Jump to content

[Επίσημο] Nokia N8-00 (Απορίες / Ερωτήσεις / Προβλήματα) - Μέρος ΙΙ

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι αλλά από flash;

Το led flash του S4 είναι απίστευτα δυνατό. Σαφώς και δεν είναι xenon, αλλά κερδίζει στα νυχτερινά βίντεο + τις πολύ μεγαλύτερες επεξεργαστικές δυνατότητες φωτογραφιών που έχει το android. Επίσης στο βίντεο υπάρχει πολύ μεγάλη διαφορά, άλλωστε το Ν8 καταγράφει μέχρι 720p ενώ το S4 στα 1080. Εντάξει, λογικό είναι , 3+ετών είναι το Ν8, έφτασε ο καιρός να το ξεπεράσουν ορισμένα κινητά (πλην των 808/1020) . :)

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν είναι μόνο η ανάλυσή του βίντεο αλλά κι η ποιότητα.το s4 δεν με τρέλανε κιόλας στο θέμα αυτό

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Ταξιδιώτης το σκεφτόμουν κι εγώ να το πάρω για 2ο αλλά πλέον είναι 3ετιας και δεν αξιζει. Από την άλλη σκέφτομαι το 808 μόλις πεσει ακόμα λιγο η τιμή στα μεταχειρισμένα

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Κοίτα,στα 120 πού μπορεί πλέον κάποιος να το βρει μεταχειρισμένο αλλά άριστο είναι πολύ καλά.τι να πάρει κάποιος με 120,android???δεν αξίζει σε αυτά τα χρήματά

το ειχα βρει με 100 και μου περασε σα σκεψη απο το μυαλο αλλα πλεον lagαρει πολυ και δε το γουσταρω καθολου αυτο. αν ειχα s4 δε θα πηγαινα σ αυτο ουτε για 2ο. αν θες τοσο καλη φωτογραφια η πας στο 808 η σε μια ψηφιακη..

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Κοίτα,στα 120 πού μπορεί πλέον κάποιος να το βρει μεταχειρισμένο αλλά άριστο είναι πολύ καλά.τι να πάρει κάποιος με 120,android???δεν αξίζει σε αυτά τα χρήματά

Σε αυτά τα λεφτά δεν το συζητάω ούτε εγώ. Απλά ανέφερες το S4, οπότε θεώρησα πως τα λεφτά δεν ήταν παράγοντας επιλογής :) . Ναι, στα 120 δεν υπάρχει κάτι καλύτερο σε φωτογραφικό κινητό. Μάλιστα με ένα απλό χακάρισμα του περνάς 1 μόλις προγραμματάκι(mod) που στο κάνει εξαιρετικά γρήγορο.

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Για wp συσκευή δεν το σκέφτομαι καν.

Σκέφτομαι για n8 στα 120 ευρώ,εντάξει δε θα κάτσω να το φορτώσω ένα σωρό εφαρμογές.viber μόνο και κανένα theme.

Δεν ξέρω αν υπάρχει καμία άλλη εφαρμογή πού να αξίζει.απέχω καιρό τώρα από symbian συσκευές,οπότε και δε ξέρω τι γίνεται.και πάλι όμως,για μηνύματα και κάμερα το θέλω όχι για φόρτωμα.

φιλε μου, εχεις δει ποτε το viber στο Ν8?

ελα να στο δωσω μια μερα,και αν καταφερεις να στειλεις ενα μηνυμα στο χαριζω..

γιαυτο,απο το να πεταξεις 120 ευρω,δωσε λιγα ακομα για 808 ή πια 1020 αντι ενος αλλους ανδροιδ που με την ελπιδα των βελτιωσεων θα σε καλυπτει σε πολλα

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

κατω απο 300, 260-280 για μεταχειρισμενα μιλαμε παντα

- Oneplus 12

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΩΣ ΜΠΑΙΝΕΙ Η ΔΟΝΗΣΗ ΣΤΟ ΝΟΚΙΑ Ν8 ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ.

Edited by impreza_sti

κατω απο 300, 260-280 για μεταχειρισμενα μιλαμε παντα

Δεν νομίζω ότι αξίζει το ποσό αυτό για μεταχειρισμένο.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΩΣ ΜΠΑΙΝΕΙ Η ΔΟΝΗΣΗ ΣΤΟ ΝΟΚΙΑ Ν8 ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ.

Ρυμίσεις > Προφίλ > Πιέζεις το ενεργό προφίλ σου και επιλέγεις διαμόρφωση > Ειδοποίηση δόνησης > Ενεργοποιημένη

Racing because all other sports require one ball only!

Δεν νομίζω ότι αξίζει το ποσό αυτό για μεταχειρισμένο.

δεν ξερω αν κανει τοσο, παντως το να παρεις Ν8 δεν ξερω αν αξιζει. εκτος αν τοχεις γυμνο και βγαζεις φωτο..αλλα και παλι θεωρω οτι μετα απο λιγο καιρο θα θες κατι παραπανω και δε θα σε καλυπτει.το 808 ειναι πιο ολοκληρωμενο και ο,τι κανει το κανει πολυ καλυτερα. απο εκει και περα, ισως για αυτο αξιζει να δοκιμασουμε 1020. εγω αν βελτιωθουν τα wp δε θα κωλωσω να το ρισκαρω, μεχρι του χρονου. και προφανως με καποια πιο νεα συσκευη, βελτιωμενη, σε σχεση με το 1020.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Δεν ξέρω για τι χρήση κάνεις στο τηλέφωνο σου αλλά νομίζω είσαι πολύ υπερβολικός.

Αν εξαιρέσεις το browsing που σε βαριά sites είναι αργό, ένα N8 (ειδικά με lagoskon cfw) κάνει τη δουλειά του αξιοπρεπέστατα. Το έχω σαν βασικό κινητό και (μιας και δεν είμαι fan του browsing από κινητά) είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.

Έχω ανοικτά 24/7 whatsapp + fring, όταν είμαι στο αυτοκίνητο πάντα χρησιμοποιώ την μουσική με fm transmiter και τώρα που είμαι στο εξωτερικό συχνά χρειάζομαι και τους χάρτες. Τρέχω αυτά τα 4 παράλληλα και κανένα από αυτά δεν "πάει αργά". Και αν προσθέσεις και το cammerapro που τρέχω στο background αντί για τη μαμά κάμερα ;)... Ξέρεις πολλά άλλα κινητά στα 100€ να μπορούν να τρέχουν αξιοπρεπώς τέσσερα αντίστοιχα προγράμματα;

Φυσικά και δε συγκρίνεται με σημερινά android/wp κινητά αλλά αυτά δε τα βρίσκεις με 100-120€ και δεν έχουν τέτοια φωτογραφική. Και ναι, το 808 είναι πολύ καλύτερο τηλέφωνο αλλά 260-280 δεν είναι λίγο παραπάνω, είναι κοντά τα τριπλά λεφτά.

Για δεύτερο κινητό και για φωτογραφικό κινητό το Ν8 είναι ακόμα άριστη επιλογή.

και εγω ειμαι android-symbian (E7)-windows phone με σειρα χρησης

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Δεν ξέρω για τι χρήση κάνεις στο τηλέφωνο σου αλλά νομίζω είσαι πολύ υπερβολικός.

Αν εξαιρέσεις το browsing που σε βαριά sites είναι αργό, ένα N8 (ειδικά με lagoskon cfw) κάνει τη δουλειά του αξιοπρεπέστατα. Το έχω σαν βασικό κινητό και (μιας και δεν είμαι fan του browsing από κινητά) είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.

Έχω ανοικτά 24/7 whatsapp + fring, όταν είμαι στο αυτοκίνητο πάντα χρησιμοποιώ την μουσική με fm transmiter και τώρα που είμαι στο εξωτερικό συχνά χρειάζομαι και τους χάρτες. Τρέχω αυτά τα 4 παράλληλα και κανένα από αυτά δεν "πάει αργά". Και αν προσθέσεις και το cammerapro που τρέχω στο background αντί για τη μαμά κάμερα ;)... Ξέρεις πολλά άλλα κινητά στα 100€ να μπορούν να τρέχουν αξιοπρεπώς τέσσερα αντίστοιχα προγράμματα;

Φυσικά και δε συγκρίνεται με σημερινά android/wp κινητά αλλά αυτά δε τα βρίσκεις με 100-120€ και δεν έχουν τέτοια φωτογραφική. Και ναι, το 808 είναι πολύ καλύτερο τηλέφωνο αλλά 260-280 δεν είναι λίγο παραπάνω, είναι κοντά τα τριπλά λεφτά.

Για δεύτερο κινητό και για φωτογραφικό κινητό το Ν8 είναι ακόμα άριστη επιλογή.

μπορει το δικο σου Ν8 να δουλευει καλυτερα. εγω μονο το whatsapp εχω πανω, camera pro και opera mini. οτιδηποτε αλλο το μπουκωνει απιστευτα, αλλα και αυτα μονο αρκουν για να σερνεται. το οτι το whatsapp δουλευει πολυ καλα δε μου λεει κατι, ολοι γυρνανε σε viber που δεν δουλευει καθολου στο Ν8. οποτε τι να το κανω?

ειπαμε, σαν φωτογραφικη ειναι καλο, αλλα αμα ειναι να θες να σου κανει και 5 πραγματα σωστα και δεν τα κανει, τοτε ή παιρνεις μια compact canon με 120 ευρω ή ενα 808 που θα κανει και τα αλλα, θα δουλευει και καλυτερα η καμερα...εχεις ζουμ τρελο!

απο την αλλη,δεν ειπα ποτε οτι ειναι φθηνη η λυση του 808, αλλα απο το να σε τρωει μετα,καλυτερα παρτο απο την αρχη..ή απλα παρε 1020 και εχε το και σαν 1ο κινητο με το ρισκο να ξεβολευτεις λιγο. γιαυτο προτεινα στον φιλο και το 1020.

παντως και εγω εχω lagoskon στο Ν8 και πλεον δεν την παλευει ουτε ετσι. χρησιμοποιω χαρτες, whatsapp, opera mini, αλλα δε νομιζω οτι αν τα τρεχεις ολα μαζι θα την παλεψει για πολυ

Σχετικό είναι ότι το γυρνάνε όλοι σε viber, εξαρτάται με ποιυος μιλάς.

Για το ότι σου σέρνεται, τι να σου πω. Μου φαίνεται υπερβολικό. Το μόνο που έχω κάνει είναι ότι έχω βάλει να τρέχει στην εκίνηση το KillMe και να σκοτώνει άχρηστες διεργασίες. Και πάει πολύ καλύτερα από καινούργια 2πύρηνα android των 200-250€ με 512 μνήμη.

Από την άλλη για μένα δεν έχει νόημα να πας στο 808. Αν είναι να δώσω κοντά στο 300ρι δε θα πάρω ένα κινητό που σε λίγο δεν θα έχει τίποτα πέρα από την φωτογραφική. Το είπες και μόνος σου, το viber ακόμα περιμένουμε να βγάλει σωστή έκδοση. Το whatsapp βγάζει ενημερώσεις αλλά ως πότε;

Να δώσω 300 παρά κάτι για φωτογραφική; Δε ξέρω...

Edited by matersci

Και εγώ το βρίσκω κάπως υπερβολικό το ότι δε παλέυεται με τίποτα το Ν8 (με lagoskon). Το τελευταίο που έφτιαξα, το είχα φορτώσει με όλα τα γνωστά σχεδόν προγράμματα που βάζω και στο 808 μου, αλλά δε κόλησε πουθενά. Μια ερώτηση (και μη νομίζεις ότι τη λέω ειρωνικά, απλά μου κάνει όντως εντύπωση το πόσο πολύ λες ότι σέρνεται): τις εφαρμογές τις κλείνεις ή τις έχεις να τρέχουν? Εκτός whatsapp εννοείται. Και πόσες homescreen με πόσα widget έχεις ανοιχτά? Αν είναι τέτοιου μεγέθους το πρόβλημα, ή κάτι τέτοιο φταίει ή η συσκευή έχει κάποιο θέμα..?

Σε γνωστό Ελληνικό forum βρήκα ένα στα 150. Πιθανόν να έχει και άλλα εκεί ή και ακόμα και εδώ, δεν το έψαξα πολύ. Ακόμα και σε αυτό που είδα δεν ξέρω αν είναι ακατέβατη η τιμή. Γενικά νομίζω ότι εκεί παίζει. Δεν είναι πολύ trendy και γιαυτό έχει πέσει αρκετά η τιμή του ;)

Και εγώ το βρίσκω κάπως υπερβολικό το ότι δε παλέυεται με τίποτα το Ν8 (με lagoskon). Το τελευταίο που έφτιαξα, το είχα φορτώσει με όλα τα γνωστά σχεδόν προγράμματα που βάζω και στο 808 μου, αλλά δε κόλησε πουθενά. Μια ερώτηση (και μη νομίζεις ότι τη λέω ειρωνικά, απλά μου κάνει όντως εντύπωση το πόσο πολύ λες ότι σέρνεται): τις εφαρμογές τις κλείνεις ή τις έχεις να τρέχουν? Εκτός whatsapp εννοείται. Και πόσες homescreen με πόσα widget έχεις ανοιχτά? Αν είναι τέτοιου μεγέθους το πρόβλημα, ή κάτι τέτοιο φταίει ή η συσκευή έχει κάποιο θέμα..?

εξαρταται ποσο εννοεις το δεν παλευεται! εγω πχ τον οπερα δεν τον ανοιγω καν, οταν εχεις γρηγορο ανδροιδ σου φαινονται τραγικες οι επιδοσεις ακομα και στα πιο απλα..πχ στη γραφη,μπορει το whatsapp να ανοιγει αμεσα, αλλα το να γραψεις δεν ειναι τοσο ευκολο (με swype)..

Εχω 2 homescreens μονο με 10 συντομευσεις, δηλαδη τις 5 εφαρμογες που λεμε, και κανα ημερολογιο,κτλ! widget μονο την ωρα στην μια οθονη, τιποτα αλλο. Δεν ειναι πολυ αργο τωρα, αλλα ο,τι και να κανω παραπανω θα το βαρυνω πολυ και δε θα παλευεται.

Αυτά σου είπα από την αρχή δηλαδή. Το browsing σε βαριά sites είναι πράγματι αργό και μην το συγκρίνεις με android των 300-500€.

browsing δεν υφισταται γενικα στο κινητο, τι βαρια και ελαφρια,απλα δεν γινεται. μονο με whatsapp, camera pro, nokia maps και sports tracker το εχω και μονο με αυτα μου δουλευει σωστα, οχι γρηγορα, αλλα ουτε αργα.

και φυσικα οχι ολα μαζι. εμενα αυτη ειναι η χρηση ακριβως.απο εκει και περα, viber, shazam, skype κτλ δεν δουλευουν και ας υπαρχουν, οπως επισης και εφαρμογη facebook και fmobi, προτιμω να μην τα εχω, υπολειτουργει ολο το κινητο οταν τα βαζω.

browsing δεν υφισταται γενικα στο κινητο, τι βαρια και ελαφρια,απλα δεν γινεται. μονο με whatsapp, camera pro, nokia maps και sports tracker το εχω και μονο με αυτα μου δουλευει σωστα, οχι γρηγορα, αλλα ουτε αργα.

και φυσικα οχι ολα μαζι. εμενα αυτη ειναι η χρηση ακριβως.απο εκει και περα, viber, shazam, skype κτλ δεν δουλευουν και ας υπαρχουν, οπως επισης και εφαρμογη facebook και fmobi, προτιμω να μην τα εχω, υπολειτουργει ολο το κινητο οταν τα βαζω.

Οκ, κάτι παίζει τότε με το δικό σου. Δε γίνεται σε τέτοιο βαθμό που λες.. Είχα και εγώ Ν8 και ακόμα υπάρχει ένα στο σπίτι.