Jump to content

Γυμνισμός. Θα κάνατε;

GRKIWI
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχω κάνει μια φορά πέρυσι (καβουρότρυπες παρεπιπτόντως) και μπορώ να πω μετά απ' αυτό ....ζήτω το ημίγυμνο!
http://img413.imageshack.us/img413/4687/imagescv8.jpg

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος supergirl (17 Ιούν. 2004 , 01:22)

Εχω κάνει μια φορά πέρυσι (καβουρότρυπες παρεπιπτόντως) και μπορώ να πω μετά απ' αυτό ....ζήτω το ημίγυμνο!

Πάντως η απόλυτη ξεφτίλα είναι να βρίσκεσαι σε παραλία γυμνιστών και να τύχει να στραβοπατήσεις ή να σκοντάψεις :p :D

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος supergirl (17 Ιούν. 2004 , 01:22)

de mas eipes to giati??

a!mporei kai na se petyxa :D :p kaboyrotrypes for ever!!

Fetos stis 5 ioylioy ksanafeygw gia sarti-platanitsi!

Εχω κανει γυμνισμο επειδη ειχα ξεχασει το μαγιω μου ενα εντελως καυτο μεσημερι σε ψιλοερημικη παραλια που κυκλοφορουσε πολυς γνωστος κοσμος πραγμα που με αποπροσανατολιζε, εχω κανει ξανα μπανιο γυμνη σε ερημικη παραλια με λιγους ακομα εκλεκτους "συναδελφους" θα ξανακανω γυμνισμο επειδη μ αρεσει η αισθηση αλλα παντα επειδη θα τυχει και οχι επειδη θα το κανω για να το κανω! Επισης εχω κανει γυμνη μπανιο σε chat-meeting βραδυ σε παραλια.. αφου το θεμα του meeting ηταν Beach-Party και με ενθουσιασε!

[sIGPIC][/sIGPIC]...breath taking...

http://www.chf.gr

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος iliasp (18 Ιούν. 2004 , 03:39)

de mas eipes to giati??

a!mporei kai na se petyxa :D :p kaboyrotrypes for ever!!

Fetos stis 5 ioylioy ksanafeygw gia sarti-platanitsi!

To giati einai upokimeniko. Apla m' aresei na orgiazei h fantasia mou ti krivete kato apo ena magio para auto to theama sto gymnismo

Gia Sarti pou les aurio kai tin kiriaki tah eimai Armenisti :rolleyes:

http://img413.imageshack.us/img413/4687/imagescv8.jpg

Χαλκιδική, 2ο πόδι δηλαδή Σιθωνία, προς το τέλος κοιτώντας το Άγιο Όρος,μοιάζει με τις κολυμπήθρες της Πάρου...έχει άμμο, και μια γοργόνα στο βράχο σήμα κατατεθέν...εκτός αυτού εκεί κολυμπά και η μασατζού από το γυμναστήριο...!!! (όλα τα λεφτά)

NEVER WITH THE CLIENTS,NEVER WITH THE STAFF

<ΟΧΙ ΣΤΑ GREEKLISH!!!>

Ε ρε δηλαδή φέτος που θα πάω Χαλκιδική θα πέσω σε γυμνούς??? :o :whistle: πάει θα με κυνηγάει ο άλλος

Βασικά είμαι κατά του γυμνισμού πρώτον γιατί δεν έχω τα φόντα (όχι την Jane)...αλλά και να τα είχα και να είχα κορμί σαν της Ναόμις της Καμπέλισσας πάλι δεν θα έκανα. Βλέπω το μαγιώ σαν κάτι πιο αισθησιακό απο ένα γυμνό κορμί...(τώρα αν ο Bruce Willis θέλει σώνει και καλά να κάνει γυμνισμό δεν θα πω όχι σε λίγο μάτι :o )

Ούτε με 1.000.000 ευρώ ΚΑΙ να είχα και κορμί.

(Jopar για πες την παραλία να την έχω στα υπόψη μου για φέτος)

Namaste!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Jopar (23 Ιούν. 2004 , 19:51)

Χαλκιδική, 2ο πόδι δηλαδή Σιθωνία, προς το τέλος κοιτώντας το Άγιο Όρος,μοιάζει με τις κολυμπήθρες της Πάρου...έχει άμμο, και μια γοργόνα στο βράχο σήμα κατατεθέν...εκτός αυτού εκεί κολυμπά και η μασατζού από το γυμναστήριο...!!! (όλα τα λεφτά)

ενα τεταρτακι να κατεβεις, ενα μισαωρο ν ανεβεις..καλα ειναι :whistle:

Plaka plaka ebala ena gnwsto pou einai teloifoitos astynomikos na to psaxw kai nai o gymnismos apotelei adikhma.Twra gia poines kati gia 6mhno eksagorasimo thymamai na mou pe alla to koryfaio einia pws to organo mporei na se bouthxei opws eisai kai na se paei sto tmhma.Oxi sthn ellada fysika

Σίγουρα όπου κάνεις γυμνός καλό είναι να'ναι κι άλλοι γυμνιστές δίπλα για ασφάλεια. Αν δεν είναι άλλοι γυμνοί δίπλα σου, σημαίνει πως δεν είναι και παραλία για γυμνιστές. ;)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Melkor (25 Ιούν. 2004 , 06:51)

Plaka plaka ebala ena gnwsto pou einai teloifoitos astynomikos na to psaxw kai nai o gymnismos apotelei adikhma.Twra gia poines kati gia 6mhno eksagorasimo thymamai na mou pe alla to koryfaio einia pws to organo mporei na se bouthxei opws eisai kai na se paei sto tmhma.Oxi sthn ellada fysika

δηλαδη στην ελλαδα δ ειναι αδικημα ? :)

οταν λες σε βουταει οπως εισαι γυμνουλη σε παει στο τμημα ? :p

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος GRKIWI (23 Ιούν. 2004 , 02:32)

Μα ποια είναι τέλος πάντων αυτή η παραλία Καβουρότρυπες?

Είναι όντως καλή ?

2o podi xalkidikis...meta to camping Armenistis kai prin to Camping Platanitsi!

Den exei kamia tampela...apla otan se ena shmeio toy dromoy yparxei enas katiforikos xwmatodromos me polla peyka (den diakrineis oti einai dromos) prepei na stripseis kai meta me ta podarakia soy na katebeis sthn paralia...den einai tipota...2 lepta kaneis na pas sthn paralia kai na soy bgoyn ta matia...

allo prama na blepeis thn ologymnh gioygkoslava me th mhtera thw pou einai 1000 fores kalyterh...swmatika panta...na kanoyn ligo gymnismo...kai esy na exeis gyrisei giati an doyn ta uploads sou mporei na soy kopsoun to bandwidth... :D

λοιπόν παιδάκια μη μιλάτε τώρα..ακούτι: φε'υγω σ'έρημα νησιά!! θα μαυρίσω ποπουδάκι, ως τότε please μη γράφετε άλλα σχόλια (ειδικά οι χαριτωμένες δεσποινίδες) γιατί ποιός τα διαβάζει σε 17 ημέρες όλα αυτά...παρακαλώ το forum να σιωπήσει μέχρι να διακοπευσόυμε..χε χε θα μου λείψετε ατιμούλικα μπαί...(bye ΟΧΙ bi)!

NEVER WITH THE CLIENTS,NEVER WITH THE STAFF

<ΟΧΙ ΣΤΑ GREEKLISH!!!>

κανω ηδη εδω και χρονια και μπορω να πω οτι ειναι υπεροχα!

επειδη εχω ερθει σχετικα τελευταια στην Αθηνα, πως μπορω να βρω παραλιες για γυμνισμό?

μπορει να με βοηθησει καποια θηλυκη υπαρξη και να χαρουμε παρεα την φυση?

περιμενω...

:-)

hristos

Είναι πολύ όμορφη η αίσθηση να κάνεις γυμνός μπάνιο,εγώ έχω βρεί μια καταπληκτική παραλία 20 λεπτά από το σπίτι μου όπου η πρόσβαση είναι υπερβολικά δύσκολη και εκεί είναι το μέρος όπου κάνω γυμνός το μπάνιο μου,βέβαια όταν είμαστε παρέα τότε σπάνια πάμε σε αυτή την παραλία συνεπώς δηλαδή κάνουμε μπάνιο με τα μαγιό.Το πρόβλημα μου είναι βέβαια πως το κορίτσι που είμαστε μαζί τώρα κολλάει στο να τα βγάλει στην παραλία ακόμα και αν είμαστε εντελώς μόνοι.Anyway γουστάρω το τρίπτυχο 3S (Sea Sex Sun) και την απόλυτη απελευθέρωση,άρα σαφώς και είμαι υπέρ του γυμνισμού!
My history : Ericsson_GH700 - Bosch_909s -Nokia_3200 - Siemens_S35 - Siemens_SX1 -Motorola_C35 - Nokia_1100 - Siemens_A55 - Panasonic_GD67 - S.E._K750 - Samsung_D500 - Samsung_X820 - HTC_P3300 - Samsung_E840 - LG_KE970-Doogee Y100- Ulefone Power-Ulefone Power 3S- Umidigi Bison

Είχα κάνει πρίν μερικά χρόνια στην Πάρο μαζί με μιά αιθέρια ύπαρξη ;) που είχα γνωρίσει εκεί....... Εγώ δέν ήθελα στην αρχή αλλά με έπεισε πετώντας τα όλα!!!!! :D :D :D Ωραία εμπειρία δεν μπορώ να πώ αλλά μόνος μου δεν το ξανακάνω, εδώ δεν πάω μόνος μου για μπάνιο γυμνισμό θα κάνω?????? Εκτός και άν θέλει καμιά να join me :D :D :D
m365.gr Το φόρουμ των xiaomi scooters στην Ελλάδα

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Hristos (27 Ιούν. 2004 , 01:27)

επειδη εχω ερθει σχετικα τελευταια στην Αθηνα, πως μπορω να βρω παραλιες για γυμνισμό?

περιμενω...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mkakoulidis ( 8 Ιούλ. 2004 , 15:24)

Είχα κάνει πρίν μερικά χρόνια στην Πάρο μαζί με μιά αιθέρια ύπαρξη ;) που είχα γνωρίσει εκεί....... Εγώ δέν ήθελα στην αρχή αλλά με έπεισε πετώντας τα όλα!!!!! :D :D :D Ωραία εμπειρία δεν μπορώ να πώ αλλά μόνος μου δεν το ξανακάνω, εδώ δεν πάω μόνος μου για μπάνιο γυμνισμό θα κάνω?????? Εκτός και άν θέλει καμιά να join me :D :D :D

Γραφείο γνωριμιών: το MyPhone (η καλύτερη προξενήτρα στο ελληνικό web).

:lol:

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Hristos (27 Ιούν. 2004 , 01:27)

περιμενω...

νομιζω πως το my phone δ ειναι chat κ απ οτι βλεπω το μοναδικο σου post ειναι αυτο εδω μεσα που ρωτας αν υπαρχει θυλικη υπαρξη ... κ pls οχι pm ..ελεος δ κανουμε chat.. ;)

ΧΑΧΑΧΑ :D :D :D Ε καλό ε!!!!!!!

@lewton είπαμε δέν είμαστε και για προξενήτρες αρραβωνιασμένοι άνθρωποι ;) Απλά κοιτάμε να περάσουμε καλά πρίν παντρευτούμε :p

Και πού ξέρεις τι σου ξημερώνει αύριο, να μήν έχεις να λές οτι έκανα και μιά φορά γυμνισμό με την τάδε! :D :D :D

Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να σου φέρει το αύριο και πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για όλα ;)

Διόρθωση 16:26

Συγνώμη άν πρόσβαλα κάποιον/ην, φυσικά και δεν είναι chat, εάν κάποιος mod κρίνει το μύνημα ανάρμοστο παρακαλώ να το αφαιρέσει.....

Θα ήθελα να παρακαλέσω για σχόλια σε πρώτο πρόσωπο PM.

και προς Θεού, μην βαράτε, εδώ γράφονται χεiρότερα.....

Ευχαριστώ....

m365.gr Το φόρουμ των xiaomi scooters στην Ελλάδα

Πάντως όσοι θέλουν πληροφορίες για παραλίες για γυμνισμό σε όλη την Ελλάδα ας δουν στο παρακάτω site :p http://www.geocities.com/HotSprings/1794/greekgde.html

Καλά μπάνια :cool: :cool:

• 2 weeks later...
Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kakiasmeno (18 Ιούν. 2004 , 21:41)

Εχω κανει γυμνισμο επειδη ειχα ξεχασει το μαγιω μου ενα εντελως καυτο μεσημερι σε ψιλοερημικη παραλια που κυκλοφορουσε πολυς γνωστος κοσμος πραγμα που με αποπροσανατολιζε, εχω κανει ξανα μπανιο γυμνη σε ερημικη παραλια με λιγους ακομα εκλεκτους "συναδελφους" θα ξανακανω γυμνισμο επειδη μ αρεσει η αισθηση αλλα παντα επειδη θα τυχει και οχι επειδη θα το κανω για να το κανω! Επισης εχω κανει γυμνη μπανιο σε chat-meeting βραδυ σε παραλια.. αφου το θεμα του meeting ηταν Beach-Party και με ενθουσιασε!

Pedia mhpws eiai wra na kanoume ena meeting me 8ema beach party parakalw!!!! :o

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif