Jump to content

[Επίσημο] Nokia N8-00 (Απορίες / Ερωτήσεις / Προβλήματα) - Μέρος ΙΙ

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγω παλι ενω την βρηκε την αναβαθμιση μεσω ΟΤΑ,την κατεβασε κ οταν πηγε να την εγκαταστησει εγραφε "Η εκδοση αυτη δεν ειναι συμβατη με το τηλεφωνο σας"!!Τι κουλο ειναι αυτο?Ενω μεσω ovi suite δεν βρισκει ακομα κατι!!!:wacko:

μήπως έχεις βάλει καμία "σπασμένη" έκδοση της Nokia Belle; Δεν εννοώ την refresh!

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά καλημέρα. Τελευταία μου κάνει κόλπα η μπαταρία στο Ν8. Μια τελειώνει γρήγορα μια νορμάλ κλπ. Χωρίς τίποτα ανοιχτό παρά μόνο σε stand by εκτός σύνδεσης από 100% πήγε σε κατάσταση εξοικονόμησης ενέργειας μέσα σε 7 ώρες. Στη Νέα Σμύρνη μου είπαν ότι θέλει αλλαγή η μπαταρία και κοστίζει 40 ευρώ. Κάποιος μου είπε να μετρηθεί πρώτα διότι μπορεί να μην είναι η μπαταρία και κάπου να βραχυκυκλώνει το τηλέφωνο. Από δική σας εμπειρία είναι λογικό μέσα σε ενάμιση χρόνο να συμβεί και αν όχι τι άλλο να προσέξω; Ευχαριστώ.

40€;;; :lol: Πήγαινε μέτρησε τη μπαταρία κάπου και αν όντως φταίει αυτή, ξαναγράψε εδώ ή στείλε ΠΜ. Άκου 40€...

@nikaki71, ο lagoskon έχει βγάλει και Belle Refresh lite/moded. ;)

Edited by mr_47
Huawei Nova 5T

εχω Ε7 με anna θα παω με OTA μεχρι belle refresh?

resetaki να κανω?

με ΟΤΑ δε νομιζω να μπορεις ;) επειδη η BELLE δε γινοταν ΟΤΑ, γι'αυτο στο λεω...

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

κανα χρονοδιαγραμμα εχει βγει?οπως τοτε με τη belle..αναλογα με τη χωρα..

δεν ξερω φιλε μου,σε ολα τα ιταλικα οπως το δικο μου εχει γινει αναβαθμιση παντως.Γιατι μου εχουν πει κ αλλοι που εχουν ιταλικο οτι τους εχει γινει belle refresh.

με ΟΤΑ δε νομιζω να μπορεις ;) επειδη η BELLE δε γινοταν ΟΤΑ, γι'αυτο στο λεω...

OK THANKS αρα phoenix μονοδρομος :shifty:

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Λοιπόν παιδιά, εντυπώσεις από belle refresh:

βελτίωση ταχύτητα ui

βελτίωση μπαταρίας

βελτίωση σημαντική στην ταχύτητα του browser

ο browser έχει την έκδοση 8.3 ενώ το 808 μου έχει 8.2(!).

Λοιπόν παιδιά, εντυπώσεις από belle refresh:

βελτίωση ταχύτητα ui

βελτίωση μπαταρίας

βελτίωση σημαντική στην ταχύτητα του browser

ο browser έχει την έκδοση 8.3 ενώ το 808 μου έχει 8.2(!).

Ποια έβαλες Moralas; έχω έτοιμη για φλασάρισμα την Slim moded v2 (lagoskon εννοείται)...

PROLAB Digital Photo Printing & Finishing ::: http://www.prolab.gr

Dastart cafe Thessaloniki ::: http://www.dastart.com - http://www.facebook.com/dastart.cafe/

Ποια έβαλες Moralas; έχω έτοιμη για φλασάρισμα την Slim moded v2 (lagoskon εννοείται)...

Αυτήν ακριβώς.

ο browser μετα το update στα site που βαζεις username Και password (mail, forum κτλπ) οταν πατας πανω στο πεδιο να εισαγεις τον κωδικο σου σχεδον παντα πατιεται το ακριβως απο κατω στοιχειο της σελιδας που ειναι συνηθως το log in.

Πριν την αναβαθμιση δεν μου το εκανε ποτε αρα μη πει κανεις δετο παταω καλα..

Επισης στην αναπαραγωγη βιντεο ειναι ιδεα μου ή παιζει λιγοτερα codecs απο οτι πριν? Γενικα σε αρκετα βιντεο που επαιζαν απροβληματιστα τωρα τα "μασαει"

[sIGPIC][/sIGPIC]

Επισης στην αναπαραγωγη βιντεο ειναι ιδεα μου ή παιζει λιγοτερα codecs απο οτι πριν? Γενικα σε αρκετα βιντεο που επαιζαν απροβληματιστα τωρα τα "μασαει"

αυτο με ενδιαφερει πολυ, οποιος μπορει ας απαντησει...

ο browser μετα το update στα site που βαζεις username Και password (mail, forum κτλπ) οταν πατας πανω στο πεδιο να εισαγεις τον κωδικο σου σχεδον παντα πατιεται το ακριβως απο κατω στοιχειο της σελιδας που ειναι συνηθως το log in.

Το πρώτο δε το ξέρω. Το δεύτερο δε νομίζω, τουλάχιστον 2-3 ταινίες που είχα δοκιμάσει πριν , παίζει και τώρα. Έκανες update ή refubish?

Το πρώτο δε το ξέρω. Το δεύτερο δε νομίζω, τουλάχιστον 2-3 ταινίες που είχα δοκιμάσει πριν , παίζει και τώρα. Έκανες update ή refubish?

update κανονικα

[sIGPIC][/sIGPIC]

update κανονικα

Χμμμμμ... Μέσω nokia suite να φανταστώ.. Εσύ καλά έκανες και λογικά θα έπρεπε να είσαι οκ. Άλλα άλλο να περνάς πεντακάθαρη τη νέα έκδοση (πράγμα που δε μπορεί να το κάνουν όλοι εννοείται) και άλλο να έχει υπολείμματα από πριν.

Χμμμμμ... Μέσω nokia suite να φανταστώ.. Εσύ καλά έκανες και λογικά θα έπρεπε να είσαι οκ. Άλλα άλλο να περνάς πεντακάθαρη τη νέα έκδοση (πράγμα που δε μπορεί να το κάνουν όλοι εννοείται) και άλλο να έχει υπολείμματα από πριν.

ΟΧι, OTA μου εβγαλε κανονικα την αναβαθμιση και την περασα

[sIGPIC][/sIGPIC]

o browser μετα την αναβαθμιση κανει αυτο ακριβως που ειπες.Μου εχει σπασει τα νευρα.Δοκιμαστε το ολοι στη σελιδα google για να το δειτε,αντι για αναζητηση πατιεται το απο κατω που λεει εισοδος.Πρεπει να κανεις ζουμ τη σελιδα για να μπορεσεις να πατησεις με ακριβεια το σωστο.

Έκανες update ή refubish?

Ποιά είναι η διαφορά?

Εγω έκανα refubish με Phoenix την τελευταία έκδοση του lagoskon.

Έπρεπε να κάνω update?

Ποιά είναι η διαφορά?

Έπρεπε να κάνω update?

Καλά έκανες. Έχεις και εσύ το πρόβλημα που αναφέρουν τα παιδιά πιο πάνω με τον browser?

Ποιά είναι η διαφορά?

Έπρεπε να κάνω update?

το update περνάει και "κολλάει" πάνω στο προηγούμενο λειτουργικό με ότι σκουπίδια/υπολείμματα/σφάλματα είχε. Το refurbish του κάνει ολικό φορματ και περνάει εκ νέου το λειτουργικό σε καθαρό πεδίο. Σαφώς καλύτερη επιλογή το refurbish

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Καλημερα,

στις ρυθμίσεις τηλεφώνου , στις προεπιλεγμενες εφαρμογές εχω επιλέξει για περιηγητή το opera mobile. Ολα τα λινκ και τα μειλ εξακολουθουν να ανοιγουν με τον μαμά browser.

Για ποιο λογο υπάρχει αυτη η επιλογη αφου δεν δουλεύει ?

Γιατί δεν ξέρεις να τη χειριστείς σωστά και δεν έχεις διαβάσει και το manual !! ( χωρίς παρεξήγηση αλλά στο ίδιο πνεύμα με τη δική σου ερώτηση )

Στην οθόνη που επιλέγεις τον οπερα για προεπιλεγμένο , πάτα τις 3 γραμμές κάτω δεξιά και θα σου βγάλει μενού με προχωρημένες επιλογές. Μπες εκεί και ρύθμισε ότι θες όπως σε βολευει . !

Xiaomi Mi 9T 128GB

Καλά έκανες. Έχεις και εσύ το πρόβλημα που αναφέρουν τα παιδιά πιο πάνω με τον browser?

Δεν το δοκίμασα για να σου πώ.

Από την αρχή που πήρα το κινητό χρησιμοποιώ τον Opera που με έχει βολέψει πολύ.

Γιατί δεν ξέρεις να τη χειριστείς σωστά και δεν έχεις διαβάσει και το manual !! ( χωρίς παρεξήγηση αλλά στο ίδιο πνεύμα με τη δική σου ερώτηση )

Στην οθόνη που επιλέγεις τον οπερα για προεπιλεγμένο , πάτα τις 3 γραμμές κάτω δεξιά και θα σου βγάλει μενού με προχωρημένες επιλογές. Μπες εκεί και ρύθμισε ότι θες όπως σε βολευει . !

παντου Opera εχω, ποτε τιποτα δε μου ανοιξε με τον Opera...

σε μενα δε το κανει αυτο με τον browser δουλευει κανονικα, εκανα refubish. μια ερωτηση εχω μονο τους χαρτες δε βλεπω με τη φωνητικη επιλογη.

Το δοκιμασα αλλα δυστυχώς δεν εγινε κατι διαφορετικο. Ευχαριστώ πάντως για την αμεση απαντηση.