ecep Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 Πρέπει να είσαι απελευθερωμένος/ένη και παράλληλα προετοιμασμένος/ένη για γνωριμίες χωρίς ταμπού/αναστολές. - Εκτός αν πας ζευγαρωμένος/ένη αλλά και πάλι οι ηθικοί φραγμοί είναι σχεδόν ανύπαρκτοι. Φίλος το έκανε μια φορά και έχει γνωρίσει 2 κοπέλες πολύ ψυχώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gzisis69 Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 εγω παντως δεν θα ειχα προβλημα να κανω γυμνισμο, εφοσον βεβαια ειχα και αξιοπρεπες σωμα ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 Κ επισης το σημαδι που αφηνει το μαγιο...ειναι σεξυ:p Αν ειναι g-string ναι, διαφορετικα, μονο ωραιο δε φαινεται εγω παντως δεν θα ειχα προβλημα να κανω γυμνισμο, εφοσον βεβαια ειχα και αξιοπρεπες σωμα ! Ο γυμνισμος δεν εχει σχεση με το τι σωμα εχει ο αλλος. Δε κανεις γυμνισμο για επιδειξη. Κανεις γιατι αισθανεσαι ομορφα. Δε το κανεις για τους αλλους, αλλα για τον εαυτο σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Eva_ Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 Αν ειναι g-string ναι, διαφορετικα, μονο ωραιο δε φαινεται Δεν εννοω μονο για το κατω μερος αλλα για το πανω που αυτο φαινεται κυριως...δεν εχω ακουσει καποιον να μην του αρεσει..εισαι ο πρωτος:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 Εμενα δεν με αρεσει το σημαδι απο το μαγιο, ειδικα με τιραντακι μπλουζακι δειχνει ασχημο. Αλλα συνηθως λυνω τα λουρακια του μαγιο για να μην μενει σημαδι(τις σπανιες φορες που θα κατσω στον ηλιο):p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo123 Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 ΑΘΗΝΑ που υπαρχουν παραλιες γυμνιστων?ξερει κανεις? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount76533 Δημ. July 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2007 Δεν εννοω μονο για το κατω μερος αλλα για το πανω που αυτο φαινεται κυριως...δεν εχω ακουσει καποιον να μην του αρεσει..εισαι ο πρωτος:p Η σκέψη ότι βλέπουμε μεγαλύτερο μέρος του σώματος (και μάλιστα του στήθους) απ΄ότι δείχνατε στις παραλίες, οπωσδήποτε είναι ευχάριστη για τους άνδρες. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. July 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2007 ΑΘΗΝΑ που υπαρχουν παραλιες γυμνιστων?ξερει κανεις? Λιμανακια Βουλιαγμενης, δευτερη σταση με bus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsalakwtos Δημ. July 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2007 Με το γυμνισμο παντως παιδια χανεται καπως η ορεξη για σεξ,συνηθιζουν οι ανθρωποι να βλεπουν βυζια κωλους και καλιμπαλικια και στο τελος βαριουνται :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRKIWI Δημ. July 20, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2007 Φέτος θα κάνω γυμνισμό στα Κύθηρα, που έχει πολλές ωραίες και ερημικές παραλίες :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_s Δημ. June 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2008 Λίγο έξω από την Πάτρα, στο 111 km της Παλαιάς Εθνικής Οδού, μπορείτε να απολαύσετε άφοβα τη φύση :) οδηγίες για τη μετάβαση περιέχουν οι παρακάτω φωτογραφίες... http://85.158.9.33/newphotos/47/62/4797762_756720.jpg http://85.158.9.33/newphotos/47/62/4797762_957198.jpg Παράθεση Entexnos Fm Το νέο μουσικό ραδιόφωνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. June 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2008 Κι άμα βάλει μεγαλύτερη ανάλυση το earth, θα βλέπουν όλοι τους κ*λους σας :p Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. June 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2008 Γιατί να μην κάνω; Δεν είμαι κομπλεξικός.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. June 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2008 Εγω παιδια παντος με τιποτα...μα με τιποτα ομως...:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 βασικα και γω δεν εχω προβλημα να κανω!ουτε ντρεπομαι,ουτε ειμαι κομπλεξικος σε τετοια θεματα.αααα!θα παω να κανω αυτο το καλοκαιρι.γνωριζεται καποια παραλια στην χαλκιδικη ή καπου κοντα στην θεσσαλονικη?ψηθηκα τωρα!χι,χι!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
annie_ Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 βασικα και γω δεν εχω προβλημα να κανω!ουτε ντρεπομαι,ουτε ειμαι κομπλεξικος σε τετοια θεματα.αααα!θα παω να κανω αυτο το καλοκαιρι.γνωριζεται καποια παραλια στην χαλκιδικη ή καπου κοντα στην θεσσαλονικη?ψηθηκα τωρα!χι,χι!!! Έχει στη Χαλκιδική στο 2ο πόδι,στο κάμπινγκ Πλατανίτσι,αλλά στην πλευρά που είναι το ανοργάνωτο,και ήξερα και για τις Καβουρότρυπες που είναι σχεδόν δίπλα(αλλά δν ξέρω αν κάνουν πλέον..) Στις Καβουρότρυπες,η παραλία χωρίζεται με βράχους,και στο σημείο που έκαναν γυμνισμό υπάρχει ένας βράχος με μια γοργόνα. Παράθεση anniesworld.eu Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SteveAth Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 εχω κανη πολλες φορες. ειναι αλλη εσθηση , σαν να ελευθερονεσε. γιατι ? δεν ξερω αλλα πολυ μου αρεσε. θα το ξανακανω. Παράθεση http://i218.photobucket.com/albums/cc107/SkapoGr10/Diafora/dHJ.jpg ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΠΛΥΘΙΤΕ ΜΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 αν ειχα τη γιωργια η την κατερινα μαζι μου στην παραλια θα εκανα!μαζι με αυτες εννοειται!!!! Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo123 Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 αν ειχα τη γιωργια η την κατερινα μαζι μου στην παραλια θα εκανα!μαζι με αυτες εννοειται!!!! καλα&ποιος δεν θα εκανε αν ειχε δυο γκομενες μαζι του:whistle::wink::innocent::p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 Μα βρε παιδια,απο αυτους που θελουν να κανουν γυμνισμο εννοειτε οτι θα εκαναν αναμεσα σε γυναικες και μερικους αντρες... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tace Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 εχω κανει σε αδειες παραλιες με την εκαστοτε συντροφο ,αλλα δεν θα ειχα προβλημα να το κανω κ σε οργανωμενη παραλια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos23 Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 Βαλτε με κ μενα στο club Αυτο που θυμαμαι εντονα ηταν πως μια φορα εκανα ο ηλιθιος κ βομβα απο ψηλο βραχο κ οπως καταλαβενετε μετα τα μαζευα :lol: Παράθεση Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astraldor Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 Παιδιά όσοι δε πιστεύουν ότι είναι άλλη αίσθηση να κολυμπάνε γυμνοί στη θάλασσα, ας βγάλουν μια φορά όταν είναι μέσα το μαγιό τους. Τότε θα καταλάβουν πόσο μεγάλη διαφορά έχει να κολυμπάς γυμνός από το να έχεις έστω και ένα κομματάκι ύφασμα πάνω σου. για να απαντήσω και στην ερώτηση, όταν είμαι σε παραλία με λίγο κόσμο τότε ναι τα βγάζω και πάω και βουταω. Αλλά μετά έξω δε κάθομαι πολύ ώρα στον ήλιο γιατί όπως και να το κάνουμε το δέρμα στις ευαίσθητες περιοχές είναι πιο ευαίσθητο (έτσι πιστεύω εγώ τουλάχιστον. Δε θαθελα με τίποτα να πάθω κάποιο έγκαυμα εκεί, ούτε έχω όρεξη να πασαλείβω το μέρος με λάδια). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phil2293 Δημ. June 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2008 Dεν ξέρω άμα το έχετε προσέξει αλλα μονο οι έλληνες είναι τόσο..."ελεύθεροι". Για πηγαίντε ρωτήστε ξένους να δείτε, ούτε ένας στους πενήντα δεν θα έκανε γυμνισμό... Παράθεση Φίλιππος, πρώτος δέυτερος καλύτερος και πιο πιστός οπαδός του http://www.iphonehellas.gr. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. June 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2008 Dεν ξέρω άμα το έχετε προσέξει αλλα μονο οι έλληνες είναι τόσο..."ελεύθεροι". Για πηγαίντε ρωτήστε ξένους να δείτε, ούτε ένας στους πενήντα δεν θα έκανε γυμνισμό... γιαυτο ολες οι τουριστριες(ειδικα βορειων χωρων) τα πετανε ολα εξω... :ninja: Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts