adonis_tsif Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 Ίσως έχει να κάνει με το ότι το πρώτο link είναι η gallery του note2 ενώ το 2ο link (κι αυτό είναι από developer του XDA) είναι η gallery του SIII. Κάτι είχα διαβάσει αλλά δε θυμάμαι. Το αρχείο του πρώτου link στο τηλέφωνό μου δεν κάθιζε με τίποτα. Αναγκάστηκα με titanium να βγάλω τη stock gallery και μετά δούλεψε αλλά με προβλήματα. Του SIII καταπληκτικό! Μήπως γνωρίζεις αν υπάρχει κανένα mod για crt-off που να κάνει για την lsd; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silversaxo Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Το link που δοθηκε σε προηγούμενο post είναι λαθος. Το σωστό είναι: http://www1.zippyshare.com/v/21917197/file.html Επίσης, πριν το βάλουμε - σε recovery εννοείται - κανουμε wipe cache partition. Δουλευει ρολόι! πολυ ωραιο ειναι το εβαλα και εγω δουλευει κανονικοτατα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 πολυ ωραιο ειναι το εβαλα και εγω δουλευει κανονικοτατα! +1 Απλά είναι λίγο πιο αργό στο scrolling. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pyladhs Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Καμία διαφορά δε βλεπω στο κινητό μου. Και ειμαι ψείρας. .. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 +1 Απλά είναι λίγο πιο αργό στο scrolling. Εμένα μια χαρά ρολλάρει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shyster Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 έβαλα και εγώ την ωμέγα 20,1 όλα πολύ όμορφα απλά μια απορία από που φεύγει αυτό το ενοχλητικό ''πατήστε παρατεταμένα στην οθόνη για να προσθέσετε στοιχεία'' που εμφανίζεται στην αρχική οθόνη??? έχω ένα κόλλημα δεν μου αρέσει να έχω τίποτα μπροστά παρά μόνο το φόντο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 έβαλα και εγώ την ωμέγα 20,1 όλα πολύ όμορφα απλά μια απορία από που φεύγει αυτό το ενοχλητικό ''πατήστε παρατεταμένα στην οθόνη για να προσθέσετε στοιχεία'' που εμφανίζεται στην αρχική οθόνη??? έχω ένα κόλλημα δεν μου αρέσει να έχω τίποτα μπροστά παρά μόνο το φόντο. Aν κοιτάξεις λίγο πιο κάτω εκεί που σου γράφει αυτό το μήνυμα έχει ένα κουτάκι που λέει να μην εμφανιστεί ξανά το τικάρεις και τέλος.... Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shyster Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 (edited) άκυρο το βρήκα παίζοντας με το κιν στην δουλειά :P ήθελε απλά να βάλω ένα εικονίδιο να δείξω και καλά ότι το κατάλαβα. 1 ερωτησούλα ακόμα. η συσκευή σαν συσκευή κλειδώνει, να ζητάει δηλ pin όταν μπαίνεις μέσα ή όταν αλλάζεις κάρτα και αν ναι πως. Edited March 28, 2013 by shyster Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 άκυρο το βρήκα παίζοντας με το κιν στην δουλειά :P ήθελε απλά να βάλω ένα εικονίδιο να δείξω και καλά ότι το κατάλαβα. 1 ερωτησούλα ακόμα. η συσκευή σαν συσκευή κλειδώνει, να ζητάει δηλ pin όταν μπαίνεις μέσα ή όταν αλλάζεις κάρτα και αν ναι πως. ρυθμισεις-ασφαλεια . Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shyster Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 ναι αλλά πιο από όλα είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic77gr Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Παιδιά μια ερώτηση πως αφαιρούμε και προσθέτουμε τα κουμπιά στο toggle bar?? Παράθεση Όλοι μας ζούμε στους υπονόμους όμως μερικοί κοιτάζουν τ'άστρα.....! Mod edit: Αφαιρέθηκε φωτογραφία λόγω παραβίασης των όρων χρήσης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adonis_tsif Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 Παιδιά μια ερώτηση πως αφαιρούμε και προσθέτουμε τα κουμπιά στο toggle bar?? AdvanceS-Widget buttons Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 Καλημέρα παιδιά. Εγώ θέλω να αναφέρω ότι το πρόβλημα της μνήμης του κινητού επανήλθε. Ούτε με τα wipes γίνεται τίποτα. Θα σας βάλω και φωτογραφίες. Δεν μπορώ πλέον να κάνω ούτε update στις εφαρμογές μου. Συνέχεια λέει δεν είναι επαρκείς ο χώρος μου λέει. Επίσης θέλω να δείτε τον χώρο που μου καταναλώνει η ram. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. March 29, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 Νέα έκδοση Omega v21 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1489197 Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic77gr Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 AdvanceS-Widget buttons Ευχαριστώ! Παράθεση Όλοι μας ζούμε στους υπονόμους όμως μερικοί κοιτάζουν τ'άστρα.....! Mod edit: Αφαιρέθηκε φωτογραφία λόγω παραβίασης των όρων χρήσης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis1974 Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 εβαλα χτες την 20.1 και τωρα που παω να φορτισω το κινητο αυτο δεν φορτιζει !!! το εβαλα με 8% και σε μια ωρα ειναι στο 10% και εχει ζεσταθει παρα πολυ ... !!! Τι κανω ? τι μπορει να φταει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 (edited) εβαλα χτες την 20.1 και τωρα που παω να φορτισω το κινητο αυτο δεν φορτιζει !!! το εβαλα με 8% και σε μια ωρα ειναι στο 10% και εχει ζεσταθει παρα πολυ ... !!! Τι κανω ? τι μπορει να φταει ? Για αρχή βγάλε το κινητό από την πρίζα και βγάλε του την μπαταρία για περιπου 5-10 λεπτά, έτσι ώστε να σβηστούν τα δεδομένα της. Μετά βάλε τη πάλι στο κινητό και πες μας.. Edited March 29, 2013 by Giov87 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis1974 Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 Για αρχή βάλε το κινητό από την πρίζα και βγάλε του την μπαταρία για περιπου 5-10 λεπτά, έτσι ώστε να σβηστούν τα δεδομένα της. Μετά βάλε τη πάλι στο κινητό και πες μας.. To εκανα , ολα ΟΚ :) thanks !! Τωρα βαζω και την 21 :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 To εκανα , ολα ΟΚ :) thanks !! Τωρα βαζω και την 21 :happy: Χαίρομαι.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 Γίνεται να πάω από την 20 στην 21 και το κινητό μου να παραμείνει ως έχει με φλασαρισμα απλό; Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 Γίνεται να πάω από την 20 στην 21 και το κινητό μου να παραμείνει ως έχει με φλασαρισμα απλό; νομιζω οτι ειναι no full wipe,οπωτε μπορεις.διαβασε αν θελεις και το ποστ στην πρωτη σελιδα που οδηγει στο xda. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_kriti Δημ. March 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2013 παιδια τι διαφορα εχει η v21 απο την v20.1? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. March 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2013 Ναι ρε παιδιά. Υπάρχει κάποιο change log ή θα πρέπει να διαβάσουμε όλα τα features και να θυμόμαστε τι δεν είχε η παλιά; Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pyladhs Δημ. March 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2013 παιδια τι διαφορα εχει η v21 απο την v20.1? To changelog δεν τα λέει; :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. March 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2013 To changelog δεν τα λέει; :) Έχεις δίκιο φίλε μου. Το έχει πιο κάτω. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts