supergirl Δημ. June 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2004 Εχω κάνει μια φορά πέρυσι (καβουρότρυπες παρεπιπτόντως) και μπορώ να πω μετά απ' αυτό ....ζήτω το ημίγυμνο! Παράθεση http://img413.imageshack.us/img413/4687/imagescv8.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaY Δημ. June 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος supergirl (17 Ιούν. 2004 , 01:22) Εχω κάνει μια φορά πέρυσι (καβουρότρυπες παρεπιπτόντως) και μπορώ να πω μετά απ' αυτό ....ζήτω το ημίγυμνο! Πάντως η απόλυτη ξεφτίλα είναι να βρίσκεσαι σε παραλία γυμνιστών και να τύχει να στραβοπατήσεις ή να σκοντάψεις :p :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasp Δημ. June 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος supergirl (17 Ιούν. 2004 , 01:22) Εχω κάνει μια φορά πέρυσι (καβουρότρυπες παρεπιπτόντως) και μπορώ να πω μετά απ' αυτό ....ζήτω το ημίγυμνο! de mas eipes to giati?? a!mporei kai na se petyxa :D :p kaboyrotrypes for ever!! Fetos stis 5 ioylioy ksanafeygw gia sarti-platanitsi! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakiasmeno Δημ. June 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2004 Εχω κανει γυμνισμο επειδη ειχα ξεχασει το μαγιω μου ενα εντελως καυτο μεσημερι σε ψιλοερημικη παραλια που κυκλοφορουσε πολυς γνωστος κοσμος πραγμα που με αποπροσανατολιζε, εχω κανει ξανα μπανιο γυμνη σε ερημικη παραλια με λιγους ακομα εκλεκτους "συναδελφους" θα ξανακανω γυμνισμο επειδη μ αρεσει η αισθηση αλλα παντα επειδη θα τυχει και οχι επειδη θα το κανω για να το κανω! Επισης εχω κανει γυμνη μπανιο σε chat-meeting βραδυ σε παραλια.. αφου το θεμα του meeting ηταν Beach-Party και με ενθουσιασε! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]...breath taking... http://www.chf.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supergirl Δημ. June 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος iliasp (18 Ιούν. 2004 , 03:39) de mas eipes to giati?? a!mporei kai na se petyxa :D :p kaboyrotrypes for ever!! Fetos stis 5 ioylioy ksanafeygw gia sarti-platanitsi! To giati einai upokimeniko. Apla m' aresei na orgiazei h fantasia mou ti krivete kato apo ena magio para auto to theama sto gymnismo Gia Sarti pou les aurio kai tin kiriaki tah eimai Armenisti :rolleyes: Παράθεση http://img413.imageshack.us/img413/4687/imagescv8.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jopar Δημ. June 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2004 ντυμένος θα είμαι κάπου εκεί κοντά αν δε βρέχει: BEACH BAR VILLA Παράθεση NEVER WITH THE CLIENTS,NEVER WITH THE STAFF <ΟΧΙ ΣΤΑ GREEKLISH!!!> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRKIWI Δημ. June 22, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2004 Μα ποια είναι τέλος πάντων αυτή η παραλία Καβουρότρυπες? Είναι όντως καλή ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jopar Δημ. June 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2004 Χαλκιδική, 2ο πόδι δηλαδή Σιθωνία, προς το τέλος κοιτώντας το Άγιο Όρος,μοιάζει με τις κολυμπήθρες της Πάρου...έχει άμμο, και μια γοργόνα στο βράχο σήμα κατατεθέν...εκτός αυτού εκεί κολυμπά και η μασατζού από το γυμναστήριο...!!! (όλα τα λεφτά) Παράθεση NEVER WITH THE CLIENTS,NEVER WITH THE STAFF <ΟΧΙ ΣΤΑ GREEKLISH!!!> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. June 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2004 Ε ρε δηλαδή φέτος που θα πάω Χαλκιδική θα πέσω σε γυμνούς??? :o :whistle: πάει θα με κυνηγάει ο άλλος Βασικά είμαι κατά του γυμνισμού πρώτον γιατί δεν έχω τα φόντα (όχι την Jane)...αλλά και να τα είχα και να είχα κορμί σαν της Ναόμις της Καμπέλισσας πάλι δεν θα έκανα. Βλέπω το μαγιώ σαν κάτι πιο αισθησιακό απο ένα γυμνό κορμί...(τώρα αν ο Bruce Willis θέλει σώνει και καλά να κάνει γυμνισμό δεν θα πω όχι σε λίγο μάτι :o ) Ούτε με 1.000.000 ευρώ ΚΑΙ να είχα και κορμί. (Jopar για πες την παραλία να την έχω στα υπόψη μου για φέτος) Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. June 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Jopar (23 Ιούν. 2004 , 19:51) Χαλκιδική, 2ο πόδι δηλαδή Σιθωνία, προς το τέλος κοιτώντας το Άγιο Όρος,μοιάζει με τις κολυμπήθρες της Πάρου...έχει άμμο, και μια γοργόνα στο βράχο σήμα κατατεθέν...εκτός αυτού εκεί κολυμπά και η μασατζού από το γυμναστήριο...!!! (όλα τα λεφτά) ενα τεταρτακι να κατεβεις, ενα μισαωρο ν ανεβεις..καλα ειναι :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Melkor Δημ. June 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2004 Plaka plaka ebala ena gnwsto pou einai teloifoitos astynomikos na to psaxw kai nai o gymnismos apotelei adikhma.Twra gia poines kati gia 6mhno eksagorasimo thymamai na mou pe alla to koryfaio einia pws to organo mporei na se bouthxei opws eisai kai na se paei sto tmhma.Oxi sthn ellada fysika Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRKIWI Δημ. June 25, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2004 Σίγουρα όπου κάνεις γυμνός καλό είναι να'ναι κι άλλοι γυμνιστές δίπλα για ασφάλεια. Αν δεν είναι άλλοι γυμνοί δίπλα σου, σημαίνει πως δεν είναι και παραλία για γυμνιστές. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. June 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Melkor (25 Ιούν. 2004 , 06:51) Plaka plaka ebala ena gnwsto pou einai teloifoitos astynomikos na to psaxw kai nai o gymnismos apotelei adikhma.Twra gia poines kati gia 6mhno eksagorasimo thymamai na mou pe alla to koryfaio einia pws to organo mporei na se bouthxei opws eisai kai na se paei sto tmhma.Oxi sthn ellada fysika δηλαδη στην ελλαδα δ ειναι αδικημα ? :) οταν λες σε βουταει οπως εισαι γυμνουλη σε παει στο τμημα ? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasp Δημ. June 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος GRKIWI (23 Ιούν. 2004 , 02:32) Μα ποια είναι τέλος πάντων αυτή η παραλία Καβουρότρυπες? Είναι όντως καλή ? 2o podi xalkidikis...meta to camping Armenistis kai prin to Camping Platanitsi! Den exei kamia tampela...apla otan se ena shmeio toy dromoy yparxei enas katiforikos xwmatodromos me polla peyka (den diakrineis oti einai dromos) prepei na stripseis kai meta me ta podarakia soy na katebeis sthn paralia...den einai tipota...2 lepta kaneis na pas sthn paralia kai na soy bgoyn ta matia... allo prama na blepeis thn ologymnh gioygkoslava me th mhtera thw pou einai 1000 fores kalyterh...swmatika panta...na kanoyn ligo gymnismo...kai esy na exeis gyrisei giati an doyn ta uploads sou mporei na soy kopsoun to bandwidth... :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jopar Δημ. June 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2004 λοιπόν παιδάκια μη μιλάτε τώρα..ακούτι: φε'υγω σ'έρημα νησιά!! θα μαυρίσω ποπουδάκι, ως τότε please μη γράφετε άλλα σχόλια (ειδικά οι χαριτωμένες δεσποινίδες) γιατί ποιός τα διαβάζει σε 17 ημέρες όλα αυτά...παρακαλώ το forum να σιωπήσει μέχρι να διακοπευσόυμε..χε χε θα μου λείψετε ατιμούλικα μπαί...(bye ΟΧΙ bi)! Παράθεση NEVER WITH THE CLIENTS,NEVER WITH THE STAFF <ΟΧΙ ΣΤΑ GREEKLISH!!!> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hristos Δημ. June 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2004 κανω ηδη εδω και χρονια και μπορω να πω οτι ειναι υπεροχα! επειδη εχω ερθει σχετικα τελευταια στην Αθηνα, πως μπορω να βρω παραλιες για γυμνισμό? μπορει να με βοηθησει καποια θηλυκη υπαρξη και να χαρουμε παρεα την φυση? περιμενω... :-) Παράθεση hristos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kthtikos Δημ. June 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2004 Είναι πολύ όμορφη η αίσθηση να κάνεις γυμνός μπάνιο,εγώ έχω βρεί μια καταπληκτική παραλία 20 λεπτά από το σπίτι μου όπου η πρόσβαση είναι υπερβολικά δύσκολη και εκεί είναι το μέρος όπου κάνω γυμνός το μπάνιο μου,βέβαια όταν είμαστε παρέα τότε σπάνια πάμε σε αυτή την παραλία συνεπώς δηλαδή κάνουμε μπάνιο με τα μαγιό.Το πρόβλημα μου είναι βέβαια πως το κορίτσι που είμαστε μαζί τώρα κολλάει στο να τα βγάλει στην παραλία ακόμα και αν είμαστε εντελώς μόνοι.Anyway γουστάρω το τρίπτυχο 3S (Sea Sex Sun) και την απόλυτη απελευθέρωση,άρα σαφώς και είμαι υπέρ του γυμνισμού! Παράθεση My history : Ericsson_GH700 - Bosch_909s -Nokia_3200 - Siemens_S35 - Siemens_SX1 -Motorola_C35 - Nokia_1100 - Siemens_A55 - Panasonic_GD67 - S.E._K750 - Samsung_D500 - Samsung_X820 - HTC_P3300 - Samsung_E840 - LG_KE970-Doogee Y100- Ulefone Power-Ulefone Power 3S- Umidigi Bison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazaross Δημ. June 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2004 ναι αλλα αμα εισαι μονος σου γυμνος ειναι παρανομο απ' οσο ξερω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkakoulidis Δημ. July 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2004 Είχα κάνει πρίν μερικά χρόνια στην Πάρο μαζί με μιά αιθέρια ύπαρξη ;) που είχα γνωρίσει εκεί....... Εγώ δέν ήθελα στην αρχή αλλά με έπεισε πετώντας τα όλα!!!!! :D :D :D Ωραία εμπειρία δεν μπορώ να πώ αλλά μόνος μου δεν το ξανακάνω, εδώ δεν πάω μόνος μου για μπάνιο γυμνισμό θα κάνω?????? Εκτός και άν θέλει καμιά να join me :D :D :D Παράθεση m365.gr Το φόρουμ των xiaomi scooters στην Ελλάδα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. July 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Hristos (27 Ιούν. 2004 , 01:27) κανω ηδη εδω και χρονια και μπορω να πω οτι ειναι υπεροχα! επειδη εχω ερθει σχετικα τελευταια στην Αθηνα, πως μπορω να βρω παραλιες για γυμνισμό? μπορει να με βοηθησει καποια θηλυκη υπαρξη και να χαρουμε παρεα την φυση? περιμενω... :-) Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mkakoulidis ( 8 Ιούλ. 2004 , 15:24) Είχα κάνει πρίν μερικά χρόνια στην Πάρο μαζί με μιά αιθέρια ύπαρξη ;) που είχα γνωρίσει εκεί....... Εγώ δέν ήθελα στην αρχή αλλά με έπεισε πετώντας τα όλα!!!!! :D :D :D Ωραία εμπειρία δεν μπορώ να πώ αλλά μόνος μου δεν το ξανακάνω, εδώ δεν πάω μόνος μου για μπάνιο γυμνισμό θα κάνω?????? Εκτός και άν θέλει καμιά να join me :D :D :D Γραφείο γνωριμιών: το MyPhone (η καλύτερη προξενήτρα στο ελληνικό web). :lol: Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. July 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Hristos (27 Ιούν. 2004 , 01:27) κανω ηδη εδω και χρονια και μπορω να πω οτι ειναι υπεροχα! επειδη εχω ερθει σχετικα τελευταια στην Αθηνα, πως μπορω να βρω παραλιες για γυμνισμό? μπορει να με βοηθησει καποια θηλυκη υπαρξη και να χαρουμε παρεα την φυση? περιμενω... :-) νομιζω πως το my phone δ ειναι chat κ απ οτι βλεπω το μοναδικο σου post ειναι αυτο εδω μεσα που ρωτας αν υπαρχει θυλικη υπαρξη ... κ pls οχι pm ..ελεος δ κανουμε chat.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkakoulidis Δημ. July 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2004 ΧΑΧΑΧΑ :D :D :D Ε καλό ε!!!!!!! @lewton είπαμε δέν είμαστε και για προξενήτρες αρραβωνιασμένοι άνθρωποι ;) Απλά κοιτάμε να περάσουμε καλά πρίν παντρευτούμε :p Και πού ξέρεις τι σου ξημερώνει αύριο, να μήν έχεις να λές οτι έκανα και μιά φορά γυμνισμό με την τάδε! :D :D :D Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να σου φέρει το αύριο και πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για όλα ;) Διόρθωση 16:26 Συγνώμη άν πρόσβαλα κάποιον/ην, φυσικά και δεν είναι chat, εάν κάποιος mod κρίνει το μύνημα ανάρμοστο παρακαλώ να το αφαιρέσει..... Θα ήθελα να παρακαλέσω για σχόλια σε πρώτο πρόσωπο PM. και προς Θεού, μην βαράτε, εδώ γράφονται χεiρότερα..... Ευχαριστώ.... Παράθεση m365.gr Το φόρουμ των xiaomi scooters στην Ελλάδα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRKIWI Δημ. July 8, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2004 Πάντως όσοι θέλουν πληροφορίες για παραλίες για γυμνισμό σε όλη την Ελλάδα ας δουν στο παρακάτω site :p http://www.geocities.com/HotSprings/1794/greekgde.html Καλά μπάνια :cool: :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRKIWI Δημ. July 21, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2004 Εγώ φέτος τσιτσιδομπάνια στην Κρήτη :p Ρέθυμνο :) :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. July 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kakiasmeno (18 Ιούν. 2004 , 21:41) Εχω κανει γυμνισμο επειδη ειχα ξεχασει το μαγιω μου ενα εντελως καυτο μεσημερι σε ψιλοερημικη παραλια που κυκλοφορουσε πολυς γνωστος κοσμος πραγμα που με αποπροσανατολιζε, εχω κανει ξανα μπανιο γυμνη σε ερημικη παραλια με λιγους ακομα εκλεκτους "συναδελφους" θα ξανακανω γυμνισμο επειδη μ αρεσει η αισθηση αλλα παντα επειδη θα τυχει και οχι επειδη θα το κανω για να το κανω! Επισης εχω κανει γυμνη μπανιο σε chat-meeting βραδυ σε παραλια.. αφου το θεμα του meeting ηταν Beach-Party και με ενθουσιασε! Pedia mhpws eiai wra na kanoume ena meeting me 8ema beach party parakalw!!!! :o Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts