makis206 Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 (edited) Μόλις την εγκατέστησα κι εγώ (Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ CUSTOM!!:p) Tώρα βλέπω το ρομποτάκι που περπατάει (και σταματημό δεν έχει :lol: ), ενημέρωση σύντομα.:) ΥΓ: Χαρές που θα κάνει ο Giov.. :lol: Edited January 9, 2013 by makis206 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkampa7 Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 εχει μεσα κερνελ η 18 η πρεπει να περασουμε νεο?και αν ναι ποιον λετε?? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 (edited) Μόλις την εγκατέστησα κι εγώ (Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ CUSTOM!!:p) Tώρα βλέπω το ρομποτάκι που περπατάει (και σταματημό δεν έχει :lol: ), ενημέρωση σύντομα.:) ΥΓ: Χαρές που θα κάνει ο Giov.. :lol: :D Και πολύ που άντεξες Μάκη.. Πως τα βλέπεις τα πράγματα? εχει μεσα κερνελ η 18 η πρεπει να περασουμε νεο?και αν ναι ποιον λετε?? ευχαριστω Εγώ έχω ηρεμήσει με τον modded Siyah.. Τον πέρασα με το που έβαλα την v18. Όποιος τον θέλει τον έχω ανεβάσει εδώ.. ;) Edited. Edited January 9, 2013 by Giov87 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 :D Και πολύ που άντεξες Μάκη.. Πως τα βλέπεις τα πράγματα? Εγώ έχω ηρεμήσει με τον modded Siyah.. Τον πέρασα με το που έβαλα την v18. Όποιος τον θέλει τον έχω ανεβάσει εδώ.. ;) Το λινκ με το << εδώ >> δεν δουλευει!Παντως και στην 18 το προβλημα με το Lockscreen εξακολουθει και παραμενει! Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkampa7 Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 ναι δεν δουλευει...ασχετο, εγω χθες εβαλα την ρομ supernexus με 4.2.1 μιλαμε παει σφαιρααα το κινητο παναλαφρη ρομ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Το έφτιαξα παιδιά.. Στον συγκεκριμένο kernel, είναι ενσωματωμένο το fix. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TsoYk Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 (edited) Παιδια ειμαι καινουριος στο θεμα, εχω ενα Galaxy S2, και δεν το ειχα κανει ποτε αναβαθμιση κτλπ.. Πριν λιγες μερες εφαγε κατι κολληματα, δεν εμπαινε στα Μηνυματα, και δεν μπορουσα να διαβασω ουτε να στειλω sms! Νεκροσε κανονικα, εκανα root το κινητο αλλα καταστραφηκε λογικα η database και δεν μπορεσα να κρατησω τα μηνυματα! Τελικα αποφασησα να κανω μια αναβαθμιση μεσω Kies, τωρα εχω "android 4.0.3" .. Για να μην σας κουραζω, εκανα την αναβαθμιση αλλα παλι εχω το ιδιο προβλημα δεν σβηστικε τιποτα μεσα απο το κινητο και τα μηνυματα παλι ειναια νεκρα (ενω μου στελνουν sms και παιρνουν αναφορα στο κινητο μου δεν ερχετε τιποτα..) οταν παταω στο εικονιδιο με τα μηνυματα δεν μπαινει μεσα! βγαζει σφαλμα! Τωρα πρεπει να κανω hard reset (αν το λεω καλα) ;;; Τι πρεπει να κανω για να λειτουργισει ξανα το κινητο μου; αυτα τα kernel firmware κτλπ με μπερδεψαν λιγο.. Πια διαδικασια να ακολουθησω για να γινει "καινουριο" το κινητο και να περασω και την omega που μου αρεσε; 1000 συγνωμη αν σας ζαλισα πραγματικα! Edited January 9, 2013 by TsoYk Παράθεση Μαγκιά μου.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pyladhs Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Το έφτιαξα παιδιά.. Στον συγκεκριμένο kernel, είναι ενσωματωμένο το fix. ;) Γεια σου Γιάννη. Ο ίδιος που εχουμε ξαναβάλει; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 (edited) :D Και πολύ που άντεξες Μάκη.. Πως τα βλέπεις τα πράγματα? Μέχρι στιγμής όλα άψογα, δεν μου έχει παρουσιάσει και το κόλλημα με το ξεκλείδωμα όσες φορές κι αν προσπάθησα με το wifi ανοιχτό! Σε περίπτωση που το παρατηρήσω πως θα μπορούσα να περάσω το fix μέσα απ'την omega; Μόλις φορτίσω πλήρως θα κάνω κι ένα calibration στη μπαταρία -καλού κακού, όχι ότι παρατήρησα κάτι- και μετά πιστεύω θα είμαι κομπλέ. Πρέπει να μπω κι απ'το pc ν'αλλάξω υπογραφή..:D Edit: Απαντήθηκα για το fix.Αλλάζοντας τον kernel γίνεται factory reset;:p Edited January 9, 2013 by makis206 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkampa7 Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 ελπιζω να τρωει λιγοτερο μπαταρια γιατι με την 17 και τον κερνελ του Siyah ετρωγε τα κερατα του σε σχεση με την 16 που ειχα και τον παλιο κερνελ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 εγω μπορω να πω οτι εκανε ενα ασχετο rebοot. τωρα απο τι στραβωσε δεν γνωριζω:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pyladhs Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 εγω μπορω να πω οτι εκανε ενα ασχετο rebοot. τωρα απο τι στραβωσε δεν γνωριζω:rolleyes: Ζεσταίνεται; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 οχι, ισα ισα μπορω να πω το αντιθετο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pyladhs Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Δύο ερωτήσεις: 1. Πως αλλάζουμε χρώμα μελανιού στο ripple effect; 2. Υπάρχει ρύθμιση για να εμφανίζεται σε πλήρη οθόνη ο καλών; Εννοώ η φωτογραφία του. Ή πρέπει να φλασάρουμε το σχετικό omega file; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Μέχρι στιγμής όλα άψογα, δεν μου έχει παρουσιάσει και το κόλλημα με το ξεκλείδωμα όσες φορές κι αν προσπάθησα με το wifi ανοιχτό! Σε περίπτωση που το παρατηρήσω πως θα μπορούσα να περάσω το fix μέσα απ'την omega; Μόλις φορτίσω πλήρως θα κάνω κι ένα calibration στη μπαταρία -καλού κακού, όχι ότι παρατήρησα κάτι- και μετά πιστεύω θα είμαι κομπλέ. Πρέπει να μπω κι απ'το pc ν'αλλάξω υπογραφή..:D Edit: Απαντήθηκα για το fix.Αλλάζοντας τον kernel γίνεται factory reset;:p Τσου.. Μόνο wipe cache γίνεται.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 (edited) Τσου.. Μόνο wipe cache γίνεται.. Θύμησέ μου ρε'σύ Γιαννιό να μην ψάχνομαι αν υπάρξει θέμα κάποια στιγμή, μπορώ να κατεβάσω τον Siyah μέσα απ'τα Omega Files και να τον εγκαταστήσω απ'ευθείας από εκεί ή κατεβάζω το αρχείο που έβαλες νωρίτερα και το εγκαθιστώ από cwm;...:O Edited January 9, 2013 by makis206 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Θύμησέ μου ρε'σύ Γιαννιό να μην ψάχνομαι αν υπάρξει θέμα κάποια στιγμή, μπορώ να κατεβάσω τον Siyah μέσα απ'τα Omega Files και να τον εγκαταστήσω απ'ευθείας από εκεί ή κατεβάζω το αρχείο που έβαλες νωρίτερα και το εγκαθιστώ από cwm;...:O Τον κατεβάζεις από όπου θέλεις αλλά φλασάρεις ΜΟΝΟ από CWM :) Υ.Γ ακόμα να βάψεις το κινητο μπλε και..... εσυ; :p Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Τον κατεβάζεις από όπου θέλεις αλλά φλασάρεις ΜΟΝΟ από CWM :) Υ.Γ ακόμα να βάψεις το κινητο μπλε και..... εσυ; :p Μπλε; Γιατί μπλε; Τι δεν πιάνω; Μπλε λέγαμε να βάψουν τις ραμολί-μοτοσυκλέτες τους κάτι φίλοι και να τις πετάξουν στη θάλασσα..:lol: (αλήθεια τι σημαίνει αυτό το "μπλε"; ):O Ενημέρωσις και in topic ξανά λοιπόν, μόλις κατέβασα τον Siyah και τον αποθήκευσα για να τον έχω έτοιμο σε περίπτωση που... μέχρι στιγμής ξαναλέω ότι όλα δουλεύουν ρολόι. Περνιέται κατ'ευθείαν σωστά; Γιατί κάτι μιλάει στο μυαλό μου και μου λέει ότι είχες πει να εγκατασταθεί κάποιος άλλος kernel πρώτα.. με κάθε επιφύλαξη βέβαια στο τελευταίο..:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pyladhs Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Δύο ερωτήσεις: 1. Πως αλλάζουμε χρώμα μελανιού στο ripple effect; 2. Υπάρχει ρύθμιση για να εμφανίζεται σε πλήρη οθόνη ο καλών; Εννοώ η φωτογραφία του. Ή πρέπει να φλασάρουμε το σχετικό omega file; Άκυρο, τα βρήκα! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Μπλε; Γιατί μπλε; Τι δεν πιάνω; Μπλε λέγαμε να βάψουν τις ραμολί-μοτοσυκλέτες τους κάτι φίλοι και να τις πετάξουν στη θάλασσα..:lol: (αλήθεια τι σημαίνει αυτό το "μπλε"; ):O Ενημέρωσις και in topic ξανά λοιπόν, μόλις κατέβασα τον Siyah και τον αποθήκευσα για να τον έχω έτοιμο σε περίπτωση που... μέχρι στιγμής ξαναλέω ότι όλα δουλεύουν ρολόι. Περνιέται κατ'ευθείαν σωστά; Γιατί κάτι μιλάει στο μυαλό μου και μου λέει ότι είχες πει να εγκατασταθεί κάποιος άλλος kernel πρώτα.. με κάθε επιφύλαξη βέβαια στο τελευταίο..:p Έχει ένα θέμα ο Philz και μπορεί να σου βγάλει "aborted" όταν πας να περάσεις άλλο kernel.. Τότε θα πρέπει να περάσεις έναν άλλο και μετά τον Siyah.. :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pyladhs Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Έχει ένα θέμα ο Philz και μπορεί να σου βγάλει "aborted" όταν πας να περάσεις άλλο kernel.. Τότε θα πρέπει να περάσεις έναν άλλο και μετά τον Siyah.. :cool: Δηλαδή jeboo; Πού θα τον βρούμε; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobot Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Περασα την 18, πανω στην 17, κ αντιμετωπιζω ενα προβλημα. Με το που διαλεγω Εμφανιση- Πίνακας Ειδοποιησεων, κολλαει κ κρασαρει η εφαρμογη ρυθμισεις.... Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T -->> Xiaomi 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Δηλαδή jeboo; Πού θα τον βρούμε; Ο Jeboo kernel εδώ.. ;) Περασα την 18, πανω στην 17, κ αντιμετωπιζω ενα προβλημα. Με το που διαλεγω Εμφανιση- Πίνακας Ειδοποιησεων, κολλαει κ κρασαρει η εφαρμογη ρυθμισεις.... Σβήσε τον φάκελο από την θέση " data/data/com.android.provider.settings " και κάνε επανεκκίνηση.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pyladhs Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Ο siyah διορθώνει μόνο το lock screen ή βελτιώνει και το θέμα της μπαταρίας; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Ο siyah διορθώνει μόνο το lock screen ή βελτιώνει και το θέμα της μπαταρίας; Και τα δύο.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts