stauros2653 Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 φιλοι γεια σας,εχω κατεβασει το black holobackground,αλλα δεν μπορεσα να το εγκαταστησω δηλαδη προσπαθησα μεσω recovery και ενω λεει οτι εγινε η εγκατασταση,στην πραγματικοτητα δεν βλεπω καποια αλλαγη.φανταζομαι οτι κανει κατι σε σχεση με το background κατι σαν wallpaper η εχω λαθος? Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisis77 Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 Τον τελευταίο μήνα το έχω πάθει πάνω από δέκα φορές και με την v. 19-19.2-20. Η λύση για μένα είναι το nandroid back up. Μόνο έτσι επανέρχεται. Το τι το δημιουργεί ούτε που ξέρω. Αν έχεις back up πέρασε το και θα ησυχάσεις. Αλλιώς δεν ξεκινάει το τηλέφωνο. :banghead: Thanks, δεν έχω διαβάσει όμως άλλες αναφορές σχετικά ούτε εδώ ούτε στο xda. Ίσως κάποιος περισσότερο ειδικός μας απαντήσει ... Τελικά σε εμένα επανήλθε περνώντας ξανά τη ROM χωρίς full wipe ( με τη δεύτερη φορά ) :confused:. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 Πήγαινε στα omega files, mods, usb και κατέβασε το USB MTP. Το φλασαρεις από CWM recovery και είσαι οκ. Δεν δουλεύει το patch Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 Thanks, δεν έχω διαβάσει όμως άλλες αναφορές σχετικά ούτε εδώ ούτε στο xda. Ίσως κάποιος περισσότερο ειδικός μας απαντήσει ... Τελικά σε εμένα επανήλθε περνώντας ξανά τη ROM χωρίς full wipe ( με τη δεύτερη φορά ) :confused:. Το είχα κάνει κι εγώ αυτό αλλά σε μένα δεν έπιασε. Ποιος ξέρει τι γίνεται και παθαίνει Black out :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsomby Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 Το είχα κάνει κι εγώ αυτό αλλά σε μένα δεν έπιασε. Ποιος ξέρει τι γίνεται και παθαίνει Black out :confused: Ποπο και εμένα το έκανε 3 μέρες συνεχόμενες.. Μέχρι που την ξύλωσα τελείως και έβαλα πάλι 4.0.4. Αλλά με τρώει να την ξαναβάλω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GnF Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 (edited) έχει αναφερθεί αρκετές φορές και στο xda. To έχω πάθει στην v20 2 φορές μέχρι τώρα. Την μία δοκίμασα να βάλω την κάμερα του JB (όχι αυτή της samsung) να τραβήξει σε 1080. Το κινητό κόλλησε και έμεινα στο samsung logo. Δυστυχώς επανεγκατάσταση χωρίς wipe δεν δούλεψε (το δοκίμασα αν θυμάμαι καλά 3 φορές στην συνέχεια). Nandroid backup δεν είχα κάνει. Την δεύτερη είναι λίγο πιο αστείο το πώς επανήλθε. Το έκανε μόλις έλαβα ένα νέο SMS. Μιας και είχα Nandroid backup είπα να δοκιμάσω να κάνω πάλι καμια εγκατάσταση no wipe. Το κάνω μία δεν δουλεύει. Την δεύτερη φορά πάτησα απο τα νεύρα μου full wipe. Η ρομ ξεκίνησε κανονικά αλλά το πρώτο μήνυμα ήταν android is upgrading 212 programs (ή όπως το λέει). Full wipe δεν έκανε καρδιά μου. Μέσα σε 10 λεπτά είχε κάνει κανα 10αρι force close προγραμμάτων. Πέρασα το nandroid backup και έτσι τρέχω απο τότε. Ένα πολύ βασικό για όσους έχουν θέματα με την μπαταρία. Απενεργοποιήστε απο το dropbox το photo upload. Πραγματικά ρουφάει μπαταρία (να μην πώ ότι μου τραβάει και όλο το upload της γραμμής και σέρνεται το ιντερνετ στα pc.) Edited February 26, 2013 by GnF Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katagias Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 Thanks, δεν έχω διαβάσει όμως άλλες αναφορές σχετικά ούτε εδώ ούτε στο xda. Ίσως κάποιος περισσότερο ειδικός μας απαντήσει ... Τελικά σε εμένα επανήλθε περνώντας ξανά τη ROM χωρίς full wipe ( με τη δεύτερη φορά ) :confused:. Και εμενα το κανει και το εχω ξαναγράψει εδω μεσα... Εβαλα την ν20 μπας και γλιτώσω αλλα μπαααα. Αυτή τι στιγμή στήνω το κινητό απο την αρχη γιατι μου κώλυσε και το backup που εχω ειναι απο την ν19.2, τ νεύρα μου...:angry::angry::angry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 Και εμενα το κανει και το εχω ξαναγράψει εδω μεσα... Εβαλα την ν20 μπας και γλιτώσω αλλα μπαααα. Αυτή τι στιγμή στήνω το κινητό απο την αρχη γιατι μου κώλυσε και το backup που εχω ειναι απο την ν19.2, τ νεύρα μου...:angry::angry::angry: Σου κόλλησε το backup; Εάν γίνεται και αυτό την κάτσαμε τότε . Μετά θα περνάμε rom συνέχεια από την αρχη. :thumbdown: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katagias Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 Σου κόλλησε το backup; Εάν γίνεται και αυτό την κάτσαμε τότε . Μετά θα περνάμε rom συνέχεια από την αρχη. :thumbdown: Οχι δεν μου κόλλησε το backup, απλα ειχα περασει την ν20 πανω απο την ν19.2, δεν ειχα παρει backup μετα την αναβάθμισή και τελικά κόλλησε και με την ν20. Τωρα του την πέρασα καθαρή και το ξανα έστησα να δω πως θα τα παει. Το μονο πρόγραμμα που δεν του εβαλα και το θεωρώ ύποπτο για τα κολλήματα εινα το noled. Εσεις οι υπόλοιποι που εχετε προβλήματα το εχετε εγκατεστημένο; Για πειτε μήπως βγάλουμε καμια ακρη... Θα δω πως θα τα παει χωρις noled και με ν20 και θα ενημερώσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billis_kou Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 Ρε μαγκες εχω ενα θεμα 2 μερες τωρα. Εχω την ωμεγα 19.2 και πηρα ενα mhl καλωδιο. Το βαζω στο κινητο και τα βλεπω στην τβ. Ολα καλα μεχρι εδω. Μολις ανοιξω το wifi δεν μπορει να συνδεθει με τπτ. Αν βγαλω το καλωδιο εχω και παλι wifi. Δοκιμασα την 19.2 με τον δικο της kernel δοκιμασα dorimanx, jeeboo, philz αλλα με κανενα δεν καταφερα να εχω το καλωδιο συνδεμενω και να δουλευει το wifi. Κανεις καμια ιδεα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisis77 Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 Το μονο πρόγραμμα που δεν του εβαλα και το θεωρώ ύποπτο για τα κολλήματα εινα το noled. Εσεις οι υπόλοιποι που εχετε προβλήματα το εχετε εγκατεστημένο; Για πειτε μήπως βγάλουμε καμια ακρη... Θα δω πως θα τα παει χωρις noled και με ν20 και θα ενημερώσω. Καλημέρα, εγώ πάντως το έχω το LoLED. To κάνω disable και βλέπουμε ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 Δεν δουλεύει το patch Σε μένα μια χαρά δούλεψε Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsomby Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 Καλημέρα, εγώ πάντως το έχω το LoLED. To κάνω disable και βλέπουμε ... Εγω δεν το ειχα. Εμενα το μυαλο μου παει στο πληκτρολογιο με την προβλεψη λεξεων. Θα την ξαναβαλω κ θα βαλω αλλο πληκτρολογιο και βλεπουμε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katagias Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 Εγω δεν το ειχα. Εμενα το μυαλο μου παει στο πληκτρολογιο με την προβλεψη λεξεων. Θα την ξαναβαλω κ θα βαλω αλλο πληκτρολογιο και βλεπουμε.. Για πιο πληκτρολόγιο μιλάς, γιατί και εγώ είχα το swiftkey αλλά με την v20 δεν το εγκατέστησα γιατί μου είχε κάνει κάποια κολληματακια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shyster Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο μέρος για να ρωτήσω αλλά θα το κάνω. μπορώ να κλειδώσω με κωδικό την συσκευή και να ζητάει το password όταν μπαίνει άλλη κάρτα sim?? μπορώ να συνδέσω το κιν στο οικιακό δίκτυο και να διαχειρίζομαι τα αρχεία μου καθώς και να εκτυπώνω διάφορα στον κοινόχρηστο εκτυπωτή?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 Εγω δεν το ειχα. Εμενα το μυαλο μου παει στο πληκτρολογιο με την προβλεψη λεξεων. Θα την ξαναβαλω κ θα βαλω αλλο πληκτρολογιο και βλεπουμε.. Για πιο πληκτρολόγιο μιλάς, γιατί και εγώ είχα το swiftkey αλλά με την v20 δεν το εγκατέστησα γιατί μου είχε κάνει κάποια κολληματακια... Ούτε SwiftKey έχω ούτε noled και συνεχίζει να κολλάει. Περιμένω εναγωνίως update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 crt off για την omega 20 έχουμε; Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospw Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 εχω περασει και εγω την τελευταια εκδοση της omega jb v20... μια ερωτηση εχω που αν και εψαξα το forum δεν βρηκα απαντηση...γιατι δεν εχει επιλογη η καμερα να αποθηκευει φωτο και βιντεο στην external sd card? .... δεν χρησιμοποιω την καμερα απο android 4, βασικα δεν την επελεξα καν για να εγκατασταθει κατα την εγκατασταση της rom... εχει κανεις ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silversaxo Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 εχω περασει και εγω την τελευταια εκδοση της omega jb v20... μια ερωτηση εχω που αν και εψαξα το forum δεν βρηκα απαντηση...γιατι δεν εχει επιλογη η καμερα να αποθηκευει φωτο και βιντεο στην external sd card? .... δεν χρησιμοποιω την καμερα απο android 4, βασικα δεν την επελεξα καν για να εγκατασταθει κατα την εγκατασταση της rom... εχει κανεις ιδεα?στην στοκ καμερα γινεται μεσα απο τις ρυθμισεις της καμερας.σου εχει επιλογη.πια χρησιμοποιεις εσυ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospw Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 την stock χρησιμοποιω...και το λεω σιγουρα πως δεν εχει επιλογη...οι δυο επιλογες που εχει αφορουν και οι δυο στο τηλεφωνο (sd δλδ)... καποιος αλλος δεν το παρατηρησε αυτο στην omega? οτι η jelly bean δεν αποθηκευει τις φωτο με στοκ καμερα στην εξωτ καρτα μνημης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 την stock χρησιμοποιω...και το λεω σιγουρα πως δεν εχει επιλογη...οι δυο επιλογες που εχει αφορουν και οι δυο στο τηλεφωνο (sd δλδ)... καποιος αλλος δεν το παρατηρησε αυτο στην omega? οτι η jelly bean δεν αποθηκευει τις φωτο με στοκ καμερα στην εξωτ καρτα μνημης? Στην Ω δεν ισχύει αυτό που γράφεις. Έχει μέσα στο μενού της κάμερας, επιλογή για τον χώρο αποθήκευσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giasoy Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 (edited) Σε μένα μια χαρά δούλεψε Όπως επίσης και σε μένα μια χαρά δουλεύει! !! Μιλάω για το USB SMTP Edited March 1, 2013 by giasoy Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospw Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 παιδια λυπαμαι δεν ισχυουν αυτα που λετε...θα ανεβασω φωτο screenshoot για να το δειτε και εσεις...δεν εχει επιλογη καμια για εξωτ μνημη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pyladhs Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 (edited) παιδια λυπαμαι δεν ισχυουν αυτα που λετε...θα ανεβασω φωτο screenshoot για να το δειτε και εσεις...δεν εχει επιλογη καμια για εξωτ μνημη Κι αυτό τι είναι; Edited March 1, 2013 by Pyladhs Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospw Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 (edited) http://imageshack.us/photo/my-images/195/screenshot2013030200270.png/ οριστε και το screenshoot μα δεν εννοει την εξωτ μνημη!!!! τσεκαρε το να δεις οτι εννοει την εσωτερικη sd του κινητου! δες το με ενα browser για του λογου το αληθες Edited March 1, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts