Jump to content

[Εφαρμογή] Simu - Smartphones στα Ελληνικά!

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σας παρουσιάζω την εφαρμογή που έφτιαξα για την αγάπη πολλών εδώ μέσα (πιστεύω) που είναι τα κινητά! Την εφαρμογή μπορειται να την βρείτε στο Android Market. Θα χαρώ πολύ να ακούσω τις απόψεις σας και τα σχόλια σας.

Simu-Δείτε όλες τις πληροφορίες για τα κινητά και ειδήσεις στα Ελληνικά!

Η εφαρμογή Simu αναπτύχθηκε για να παρέχει πληροφροίες και σχόλια χρηστών για κινητά και αναπτύχθηκε με γνώμωνα τους Έλληνες λάτρεις της τεχνολογίας και των gadget!

Μέσα από την εφαρμογή ο χρήστης μπορεί να ενημερωθεί για τα τελευταία νέα στο χώρο των κινητών, χαρακτηριστικά και κυκλοφορίες συσκευών καθώς και σχόλια και παρατηρήσεις άλλων χρηστών.

Ειδήσεις: Ενημερωθείτε για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο των κινητών και των φορητών συσκευών. Νέες κυκλοφορίες κινητών, ειδήσεις σχετικά με τα λειτουργικά συστήματα, χαρακτηριστικά και φήμες όλα βρίσκονται εδώ!

Συσκευές: Διαβάστε τα χαρακτηριστικά των συσκευών, όπως τα δίνει το GsmArena.com, διαβάστε σχόλια και σχολιάστε οι ίδιοι τις διάφορες συσκευές. Βαθμολογήστε τις αγαπημένες σας συσκευές και δείτε φωτογραφίες αυτών. Δείτε τις διαθέσιμες συσκευές ανά κατασκευαστή ή ανά λειτουργικό σύστημα!

Αναζήτηση: Για να μην ψάχνετε σε όλες τις συσκευές ψάξτε γρήγορα και απλά αυτήν ή αυτές που σας ενδιαφέρουν και γλιτώστε χρόνο!

Ιστορικό μου: Δείτε ξανά τις συσκευές που έχετε δει μέσα από την εφαρμογή για πιο γρήγορη κι εύκολη πλοήγηση. Δεν είναι ανάγκη να ψάξετε ξανά όλη τη λίστα των συσκευών για να βρείτε την αγαπημένη σας!

Σύντομα σε μελλοντικές αναβαθμίσεις θα προστεθούν νέες δυνατότητες και χαρακτηριστικά.

Για σχόλια, παρατηρήσεις, προτάσεις παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου καθώς δεν μπορώ να απαντήσω στα σχόλια στο market.

E-mail: oinopneuma@gmail.com

http://img201.imageshack.us/img201/8122/qrcodecf.png

Edited by amanitis
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Ωραία δουλειά και χρήσιμη εφαρμογή για όλους εμάς που έχουμε μια.. αγάπη με το άθλημα.. Εύκολη πρόσβαση σε τεχνικά χαρακτηριστικά. Αυτό που θα ήθελα είναι το compare.

Κατά τα άλλα, απλά σε xperia mini κόβεται λίγο η λέξη αναζήτηση (σου επισυνάπτω screenshot). Στο Desire δεν το δοκίμασα, αλλά είχα δοκιμάσει τη beta κι ήταν οκ η ανάλυση αν δεν κάνω λάθος.

:)

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Ωραία δουλειά και χρήσιμη εφαρμογή για όλους εμάς που έχουμε μια.. αγάπη με το άθλημα.. Εύκολη πρόσβαση σε τεχνικά χαρακτηριστικά. Αυτό που θα ήθελα είναι το compare.

Κατά τα άλλα, απλά σε xperia mini κόβεται λίγο η λέξη αναζήτηση (σου επισυνάπτω screenshot). Στο Desire δεν το δοκίμασα, αλλά είχα δοκιμάσει τη beta κι ήταν οκ η ανάλυση αν δεν κάνω λάθος.

στην beta ηταν εντελως διαφορετικο το ui. σε ευχαριστω για την ενημερωση θα το διορθωσω μολις γυρισω σπιτι!

οσον αφορα το compare ειναι στα σχεδια.

Edited by amanitis
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Δεν τη βρισκω στο μαρκετ....

αν πατησεις πανω στην τελευταια εικονα θα σε οδηγησει στην εφαρμογη αλλιως μπορειε να την ψαξεις σαν simu smartphones greek.

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Στην αναζήτηση, οι προτάσεις Nokia N80, N80 και Samsung galaxy S2 δεν μου επέστρεψαν αποτελέσματα.
You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Στην αναζήτηση, οι προτάσεις Nokia N80, N80 και Samsung galaxy S2 δεν μου επέστρεψαν αποτελέσματα.

Τα Symbian δν τα εχω προσθεσει ακομα τουλαχιστον. οσον αφορα το s2 θα το κοιταξω συντομα!

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Έβγαλα νέο update που αλλάζει το ui για να μην κόβει κουμπιά/λέξεις. Επίσης προστέθηκαν και οι συσκευές Symbian οι παλιές. Πλέον υπάρχουν στα λειτουργικά συστήματα οι Symbian^3 Συσκευές, που είναι στην ουσία οι καινούργιες με το λειτουργικό Anna, Belle κτλ, και υπάρχουν και οι Symbian, που είναι το παλιό λειτουργικό της Νόκια (και όχι μόνο)!

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Έβγαλα νέο update που αλλάζει το ui για να μην κόβει κουμπιά/λέξεις. Επίσης προστέθηκαν και οι συσκευές Symbian οι παλιές. Πλέον υπάρχουν στα λειτουργικά συστήματα οι Symbian^3 Συσκευές, που είναι στην ουσία οι καινούργιες με το λειτουργικό Anna, Belle κτλ, και υπάρχουν και οι Symbian, που είναι το παλιό λειτουργικό της Νόκια (και όχι μόνο)!

Στο Desire το δοκίμασα τελικά πριν το Update και ως προς την ανάλυση ήταν οκ.

Για το Update στο mini τώρα:

Δεν κόβει την αναζήτηση αλλά χρειάζεται να κάνω scroll για να τη δω. Χωρίς scroll βλέπω λιγότερο από ότι πριν. Πίστευα πως με τη διόρθωση απλώς θα προσαρμοζόταν στην ανάλυση της οθόνης που προσωπικά το θεωρώ και σωστότερο.

Υπάρχει όμως ένα θέμα. Μου κάνει άκυρα FCs όταν κάνω αναζήτηση. Όχι πάντα και νομίζω το κάνει κυρίως μετά την εγκατάσταση. Μετά από 2-3 open-close σαν να στρώνει.

Επίσης, θα μου άρεσε αν προστεθούν στο μέλλον και feature phones, όπως και παλαιότερα τηλέφωνα.

Τέλος, δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό να βελτιωθεί η αναζήτηση ως προς τα αποτελέσματα. Ας πούμε τώρα, βλέπει το Galaxy S2 αλλά όχι το Galaxy SII. Θέλω να πω ότι αν μπορεί να γίνει λίγο πιο...ευέλικτη η αναζήτηση θα είναι πολύ καλό.

Συνέχισε την καλή δουλειά!:)

Στο Desire το δοκίμασα τελικά πριν το Update και ως προς την ανάλυση ήταν οκ.

Για το Update στο mini τώρα:

Δεν κόβει την αναζήτηση αλλά χρειάζεται να κάνω scroll για να τη δω. Χωρίς scroll βλέπω λιγότερο από ότι πριν. Πίστευα πως με τη διόρθωση απλώς θα προσαρμοζόταν στην ανάλυση της οθόνης που προσωπικά το θεωρώ και σωστότερο.

Υπάρχει όμως ένα θέμα. Μου κάνει άκυρα FCs όταν κάνω αναζήτηση. Όχι πάντα και νομίζω το κάνει κυρίως μετά την εγκατάσταση. Μετά από 2-3 open-close σαν να στρώνει.

Επίσης, θα μου άρεσε αν προστεθούν στο μέλλον και feature phones, όπως και παλαιότερα τηλέφωνα.

Τέλος, δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό να βελτιωθεί η αναζήτηση ως προς τα αποτελέσματα. Ας πούμε τώρα, βλέπει το Galaxy S2 αλλά όχι το Galaxy SII. Θέλω να πω ότι αν μπορεί να γίνει λίγο πιο...ευέλικτη η αναζήτηση θα είναι πολύ καλό.

Συνέχισε την καλή δουλειά!:)

Επέλεξα αυτό τον τρόπο εμφάνισης γιατί σε μικρές οθόνες θα πρέπει να μικρύνουν οι διαστάσεις όλων των στοιχείων για να χωρέσουν και δεν θα είναι τόσο ευδιάκριτα ευκολο-προσβάσιμα. Βέβαια δοκιμάζω και άλλους τρόπους άρα μπορούμε να το θεωρήσουμε όχι τελικό.

Όσον αφορά το FC το ψάχνω και από τα reports του Market, δεν μπορώ να σου πω αμέσως τι φταίει.

Για τα Feauture phones να πω την αλήθεια δεν ήθελα (και δεν ξέρω ακόμα αν θέλω βασικά) να βάλω καθώς θέλω να δώσω έμφαση στα smartphones. Σιγά σιγά όμως θα μπαίνουν καινούργιες.

Για τις τελευταίες παρατηρήσεις όσο μπορώ με τον καιρό θα τις βελτιώνω απλά λίγη κατανόηση γιατί είναι πολλά που θέλουν έλεγχο και συντήρηση καθημερινά για να δουλεύει (έστω όπως και όσο δουλεύει) η εφαρμογή (βάση, Server, κώδικας και ακόμα περισσότερα).

Πιστεύω σιγά σιγά να διορθωθούν πολλά θέματα.

Θέλω να σε ευχαριστήσω πολύ για το τόσο καλό και στοχευμένο feedback! Ειλικρινά με βοηθάει πολύ και το εκτιμώ αφάνταστα!

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

φιλε αν μπορεις κανε την εφαρμογη συμβατη με ICS ευχαριστω:)
υπογραφή εκτός ορίων

αν πατησεις πανω στην τελευταια εικονα θα σε οδηγησει στην εφαρμογη αλλιως μπορειε να την ψαξεις σαν simu smartphones greek.

Ok, την κατεβασα.

Μπραβο για την προσπαθεια. Ωραια εφαρμογη:)

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Ωραια εφαρμογη ,μπραβο :)

Προσπαθω να γραψω μια αξιολογηση στο market, και μου γραφει πως πρωτα πρεπει να κανω εγκατασταση ,την εχω βαλει :wacko: αλλα συνεχιζω να παιρνω το ιδιο μηνυμα.

Edit '' ψηφισα ολα οκ

Edited by nek46

hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi

htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom

htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab

htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim

Ωραια εφαρμογη ,μπραβο :)

Προσπαθω να γραψω μια αξιολογηση στο market, και μου γραφει πως πρωτα πρεπει να κανω εγκατασταση ,την εχω βαλει :wacko: αλλα συνεχιζω να παιρνω το ιδιο μηνυμα.

Χαίρομαι που σου αρέσει! Σ'ευχαριστώ!

Δεν γνωρίζω να σου πω για πιο λόγο το κάνει αυτό το Market. Ίσως αν το κλείσεις και το ανοίξεις πάλι να σε αφήσει.

πολυ καλη εφαρμογη φιλε..μπραβο:)

Σ'Ευχαριστώ! Χαίρομαι που σου αρέσει! :)

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Επέλεξα αυτό τον τρόπο εμφάνισης γιατί σε μικρές οθόνες θα πρέπει να μικρύνουν οι διαστάσεις όλων των στοιχείων για να χωρέσουν και δεν θα είναι τόσο ευδιάκριτα ευκολο-προσβάσιμα. Βέβαια δοκιμάζω και άλλους τρόπους άρα μπορούμε να το θεωρήσουμε όχι τελικό.

Όσον αφορά το FC το ψάχνω και από τα reports του Market, δεν μπορώ να σου πω αμέσως τι φταίει.

Για τα Feauture phones να πω την αλήθεια δεν ήθελα (και δεν ξέρω ακόμα αν θέλω βασικά) να βάλω καθώς θέλω να δώσω έμφαση στα smartphones. Σιγά σιγά όμως θα μπαίνουν καινούργιες.

Για τις τελευταίες παρατηρήσεις όσο μπορώ με τον καιρό θα τις βελτιώνω απλά λίγη κατανόηση γιατί είναι πολλά που θέλουν έλεγχο και συντήρηση καθημερινά για να δουλεύει (έστω όπως και όσο δουλεύει) η εφαρμογή (βάση, Server, κώδικας και ακόμα περισσότερα).

Πιστεύω σιγά σιγά να διορθωθούν πολλά θέματα.

Θέλω να σε ευχαριστήσω πολύ για το τόσο καλό και στοχευμένο feedback! Ειλικρινά με βοηθάει πολύ και το εκτιμώ αφάνταστα!

Εμείς ευχαριστούμε για την εφαρμογή και την διάθεση να την βελτιώνεις. Εννοείται πως είναι στην αρχή οπότε χρειάζεται χρόνος για να γίνουν βελτιώσεις. Χαίρομαι πολύ που σε βοηθάει το feedback. Γι' αυτό είμαστε εδώ. :)

Τώρα για το μέγεθος, δεν ξέρω αν είναι εφικτό να μειώνεται στις μικρότερες οθόνες, όχι το σύνολο των στοιχείων αλλά μόνο οι μπάρες στις κεντρική οθόνη (ύψος/γραμματοσειρά) ώστε να μην χρειάζεται scrolling. Ή να μπει πάνω από τη μπάρα με το ιστορικό, πληροφορίες, επικοινωνία. Όχι ότι είναι κανένα σοβαρό θέμα το να scrollάρεις, απλώς για το τι είναι πιο εύχρηστο είναι συζήτηση. :)

Καλη προσπαθεια.Χρησιμο οταν προστεθουν αρκετες συσκευες αλλα και συγκρισεις.

Το Note μου δε βλεπω πουθενα και ανησυχω...:p

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Εμείς ευχαριστούμε για την εφαρμογή και την διάθεση να την βελτιώνεις. Εννοείται πως είναι στην αρχή οπότε χρειάζεται χρόνος για να γίνουν βελτιώσεις. Χαίρομαι πολύ που σε βοηθάει το feedback. Γι' αυτό είμαστε εδώ. :)

Τώρα για το μέγεθος, δεν ξέρω αν είναι εφικτό να μειώνεται στις μικρότερες οθόνες, όχι το σύνολο των στοιχείων αλλά μόνο οι μπάρες στις κεντρική οθόνη (ύψος/γραμματοσειρά) ώστε να μην χρειάζεται scrolling. Ή να μπει πάνω από τη μπάρα με το ιστορικό, πληροφορίες, επικοινωνία. Όχι ότι είναι κανένα σοβαρό θέμα το να scrollάρεις, απλώς για το τι είναι πιο εύχρηστο είναι συζήτηση. :)

Όσον αφορά το μέγεθος ετοιμάζω Update Που το "διορθώνει" και ελπίζω να σας βολέψει! :)

Καλη προσπαθεια.Χρησιμο οταν προστεθουν αρκετες συσκευες αλλα και συγκρισεις.

Το Note μου δε βλεπω πουθενα και ανησυχω...:p

Σιγά σιγά μπαίνουν συσκευές και η σύγκριση θα έρθει με Update. Όσον αφορά το Note παράληψη μεγάλη!!! Προστέθηκε τώρα βέβαια και θα το βεις μέσα στην εφαρμογή!:):)

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Νέα έκδοση!!

Είναι έτοιμη νέα έκδοση της εφαρμογής.

-Διορθώθηκε το layout Και ελπίζω να σας καλύψει. Το scroll παραμένει αλλά μόνο για περιπτώσεις συσκευών που δεν χωράνε όλα τα περιεχόμενα. Το έφτιαξα προσπαθώντας να καλύψω από την πιο μικρή οθόνη μέχρι την πιο μεγάλη. Ελπίζω να σας καλύψει αν και ουσιαστικά δεν θα δείτε τεράστιες διαφορές, ίσως βρείτε τα περιεχόμενα πιο μικρά.

-Πλέον θα μπορείτε εσείς να ρυθμίζετε πόσα αποτελέσματα θέλετε να σας εμφανίζει στις συσκευές αν δεν σας βολεύει το default των 9 συσκευών.

-Είναι διαθέσιμη πλέον, σε δοκιμαστική για την αρχή φάση, η σύγκριση συσκευών! Μπορείτε να δείτε δύο συσκευές τη μία δίπλα στην άλλη και τα χαρακτηριστικά της κάθε μίας. Μόλις τις επιλέξετε η οθόνη θα γυρίσει σε landscape mode για να κάνει καλύτερη διαχείριση του χώρου καθώς τα δεδομένα είναι πολλά.

-Διορθώθηκαν κάποια λάθη που βρέθηκαν.

Όσον αφορά τις συσκευές συνεχώς μπαίνουν νέες. Αν κάποια μου έχει διαφύγει παρακαλώ ενημερώστε με.

Έχω φτιάξει και μια δημοσκόπηση σχετικά με την MWC. Μπορείτε να λάβετε μέρος είτε μέσα από την εφαρμογή είτε από τη σελίδα:

Simu Poll

Επίσης, να πω ότι, σύμφωνα με το market, πάνω από 100 άτομα την έχουν κατεβάσει την εφαρμογή! Σας ευχαριστώ όλους!!

Περιμένω τα σχόλιά σας για λάθη/προσθήκες/παρατηρήσεις!

Edited by amanitis
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Δεν μπορω να κατεβασω την εφαρμογη απο το Huawei X5 (u8800).

όντως μόλις το δοκίμασα και εγώ και δεν μου την εχει διαθέσιμη για την συσκευή μου!!

Δεν μπορω να κατεβασω την εφαρμογη απο το Huawei X5 (u8800).

όντως μόλις το δοκίμασα και εγώ και δεν μου την εχει διαθέσιμη για την συσκευή μου!!

Περίεργο γιατί στις συσκευές που είναι συμβατή στο market Μου την βγάζει τη συσκευή σας. θα το κοιτάξω αν και δεν απαιτεί κάποιο ιδιαίτερο feature η εφαρμογή.

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

για οσους εχουν το μικροβιο ειναι μια παρα πολυ ωραια και χρησιμη εφαρμογη! χαιρομαι παρα πολυ που ελληνες φτιαχνουν τοσο καλες εφαρμογες!

για οσους εχουν το μικροβιο ειναι μια παρα πολυ ωραια και χρησιμη εφαρμογη! χαιρομαι παρα πολυ που ελληνες φτιαχνουν τοσο καλες εφαρμογες!

Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Χαίρομαι που σου αρέσει και σε έχει βολέψει!:)

Περιμένω να ακούσω προτάσεις σας για νέες προσθήκες και δυνατότητες στην εφαρμογή! :)

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.