TrobocopR Δημ. June 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2004 Λοιπόν, ας οργανωθούμε! :D Σάββατο 12 Ιουνίου 4 το απόγευμα @ Σταθμό Μετρό Μοναστηρακίου! Δηλώστε συμμετοχή τώρα και αν μαζευτούμε αρκετοί βλέπουμε... :o Εγώ μέσα! :) :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the dentist Δημ. June 9, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2004 kai go mesa eimai gia tote! :) Παράθεση ahh kali fasi! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpan Δημ. June 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2004 Εγω θα ειμαι Αθηνα το Σαββατο. Αλλα δε μπορω να υποσχεθω. Θα προσπαθησω να ερθω, παντως! Παράθεση Tech evangelist, python apologist, tog enthusiast. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. June 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2004 Wirelessly posted (:) Μάνος_the_Wireless_Master:): SonyEricssonP900/R101 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό Μήνυμα από Trobocop® Λοιπόν, ας οργανωθούμε! :D Σάββατο 12 Ιουνίου 4 το απόγευμα @ Σταθμό Μετρό Μοναστηρακίου! Δηλώστε συμμετοχή τώρα και αν μαζευτούμε αρκετοί βλέπουμε... :o Εγώ μέσα! :) :) :) Εγώ δυστυχώς είμαι έξω εκτός αν ο τρομπο με πάρει μαζί του (με φορτωθεί) και έρθρω και εγώ!! :lol: Αλλά δεν θα έχω pda i ppc! Γιατί θα πουλήσω το p900 πειράζει; :worry: :confused: Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. June 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2004 Εγώ είμαι μέσα για Σάβαττο 12 :) Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. June 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2004 No. θα λείψω εκτός Αθηνών. (δεν θα σχολιάσω την απάντηση του Alex, ο καθένας έχει τις προτεραιότητές του) Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. June 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2004 Ποιον Alex λες; :confused: Άμα δεν μπορούν και άλλοι το αφήνουμε για αργότερα, δεν υπάρχει θέμα... Δεν θα χαθούμε! Ως τώρα είμαστε 5 άτομα... Εγώ θα φύγω Σάββατο βράδυ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. June 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2004 εγώ μέσα. η απάντηση είχε χουμοριστικό χαρακτήρα... .... ... ... .... .... .... :!: :lol: Y.G. εγώ και θα ψηφίσω και θα δω τον αγώνα. απλά.... ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΑΠΟ ΠΛΑΚΕΣ... :p Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. June 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2004 Θα μπορούσατε να κάνετε το meeting 19 του μηνός ωστε να μπορούμε να έρθουμε και εμείς (exposed bone & johnies) αλλά και εσείς να είστε πιο άνετοι από θέμα χρόνου επειδή δεν θα έχετε τις εκλογές και το ποδόσφαιρο ? αλλά και εσείς να είστε πιο άνετοι από θέμα χρόνου επειδή δεν θα έχετε τις εκλογές και το ποδόσφαιρο στο νου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnies Δημ. June 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2004 Ναι ρε πεδια εαν γινετε :rolleyes: Παράθεση ~ If YoU ArEn'T EuRo YoU ArE ZeRo!! ~ :up: http://img29.imageshack.us/img29/3507/SEbabe.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. June 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Trobocop® ( 9 Ιούν. 2004 , 20:23) Ποιον Alex λες; :confused: .... Για τον άλλο Αλεξ :) Διευκρίνισε ότι ήταν χιουμοριστικό, οπότε οκ. Στο θέμα μας, εγώ σίγουρα θα λείψω. Για τις 19 δεν μπορώ να ξέρω από τώρα, θα εξαρτηθεί από τη δουλειά (μη μου σκάσουν καμιά εκπληξούλα τελευταία στιγμή :mad: ). Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the dentist Δημ. June 11, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2004 ego pados eimai cool kai gia avrio kai gia to epomeno weekend... oti thelete den exo provlima... Παράθεση ahh kali fasi! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. June 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος the dentist (11 Ιούν. 2004 , 09:14) ego pados eimai cool kai gia avrio kai gia to epomeno weekend... oti thelete den exo provlima... Η άλλοι όμως μπορούν τότε? :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. June 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2004 Προσωπικά δεν μπορώ αφού την δευτέρα θα γράφω... Αλλά από ό,τι καταλαβαίνω θα μπορούν πολύ περισσότεροι από ό,τι τώρα, οπότε... ;) Ας το αφήσουμε για το άλλο Σ/Κ καλύτερα :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the dentist Δημ. June 11, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2004 Προσωπικά δεν μπορώ αφού την δευτέρα θα γράφω... Αλλά από ό,τι καταλαβαίνω θα μπορούν πολύ περισσότεροι από ό,τι τώρα, οπότε... den ksero an einai sosto tora afto.. :worry: Παράθεση ahh kali fasi! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. June 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2004 telika what Alessandro ? :worry: Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the dentist Δημ. June 11, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2004 re pedia ti tha ginei tha to kanoume i tha to afisoume?? Παράθεση ahh kali fasi! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. June 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2004 Mάλλον όχι. Δεν βλέπω μεγάλη συμμετοχή... Aν πρόσεξες 5 άτομα ήμασταν... Πολλοί οι λόγοι για αυτό οπότε μάλλον πάει για το επόμενο Σ/Κ... :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the dentist Δημ. June 12, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2004 kala ok.. ala kala tha einai na ertheis kai esi sto epomono s/k giati eisai o monos me hpc kai mporeis na me "diafotiseis" heheh Παράθεση ahh kali fasi! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. June 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2004 Kαλά, ΟΚ, κάτι θα γίνει, αν και μπορεί να σε διαφωτίσει και ο Muck Smith :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the dentist Δημ. June 12, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2004 who's got the magic cd? hehe ;) Παράθεση ahh kali fasi! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. June 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2004 εγώ έχω το μαγικό dvd ;) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the dentist Δημ. June 12, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2004 :wacko: ee? Παράθεση ahh kali fasi! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. June 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2004 Aφήστε τα αυτά τώρα. Θα τα πούμε το άλλο Σάββατo από κοντά :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the dentist Δημ. June 12, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2004 hehehe ok!.. alla min ginei pali kamia stravi elpizo... kalo savvatovrado ;) Παράθεση ahh kali fasi! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts