giorgosnp Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Μήπως να έκανες εκκαθάριση του opera στην διαδρομή: Ρυθμίσεις - Προστασία Απορρήτου - Απαλοιφή λανθάνουσας μνήμης Θα μπορούσες επίσης να χρησιμοποιήσεις και το mobile cleaner για γενικό καθαρισμό του τηλ. Γκούγκλαρε: Mobile110 Mobile Cleaner v3.01(0) Παράθεση Sony Ericsson K800i -> Nokia N82 -> Nokia N8 -> Nokia Lumia 1020 -> iPhone SE -> iPhone 13 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dentaltech_13 Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Μήπως να έκανες εκκαθάριση του opera στην διαδρομή: Ρυθμίσεις - Προστασία Απορρήτου - Απαλοιφή λανθάνουσας μνήμης Θα μπορούσες επίσης να χρησιμοποιήσεις και το mobile cleaner για γενικό καθαρισμό του τηλ. Γκούγκλαρε: Mobile110 Mobile Cleaner v3.01(0) ο mοbile έστρωσε μόνος του τελικά ήταν κάτι περαστικό. Ο mini τίποτα. Κ δεν έχει απαλοιφη λανθάνουσας μνήμης αυτός να το δοκίμαζα. είχα κάνει απέγκατασταση το πέρασα ξανά αλλά μόλις ανοίξω 2 3 καρτέλες π.χ η αν το χω πολύ ώρα ανοιχτό στο φμπ μπορεί να πατήσω να παω στο προφίλ μου και να με βγάλει σε άλλη σελίδα εντελώς άκυρη. Κ είναι πρόβλημα αυτό γιατί είναι αρκετά πιο γρήγορος ο μινι από τον άλλο. το mοbile cl. το εχω του κάνω που κ που καθαρισμό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 (edited) Παιδια καλησπερα και Χρονια Πολλά, Αρχισα και παλι να χρησιμοποιω ενα Ν8, στο οποιο εκανα επαναφορα εργοστ.ρυθμισεςων, hard reset και ενημερωση μεσω pc suite. όμως η εφαρμογη "κοινωνικα δικτυα" δε λεει να λειτουργησει. ("δικτυο μη διαθεσιμο, δοκιμαστε ξανα αργοτερα") επισης, η αναζητηση στο καταστημα, για πχ. την εφαρμογη fmobi δεν βρισκει τιποτα σχετικο. κανεις ιδεα να προτεινει κατι για λυση? Edited April 18, 2015 by Thou_Bou Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 Καταρχήν, μιας και έχεις "φρέσκια" συσκευή θα σου πρότεινα βάλεις το firmware του lagoskon για το Ν8. Ειδικά τώρα και με τις τελευταίες αλλαγές από την Microsoft θα σου χρειαστεί. Τα κοινωνικά δίκτυα σταμάτησαν να λειτουργούν, τα σταμάτησε δηλαδή η microsoft. Ομοίως και το κατάστημα έκλεισε/μεταφέρθηκε στο opera store. Πολύ καλή εναλλακτική είναι το applist http://applist.schumi1331.de/ Θα βρεις εκεί το fmobi και μάλιστα δωρεάν καθώς και κάποιες εφαρμογές που ανανεώνονται ακόμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 σε ευχαριστω πολύ φιλε για την καταρχην απαντηση, χρόνια πολλά. αυτό το "περασμα" λογισμικου, ειναι ανεπισημο φανταζομαι ε? εχεις προχειρο καποιο λινκ για εδώ μεσα όπου μπορω να το βρω/διαβασω ? γιατι ειναι απλά απειρες οι σελιδες και εγω εντελως μη γνωστης του symbian. κρίμα παντως που η microsoft αποφασισε να τα σταματησει τα κοινων.δικτυα, κατι τετοιο ειχα βρει και εγω χθες γκουγκλάροντας. Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 σε ευχαριστω πολύ φιλε για την καταρχην απαντηση, χρόνια πολλά. αυτό το "περασμα" λογισμικου, ειναι ανεπισημο φανταζομαι ε? εχεις προχειρο καποιο λινκ για εδώ μεσα όπου μπορω να το βρω/διαβασω ? γιατι ειναι απλά απειρες οι σελιδες και εγω εντελως μη γνωστης του symbian. κρίμα παντως που η microsoft αποφασισε να τα σταματησει τα κοινων.δικτυα, κατι τετοιο ειχα βρει και εγω χθες γκουγκλάροντας. Η microsoft κάνει ότι μπορεί μας μας διώξει εμάς τους λίγους που απομείναμε... Για το flashάρισμα της ROM δες αυτόν τον πολύ αναλυτικό οδηγό του lagosko http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=350736 Την ROM θα την βρεις από τον ίδιο τον lagoskon, στείλ' του μήνυμα. Απ' ότι είδα έβγαλε και νέα έκδοση το 2014, δεν την είχα περάσει ούτε εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosnp Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Λόγω της γλιστερής επιφάνειας του Ν8 ψάχνω μια θήκη, ειδικά για το καλοκαίρι με ιδρωμένα χέρια. Έχετε κάποια από τις παρακάτω ή κάποια άλλη να προτείνετε; CLEAR CRYSTAL Αυτή καλύπτει όλη την επιφάνεια του αλλά με προβληματίζει ότι καλύπτει και το μικρόφωνο που βρίσκεται στο πίσω μέρος (όπως δείχνω στη φωτο), όχι ότι καλύτερο κατά την εγγραφή βίντεο. [ATTACH]59912[/ATTACH] Nokia Transparent Snap-On Hard Back Protective Cover Αυτή μου αρέσει αλλά δεν ξέρω αν "κουμπώνει" καλά στη θέση της ή βγαίνει πολύ εύκολα. Παράθεση Sony Ericsson K800i -> Nokia N82 -> Nokia N8 -> Nokia Lumia 1020 -> iPhone SE -> iPhone 13 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZIEL1799 Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Γνωμη μου ειναι να παρεις μια απο μαλακη σιλικονη και οχι πλαστικη. Χρονια πολλα κιολας! Παράθεση :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosnp Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Θα προτιμούσα κάποια από σιλικόνη αλλά όσες βρήκα είναι αισθητικώς χάλια. Ευχαριστώ για τις ευχές! Παράθεση Sony Ericsson K800i -> Nokia N82 -> Nokia N8 -> Nokia Lumia 1020 -> iPhone SE -> iPhone 13 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZIEL1799 Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Ισως, αλλα το grip, επειδη το ανεφερες, ειναι σαφως καλυτερο. Το ιδιο και η προστασια του κινητου. Παράθεση :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Αυτές οι πλαστικές δεν είναι πολύ ανθεκτικές. Μου έχουν σπάσει στο παρελθόν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosnp Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 Μετά από περίπου 4 χρόνια (!!) ήρθε η ώρα να αντικατασταθεί η μπαταρία. Από καιρό είχε μειωθεί σημαντικά η διάρκεια της αλλά ακόμα τα ψιλοέβγαζε πέρα δίχως μεγάλη χρήση. Χτες μετά από πλήρη φόρτιση - η οποία για πρώτη φορά διήρκησε κάτι λιγότερο από ώρα αντί για 1:30!! - έκλεισε περίπου στη μισή ώρα ομιλίας! Το βάζω για φόρτιση και όπως το κρατάω συνειδητοποιώ ότι φούσκωσε λίγο το πίσω καπάκι στο κάτω μέρος του, προφανώς από φούσκωμα της μπαταρίας. Οπότε το απενεργοποίησα άμεσα για να προλάβω περαιτέρω ζημιά και παρήγγειλα μπαταρία και κατσαβίδι Τ4. Τώρα... εν αναμονή ταχυδρόμου... Παράθεση Sony Ericsson K800i -> Nokia N82 -> Nokia N8 -> Nokia Lumia 1020 -> iPhone SE -> iPhone 13 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempes Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 την δικια μου την εχω αλλαξει εδω και καιρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 Και εγώ στα δύο χρόνια αλλά έφταιγε η χρήση που του έκανα. Τώρα που έχουν περάσει άλλα δύο χρόνια δεν έχω κανένα θέμα. Από που την πήρες την μπαταρία; ebay; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempes Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 ναι γνησια νοκια απο ebay Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosnp Δημ. August 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 Και εγώ από ebay παρήγγειλα μπαταρία και κατσαβίδι Τ4. Η πλάκα είναι ότι ήρθε πρώτα η μπαταρία (γνήσια, σφραγισμένη σε κουτί) και περίμενα για το κατσαβίδι μετά. Αφού το παρέλαβα κι αυτό δεν μπόρεσα να βγάλω την μπαταρία από το κάτω καπάκι, επειδή έχει φουσκώσει και φράκαρε. Θέλει γενική αποσυναρμολόγηση οπότε άρχισα λοιπόν να λύνω μέχρι που έφτασα σε βίδες που θέλουν κατσαβίδι Τ6 (εκεί στη νοκια έχουν πολύ χιούμορ!). Τώρα είμαι εν αναμονή του δεύτερου κατσαβιδιού... Παράθεση Sony Ericsson K800i -> Nokia N82 -> Nokia N8 -> Nokia Lumia 1020 -> iPhone SE -> iPhone 13 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempes Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 προσπαθησε να την τραβηξεις με καποιο τροπο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosnp Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 προσπαθησε να την τραβηξεις με καποιο τροπο Έχει φουσκώσει για τα καλά και φράκαρε. Αφού σήκωσε και την πίσω όψη. Προσπάθησα να την τραβήξω με κάθε τρόπο αλλά δεν πάει πουθενά. Άσε που ακόμα κι αν μπορούσα να την βγάλω μπορεί να έγδερνε ή και να έσπαγε την πλακέτα του τηλεφώνου. Οπότε αναμένω το δεύτερο κατσαβίδι Τ6 Παράθεση Sony Ericsson K800i -> Nokia N82 -> Nokia N8 -> Nokia Lumia 1020 -> iPhone SE -> iPhone 13 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosnp Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Εγχειρίστηκε το τηλ σήμερα και αντικαταστάθηκε η μπαταρία. Για να φτάσω εκεί όμως έπρεπε κυριολεκτικά να το κάνω βίδες! http://i.imgbox.com/sZCFnBZY.jpg Παράθεση Sony Ericsson K800i -> Nokia N82 -> Nokia N8 -> Nokia Lumia 1020 -> iPhone SE -> iPhone 13 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 :blink::blink: πλάκα κάνεις; πως έγινε έτσι; Πάντως η εγχείρηση δεν είναι δύσκολη αν έχεις τα δύο κατσαδιβάκια και κάτι για να το ανοίξεις χωρίς να το γρατζουνίσεις. Το έχω κάνει και εγώ για να βγάλω φρακαρισμένη sim. και θα το ξανακάνω τώρα γιατί μάλλον δεν έβαλα καλά τον αισθητήρα φωτεινότητας και μου κάνει νερά η οθόνη στις εισερχόμενες κλήσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosnp Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Το πάνω το καπάκι με δυσκόλεψε πολύ. Δεν έβγαινε με τίποτα! Δεν άργησε να γίνει η ******* και κόπηκε το λάστιχο που κρατάει το καπάκι του HDMI. Δεν το ανοίγω συχνά οπότε ας μείνει έτσι. Σφιχτά κουμπώνει. Επειδή το έλυσα τελείως, καθάριζα μια ώρα το παραθυράκι της κάμερας εσωτερικά επειδή έβλεπα κάτι ψιλοσκόνες. Βέβαια το κοιτούσα προσεκτικά κόντρα στο φως για να μπορέσω να τις διακρίνω... Η παλιά μπαταρία έφαγε μεγάλη φρίκη! Άλλη τόση έγινε όπως φαίνεται και στη φωτογραφία. Ευτυχώς το πίσω μέρος του τηλεφώνου επανήλθε στα ίσια του δίχως να αφήσει την παραμικρή καμπύλη, γιατί ήταν σαν γκαστρωμένο :D Παράθεση Sony Ericsson K800i -> Nokia N82 -> Nokia N8 -> Nokia Lumia 1020 -> iPhone SE -> iPhone 13 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Το πάνω καπάκι βγαίνει πολύ δύσκολα. Και εμένα αυτό με δυσκόλεψε πιο πολύ απ'ολα, ακόμα και από την οθόνη. Το κόλπο είναι να το τυλίξεις δύο τρεις φορές με πολύ γερή κολλητική ταινία και να το τραβήξεις προς τα πάνω Ευτυχώς το πίσω μέρος του τηλεφώνου επανήλθε στα ίσια του δίχως να αφήσει την παραμικρή καμπύλη, γιατί ήταν σαν γκαστρωμένο :D Αν ήταν πλαστικό τώρα θα το έκλαιγες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosnp Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Όταν πρόσφατα άνοιξα το τηλ για να αλλάξω μπαταρία, δοκίμασα την κάμερα αμέσως μόλις το συναρμολόγησα και λειτουργούσε μια χαρά. Πόσταρα και μια φωτογραφία της παλιάς μπαταρίας τραβηγμένη από το ίδιο. Σήμερα που χρειάστηκε να βγάλω μια φωτο, είδα ότι έπεσε μαύρο στην default εφαρμογή! Η εφαρμογή ανοίγει, το μηχανικό καπάκι της κάμερας επίσης ανοίγει αλλά δεν ακούγεται η εστίαση και στην οθόνη μαύρο. Όταν πατάω να βγάλει φώτο έστω κι έτσι, κολλάει και μένει στο απόλυτο σκοτάδι. Τα ίδια κάνει και στο βίντεο και σε άλλες εφαμογές που δοκίμασα όπως το camera pro. Κρίμα και μόλις του 'βαλα νέα μπαταρία! Παράθεση Sony Ericsson K800i -> Nokia N82 -> Nokia N8 -> Nokia Lumia 1020 -> iPhone SE -> iPhone 13 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Καλημέρα παιδια.εχω το Νοτε2 και το Ν8 παντα στο τσαντακι μου για τα ...περι κάμερας. Χθες θυμηθηκα ποσο καλο βίντεο επισης τραβάει, οταν σε παρτι φιλης της κορης μου το Νοτε εχανε φοκους καθως περνουσαν απο μπροστα καποιοι και μου χαλαγαν την ληψη.Τοτε θυμηθηκα την συνεχομενη εστιαση του Ν8 και με εβγαλε ασπροπρωσοπο.Ουτε κιχ δεν εκανε το φοκους....εργαλειο ανεπαναληπτο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
natna Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Η εστίαση του N8 και στη φωτογραφική και στο βίντεο είναι πολύ πολύ καλή. Πολύ καλύτερη από το 808 Ο στέρεο ήχος από τα μικρόφωνα άψογος (μόνο σε συναυλίες μπουκώνει). Εκεί ξεχωρίζει το 808! Το μόνο που του έλλειπε ήταν το touch to focus. Παρεπιπτόντως, από που να αγοράσω εγγυημένα γνήσια μπαταρία??? Και ποιον ακριβώς τύπο. Στο skroutz βρίσκω "original bulk" που δεν μου γεμίζουν το μάτι. Παράθεση Νokia Ngage(x2) -> SE K700 -> SE K750 -> N73 -> N95 -> Nokia N8-> 808 Pureview-> Meizu M2 Note -> Lumia 950 -> LG V40 (όλο στα μυστήρια πάω και πέφτω :p ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts