GRKIWI Δημ. August 24, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 Η αίσθηση που έχεις μέσα στην θάλασσα κολυμπώντας γυμνός είναι απίστευτη! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ethnicnation Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 Μιλάμε τώρα για ενα κομματάκι ύφασμα που φοράμε στα γεννητικά μας. Οπότε, το <<απίστευτη αίσθηση>> μου ακούγεται... κάπως. (Δεν μπορώ να σχολιάσω ελεύθερα σε τέτοιου είδους σάιτ το τι απορρέει απο τέτοια κουβέντα):rolleyes: Παράθεση Ποιόν θ' "αρπάξω" σήμερα; [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 Η αίσθηση που έχεις μέσα στην θάλασσα κολυμπώντας γυμνός είναι απίστευτη! :) Έχεις κολυμπήσει γυμνός στη θάλασσα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 Έχεις κολυμπήσει γυμνός στη θάλασσα; Για να το λέει κάτι θα ξέρει;) . Πάντως και με το μαγιό πάλι το απολαμβάνεις το μπάνιο. Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 Μιλάμε τώρα για ενα κομματάκι ύφασμα που φοράμε στα γεννητικά μας. Οπότε, το <<απίστευτη αίσθηση>> μου ακούγεται... κάπως. (Δεν μπορώ να σχολιάσω ελεύθερα σε τέτοιου είδους σάιτ το τι απορρέει απο τέτοια κουβέντα):rolleyes: βασικα καμια σχεση δεν εχει :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRKIWI Δημ. August 24, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 βασικα καμια σχεση δεν εχει :rolleyes: Πες τα PowerZ !;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 Αναρωτιέμέ πως να είναι όταν είσαι γυμνός στην θάλασσα και σε κοιτούν οι κοπέλες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRKIWI Δημ. August 24, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 Αναρωτιέμέ πως να είναι όταν είσαι γυμνός στην θάλασσα και σε κοιτούν οι κοπέλες. Γιατί ντρέπεσαι? :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 Γιατί ντρέπεσαι? :lol: Η αλήθεια είναι πως ναι. : Ο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 Αναρωτιέμέ πως να είναι όταν είσαι γυμνός στην θάλασσα και σε κοιτούν οι κοπέλες. Eιδικά οι κοπέλες; Τα αγόρια δε σε ενοχλεί να σε βλέπουν; Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 Eιδικά οι κοπέλες; Τα αγόρια δε σε ενοχλεί να σε βλέπουν; Για τα αγόρια δεν με ενοχλεί διότι ότι εχω κι εγώ έχουν και αυτα! Οπότε δεν με πειράζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ethnicnation Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 βασικα καμια σχεση δεν εχει :rolleyes:Ωραία. Για εξήγησέ μας εσύ τι διαφορά έχει το να κρέμεται άντε μην πω τι, με το να είναι συμμαζεμένο στο μαγιό μας;:ninja: Παράθεση Ποιόν θ' "αρπάξω" σήμερα; [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makosss Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 Ωραία. Για εξήγησέ μας εσύ τι διαφορά έχει το να κρέμεται άντε μην πω τι, με το να είναι συμμαζεμένο στο μαγιό μας;:ninja: To κανεις για τη παρτη σου,για να αισθανεσαι οραια!Αν νομιζεις με το κοσμο γυρο σου πως θα σε ενοχλει...απλα δε το κανεις!Αν εισαι με τη παρεα σου σε μια παραλια με γυμνηστες κ το δεις σαν παιχνιδι..το κανεις!Τι καθεστε κ σκατε ρε guyz!:) Παράθεση http://www.mototriti.gr/jpg/mtr/100/NEWS/Akrapovic_logo.jpg Ban Me I'm Famous Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ethnicnation Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς να αισθάνεσαι ωραία η κολυμπάς με άλλη αίσθηση που λέει ο άλλος φίλος πιο πάνω και βρήκε και υποστηρίκτρια. Βέβαια δεν μεταφέρωνται εύκολα τα αισθήματα με πόστ αλλα το βρίσκω κάπως γραφικό το να λέγεται κάτι τέτοιο σαν τα παραπάνω. Παράθεση Ποιόν θ' "αρπάξω" σήμερα; [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makosss Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 Τι να σου πω..Ποιο αναλαφρα,σα να αιωρεισε!:lol: :lol: Ελα που δε ξερεις τωρα πως ειναι..:) Παράθεση http://www.mototriti.gr/jpg/mtr/100/NEWS/Akrapovic_logo.jpg Ban Me I'm Famous Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 Πάντως ένας φίλος μου που έκανε γυμνήσμό μου είπε ότι είναι άλλο πράγμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lulukos Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 Εγώ θα κάνω σίγουρα!(όταν μεγαλώσω βέβαια:) ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 Τι να σου πω..Ποιο αναλαφρα,σα να αιωρεισε!:lol: :lol: Ελα που δε ξερεις τωρα πως ειναι..:) Μπορείς κάλλιστα να βγάλεις το μαγιό σου μέσα στη θάλασσα και όχι να περαπλανιέσαι γυμνός στην παραλία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makosss Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 Μπορείς κάλλιστα να βγάλεις το μαγιό σου μέσα στη θάλασσα και όχι να περαπλανιέσαι γυμνός στην παραλία... Παιζει κ αυτο.:wacko: Παράθεση http://www.mototriti.gr/jpg/mtr/100/NEWS/Akrapovic_logo.jpg Ban Me I'm Famous Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 Μπορείς κάλλιστα να βγάλεις το μαγιό σου μέσα στη θάλασσα και όχι να περαπλανιέσαι γυμνός στην παραλία... Κι αυτό γυμνισμός είναι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trancer13 Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 προς ολους τους γυμνιστες.:!: :!: :!: προσοχη στις πετρες και στισ τσουχτρες:X :X :X :X :X Παράθεση http://xs.to/thumb-21E1_4B98EEC6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolabrou Δημ. August 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2006 Η αίσθηση που έχεις μέσα στην θάλασσα κολυμπώντας γυμνός είναι απίστευτη! :) το να βγαλεις το μαγιο σου μεσα στην θαλασσα...δεν ειναι και τοσο φοβερο οσο ακουγεται...... σαν να περπατας μεσα στο σπιτι σου εντελως γυμνος.... στην αρχη σου φαινεται περιεργο αλλα μετα το συνηθιζεις...:cool: Παράθεση IPHONE 4 The Ultimate Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2006 Πάντως ένας φίλος μου που έκανε γυμνήσμό μου είπε ότι είναι άλλο πράγμα! οντως ειναι αλλο πραγμα φιλε μου:) Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Joannita Δημ. August 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2006 γιατί καλέ? ακόμα και με ethnication όρους, οι "αρχαίοι" γυμνάζονταν γυμνοί... :tease: ...τι ρακέτες... τι στίβος... αποτέλεσμα το ίδιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ethnicnation Δημ. August 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2006 Τώρα η κοινωνία μας θελει ντυμένους. Υδ'άλλως, είμαστε γραφικοί η... πονηροί. Παράθεση Ποιόν θ' "αρπάξω" σήμερα; [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts