pgetsopoulos Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 κυκλοφορει ξεμπαρκη σε κανα daily mobile κτλ? Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 (edited) Εμένα πάντως μέσω suite το μόνο πρόγραμμα που μου πέρασε είναι η Αναπ.DLNA ... Ούτε microsoft apps είδα (ευτυχώς), ούτε colorize it (δυστυχώς) ! Την αναπαραγωγή DLNA την είχα ούτως ή άλλως και από πριν (από nokia beta labs) και την χρησιμοποιούσα συχνά. Τέλος πάντων, απ' ότι καταλαβαίνω δεν παίζει ρόλο πως θα κάνεις την αναβάθμιση επομένως πάμε για back up, hard reset (δεν έχω ξανακάνει) και μετά update μέσω nokia suite! Edited September 28, 2012 by impreza_sti Απαγορεύεται η γραφή τύπου sms. Γράφετε με ολόκληρες λέξεις. Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra τώρα: s23 plus 8/512 & s21 fe 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 Παιδιά μου βγήκε και μένα σε ΟΤΑ για κωδικό 059F047. Αν το κάνω θα χάσω το FM transmitter? Επίσης με το norton hack τι γίνεται; ναι, το hack δεν πιάνει με την refresh. Χρειάζεσαι νέο. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelosfr Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 Παιδιά καλησπέρα, από το πρωί το Ν8 μου εκανε συνεχομενα restart.Δεν προλαβαινε να ανοιξει καν η οθονη κ συνεχιζε να το κανει συνεχομενα. Σε ελαχιστες φορες,ανοιξε,λειτουργησε απο 1 εως 5 λεπτα κ μετά πάλι το ίδιο. Το πήγα στο Νόκια Service κ μου πε θα δει για το κουμπακι on-off επανω.Θα κάνει κάποια αλλαγή αλλα μου πε οτι δεν καλύπτεται απο την εγγυηση,πραγμα που δε μου αρεσε.Δε ξερω τι γνωμη εχετε γι αυτο κ αν πρεπει αυριο που θα παω να το παραλαβω να κανω θεμα για να καλυφθει απο την εγγυηση ωστε να γλυτωσω τα 35 ευρώ. Σας ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 Παιδιά καλησπέρα, από το πρωί το Ν8 μου εκανε συνεχομενα restart.Δεν προλαβαινε να ανοιξει καν η οθονη κ συνεχιζε να το κανει συνεχομενα. Σε ελαχιστες φορες,ανοιξε,λειτουργησε απο 1 εως 5 λεπτα κ μετά πάλι το ίδιο. Το πήγα στο Νόκια Service κ μου πε θα δει για το κουμπακι on-off επανω.Θα κάνει κάποια αλλαγή αλλα μου πε οτι δεν καλύπτεται απο την εγγυηση,πραγμα που δε μου αρεσε.Δε ξερω τι γνωμη εχετε γι αυτο κ αν πρεπει αυριο που θα παω να το παραλαβω να κανω θεμα για να καλυφθει απο την εγγυηση ωστε να γλυτωσω τα 35 ευρώ. Σας ευχαριστω τι εννοει οτι δε σε καλυπτει?το εχεις πανω απο 2 χρονια? αν οχι τοτε δεν εχει "δε σε καλυπτει", θα σε καλυψει! απο εκει και περα,εγω θα εκανα πρωτα ενα hard reset και ολα τα σχετικα και μετα θα το πηγαινα Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelosfr Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 (edited) οχι,ειναι λιγοτερο απο 2 χρονια hard reset?τι εννοεις; :( ok,τωρα το τσέκαρα λίγο.Να το παρω πισω κ να κανω ενα back up πρωτα και να δοκιμασω το hard reset δλδ. Πιανει δλδ; Ακυρο,μολις τηλ κ μου πε οτι ειχε μαζεψει υγρα μεσα.βεβαια αυτος λεει ετσι,εγω δε ξερω.Ισως επρεπε να δοκιμασω αυτο που μου πες πρωτα φιλε μου.Τωρα θα σκασω τα 35. Φακ Θενκς παντως Edited September 28, 2012 by angelosfr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 τι εννοει οτι δε σε καλυπτει?το εχεις πανω απο 2 χρονια? αν οχι τοτε δεν εχει "δε σε καλυπτει", θα σε καλυψει! απο εκει και περα,εγω θα εκανα πρωτα ενα hard reset και ολα τα σχετικα και μετα θα το πηγαινα δε γινεται καν να το εχει 2 χρονια :p ισως ειναι καποιο σημειο που να μη καλυπτει η ΝΟΚΙΑ? εννοειται θα κανεις θεμα! εδιτ: υπαρχει περιπτωση να μαζεψε υγρα η απλα ετσι λεει? Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 (edited) οχι,ειναι λιγοτερο απο 2 χρονια hard reset?τι εννοεις; :( ok,τωρα το τσέκαρα λίγο.Να το παρω πισω κ να κανω ενα back up πρωτα και να δοκιμασω το hard reset δλδ. Πιανει δλδ; Ακυρο,μολις τηλ κ μου πε οτι ειχε μαζεψει υγρα μεσα.βεβαια αυτος λεει ετσι,εγω δε ξερω.Ισως επρεπε να δοκιμασω αυτο που μου πες πρωτα φιλε μου.Τωρα θα σκασω τα 35. Φακ Θενκς παντως θυμισου τι χρηση εχεις κανει..αυτη την καραμελα με την υγρασια την εχω βαρεθει.λογικο ειναι να υπαρχει καποια υγρασια,το χερι δεν ειναι στεγνο ποτε,αλλα δε νομιζω οτι αν δεν εχεις κανει ********* να μπορει τοσο ευκολα να χαλασει ενα κινητο..εμενα δλδ τοσοι γνωστοι που πανε χωραφι,ποτιζουν κτλ και δεν περναει τιποτα μεσα.. αν λοιπον δεν εχεις κανει κακη χρηση πες του να σου δειξει που βρηκε την υγρασια (υπαρχει νομιζω στη μπαταρια ενα λευκο χαρτακι που γινεται κοκκινο,αλλα και αλλες ενδειξεις,οπως τα μεταλικα σημεια που αν πιασουν υγρασια κοκκινιζουν σαν σκουρια). απο εκει και περα,επειδη το 95% των περιπτωσεων ειναι λογισμικο,τραβας ενα ρεσετ (επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και διαγραφη των παντων και τα περνας ολα απο την αρχη..,εννοειται με back up Πιο πριν). καλο κουραγιο. σε ποια νοκια πηγες? Edited September 28, 2012 by impreza_sti Αφαίρεση άσεμνων εκφράσεων Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danaos2000 Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 Το κινητό είναι πολύ πιο smooth με την refresh. Επίσης ο opera mobile δουλεύει πολύ πιο καλά. To fm transmitter δουλεύει καλά. Ίσως λίγο καλύτερα από πριν. Επίσης αν και πριν δεν το δούλευα έχει νομίζω αναβαθμισθεί η επεξεργασία φώτο και βίντεο. Ο μαμά browser νομίζω ότι εξακολουθεί να είναι χάλια. Θα τον τσεκάρω βέβαια πάλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 Ο μαμα browser είναι καλύτερος από πριν αλλά όχι όσο καλός θα θέλαμε. Με κλειστή j script κάτι γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel7 Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 Εγώ δεν έχω πολυκαταλάβει διαφορές εκτός ίσως της αντοχής της μπαταρίας η οποία μάλλον έχει βελτιωθεί. Παράθεση Racing because all other sports require one ball only! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 Ο μαμα browser είναι καλύτερος από πριν αλλά όχι όσο καλός θα θέλαμε. Με κλειστή j script κάτι γίνεται. τι αλλαζει με κλειστo τo java script? Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 Εγώ δεν έχω πολυκαταλάβει διαφορές εκτός ίσως της αντοχής της μπαταρίας η οποία μάλλον έχει βελτιωθεί. Η αντοχή της μπαταρίας έχεςι βελτιωθεί;;;; :blink: Αφού πέρασα τη Refresh και μετά από 2 hard reset ( ένα πρίν το update και ένα μετά ), φόρτισα το βράδυ πλήρως το κινητό και την επόμενη, χωρίς να ασχοληθώ καθόλου μαζί του ( άνοιγμα μόνο το 3g για 2 λεπτά ) λόγω δουλειάς, έχασε 60% σε standby μέχρι τις 6 το απόγευμα περίπου.... :X Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 τι αλλαζει με κλειστo τo java script? λιγότερα κολλήματα (έως καθόλου) Βέβαια κάποια sites δεν παίζουν χωρίς java script Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 λιγότερα κολλήματα (έως καθόλου) Βέβαια κάποια sites δεν παίζουν χωρίς java script Αυτο ξερω και εγω,οτι δε θα λειτουργει σωστα..καθως πολλα χρησιμοποιουν java.. απλα δεν τοχω ψαξει πιο συγκεκριμενα,που χρειαζεται..σε τι sites, και σε ποιο κομματι. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 Αυτο ξερω και εγω,οτι δε θα λειτουργει σωστα..καθως πολλα χρησιμοποιουν java.. απλα δεν τοχω ψαξει πιο συγκεκριμενα,που χρειαζεται..σε τι sites, και σε ποιο κομματι. Άλλο java άλλο java script. Καμία σχέση το ένα με το άλλο. Εγώ έχω κλειστό το java script και το ανοίγω μόνο αν διαμαρτυρηθεί ένα site. Αν και γενικά χρησιμοποιώ Opera. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikekap Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 Παιδιά μου βγήκε και μένα σε ΟΤΑ για κωδικό 059F047. Αν το κάνω θα χάσω το FM transmitter? Επίσης με το norton hack τι γίνεται; Την έκανες κανονικά φίλε, γιατί και εγώ τον ίδιο κωδικό έχω? Επίσης είχες CFW πριν, ή την επίσημη Belle? Παράθεση Nokia 7650,7200,6234,n73,n78, Sony Ericsson Satio, Nokia N8, Lenovo A820, A806, Doogee F3 PRO, Ulefone Paris, Xiaomi Redmi 4x, Xiaomi Redmi Note 5 dual camera, Xiaomi Pocophone F1 :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 Η αντοχή της μπαταρίας έχεςι βελτιωθεί;;;; :blink: Αφού πέρασα τη Refresh και μετά από 2 hard reset ( ένα πρίν το update και ένα μετά ), φόρτισα το βράδυ πλήρως το κινητό και την επόμενη, χωρίς να ασχοληθώ καθόλου μαζί του ( άνοιγμα μόνο το 3g για 2 λεπτά ) λόγω δουλειάς, έχασε 60% σε standby μέχρι τις 6 το απόγευμα περίπου.... :X Ψαξτο λίγο κάτι άλλο φταίει. Κατά γενική ομολογία έχει βελτιωθεί η αυτονομία. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 Και εγώ είδα βελτίωση της μπαταρίας αλλά εδώ και μια βδομάδα τελειώνει πολυ πιο γρήγορα. Θα φταίει κάποια εφαρμογή που έβαλα μάλλον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 Η αντοχή της μπαταρίας έχεςι βελτιωθεί;;;; :blink: Αφού πέρασα τη Refresh και μετά από 2 hard reset ( ένα πρίν το update και ένα μετά ), φόρτισα το βράδυ πλήρως το κινητό και την επόμενη, χωρίς να ασχοληθώ καθόλου μαζί του ( άνοιγμα μόνο το 3g για 2 λεπτά ) λόγω δουλειάς, έχασε 60% σε standby μέχρι τις 6 το απόγευμα περίπου.... :X Κάτι τέτοιο συμβαίνει και σε μένα... να΄ναι τυχαίο άραγε;;; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 e-mail/gravity (λογικα το 1ο) μου τελειωσαν την μπαταρια σε λιγες ωρες προχτες.... γενικα οτι χρησιμοποιει data, αμα τα εχεις κλειστα... την πατησες! προσπαθει συνεχεια να συνδεθει και αποτυγχανει.... ψαξτο Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmam27 Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 e-mail/gravity (λογικα το 1ο) μου τελειωσαν την μπαταρια σε λιγες ωρες προχτες.... γενικα οτι χρησιμοποιει data, αμα τα εχεις κλειστα... την πατησες! προσπαθει συνεχεια να συνδεθει και αποτυγχανει.... ψαξτο Μια και το ανέφερες , υπάρχει τρόπος να κλείνουμε πραγματικά εφαρμογές σαν το whatsapp ή το viber που λειτουργούν συνεχώς και ψάχνουν για σύνδεση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavkyrk Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 e-mail/gravity (λογικα το 1ο) μου τελειωσαν την μπαταρια σε λιγες ωρες προχτες.... γενικα οτι χρησιμοποιει data, αμα τα εχεις κλειστα... την πατησες! προσπαθει συνεχεια να συνδεθει και αποτυγχανει.... ψαξτο έτσι εξηγείται !!!! ένα mail έχω όλο και όλο !!! και αυτο για gmail exchange για τις επαφες! Παράθεση H TAN Η ΕΠΙ ΤΑΣ :whip: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 Ο μαμα browser είναι καλύτερος από πριν αλλά όχι όσο καλός θα θέλαμε. Με κλειστή j script κάτι γίνεται. Εκανα κι εγώ την αναβάθμιση και μετά λύπης μου :( παρατήρησα ότι ο μαμα browser είναι...χειρότερος απο πριν!!! Ξαναεγκατέστησα τον opera. Για δε ομαλότερη εναλλαγή αρχικών οθονών...ΜΠΑ!!! Μια απο τα ίδια! Γενικά δεν είδα καμία καλυτέρευση πουθενα ή για την ακρίβεια λίγα πράγματα:mad:! Δεν ξέρω αν φταίει όμως ο τρόπος που έκανα την αναβάθμιση? Δηλαδή έκανα back up και τις ρυθμίσεις και τις εφαρμογές, μετά hard reset, μετά update και μετά restore απο το τελευταίο back up (γιατί βαριόμουνα να ξαναστείνω το τηλέφωνο απο την αρχή). Σημειωτέον ότι πολλές εφαρμογές και παιχνίδια δεν ήταν συμβατά μετα το restore π.χ. ο Opera, you tube downloader και τα ξαναπέρασα! Μήπως δεν θα έπρεπε να κάνω back up και τις ρυθμίσεις και τις εφαρμογές? Κι αυτό το nokia suite δεν έχει επιλογή για back up μόνο των ρυθμίσεων του τηλέφωνου, έχει πακέτo και τις εφαρμογές. Τις εφαρμογές μπορώ να τις ξαναπεράσω και να κάνω και μια επιλογή αυτών που πραγματικά θέλω (ούτως ή άλλως δεν έχω αγοράσει καμία), αλλα όλες τις ρυθμίσεις για ΤΑ ΠΑΝΤΑ... ΒΑΡΙΕΜΑΙ! Μάλλον θα πρέπει να επιχειρήσω την slim moded του lagoskon κάποια στιγμή... Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra τώρα: s23 plus 8/512 & s21 fe 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavkyrk Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 Εκανα κι εγώ την αναβάθμιση και μετά λύπης μου :( παρατήρησα ότι ο μαμα browser είναι...χειρότερος απο πριν!!! Ξαναεγκατέστησα τον opera. Για δε ομαλότερη εναλλαγή αρχικών οθονών...ΜΠΑ!!! Μια απο τα ίδια! Γενικά δεν είδα καμία καλυτέρευση πουθενα ή για την ακρίβεια λίγα πράγματα:mad:! Δεν ξέρω αν φταίει όμως ο τρόπος που έκανα την αναβάθμιση? Δηλαδή έκανα back up και τις ρυθμίσεις και τις εφαρμογές, μετά hard reset, μετά update και μετά restore απο το τελευταίο back up (γιατί βαριόμουνα να ξαναστείνω το τηλέφωνο απο την αρχή). Σημειωτέον ότι πολλές εφαρμογές και παιχνίδια δεν ήταν συμβατά μετα το restore π.χ. ο Opera, you tube downloader και τα ξαναπέρασα! Μήπως δεν θα έπρεπε να κάνω back up και τις ρυθμίσεις και τις εφαρμογές? Κι αυτό το nokia suite δεν έχει επιλογή για back up μόνο των ρυθμίσεων του τηλέφωνου, έχει πακέτo και τις εφαρμογές. Τις εφαρμογές μπορώ να τις ξαναπεράσω και να κάνω και μια επιλογή αυτών που πραγματικά θέλω (ούτως ή άλλως δεν έχω αγοράσει καμία), αλλα όλες τις ρυθμίσεις για ΤΑ ΠΑΝΤΑ... ΒΑΡΙΕΜΑΙ! Μάλλον θα πρέπει να επιχειρήσω την slim moded του lagoskon κάποια στιγμή... εφόσον έκανες backup τα πάντα και επαναφορά μετα το Update τότε τσάμπα το hard reset. Δεν καθάρισε τίποτα. Ο καλύτερος και πιο καθαρός τρόπος να΄κάνεις update και να ναι απροβλημάτιστο είναι να κάνεις backup μόνο τις επαφες(μέσω nokia suite), να κανεις μετα hard reset, μετά να περάσεις το λογισμικο ΞΑΝΑ απο επάνω μέσω Nokia suite και μετά restore τις επαφές. Φωτογραφίες και βίντεο τα βάζεις μετά εύκολα μονος με ενα copy paste(θεωρόντας πως τα κράτησες). Εννοείται πριν απο όλο αυτό διαμόρφωσ της micro sd σου να ναι και αυτή "καθαρη" . Καντα και θα παρατηρήσεις όντως διαφορές σε ταχύτητα και πολλές βελτιώσεις. Παράθεση H TAN Η ΕΠΙ ΤΑΣ :whip: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts