Joannita Δημ. August 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2006 εγώ νομίζω ότι η κοινωνία μας θέλει ημίγυμνους... αλλά λίγο με ενδιαφέρει το τί θέλει η κερα κενωνία (κατά το "κακούργα κενωνία"). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ethnicnation Δημ. August 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2006 Φυσικά και σε ενδιαφέρει. Ζείς με τους κανόνες της. Βάλε όλα τα θέματα κάτω απο τότε που ζείς μέχρι και σήμερα και θα το διαπιστώσεις. Ζείς με το 80% τουλάχιστον, των εφαρμογών της κοινωνίας που έχουν όλοι. (ρούχα, τρόπο εκφράσεων, χαρακτήρα-συμπεριφορά, ενασχολήσεις, γλώσσα, χόμπυ, μέρη που περπατάς, ώρες που πηγαίνεις εδώ η εκεί και πάμπολλα άλλα) Το να λές χέστηκα για την κοινωνία, ειναι μια αντιδραστική παιδική κάπως κλισέ έκφραση, δίχως ουσία και πρακτική εφαρμογή. Παράθεση Ποιόν θ' "αρπάξω" σήμερα; [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Joannita Δημ. August 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2006 Μα και αυτοί που κάνουν γυμνισμό μέλη της κοινωνίας δεν είναι? Αν εννοείς πλειοψηφικές νόρμες στο χώρο που ζούμε (τοπικά ήθη) τοτε ναι, σε κάποια μέρη δεν κάνεις γυμνισμό. Αλλά δεν αλλάζεις αυτό που σου αρέσει... απλά βρίσκεις άλλα μέρη που μπορείς να το κάνεις! :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ethnicnation Δημ. August 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2006 Α γι'αυτό κρύβωνται; Δεν ειναι πρακτική κοινωνίας αυτή. Είναι γραφικότητα. Εγώ εαν ήθελα να κάνω γυμνός, θα πήγαινα σε μοναχικό μέρος η βράδυ. Γιατι θα πρέπει να πάω σε μέρη με ενα σωρό γυμνούς; Ποιός ο πραγματικός λόγος; Παράθεση Ποιόν θ' "αρπάξω" σήμερα; [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Joannita Δημ. August 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2006 Τι να σου εξηγήσω δηλαδή? τα χεις πάρει λίγο ανάποδα... Σε εμένα, το πρωταρχικό στοιχείο είναι η παραλία και το μπάνιο. Δεν πάω σε μια άθλια παραλία που κάνουν γυμνισμό με μόνο στόχο να κάνω κι εγώ! π.χ. Είναι μια ωραία παραλία στην οποία θέλει κάποιος να κολυμπήσει. παρατηρεί ή γνωρίζει ότι κάποιοι κάνουν γυμνισμό... Τότε σκέφτεται : -"ωραία, άρα μπορώ να κάνω και γυμνισμό που μου αρέσει" -"μου αρέσει η παραλία και θα πάω αλλά εγώ δεν θελω να κάνω γυμνισμό" -"δεν πάω γιατί δεν θέλω να βλέπω τσουτσούνια" ε εγώ σκέφτομαι το πρώτο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRKIWI Δημ. August 25, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2006 Eίναι στο χέρι καθενός να κάνει γυμνισμό ή όχι! Σ'ελεύθερη κοινωνία ζούμε άλλωστε! Όπως και το που θα κάνεις με άλλους γυμνιστές σε ειδική παραλία ή μόνος σε μια ερημική παραλία! Πάντως και ο πουριτανισμός δεν είναι και καλό πράγμα :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pinkpanther Δημ. August 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2006 Α γι'αυτό κρύβωνται; Δεν ειναι πρακτική κοινωνίας αυτή. Είναι γραφικότητα. Εγώ εαν ήθελα να κάνω γυμνός, θα πήγαινα σε μοναχικό μέρος η βράδυ. Γιατι θα πρέπει να πάω σε μέρη με ενα σωρό γυμνούς; Ποιός ο πραγματικός λόγος; σιγα πολυ σοβαρα το χεις παρεις το θεμα χαλαρωσε λιγακι σιγα δεν μιλαμε για το μελλον της ελλαδας ουτε κρινεται κατι απο το εαν ο αλλος θελει να κανει γυμνισμο και τον κανει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. August 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2006 π.χ. Είναι μια ωραία παραλία στην οποία θέλει κάποιος να κολυμπήσει. παρατηρεί ή γνωρίζει ότι κάποιοι κάνουν γυμνισμό... Τότε σκέφτεται : -"ωραία, άρα μπορώ να κάνω και γυμνισμό που μου αρέσει" -"μου αρέσει η παραλία και θα πάω αλλά εγώ δεν θελω να κάνω γυμνισμό" -"δεν πάω γιατί δεν θέλω να βλέπω τσουτσούνια" ε εγώ σκέφτομαι το πρώτο! :lol::lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ethnicnation Δημ. August 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2006 σιγα πολυ σοβαρα το χεις παρεις το θεμα χαλαρωσε λιγακι σιγα δεν μιλαμε για το μελλον της ελλαδας ουτε κρινεται κατι απο το εαν ο αλλος θελει να κανει γυμνισμο και τον κανει Kαι που το ξέρεις εσύ οτι το έχω πάρει σοβαρά; Τα περι Ελλάδας και μέλλον τα λές για να γελάσουμε; Είναι άσχετα με το θέμα σε πληροφορώ. Εν κατακλείδι, χαλάρωσε εσύ λιγάκι.:lol: Παράθεση Ποιόν θ' "αρπάξω" σήμερα; [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pinkpanther Δημ. August 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2006 Kαι που το ξέρεις εσύ οτι το έχω πάρει σοβαρά; Τα περι Ελλάδας και μέλλον τα λές για να γελάσουμε; Είναι άσχετα με το θέμα σε πληροφορώ. Εν κατακλείδι, χαλάρωσε εσύ λιγάκι.:lol: αστειευομαι............. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRKIWI Δημ. August 25, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2006 Χαλαρώστε και απολαύστε ένα μπανάκι γυμνοί! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pinkpanther Δημ. August 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2006 Χαλαρώστε και απολαύστε ένα μπανάκι γυμνοί! :lol: πολυ καλη ιδεα....;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRKIWI Δημ. August 25, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2006 πολυ καλη ιδεα....;) Μπορούμε να πάμε και όλοι μαζί!!! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pinkpanther Δημ. August 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2006 Μπορούμε να πάμε και όλοι μαζί!!! :lol: ακομα καλυτερη αυτη η ιδεα.........γυμνοι ετσι???????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ethnicnation Δημ. August 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2006 ακομα καλυτερη αυτη η ιδεα.........γυμνοι ετσι???????? Τι λέτε, κανονίζουμε;:rolleyes: :lol: Παράθεση Ποιόν θ' "αρπάξω" σήμερα; [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos16 Δημ. August 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2006 Nεοι Ποροι Κατερινης, αλλα ειναι προς το τελος της παραλιας, ειναι αναμεσα στην παραλια Μεσαγγαλων και Ν.Πορων..!! Είχα πάει 2 φορές στην παραλία που λές άλλα εκεί πέρα οι μισοί κάνουν γυμνισμό κ οι άλλοι μισοί κανονικά με μαγιώ :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Joannita Δημ. August 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2006 e kai ti peirazei? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. August 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2006 πάντως εγώ δε θα έκανα γιατί δε το θεωρώ σωστό,σπίτι του ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει,και με όποια/ον θέλει αλλά όχι να εκτίθεται στο δημόσιο κοινό και να προκαλεί...λολολολ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. August 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2006 e kai ti peirazei? και μη ξεχνάς ότι κάποιοι οι οποίοι είναι πολλοί το βλέπουν σαν αξιοθέατο:lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Joannita Δημ. August 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2006 εγώ είμαι αξιοθέατο και ντυμένη οπότε δεν με πειράζει χαχαχ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. August 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2006 εγώ είμαι αξιοθέατο και ντυμένη οπότε δεν με πειράζει χαχαχ ε τότε εντάξει:lol: ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axidous Δημ. August 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2006 Αν το θεμα ειναι να κανω μπανιο γυμνος το κανω και στην μπανιερα μου με καποια ομορφη υπαρξη Αν θελω σε παραλια θα το σκεφτω πολυ ! Δεν μου αρεσει ιδιαιτερα φιλικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ethnicnation Δημ. August 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2006 εγώ είμαι αξιοθέατο και ντυμένη οπότε δεν με πειράζει χαχαχ Πολύ άνετη σε βρίσκω εσένα.:lol: ;) Παράθεση Ποιόν θ' "αρπάξω" σήμερα; [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. August 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2006 Τι λέτε, κανονίζουμε;:rolleyes: :lol: κι εγω μεσα! :lol: Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. August 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2006 Εγώ δε θα κάνω γυμνισμό αλλά θα έρθω να σας τραβάω φωτογραφίες, για να τις ανεβάσουμε μετά !!! :wacko: :lol: Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts