NeCrOmAnCeR19 Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 Καλησπερα Μπορει καποιος αν ξερει να μου γραψει για το παρακατω προβλημα: Bλεπω οτι εχω μπαταρια 50% αν κανω επανεκινηση βγαζει 20% φταιει κατι πως μπορω να ξερω την αληθινη ενδειξη της μπαταριας? Android 4.1.2 Omega 20.1 Eυχαριστω πολυ Ακριβως το ιδιο προβλημα εχω και εγω με ομεγα 20.1. Δεν εχω βρει λυση ακομα οποτε αποφευγω το ρεσταρτ... ειναι εκνευριστικο... Βεβαια το ιδιο προβλημα το εχω και με στοκ LSJ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pyladhs Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 Καλή σας μέρα! Ξέρουμε αν μπορούμε να βάλουμε άλλη gallery στη rom μας, όπως αυτή που φάινεται στο youtube: (έχει μπει στη biftor rom αλλά εμείς επιμένουμε indie rom! :) ) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 Καλή σας μέρα! Ξέρουμε αν μπορούμε να βάλουμε άλλη gallery στη rom μας, όπως αυτή που φάινεται στο youtube: (έχει μπει στη biftor rom αλλά εμείς επιμένουμε indie rom! :) ) [Mod] Gallery Not 2 to S2, S3 (XXLSJ) Working 4.1.2 Leak - xda ..απο εδω το κατεβασα και μεσω ρεκοβερυ το εγκατεστησα και ολα οκ. edit.εχω την 20.1 Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pyladhs Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 Έβγαλες πρώτα την παλιά; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 Έβγαλες πρώτα την παλιά; οχι απλως απο ρεκοβερυ εκανα ισταλ φρομ σ.ντ. καρτ και επανεκκινηση Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 [Mod] Gallery Not 2 to S2, S3 (XXLSJ) Working 4.1.2 Leak - xda ..απο εδω το κατεβασα και μεσω ρεκοβερυ το εγκατεστησα και ολα οκ. edit.εχω την 20.1 Αν μπορείς δώσε κατευθείαν το link Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 (edited) Αν μπορείς δώσε κατευθείαν το link Βουαλά........ οχι απλως απο ρεκοβερυ εκανα ισταλ φρομ σ.ντ. καρτ και επανεκκινηση Επιστροφή υπάρχει εάν για κάποιο λόγο κολλάει; Edited March 24, 2013 by akilleas Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 Αν μπορείς δώσε κατευθείαν το link δεν γνωριζω πως να βαλω το λινκ δυστηχως(αυτο με τα μπλε γραμματα) Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 Απλά κάνεις copy paste το URL και είσαι ΟΚ. Επιστροφή υπάρχει; Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 Απλά κάνεις copy paste το URL και είσαι ΟΚ. Επιστροφή υπάρχει; δεν δοκιμασα για επιστροφη.αλλωστε αν δουλευει καλα γιατι να γυρισεις? Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 δεν δοκιμασα για επιστροφη.αλλωστε αν δουλευει καλα γιατι να γυρισεις? Λέμε σε περίπτωση που κάτι στραβώσει. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 (edited) Λέμε σε περίπτωση που κάτι στραβώσει. σε εμενα δουλευει αψογα και εχω και επεξεργασια εικονων με το photo editor που κατεβασα απο το samsung apps.τωρα αν δεν δουλευει σωστα σε καποιον τοτε νομιζω εγκατασταση παλι τις ρομ χωρις ful wipe.επισης σε αλλη ρομ που ειχα στα settings ειχε επιλογη για πληκτρα αφης στοκατω μερος,οπως τα κινητα που δεν εχουν hardware πληκτρα,εστω κιαν ειναι αφης,θα μπορουσε ο developer ναφτιαξει ενα update και να το συμπεριλαβουμε και εμεις στην ομεγα? Edited March 24, 2013 by stauros2653 Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pyladhs Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 σε εμενα δουλευει αψογα και εχω και επεξεργασια εικονων με το photo editor που κατεβασα απο το samsung apps.τωρα αν δεν δουλευει σωστα σε καποιον τοτε νομιζω εγκατασταση παλι τις ρομ χωρις ful wipe.επισης σε αλλη ρομ που ειχα στα settings ειχε επιλογη για πληκτρα αφης στοκατω μερος,οπως τα κινητα που δεν εχουν hardware πληκτρα,εστω κιαν ειναι αφης,θα μπορουσε ο developer ναφτιαξει ενα update και να το συμπεριλαβουμε και εμεις στην ομεγα? Δουλεύει, αλλά αν πάω να ορίσω φόντο αρχικής οθόνης ή οθόνης κλειδώματος και πω ότι θέλω να οριστεί εικόνα από τη συλλογή, τότε... "Συλλογή διακόπηκε. Press OK." Ξέρουμε πώς φτιάχνει αυτό; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_kriti Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 Παιδια θελω να ρωτησω κατι...εχετε πατατηρησει οτι το gps δεν βρισκει ακριβως τη θεση σας αλλα με αποκλιση 50-100 μετρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GnF Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 Παιδια θελω να ρωτησω κατι...εχετε πατατηρησει οτι το gps δεν βρισκει ακριβως τη θεση σας αλλα με αποκλιση 50-100 μετρα? μια χαρά δουλεύει σε 2 συσκευές εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_kriti Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 μια χαρά δουλεύει σε 2 συσκευές εδώ Θα ξαναπερασω τοτε τη ρομ με full wipe να δω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 [Mod] Gallery Not 2 to S2, S3 (XXLSJ) Working 4.1.2 Leak - xda ..απο εδω το κατεβασα και μεσω ρεκοβερυ το εγκατεστησα και ολα οκ. edit.εχω την 20.1 Σε εμένα με v.20.1 δεν δούλεψε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pyladhs Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 Το link που δοθηκε σε προηγούμενο post είναι λαθος. Το σωστό είναι: http://www1.zippyshare.com/v/21917197/file.html Επίσης, πριν το βάλουμε - σε recovery εννοείται - κανουμε wipe cache partition. Δουλευει ρολόι! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 Το link που δοθηκε σε προηγούμενο post είναι λαθος. Το σωστό είναι: http://www1.zippyshare.com/v/21917197/file.html Επίσης, πριν το βάλουμε - σε recovery εννοείται - κανουμε wipe cache partition. Δουλευει ρολόι! Οκ δούλεψε τελικά το δικό σου link. Είχες δίκιο, δουλεύει ρολόι. Πολύ όμορφο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adonis_tsif Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 Οκ δούλεψε τελικά το δικό σου link. Είχες δίκιο, δουλεύει ρολόι. Πολύ όμορφο. Από ταχύτητα πως είναι;Ρολάρει όπως το κανονικό μέσα στις φωτογραφίες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pyladhs Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 (edited) Μια χαρά! Απο τη στιγμή που θα διαβάσει για πρώτη φορά τις φωτογραφίες., κυλάει πολύ όμορφα. Το ίδιο όπως και στο SIII! Μου αρέσει που μπορεί να ταξινομησει τις φωτογραφίες κατά άτομο (αναγνώριση προσώπων)! Edited March 25, 2013 by Pyladhs Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 Μια χαρά! Απο τη στιγμή που θα διαβάσει για πρώτη φορά τις φωτογραφίες., κυλάει πολύ όμορφα. Το ίδιο όπως και στο SIII! Μου αρέσει που μπορεί να ταξινομησει τις φωτογραφίες κατά άτομο (αναγνώριση προσώπων)! χαιρομαι που δουλευει και σε εσας,αλλα το λινκ που εδωσα ειναι κατευθειαν απο το XDA και το ποστ ειναι του developer,απο εκει το κατεβασα μεσω hotfile.τελος παντων ολα καλα. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 Το wipe cache partition δεν σβήνει δεδομένα από το κινητό. Έτσι δεν είναι; Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 Το wipe cache partition δεν σβήνει δεδομένα από το κινητό. Έτσι δεν είναι; Όχι. Κάνε άφοβα. Κάνε και wipe kalvin στο μενού advanced. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pyladhs Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 (edited) χαιρομαι που δουλευει και σε εσας,αλλα το λινκ που εδωσα ειναι κατευθειαν απο το XDA και το ποστ ειναι του developer,απο εκει το κατεβασα μεσω hotfile.τελος παντων ολα καλα. Ίσως έχει να κάνει με το ότι το πρώτο link είναι η gallery του note2 ενώ το 2ο link (κι αυτό είναι από developer του XDA) είναι η gallery του SIII. Κάτι είχα διαβάσει αλλά δε θυμάμαι. Το αρχείο του πρώτου link στο τηλέφωνό μου δεν κάθιζε με τίποτα. Αναγκάστηκα με titanium να βγάλω τη stock gallery και μετά δούλεψε αλλά με προβλήματα. Του SIII καταπληκτικό! Edited March 25, 2013 by Pyladhs Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts