mr_47 Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 Καλησπέρα σας, εχω ενα προβληματακι στο Ν8 μου, και θα ηθέλα την εμπειρια σας. Ορισμένα βίντεο που κατεβάζω απο το νετ οταν τα παρακολυθώ και πατησώ το pause και μετα το play για να συνεχισω την παρακολούθηση τους, κολάνε και δεν συνεχιζουν την προβολή τους..., αυτο επισης γίνεται αν την ώρα που παρακολουθω το βίντεο σέρνο την μπάρα καποιια λεπτάκια μπροστα ή πισω. Μηπως γνωρίζει καποιος το γιατι γίνεται αυτο? Σημείωση:Αν το αφησω να πέζει χωρις pause-μπροστα-πίσω πεζει κανονικα.... Ευχαριστώ!!! Καλησπέρα! :) Μήπως είναι αρκετά μεγάλης διάρκειας τα βίντεο που αναφέρεις; Δεν ξέρω πόσο σχετικό είναι, αλλά και ο pdf reader, που έρχεται προεγκατεστημένος, είναι επιεικώς για τα μπάζα... :rolleyes: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_shaman Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 Καλησπέρα! :) Μήπως είναι αρκετά μεγάλης διάρκειας τα βίντεο που αναφέρεις; Δεν ξέρω πόσο σχετικό είναι, αλλά και ο pdf reader, που έρχεται προεγκατεστημένος, είναι επιεικώς για τα μπάζα... :rolleyes: κανονικα είναι. διαρκεια ταινίας. ενα χρόνο δεν είχα τετοιο πρόβλημα. εχει 2-3 βδομάδες οσα κατεβαζω στα περισσότερα μου συμβαίνει αυτο. βασικά εγω υποπτευομαι οτι φταείει η κωδικοποιηση τους ή την ραμ μου. αλλα θα ήθελα να ακουσω την γνώμη σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 Χμ.. Την επαναφορά πριν ή αφού βγάλω τις εφαρμογές; Και μια τελευταία ερώτηση.. Στον Οδηγό για το Symbian, που υπάρχει στο myphone, αναφέρει για κατέβασμα των εφαρμογών στον υπολογιστή, ως αρχεία sis. Επειδή έχει γίνει από ένα κατέβασμα στο κινητό αυτών που χρησιμοποιώ. Μπορώ να τις ξανακατεβάσω στον υπολογιστή; Σας ευχαριστώ και τους 2 για τις απαντήσεις σας!! :) Κάνε πρώτα την επαναφορά μήπως λυθεί το πρόβλημα έτσι και αν όχι άρχισε να σβήνεις τις εφαρμογές. Μπορείς να κάνεις και το αντίθετο αν δεν βαριέσαι να τις ξαναπερνάς! Αν και πάλι δεν γίνει κάτι (που δεν το νομίζω) πας για hard reset... Μπορείς να κατεβάσεις (η να περάσεις από το κινητό αν έχεις) τα αρχεία ".sis" στο pc σου και μετά να διαλέξεις αυτά που θες να εγκαταστήσεις πάλι στο κινητό σου και να τα στείλεις με bluetooth η με καλώδιο usb! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 (edited) Κάνε πρώτα την επαναφορά μήπως λυθεί το πρόβλημα έτσι και αν όχι άρχισε να σβήνεις τις εφαρμογές. Μπορείς να κάνεις και το αντίθετο αν δεν βαριέσαι να τις ξαναπερνάς! Αν και πάλι δεν γίνει κάτι (που δεν το νομίζω) πας για hard reset... Μπορείς να κατεβάσεις (η να περάσεις από το κινητό αν έχεις) τα αρχεία ".sis" στο pc σου και μετά να διαλέξεις αυτά που θες να εγκαταστήσεις πάλι στο κινητό σου και να τα στείλεις με bluetooth η με καλώδιο usb! Επειδή το timing δε μπορούσε να είναι καλύτερο, έχει χαλάει και ο υπολογιστής και τον έχω δώσει για service... :mad: Θα δοκιμάσω την επαναφορά, με τις εφαρμογές εγκατεστημένες. Σ' ευχαριστώ και πάλι!!! :) P.S.: Όταν κάνω επαναφορά, πρέπει να έχω και την κάρτα μνήμης μέσα, έτσι ώστε να επανέλθει και αυτή; :worry: Edited March 29, 2012 by mr_47 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyranannakat Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 Κσλησπέρα, ις εχω περασμένη την belle του lagoskon και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Χτες έβγαλα κάποιες φωτογραφίες και όταν σύνδεσα το τηλέφωνο με το pc ενώ το έβλεπε κανονικά όταν πήγαινα στο folder images δεν έβρισκε πουθενα τις φωτογραφίες και παρατήρησα ότι δεν υπήρχε folder με τις φωτογραφίες που είχα τραβήξει μέσα στο Μάρτιο όπως υπάρχει για όλες τις άλλες φωτό που τις αρχειοθετεί ανα μήνα. Καμμιά ιδέα κάποιος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 Οι φωτογραφιες πλεον στην Μπελλε βρισκονται στο φακελο DCIM/100NOKIA κ οχι στον images Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 Όταν κάνω επαναφορά, πρέπει να έχω και την κάρτα μνήμης μέσα, έτσι ώστε να επανέλθει και αυτή; :worry: Δε νομίζω ότι έχει ιδιαίτερη σημασία, ούτως η άλλως τα δεδομένα της κάρτας δεν επηρεάζονται. Εγώ σχεδόν πάντα μέσα την έχω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 Καλησπέρα! :) Μετά από επαναφορά ( εργοστασιακών ) ρυθμίσεων, χωρίς διαγραφή εφαρμογών, ξανακόλλησε την ώρα που έγραφα αυτό το post. Επίσης, στην E: Mass Memory, δημιουργήθηκε νέος φάκελος, με όνομα: resourceIcons. Μέσα υπάρχουν 9 εικόνες με κατάληξη mbm, στα 7 πρώτα, και κατάληξη bmp, στα 2 τελευταία. Δεν μπορεί να ανοίξει κανένα από αυτά. Επίσης, όταν πάω στην Έκθεση από τη διαδρομή Αρχική οθόνη ( παρατεταμένο πάτημα ) --> Αλλαγή ταπετσαρίας --> Εικόνα, μου τις εμφανίζει στην έκθεση. Όταν πάω από το μενού, δεν τις εμφανίζει.. :worry: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 Αυτό με τις εικόνες το παρατήρησα κι εγώ, μάλλον τις περνάει το σύστημα μετά από επαναφορά! Δεν με ενόχλησαν ιδιαίτερα πάντως. Ξεκίνα την απεγκατάσταση των εφαρμογών, η κάνε ένα hard reset... (αν έχεις backup τα αρχεία σου, για να μην τα χάσεις!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 (edited) Αυτό με τις εικόνες το παρατήρησα κι εγώ, μάλλον τις περνάει το σύστημα μετά από επαναφορά! Δεν με ενόχλησαν ιδιαίτερα πάντως. Ξεκίνα την απεγκατάσταση των εφαρμογών, η κάνε ένα hard reset... (αν έχεις backup τα αρχεία σου, για να μην τα χάσεις!) Hard reset, it is then... :worry: Μόλις πάρω τον υπολογιστή, θα το κάνω. Αυτή η Belle περισσότερα προβλήματα έφερε, παρά βελτιώσεις.. Edited March 30, 2012 by mr_47 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 Καλημέρα παιδιά. Έχω ένα Ν8 στα χεριά μου, της T-Mobile και μου ζήτησε ο φίλος μου να του το φλασάρω με ελληνικά. Πριν το φλασάρω του έκανα update σε Nokia Belle για να δω πως είναι η Official έκδοση της T Mobile , αλλά αφού τελείωσε μου ζητούσε πέρα απο το pin και ΚΩΔΙΚΟ ασφαλείας. Σκέφτηκα πως θα ναι κλειδωμένο η πως θα χει κάποιο θέμα το firmware (μιας και κλειδωμένο να ήταν , δεν το πείραξα, έκανα το update μέσω Nokia Suite οπότε δεν έπρεπε να μου ζητάει κωδικό) και έτσι προχώρησα στο φλασάρισμα με την OFFICIAL balkans dark grey. Αφού τελείωσε το φλασάρισμα το κινητό μου ζητούσε πάλι κωδικό ασφαλείας. Και κλειδωμένο να είναι, με το refurbish δεν θα έπρεπε να ξεκλειδώσει? Η μόνη λύση είναι το Nokia Care? Ενημερώνω πως ο γνωστός κωδικός 12345 δεν δουλεύει . Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 εχουνε διορθωσει το προβλημα που δεν εμφανιζει ειδοποιηση για email στην Μπελλα, καθως και το να αναβοσβηνει το λεντακι? Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nidikor Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 Μια ερώτηση. Μπορώ να μεγαλώσω τα εικονίδια στην αρχική οθόνη; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swaron Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 Μια ερώτηση. Μπορώ να μεγαλώσω τα εικονίδια στην αρχική οθόνη; Ευχαριστώ. Οχι είναι φιξ ολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 Μια ερώτηση. Μπορώ να μεγαλώσω τα εικονίδια στην αρχική οθόνη; Ευχαριστώ. Μπορείς να βάλεις άλλο θέμα με ποιό μεγάλα εικονίδια όπως το meego maximo πχ. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
badwolf Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 Μια ερώτηση. Μπορώ να μεγαλώσω τα εικονίδια στην αρχική οθόνη; Ευχαριστώ. Μπορείς να διαλέξεις από το Nokia store ένα θέμα που να έχει μεγάλα εικονίδια, έτσι θα φαίνονται σχετικά πιο μεγάλα τα εικονίδια και στην αρχική οθόνη, άλλο τρόπο για να μεγαλώσουν δεν γνωρίζω. Παράθεση Ό,τι λειτουργεί σωστά, δεν το πειράζουμε. ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaws Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 αλλο παλι και τουτο :( σημερα πηγα να ανοιξω την φωτογραφικη μηχανη..και δεν μου βγαζει εικονα :cry: ενω αντιθετα η μπροστινη καμερα λειτουργει κανονικα.....εκανα hard reset μηπως και λυθει το προβλημα αλλα τζιφος..καμια ιδεα :rolleyes: η μες τις γιορτες θα τρεχω στα νοκια store....**** την γκαντεμια μου :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelosfr Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Καλημερα κ απο εμενα Εγκατεστησα κ γω την Μπελ πριν 3-4 μερες κ ενω η αληθεια ειναι οτι ξενερωσα τις πρωτες ωρες,πλεον μπορω να πω οτι ειμαι σουπερ ευχαριστημενος καποια προβληματακια ειναι α)δε μπορεις να παιξεις με τη μπαταρια με την αφη στο πανω δεξια μερος β) η μπαταρια τελειωνει απιστευτα γρηγορα.ισως επειδη αυτες τις μερες δοκιμασα skype κ msn αλλα και παλι μου φαινεται σουπερ καταναλωση γ)ξενερωσα λιγο με το μικρο ρολοι στο κλειδωμα οθονης δ)νομιζω καπου ειχα διαβασει οτι φαγωθηκε η επιλογη ''ανοιχτες εφαρμογες'' αλλα κρατωντας πατημενο το κουμπακι κατω αριστερα,ολα οκ! ε)αυτη η εφαρμογη Secure ,ειναι καλο να χρησιμοποιειται;ή να την απεγκαταστήσω; Γενικα,το πλεον σπαστικο στο Ν8 ειναι η αδυναμια να οργανωσω οπως θελω τους φακελους μου στη Μουσικη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gk33 Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 καλημερα ξερετε πως μπορω να βγαλω αυτο . << Σημειωση: ενεργές προωθήσεις >> οταν παω να κανω κληση καποιου τηλ. ???? ειναι σπαστικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 (edited) Καλημερα κ απο εμενα Εγκατεστησα κ γω την Μπελ πριν 3-4 μερες κ ενω η αληθεια ειναι οτι ξενερωσα τις πρωτες ωρες,πλεον μπορω να πω οτι ειμαι σουπερ ευχαριστημενος καποια προβληματακια ειναι α)δε μπορεις να παιξεις με τη μπαταρια με την αφη στο πανω δεξια μερος β) η μπαταρια τελειωνει απιστευτα γρηγορα.ισως επειδη αυτες τις μερες δοκιμασα skype κ msn αλλα και παλι μου φαινεται σουπερ καταναλωση γ)ξενερωσα λιγο με το μικρο ρολοι στο κλειδωμα οθονης δ)νομιζω καπου ειχα διαβασει οτι φαγωθηκε η επιλογη ''ανοιχτες εφαρμογες'' αλλα κρατωντας πατημενο το κουμπακι κατω αριστερα,ολα οκ! ε)αυτη η εφαρμογη Secure ,ειναι καλο να χρησιμοποιειται;ή να την απεγκαταστήσω; Γενικα,το πλεον σπαστικο στο Ν8 ειναι η αδυναμια να οργανωσω οπως θελω τους φακελους μου στη Μουσικη α) Αυτό, μαζί με την επιλογή του Power Saving Mode, θα ήταν ωραίο να έμενε... β) Σε σχέση με την Anna, έχω διάρκεια μπαταρίας μειωμένη κατά 1 μέρα.. γ) Sleeping screen, από Beta Labs. ;) Ποτέ δε χρησιμοποίησα το μεγάλο ρολόι. δ) Ναι, δεν υπάρχει πια αυτή η επιλογή. Μόνο πατημένο το πλήκτρο τόπου μενού. ε) Πολλοί, για μην πω όλοι, λέμε πως το Symbian δεν έχει προβλήματα με ιούς και malware. Αν όμως εσύ χρησιμοποιούσες κάποιο anivirus από πριν, μη σε πάρω και στο λαιμό μου. καλημερα ξερετε πως μπορω να βγαλω αυτο . << Σημειωση: ενεργές προωθήσεις >> οταν παω να κανω κληση καποιου τηλ. ???? ειναι σπαστικο Νομίζω μόνο με συγκεκριμένη εταιρεία κινητής το κάνει αυτό. Στην περίπτωση σου, αυτή που έχεις. :) Edited April 6, 2012 by mr_47 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 (edited) α) Αυτό, μαζί με την επιλογή του Power Saving Mode, θα ήταν ωραίο να έμενε... Eίσαι σίγουρος ότι δεν υπάρχει; :confused: Το κοίταξα και τελικά υπάρχει, όπως νόμιζα. Πατάς το κουμπάκι on/off και το βλέπεις. Edited April 6, 2012 by Pitsikoulina Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 Σήμερα θυμήθηκα για ποιον λόγο είχα δώσει πέρυσι το Ν8 μου. . . Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα, είμαι φίλος και μέλος σε γνωστό forum που ασχολείται με τα διτροχα. Όταν κάνω σύνδεση μέσω WiFi ζητώντας να γίνει απομνημόνευση του κωδικού κλπ, όλα είναι οκ! Όταν όμως, ακόμα και από την αποθηκευμένη σελίδα, κάνω σύνδεση μέσω 3g του δικτύου (Cosmote) τότε είναι αδύνατον!! Τι φταίει; Έχω σκάσει. . . :( Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gk33 Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 (edited) Νομίζω μόνο με συγκεκριμένη εταιρεία κινητής το κάνει αυτό. Στην περίπτωση σου, αυτή που έχεις. :) Στο sony ericsson της γυναικας μου που ειναι στην ιδια εταιρεια καρτοτηλεφωνου δεν βγαζει αυτο το pop "Σημειωση: ενεργές προωθήσεις'' ποτε γιατι??? Edited April 6, 2012 by impreza_sti Διόρθωση κώδικα παράθεσης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 Eίσαι σίγουρος ότι δεν υπάρχει; :confused: Το κοίταξα και τελικά υπάρχει, όπως νόμιζα. Πατάς το κουμπάκι on/off και το βλέπεις. Ναι, αλλά πριν υπήρχε μαζί με το ποσοστό της μπαταρίας. ;) Στο sony ericsson της γυναικας μου που ειναι στην ιδια εταιρεια καρτοτηλεφωνου δεν βγαζει αυτο το pop "Σημειωση: ενεργές προωθήσεις'' ποτε γιατι??? Σε ένα άλλο θέμα είχα δει ότι το βγάζει και σε άλλους αυτό το μήνυμα. P.S.: Πριν λίγο έκανα μια κλήση και δε μου βγάζει το συγκεκριμένο μήνυμα. Q έχω. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gk33 Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 . ;) Σε ένα άλλο θέμα είχα δει ότι το βγάζει και σε άλλους αυτό το μήνυμα. P.S.: Πριν λίγο έκανα μια κλήση και δε μου βγάζει το συγκεκριμένο μήνυμα. Q έχω. εχεις κανει καποιες ρυθμισεις στις προωθησεις κλησεων μηπως, και δεν σου το βγαζει εσενα αυτο ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts