eserichia Δημ. July 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2005 Οι γυμνιστές απο τα λίγα που ξέρω δεν έχουν πρόβλημα με το σώμα τους ή αυτό των άλλων. Το όλο θέμα είναι να έρθεις πιο κοντά στη φύση φαντάζομαι... δεν νομίζω να είχα προβλημα σε παραλία γυμνιστών... Παράθεση There is only one way... My way... The kounelis way... :shifty: :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazilis Δημ. July 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2005 Ο γυμνισμός είναι προσωπικό πράμα,δεν το κάνεις για να σε δούνε ούτε να δειχτείς, αλλιώς έχεις πρόβλημα. Νομίζω..? :worry: Παράθεση http://www.egs-avatars.com/e_gs_images/divers/gifs_jeux/image01.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRKIWI Δημ. August 21, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2005 Φέτος αν κάνατε γυμνισμό, πεστε πού κάνατε? Σε ποια παραλία? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jopar Δημ. August 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2005 είπα παραπάνω...πάντως έμαθα ότι ο παράδεισος του γυμνισμού είναι η Ανάφη...τέλος πάντων τώρα θα μαυρίσω λίγο ακόμη και στο Samothraki gathering . com Παράθεση NEVER WITH THE CLIENTS,NEVER WITH THE STAFF <ΟΧΙ ΣΤΑ GREEKLISH!!!> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spikeee Δημ. June 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2006 παιδια να να επαναφερουμε το θέμα για το γυμνισμό ξερει κανενασ παραλίες για γυμνισμό στη λαρισσα και τη μαγνισια Παράθεση http://www.galaxy92.gr/photos/funtaksidia/cfiles/plastira1.jpg Λίμνη Πλαστήρα (Ν. Καρδίτσας) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toxicity Δημ. June 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2006 @spikeee απ'οτι ξερω υπαρχει μια παραλια στον ρακοποταμο χωρισμενη στα τρια με βραχακια, στο δευτερο μερος νομιζω ειναι γυμνιστες. Λαρισα ετσι? οχι Μαγνησια. Παράθεση Leave me alone/Isolation bears hope There's something else waiting/A promised destiny Freezing me/I feel restless and low These days full of sadness/How joyfully changed Into fear My freakshow will start tonight/Don't miss the right time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRKIWI Δημ. June 9, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2006 Για προτείνετε μέρη! Πάντως στα πιο ερημικά νησιά, έχεις πιο πολλές πιθανότητες για γυμνισμό! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spikeee Δημ. June 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2006 καμια σελιδα με παραλιες γυμνιστών για λαρισα μαγνισια κατερινη ξερει κανενασ δεν εχω κανει ποτέ γυμνισμο και με παροτρινη η κοπελα μου που επίσης και αυτη δεν έχει κανει και θέλει. φετοσ διακοπέσ θα πάμε μαλλον αμοργο και από τι ξερώ έχει Παράθεση http://www.galaxy92.gr/photos/funtaksidia/cfiles/plastira1.jpg Λίμνη Πλαστήρα (Ν. Καρδίτσας) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. June 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2006 ego pantos dn nomizo oti tha ekana !!:) Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ferryman Δημ. June 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2006 Ετσι και τα βγαλω ολα σε δημοσιο προσκυνημα :D θα εχετε ολοι σας ναααααααααα (με το συμπαθειο) κατι μουτρα μεχρι κατω απο την ντροπη! χαχαχαχαχαχαχα :lol: :lol: :lol: :lol: Παράθεση http://i77.photobucket.com/albums/j72/Ferryman_rx7/PB3.jpg Έχω να φάω κουραμάνα ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos16 Δημ. June 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2006 http://www.blackhumor.gr/Photos/Pinakides/Pinakida_0002.jpg Είμαι σίγουρος οτι δεν θέλετε να πάτε εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. June 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2006 :mad: http://www.blackhumor.gr/Photos/Pinakides/Pinakida_0002.jpg Είμαι σίγουρος οτι δεν θέλετε να πάτε εκεί. xaxaxa!!!! poly kalo!!! pantws gymnismo de tha ekana me tipota!!!! oute kaneis pou einai mazi mou kai kyriws i kopelia mou!!!:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. June 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2006 Ετσι και τα βγαλω ολα σε δημοσιο προσκυνημα :D θα εχετε ολοι σας ναααααααααα (με το συμπαθειο) κατι μουτρα μεχρι κατω απο την ντροπη! χαχαχαχαχαχαχα :lol: :lol: :lol: :lol: Ε τοτε εσενα πρεπει να σου αφιερωσουμε το ασμα της Καρλοττας ... Θα θελα να μουν η κουμπαρα σου για να ακουμπαω εγω στη μπαρα σου.... Χαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχα!!!:lol: Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. June 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2006 Ετσι και τα βγαλω ολα σε δημοσιο προσκυνημα :D θα εχετε ολοι σας ναααααααααα (με το συμπαθειο) κατι μουτρα μεχρι κατω απο την ντροπη! χαχαχαχαχαχαχα :lol: :lol: :lol: :lol: Πατριδα.....Καμια παραλια με γυμνιστες δεν εχει εδω στην κορινθο ε? Παντως δεν προκειται να κανω γυμνισμο...Ντρεπομαι Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. June 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2006 Και εγω δεν προκειτε να κανω γυμνισμο... Ντρεπομαι παρα πολυ!!!Μια φορα στη Θασο αντιληφθηκα πως στην παραλια που κολυμπουσα αρκετα μετρα μακρια μου ηταν γυμνιστες μαζεψα τα υπαρχοντα μου και πηγα σε αλλη παραλια!!!!Δεν τους εφτανε ο χωρος τους κανανε και βολτες οι αναισθητοι προς το μερος μας οπου υπηρχαν και μικρα παιδακια... Τι αποκρουστικο θεαμα!!!! Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRKIWI Δημ. June 21, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2006 Κουφονήσια φοβερές ερημικές παραλίες !!! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. June 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2006 Και εγω δεν προκειτε να κανω γυμνισμο... Ντρεπομαι παρα πολυ!!!Μια φορα στη Θασο αντιληφθηκα πως στην παραλια που κολυμπουσα αρκετα μετρα μακρια μου ηταν γυμνιστες μαζεψα τα υπαρχοντα μου και πηγα σε αλλη παραλια!!!!Δεν τους εφτανε ο χωρος τους κανανε και βολτες οι αναισθητοι προς το μερος μας οπου υπηρχαν και μικρα παιδακια... Τι αποκρουστικο θεαμα!!!! Εγω παντως δεν θεωρω πως ενα γυμνο ανθρωπινο σωμα ειναι αποκρουστικο θεαμα... Ασυνηθιστο, ναι! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
breakdancer Δημ. June 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2006 ti eipes re ferryman? :) anti Paro eixe paralia gymnistwn. itan para polloi. pernagame me skafos kai kolympouse dipla ena melaxrino mwro me katamaura mallia, ologymni, kai forouse mono kati maura vatraxopedila! Παράθεση http://memimage.cardomain.com/member_images/4/web/700000-700999/700852_28.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. June 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2006 breakdancer kali fasi!! :D :P Egw logw tou nearou tis ilikias mou k epeidi den exw eksikiwthei me to swma mou kathws k me tis allages pou eperxontai se auto, den tha ekana! :lol: :lol: (otan exw empneusi lew kati ******es :)) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRKIWI Δημ. June 22, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2006 Άλλη αίσθηση να κολυμπάς γυμνός! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anderson Δημ. June 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2006 Εγώ έκανα γυμνισμό... όταν με βάφτισαν... Εμπειρία, όχι αστεία... Παράθεση I see stupid people... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRKIWI Δημ. June 22, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2006 Εγώ έκανα γυμνισμό... όταν με βάφτισαν... Εμπειρία, όχι αστεία... Λογικό παππούλη να μην κάνεις γυμνισμό τώρα! Υπάρχει και ένα όριο ηλικίας σ'αυτά τα πράγματα! :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotispa Δημ. August 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2006 Με τίποτα!!! Παράθεση mobile προβληματισμοί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdikos2000 Δημ. August 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2006 Και εγω δεν προκειτε να κανω γυμνισμο... Ντρεπομαι παρα πολυ!!!Μια φορα στη Θασο αντιληφθηκα πως στην παραλια που κολυμπουσα αρκετα μετρα μακρια μου ηταν γυμνιστες μαζεψα τα υπαρχοντα μου και πηγα σε αλλη παραλια!!!!Δεν τους εφτανε ο χωρος τους κανανε και βολτες οι αναισθητοι προς το μερος μας οπου υπηρχαν και μικρα παιδακια... Τι αποκρουστικο θεαμα!!!! Στο "Παραδεισο" ησουν?εκει κανονικα παλια ηταν παραλια γυμνιστων και επειδη ηταν αρκετα καλη παραλια καποιοι θελησαν να τους διωξουν και να πανε οι ντυμενοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pinkpanther Δημ. August 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2006 εχω κανει γυμνισμο πολλες φορες και οφειλω να ομολογησω οτι ειναι πολυ ωραια αισθηση να κολυμπας γυμνος......οσοι δεν εχετε κανει σπευστε χανετε........... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts