Jump to content

[ROM] Omega Series - Android 4.1.2 Jelly Bean - Samsung Based

ioathe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

http://imageshack.us/photo/my-images/195/screenshot2013030200270.png/

οριστε και το screenshoot

μα δεν εννοει την εξωτ μνημη!!!! τσεκαρε το να δεις οτι εννοει την εσωτερικη sd του κινητου! δες το με ενα browser για του λογου το αληθες

Βεβαίως και εννοεί την εξωτερική. Το τσέκαρα με ES File Explorer και είναι στην εξωτερική. Μόλις τράβηξα μία φωτο την έβαλε στην εξωτερική...

EXT SD

Edited by Pyladhs
[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

οφειλω μια συγνωμη και παραλληλα και ενα ευχαριστω...αν δεν εστελνες την εικονα δεν θα λυνοταν η παρεξηγηση...το προβλημα ειναι οτι κοιτουσα με τον ES File Explorer οπου μου δειχνει κενη την εξωτερικη καρτα μνημης...δλδ δεν εμφανιζει τον φακελο και ετσι με μπερδεψε...μολις ειδα την φωτο που ανεβασες μπηκα με τον root explorer και μονο τοτε ειδα οτι εχεις δικιο! Αρα το προβλημα τελικα ηταν οτι επειδη ο ES File Explorer δεν εμφανιζει τον φακελο με μπερδεψε! Περιεργο... Γιατι ομως να συμβαινει αυτο? Ευχαριστω που μου το ξεκαθαρισατε. Τωρα μενει να λυσω το θεμα του γιατι ο ES File Explorer δεν εμφανιζει τον φακελο... ????

οφειλω μια συγνωμη και παραλληλα και ενα ευχαριστω...αν δεν εστελνες την εικονα δεν θα λυνοταν η παρεξηγηση...το προβλημα ειναι οτι κοιτουσα με τον ES File Explorer οπου μου δειχνει κενη την εξωτερικη καρτα μνημης...δλδ δεν εμφανιζει τον φακελο και ετσι με μπερδεψε...μολις ειδα την φωτο που ανεβασες μπηκα με τον root explorer και μονο τοτε ειδα οτι εχεις δικιο! Αρα το προβλημα τελικα ηταν οτι επειδη ο ES File Explorer δεν εμφανιζει τον φακελο με μπερδεψε! Περιεργο... Γιατι ομως να συμβαινει αυτο? Ευχαριστω που μου το ξεκαθαρισατε. Τωρα μενει να λυσω το θεμα του γιατι ο ES File Explorer δεν εμφανιζει τον φακελο... ????

Ούτε αυτό είναι πρόβλημα! :)

Για να δεις την εξωτερική σου κάρτα με ES File Explorer, πας πάνω αριστερά και επιλέγεις "αγαπημένα" (το αστεράκι) και επιλέγεις /storage/extSdCard .

[sIGPIC][/sIGPIC]

Όπως επίσης και σε μένα μια χαρά δουλεύει! !!

Μιλάω για το USB SMTP

Από που κάνεις την εγκατάσταση; Από τη μνήμη του κινητού ή από την κάρτα μνήμης;

Παιδια καλημερα αν βαλω την omega θα ειναι συμβατο το Voodoo Louder Που εχω αγορασει;

Απ' όσο κατάλαβα, ναι μια χαρά θα παίζει. Στο Play Store, το μόνο που αναφέρει είναι να είναι stable η έκδοση Jelly Bean απλά.. Η Omega πατάει πάνω σε Official, όποτε δε νομίζω να έχεις κανένα πρόβλημα.

παιδια κατεβασα την τελευταια Omega για το s2 ,φλασαρα το cwm 6.0.1.5 εκανα τα wipe και install την ρομ και εχει μεινει εδω και 10 λεπτα στο λογοτυπο της samsung . τι κανω;

ok Ολα καλα τελικα....τα εκανα ολα απο την αρχη και ειναι οκ

Edited by apsogos

Σήμερα καθώς ταξίδευα πάω να πάρω τηλέφωνο και το τηλέφωνο ήταν κλειστό. Πάω να το ανοίξω και κολλάει στο logo της Samsung. Βγάζω μπαταρία δύο φορές πάλι τα ίδια. Wipe cashe & dalvik πάλι δύο φορές. Συνεχίζει να μένει κολλημένο στο logo μέχρι που έκανα restore. Θα μπορέσει επιτέλους κάποιος να απαντήσει από τους δημιουργούς της Rom γιατί δημιουργείτε αυτό το πρόβλημα; Θα έχουμε κάποιο update για να ξέρουμε ή θα ζούμε συνέχεια με restore από back up ; Έχει υποθεί πάλι το πρόβλημα και ούτε φωνή ούτε ακρόαση.......

v.20 απείραχτη

Ίσως θα πρέπει να σκεφτείς την περίπτωση προβλήματος στο hardware...

Για να σιγουρευτείς ότι δεν υπάρχει πρόβλημα, ίσως να δοκιμάσεις να δουλέψεις τη συσκευή για ένα διάστημα με την επίσημη rom ή να βάλεις κάποια άλλη όπως την Alliance και να δεις πώς συμπεριφέρεται η συσκευή.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2037363

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων
[sIGPIC][/sIGPIC]

Για να σιγουρευτείς ότι δεν υπάρχει πρόβλημα, ίσως να δοκιμάσεις να δουλέψεις τη συσκευή για ένα διάστημα με την επίσημη rom ή να βάλεις κάποια άλλη όπως την Alliance και να δεις πώς συμπεριφέρεται η συσκευή.

Θα επικοινωνήσω τηλεφωνικώς με smartec επειδή είμαι από επαρχία και θα τους πω, πως μου σβήνει το κινητό και ανάβει μετά δυσκολίας. Λέτε να το πιστέψουν;

Ίσως θα πρέπει να σκεφτείς την περίπτωση προβλήματος στο hardware...

Μην τον τρομάζετε τζάμπα τον άνθρωπο! Και σε μένα το έχει κάνει αυτό και σε άλλους πολλούς! Τώρα τι ακριβώς φταίει δεν ξέρω... Την ν20 έχω πάλι και πηγαίνει σφαίρα... Μακάρι να μπορούσα να θυμηθώ τι ήταν αυτό που το έστρωσε να βοηθούσα τον άνθρωπο!Είχα κάνει τόσα πολλά που δεν ξέρω τι ήταν αυτο που το έφτιαξε.

Μην τον τρομάζετε τζάμπα τον άνθρωπο! Και σε μένα το έχει κάνει αυτό και σε άλλους πολλούς! Τώρα τι ακριβώς φταίει δεν ξέρω... Την ν20 έχω πάλι και πηγαίνει σφαίρα... Μακάρι να μπορούσα να θυμηθώ τι ήταν αυτό που το έστρωσε να βοηθούσα τον άνθρωπο!Είχα κάνει τόσα πολλά που δεν ξέρω τι ήταν αυτο που το έφτιαξε.

Υπάρχουν όμως και αυτοί που η omega δεν τους έχει προκαλεσει το παραμικρό . Εγώ θα το έψαχνα λίγο με την επίσημη Rom ...

Η σκέψη μου βέβαια βασίζεται στην προϋπόθεση ότι έχει γίνει full wipe πριν. Εφόσον μιλάμε για καθαρή εγκατάσταση τα προβλήματα είναι αδικαιολόγητα ...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπάρχουν όμως και αυτοί που η omega δεν τους έχει προκαλεσει το παραμικρό . Εγώ θα το έψαχνα λίγο με την επίσημη Rom ...

Η σκέψη μου βέβαια βασίζεται στην προϋπόθεση ότι έχει γίνει full wipe πριν. Εφόσον μιλάμε για καθαρή εγκατάσταση τα προβλήματα είναι αδικαιολόγητα ...

Πάντα περνάω με full wipe

Πάντα περνάω με full wipe

Πρίν ποια ρομ είχες; Να φανταστώ την ν19.2 ;

Γνωρίζει κανείς πως γίνεται να μην εμφανίζονται τα μηνύνατα στο αρχείο κλήσεων όπως γινόταν στην ν17;

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Δοκίμασε να την ξαναφλασάρεις κάνοντας wipe cache,wipe dalvik και ....format system!

Αυτό είναι το θέμα φίλε μου ότι δεν περνάω πότε rom χωρίς όλα τα wipes καθώς και format μετά. Γι'αυτό ανησυχώ.

Πιστεύω πως κάποια εφαρμογή που χρησιμοποιείς δεν τα πάει καλά με τον Philz kernel που έχει η Omega. Έχεις παρατηρήσει καθόλου αύξηση θερμοκρασίας?

Για εμένα, ξαναπέρνα την ρομ και άλλαξε τον kernel.. Επίσης έχε το νου σου και στη θερμοκρασία του κινητού, καθώς λειτουργείς το τηλέφωνο. ;)