προσπαθεια το πηγα σε ενα εξουσιοδωτημενο service και μου την εβαλαν αυτοι!! Το θεμα ειναι οτι λειπουν αρκετα χρησιμα πραγματα που ειχε η Jb και θελω να την ξαναβαλω! υπαρχει ο φοβος ομως για τα ιδια κολληματα.. Υπαρχει καποια stock rom Jb 4.1.2 που μπορω να βαλω και να μην εχει αυτα τα κολληματα?? Ευχαριστω προκαταβολικα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doumatso Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Καλησπέρα στο forum. Έχω περίπου ένα χρόνο το ACE 2 και είναι το πρώτο μου Android smartphone. Ξεκίνησα να διαβάζω για το κινητό, ψάχνοντας μήπως και έχει καμιά ενημέρωση γιατί από την στιγμή που το αγόρασα στο κουμπί έλεγχος για ενημερώσεις δεν έβγαλε ποτέ τίποτα. Διαβάζοντας εδώ είδα ότι θα πάρουμε την 4.1.2 και μέχρι τότε περίμενα πότε θα βγει. Βγήκε μετά από καιρό και το θέμα με την RAM και το ότι έμοιαζε πιο αργή η συσκευή με κράτησε στο να μην κάνω κάποια αλλαγή μέχρι να βγει κάτι πιο καλό. Διαβάζοντας και για custom ROM είδα και για την CyanogenMod 10.2 4.3.1 στο xda και σχόλια καλά σε σχέση με την 4.1.2 της Samsung. Θέλω να ρωτήσω επί της διαδικασίας εγκατάστασης γιατί δεν νιώθω σίγουρος ακόμα, εδώ γράφει πως κατεβάζουμε την ROM, τα GAPPS, μπαίνουμε σε Recovery Mode (ούτε αναφορά για CWM ή ODIN), wipe Data, εγκατάσταση την ROM, εγκατάσταση τα GAPPS και reboot. 1) Δεν χρειάζομαι κανένα άλλο αρχείο/πρόγραμμα; 2) Πως θα μάθω ποια έκδοση είμαι, ws2401 ή s6d; 3) Δεν χρειάζεται να κάνω wipe Cache/Dalvik όπως είδα σε άλλα post; 4) Θα δω πραγματικά διαφορές σε σχέση με την 2.3.6; 5) Θα είμαι root χωρίς να κάνω τίποτα άλλο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων, Μίλτος. Αν κοιταξεις μερικες σελιδες πισω θα δεις οτι οι περισσοτερες αποριες σου εχουν καλυφτει ηδη. 1) Περα απο το CWM οχι δεν χρειαζεσαι καποιο αλλο προγραμμα 2)Πρεπει να εισαι ροοτ για να δεις σε ποια εκδοση εισαι αν και στην τελευταια CM 10.2 το προβλημα εχει λυθει 3)Για αυτο δεν ειμαι σιγουρος αλλα δεν ειναι τεραστιος κοπος να το κανεις(μεσω του CWM) 4)Κατα την γνωμη μου αξιζει να την κανεις την αναβαθμιση αλλαζει πολυ την αισθηση του κινητου 5)Ναι θα εισαι Ακολουθα τα βηματα για να βαλεις CWM και καποια JB(ή κανε το update απο το κιν) απο το τοπικ για την rom του κυριλλου http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1955679 Τελος προσωπικη μου αποψη ειναι να βαλεις την 10.1 που ειναι τελιως σταθερη και απροβληματιση ενω η 10.2 εχει καποια ψιλοθεματακια αν και δεν τα παρατηρεις βεβαια παρα πολυ Ο,τι αλλο θεμα προκυψει εδω ειμαστε να σε βοηθησουμε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts