Jump to content

[Επίσημο] Nokia N8-00 (Απορίες / Ερωτήσεις / Προβλήματα) - Μέρος ΙΙ

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

κάποια εφαρμογή πιθανόν να στο κάνει αυτό. Δοκίμασε να κλείσεις το andromenu ή όποια άλλη εφαρμογή μπορεί να επηρεάζει τον αισθητήρα.

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ειχα καιρο να κοιταξω τους χαρτες κ το χρειαστηκα το καλοκαιρι το gps κ δεν εβρισκε τοποθεσιες κλπ,κοιταξα και ειχε ενημερωση ε και εκανα. πως τους καταργεις τους χαρτες?

Ανοίγεις το gps, πατάς τις 3 τελείες τέρμα δεξιά, μετά πατάς το Map Loader (4η εφαρμογή κατά σειρά) και πατάς παρατεταμένα πάνω στο Greece (ή Ελλάδα) και σου βγάζει menu όπου σε ρωτάει αν θες να καταργήσεις τους χάρτες.

πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra

τώρα: s23 plus 8/512 & s21 fe 6/128

Εμένα γεμίζει χωρίς να την εχω χακάρει. Είναι γύρω 20 με 22MB τώρα τελευταία και οταν θέλω να ανοίξω κάπως πιο μεγάλο αρχείο δεν ανοίγει, ενώ πριν τα άνοιγε! Σε μένα θα λειτουργήσει το Mobile cleaner ή είναι αποκλειστικά για χακαρισμένες συσκευές;

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Εμένα γεμίζει χωρίς να την εχω χακάρει. Είναι γύρω 20 με 22MB τώρα τελευταία και οταν θέλω να ανοίξω κάπως πιο μεγάλο αρχείο δεν ανοίγει, ενώ πριν τα άνοιγε! Σε μένα θα λειτουργήσει το Mobile cleaner ή είναι αποκλειστικά για χακαρισμένες συσκευές;

Δεν θα μπορείς να το εγκαταστήσεις αν δεν το έχεις χακάρει

Δεν θα μπορείς να το εγκαταστήσεις αν δεν το έχεις χακάρει

Σ' αυτη τη περιπτωση τι κανω; Ουτε ξερω ποιες ειναι οι αχρηστες για να σβησω! Μια φορα ειχα σβησει καποιες εφαρμογες καποτε και μετα δεν λειτουργουσε ο χαρτης. Οποτε αν δεν ξερω ποιες ειναι οι αχρηστες δεν μπορω να προχωρησω στο σβησιμο τους!!! :(

γιατί δε το χακάρεις; ή ακόμα καλύτερα γιατί δεν περνάς την rom του lagoskon;

Το εκανα με εναν φιλο απ' το φορουμ, αλλα δεν περασαν ολα τα mp3 μεσα και το αλλαξα ξανα στη Nokia! Μονος μου δεν μπορω να τα κανω, εχουμε και καποια ηλικια!!! :worry:

• 2 weeks later...

Καλό μήνα εύχομαι,

το πολίτιμό μου όταν κάνει εγγραφή video , ενώ η εικόνα δεν έχει πρόβλημα , στον ήχο ακούω ένα δυνατοοοοοό βουιτό, σαν χιόνια ασυντόνιστης τηλεόρασης, με αποτέλεσμα να μην ξεχωρίζω τον ήχο "κάτω" από τα χιόνια. Είμαι να σκάσω ******....

Καμιά ιδέα κάποιος φίλος ;

Ευχαριστώ

Edited by impreza_sti
Αφαίρεση άσεμνων εκφράσεων

δοκίμασες με άλλο πρόγραμμα εκτός του default;

καλημέρα,

δοκίμασα και με το camerapro ,αλλά μάταια. Το μικρόφωνο είναι ανταλλακτικό ;

Για να πω την μαύρη αλήθεια πριν μια εβδομάδα μου έπεσε με την οθόνη πάνω σε χοντρό χαλίκι, με αποτέλεσμα να καταστραφεί η προστατευτική ζελατίνα, χωρίς ίχνος χάραξης στην οθόνη. Σε τελείως μαυρο background ,χωρίς φωτισμό στο χώρο, στο σημείο που δέχτηκε το κτύπημα , στην οθόνη φαίνεται μια σκούρα κηλίδα , σαν αυτές που έχω από την αρχή διάσπαρτες σε άλλα σημεία, χωρίς όμως να δημιουργείται πρόβλημα στην απεικόνιση . Δεν ξέρω αν το προβλημα δημιουργήθηκε μετά την πτώση ή το έχω καιρό, σωστό video ειχα τραβήξει πέρυσι το καλοκαίρι .

Αυτά τα ολίγα :)

Edited by mspant

Αν το έκανε και με άλλο πρόγραμμα μάλλον είναι hardware το πρόβλημα. Αλλάζει το μικρόφωνο, δεν ξέρω κατά πόσο είναι εύκολο να το αλλάξεις και εσύ.

Για να είσαι σίγουρος ότι δεν είναι στο software το πρόβλημα δοκίμασε κανένα reset ή και να περάσεις την rom απ την αρχή (κατά προτίμηση του lagoskon αν δεν το έχεις κάνει ήδη).

καλημέρα,

δοκίμασα και με το camerapro ,αλλά μάταια. Το μικρόφωνο είναι ανταλλακτικό ;

Για να πω την μαύρη αλήθεια πριν μια εβδομάδα μου έπεσε με την οθόνη πάνω σε χοντρό χαλίκι, με αποτέλεσμα να καταστραφεί η προστατευτική ζελατίνα, χωρίς ίχνος χάραξης στην οθόνη. Σε τελείως μαυρο background ,χωρίς φωτισμό στο χώρο, στο σημείο που δέχτηκε το κτύπημα , στην οθόνη φαίνεται μια σκούρα κηλίδα , σαν αυτές που έχω από την αρχή διάσπαρτες σε άλλα σημεία, χωρίς όμως να δημιουργείται πρόβλημα στην απεικόνιση . Δεν ξέρω αν το προβλημα δημιουργήθηκε μετά την πτώση ή το έχω καιρό, σωστό video ειχα τραβήξει πέρυσι το καλοκαίρι .

Αυτά τα ολίγα :)

Για ψάξε εδώ.

1) http://www.media-ram.gr/phones-and-accessories/spare-parts/microphone/nokia-el-2-3-4-5-6-7-8-9-10-11-12-13-14-15.html#ty;pagination_contents;/phones-and-accessories/spare-parts/microphone/nokia-el-2-3-4-5-6-7-8-9-10-11-12-13-14-15-page-2.html

2) http://stellatech.com/articles.php?cid=1098

Ορίστε και το βίντεο αποσυναρμολόγησης του Ν8.

(έληξε έτσι και αλλιώς η εγγύηση οπότε του βγάζεις άνετα τα μάτια έξω :p ) Edited by spiros2021

Nokia 808 Pureview, iPad Air 4th gen(2020), Apple iPhone 13 Pro Max, iWatch Ultra

Ευχαριστώ και τους δυο για τις απαντήσεις σας,

έχει 2 μικρόφωνα ; άλλο για καταγραφή ήχου μέσω video εγγραφής και άλλο για τις κλήσεις ;

Δύσκολο να αλλάξεις το μικρόφωνο χρειάζεται ειδικά εργαλεία. Εγώ χαλασα το μικρόφωνο αποένα Ν8 και ένα 5800 και αναγκαστικά τα πέταξα. Εκτός και αν έχεις τέτοια εργαλεία. Έχει 2 μικρόφωνα και αν θυμάμαι καλά τα χρησιμοποιεί συνέχεια

όταν λες ειδικά εργαλεία εννοείς τα δύο T5 & T6 κατσαβίδια; Όταν άλλαξα μπαταρία αγόρασα ένα σετάκι από ebay με κόστος ~2€ και τα χρησιμοποίησα και άλλες φορές στο μέλλον (πχ όταν άλλαξα το πάνω καπάκι).

Περισσότερα εδώ:

http://www.ebay.co.uk/itm/301065835472?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

όταν λες ειδικά εργαλεία εννοείς τα δύο T5 & T6 κατσαβίδια; Όταν άλλαξα μπαταρία αγόρασα ένα σετάκι από ebay με κόστος ~2€ και τα χρησιμοποίησα και άλλες φορές στο μέλλον (πχ όταν άλλαξα το πάνω καπάκι).

Περισσότερα εδώ:

http://www.ebay.co.uk/itm/301065835472?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

Εγω οταν πηγα σε Nokia Care να με κανουν το επανω καπακι επειδη εσπασε λογο πτωσης, με ειπαν οτι πρεπει να βγει εξω διοτι εκει πανω εχει το IMEI της συσκευης και δεν μπορουν να το κανουν οι ιδιοι!!!! :( Ισχυει αυτο;;;

ότι έχει το imei πάνω ισχύει, το αν μπορούν να το αλλάξουν δε το ξέρω. Εγώ πήρα ένα από ebay και με τα κατσαβίδια που ήδη είχα το άλλαξα σε 2 λεπτά. Είναι πιο εύκολο και από την αλλαγή μπαταρίας. Κόστος 3,5€ και μου έμεινε και ένα ανταλλακτικό για το κάτω καπάκι που ήρθε μαζί με το πάνω.

ότι έχει το imei πάνω ισχύει, το αν μπορούν να το αλλάξουν δε το ξέρω. Εγώ πήρα ένα από ebay και με τα κατσαβίδια που ήδη είχα το άλλαξα σε 2 λεπτά. Είναι πιο εύκολο και από την αλλαγή μπαταρίας. Κόστος 3,5€ και μου έμεινε και ένα ανταλλακτικό για το κάτω καπάκι που ήρθε μαζί με το πάνω.

Ναι αλλα πως αλλαξες το επανω μερος χωρις να φυγει το IMEI απο πανω;;;

Ένα αυτοκόλλητο είναι, το ξεκολλάς και το ξανακολλάς. Αλλά και να μην το κάνεις τι έγινε; Η nokia μπορεί να μην το κάνει γιατί "απαγορεύεται" αλλά εσένα σου χρειάζεται;

Τι σε νοιάζει το αυτοκόλλητο του imei βρε evris, εγγύηση δεν έχεις ούτε για πλάκα πλέον... Κράτα το κάπου να το έχεις και τέλος.

Τι σε νοιάζει το αυτοκόλλητο του imei βρε evris, εγγύηση δεν έχεις ούτε για πλάκα πλέον... Κράτα το κάπου να το έχεις και τέλος.

Ένα αυτοκόλλητο είναι, το ξεκολλάς και το ξανακολλάς. Αλλά και να μην το κάνεις τι έγινε; Η nokia μπορεί να μην το κάνει γιατί "απαγορεύεται" αλλά εσένα σου χρειάζεται;

Σωστα!!!!! Αυτο δεν το σκεφτηκα!!!! :)

Προχτές παρέλαβα ένα 808 που προορίζεται για κύρια χρήση. Πέρασα και τη rom του lagoskon, όλα καλά μέχρι τώρα. Λόγω του γνωστού προβλήματος με το dropbox είπα να προσπαθήσω να μεταφέρω τις ρυθμίσεις για το cutebox από το Ν8 στο 808 ώστε να παίξει κατευθείαν. Και εκεί ανακάλυψα ότι στο Ν8 μου κάτι έχει στραβώσει...

Ενώ έχω ενεργοποιήσει τα αντίστοιχα patches στο rompacher+ και μπορώ να εγκαταστήσω unsigned αρχεία δεν μπορώ να δω τους φακέλους συστήματος στο c. Ή μάλλον βλέπω τον private αλλά αν πάω να μπω τον εμφανίζει κενό. Δοκίμασα να ανοίξω το rompatcher που το είχα ρυθμίσει και το είχα ξεχάσει αλλά δεν ανοίγει. Πάει να ανοίξει και κλείνει. Καμιά ιδέα;

Στο ημερήσιο διάβασα για hard reset αλλά στην περίπτωση μου θα χάσω αυτά που θέλω να σώσω :p Δοκίμασα να ξαναπεράσω το rompatcher αλλά μου πετάει ένα Αδύνατη η εγκατάσταση (ή κάπως έτσι), πιθανόν γιατί το rompatcher ήρθε μαζί με την rom.

Και ρωτάω τώρα...

Υπάρχει τρόπος να εγκαταστήσω πάλι το rompacher μπας και στρώσει;

Το τηλέφωνο τρέχει cfw του lagoskon. Αν το βάλω πάλι και δεν κάνω refurbish αλλά update, υπάρχει περίπτωση να το σώσω; Δλδ να μην σβηστούν τα περιεχόμενα του C:/private;