Jump to content

Samsung Galaxy Αce 2 (I8160)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και σε τι έκδοση λειτουργικού βρισκόμαστε τώρα στο κινητό επίσημα;

Είμαστε στην 2.3.6

May The Force Be With You...

• Απαντήσεις 3,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα...η τελευταία επίσημη έκδοση ποια είναι? τώρα ειμαι σε 2.3.6... Άν είναι αυτή η τελευταία, τι προτείνετε να βάλω???

Ευχαριστώ!:D

Τελικά βρήκα!!!

http://theandroidrom.com/install-galaxy-ace-2-xxmb2-android-4-1-2-jelly-bean-leaked-official-firmware/

δουλεύει μια χαρά!ολα!!!

Παιδια καλησπερα.Σκεφτομαι να κανω το ιδιο,αλλα το κινητο το εχω παρει απο Cosmote.Στο ανοιγμα-κλεισιμο βγαζει logo της Cosmote και εχει και καποιες εφαρμογες της.

Θα δουλεψει η αναβαθμιση η οχι;

Ευχαριστω :)

Παιδια καλησπερα.Σκεφτομαι να κανω το ιδιο,αλλα το κινητο το εχω παρει απο Cosmote.Στο ανοιγμα-κλεισιμο βγαζει logo της Cosmote και εχει και καποιες εφαρμογες της.

Θα δουλεψει η αναβαθμιση η οχι;

Ευχαριστω :)

Ναι αλλά έτσι δε θα του ακυρώσεις την εγγύηση?

Γιατί να μην περιμένεις ένα μήνα που θα μπει η επίσημη μέσω ΚΙΕΣ?

Edited by Yoda

Ναι αλλά έτσι δε θα του ακυρώσεις την εγγύηση?

Γιατί να μην περιμένεις ένα μήνα που θα μπει η επίσημη μέσω ΚΙΕΣ?

Δε με απασχολει το θεμα της εγγυησης.

Το θεμα ειναι θα δουλεψει,η το κινητο ειναι κατα καποιο τροπο lock απο την Cosmote ;

Δε με απασχολει το θεμα της εγγυησης.

Το θεμα ειναι θα δουλεψει,η το κινητο ειναι κατα καποιο τροπο lock απο την Cosmote ;

Θα σου δουλέψει... Απλά λέω πως σε ένα μόλις μήνα θα έχεις την επίσημη...

Δε χρειάζεται να κάνεις πειράματα

υπάρχει σκέψη για αγορα του κινητου (198 ευρω σε 24 άτομες στη Mediamarkt).

Αυτο που με προβληματίζει είναι οτι το διαφημίζει με jelly bean που απο οτι διαβάζω δεν έχει πάρει ακομα την εγκατάσταση.

Σωστα ?

Smartphone

GALAXY ACE II

Οθόνη αφής PLS TFT, 3,8", 16 Eκ χρωμάτων, κάμερα 5Mpixels με αυτόματη εστίαση και Flash, HD video, λειτουργικο Android v4,1 Jelly Bean, διπύρηνος επεξεργαστής, 4GB μνήμη, GPS με Google Maps, Wi-Fi, 3G, MP3/MP4 player, Facebook, Twitter, Youtube, επεκτάσιμη μνήμη μέσω Micro SD

Αυτο που με προβληματίζει είναι οτι το διαφημίζει με jelly bean που απο οτι διαβάζω δεν έχει πάρει ακομα την εγκατάσταση.

Σωστα ?

Smartphone

GALAXY ACE II

Οθόνη αφής PLS TFT, 3,8", 16 Eκ χρωμάτων, κάμερα 5Mpixels με αυτόματη εστίαση και Flash, HD video, λειτουργικο Android v4,1 Jelly Bean, διπύρηνος επεξεργαστής, 4GB μνήμη, GPS με Google Maps, Wi-Fi, 3G, MP3/MP4 player, Facebook, Twitter, Youtube, επεκτάσιμη μνήμη μέσω Micro SD

Προχτες ημουν στα media και κοιταζα το Αce 2 εχεις δικιο Gingerbread 2.3.6 εχει μεσα το εκθεσιακο που ειχε,και οχι Jelly Bean οπως λεει στα specs.

Το Ace 2 ηταν στα 299 ευρω στα μεγαλα μαγαζια μεχρι πριν μια βδομαδα,τωρα επεσε 100 ευρω,και πηγε στα 199 .

Στα skroytzoμάγαζα ξεκιναει απο 185 ευρω.

Παντος στα ιδια χρηματα παιρνεις το galaxy s advance που εχει καλυτερα specs,σκεψου το.

http://www.skroutz.gr/s/1686307/Samsung-i9070-Galaxy-S-Advance.html

Edited by weather1967

Σωστα ?

Σωστά!

ποσο χωρο εχει διαθεσιμο για εφαρμογες?
RAM: 555MB

Χώρος αποθήκευσης συστήματος: 1,2G

Συσκευή αποθήκευσης USB: 1,1G

Σωστα ?

Smartphone

GALAXY ACE II

Τα καινούρια που θα έρθουν σύντομα, θα έρχονται με Jelly Bean, μάλλον. Ίσως για αυτό.

απο σημερα και εγω στην παρεα καθως πηρα το λευκο ace2

Kαλορίζικο απο birdphone να μαντέψω ?,πως το βλεπεις απο μπαταρια κ.τ.λ μετα απο το HTC Windows Phone 8S που πηρες την προηγουμενη βδομαδα ?

απο σημερα και εγω στην παρεα καθως πηρα το λευκο ace2

Καλοριζικο φιλε μου.

Και εγω θα ηθελα (τελικά) το λευκό, αλλά ειχα τον (ανόητο) φόβο ότι μπορεί να το εκλαμβαναν σαν περισσότερο "γυναικείο". και έχω το μαυρο Ace 2.

Καμια σχεση. Μια χαρα ειναι το λευκο.

Ισως το επομενο μου κινητο να ειναι λευκο.

Καλοριζικο φιλε μου.

Και εγω θα ηθελα (τελικά) το λευκό, αλλά ειχα τον (ανόητο) φόβο ότι μπορεί να το εκλαμβαναν σαν περισσότερο "γυναικείο". και έχω το μαυρο Ace 2.

Καμια σχεση. Μια χαρα ειναι το λευκο.

Ισως το επομενο μου κινητο να ειναι λευκο.

Οχι ρε παιδιά ...τι γυναικειο και γω λευκο το έχω

Kαλορίζικο απο birdphone να μαντέψω ?,πως το βλεπεις απο μπαταρια κ.τ.λ μετα απο το HTC Windows Phone 8S που πηρες την προηγουμενη βδομαδα ?

οχι birdphone

το κινητο μου φενεται πολυ καλο

υποδεέστερο του 8s σε εμφανιση και πιοτητα κατασκευης αλλα 1000 φορες καλυτερο σε εφαρμογες

παντος και η 2.3 που φοραει μια χαρα ειναι

ολα ειναι στο μυαλο μας για τα update και τα σχετικα

εχοντας εδω και καιρο συσκευη μονο με 4.1.2 και πανω και πηρα σημερα αυτη

δεν μου εχει ληψη τιποτα σε σχεση με τα αλλα

παιδια υπαρχει περιπτωση να το κανουμε να δουλευει στο 1 ghz?υπαρχει κανενας κερνελ η πρεπει να περημενουμε?custom rom me cpu sto 1ghz υπαρχουν?

παιδια υπαρχει περιπτωση να το κανουμε να δουλευει στο 1 ghz?υπαρχει κανενας κερνελ η πρεπει να περημενουμε?custom rom me cpu sto 1ghz υπαρχουν?

Εγω προτιμω να περιμενω, μια δυο φορες που το δοκιμασα ειδα την μπαταρια να τελειωνει πιο γρηγορα και τα κολληματα να αυξανονται.

Θα περιμενω την επισημη JB και μετα θα αποφασισω , ετσι κι αλλιως δεν εχω καποιο προβλημα με το κινητο ετσι οπως ειναι τωρα.

Εγω προτιμω να περιμενω, μια δυο φορες που το δοκιμασα ειδα την μπαταρια να τελειωνει πιο γρηγορα και τα κολληματα να αυξανονται.

Θα περιμενω την επισημη JB και μετα θα αποφασισω , ετσι κι αλλιως δεν εχω καποιο προβλημα με το κινητο ετσι οπως ειναι τωρα.

με ποιο firmware το εκανες φιλε? δικιο εχεις και τωρα μια χαρα παει με τη βετα jellybeam απλα για το γαμοτο γιατι ο cpu ειναι στο 1ghz οποτε

λογικα δεν πρεπει να εχει κολληματα αν δεν κανω λαθος..

παιδια υπαρχει περιπτωση χωρις ροοτ να μεταφερω στην εξωτρικη καρτα αρχεια εφαρμογων? ας πουμε το φακελο με τους χαρτες του dont panic

με ποιο firmware το εκανες φιλε? δικιο εχεις και τωρα μια χαρα παει με τη βετα jellybeam απλα για το γαμοτο γιατι ο cpu ειναι στο 1ghz οποτε

λογικα δεν πρεπει να εχει κολληματα αν δεν κανω λαθος..

Δεν το ειχα κανει στο ace2 αλλα στο ace1 και σε sony xperia,

για προγραμμα μη με ρωτας δεν ξερω τιποτα, το ειχε αναλαβει γνωστος.

το κινητο εχει διάχυση φωτος σε μαυρο φωντο και στα σκοτεινα ειναι πολυ ενοχληιτικο

προλαβα το doa καθως το παιδι που το ειχα παρει το ειχε παρει πριν 6 μερες απο πλαισιο

ο υπαληλος στο servise εφερε και το demo που ειχαν και εκανε και αυτο διάχυση φωτος σε αλλο σημειο

οποτε δεν το ξαναπηρα.

Edited by manwlis77

"Καινούριο" bug που μου εμφανίστηκε στην jelly bean. Σοβαρό πρόβλημα με το app του youtube, τις περισσότερες φορες παίζει 2-3 δευτερόλεπτα μετά κολλάει το video και αμεσος κολλάει και όλο το σύστημα για 1-2 λεπτά.. Αρκετά εκνευριστικό.

Κυριλλε η κάποιος αλλος θα μας γραψεις αναλυτικα πως θα χρησινοποιησω mb4 με mb2 χρησιμοποιω πολύ wifi και μπαταρία τέλος. ..θα ηθελα να μάθω τι βαζω σε pit pda κλπ...

Το κινητό για κάποιο λόγο έχει γίνει αφόρητα unstable... Ώρα για την kyrillosrom7...άντε να δούμε :D

*edit*

κύριλλε ενώ ακολουθώ γράμμα γράμμα τα βήματα που δίνεις, για κάποιο λόγο πάνω που πάω να περάσω την rom από το cwm6, μου βγάζει error και abort :/

Edited by kalober

Σύμφωνα με το sammobile θα υπάρξει αναβάθμιση και σε 4.2.2 και κάπου εδώ θα τελειώσει με τις αναβαθμίσεις του Android το ace 2.

H εξέλιξη αυτή πάντως είναι πολύ θετική για ένα mid range μοντέλο.

Φιλικά Βασίλης...

• The title was changed to Samsung Galaxy Αce 2 (I8160)