Pyladhs Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 Σε εμένα λειτουργεί κανονικά η επεξεργασία.. Δοκίμασε να το σβήσεις και να κάνεις reboot. Αυτό είχα κάνει παλαιότερα και μετά το reboot, το ενεργοποίησα και δούλευε.. Για τις κλήσεις, δεν ξέρω να σου πω, διότι χρησιμοποιώ τον stock dialer.. Για τη μπαταρία κάποιο σχόλιο; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. December 31, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 (edited) Καλή Χρονιά σ όλους!!! περασα την νεα εκδοση και το μονο που εχω βρει μεχρι τωρα ειναι ενα θεμα στο πλαινο παραθυρο(στη μπαρα με τις εφαρμογες) ενω πριν οταν πηγαινα στην επεξεργαια μου ειχε τη μπαρα ανοιχτη και διπλα ολες τις εφαρμογες που ειχα στο κινητο τωρα εχει μονο τη μπαρα και διπλα η οθονη με τις εφαρμογες ειναι κενη. πως θα περασω τωρα τις εφαρμογες που θελω στην μπαρα? επισης μηπως ξερει κανει γιατι οι κλησεις γινονται μονο με τον stock dialer? (δεν ειναι θεμα προεπιλογης) Διάβασε εδώ http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=36062261&postcount=10191 το 7. If you can not Edit apps at MultiWindows Bar, turn off MultiWindows > reboot phone and then turn MultiWindows back on again. τώρα είδα ότι είναι stock το θέμα περίμενα πως και πώς μια έκδοση black blue :( Γιάννη, υπάρχει περίπτωση να βγάλεις; Πολύ καλή δουλειά, πάντως. Καλή χρονιά να έχεις με υγεία και χαρά για όσους αγαπάς και σε αγαπούν. :) Προς το παρόν δεν εχω καθόλου χρονο, αλλα θα κανω ότι μπορώ. Edited December 31, 2012 by ioathe Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafiridis Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 Xρονια πολλα και καλα Την παρακατω την εχει βαλει κανεις εχει διαφορα με την 16,2? Inside Omega v17 Jelly Bean 4.1.2 Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pyladhs Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 Xρονια πολλα και καλα Την παρακατω την εχει βαλει κανεις εχει διαφορα με την 16,2? Inside Omega v17 Jelly Bean 4.1.2 Ευχαριστω Μεγάλη διαφορά! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pyladhs Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 αν κάποιος δεν το διάβασε ... http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=36062261&postcount=10191 Ποιος είναι ο σωστός τρόπος να φλασάρουμε το lockscreen freezer; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 Ποιος είναι ο σωστός τρόπος να φλασάρουμε το lockscreen freezer; Αλλαξε kernel.. μπες στην κουζίνα και βαλε αλλον, γιατι το προβλημα το κανει ο Philz. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pyladhs Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 Αλλαξε kernel.. μπες στην κουζίνα και βαλε αλλον, γιατι το προβλημα το κανει ο Philz. ;) Ποιον να βάλουμε, Γιάννη; Το έκανες κι εσύ; Εγώ φλάσαρα το Lockscreen αλλά δε διορθώνεται νομίζω... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafiridis Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 οκ Σε ευχαριστω . Με την μπαταρια τι βλεπεις ?Η v16.2 μου εκαψε ολη την μπαταρια σε 12 ωρες με λιγο ομιλια.Μεγάλη διαφορά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 Ποιον να βάλουμε, Γιάννη; Το έκανες κι εσύ; Εγώ φλάσαρα το Lockscreen αλλά δε διορθώνεται νομίζω... Δεν εχω δοκιμασει το fix.. Εγω περασα με την μια τον jeboo kernel, που ελεγαν πως το διορθωνει.. ;) Δεν μου εχει κολλησει μεχρι τωρα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pyladhs Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 Δεν εχω δοκιμασει το fix.. Εγω περασα με την μια τον jeboo kernel, που ελεγαν πως το διορθωνει.. ;) Δεν μου εχει κολλησει μεχρι τωρα.. Και είναι εξασφαλισμένο ότι δεν κάνει brick το τηλέφωνο σε περίπτωση αλλαγής rom; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 Και είναι εξασφαλισμένο ότι δεν κάνει brick το τηλέφωνο σε περίπτωση αλλαγής rom; Ναι.. Ειναι βασισμένος πανω στον Philz. Επισης καλυπτει και το πρόσφατο κενο που ανέφεραν.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pyladhs Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 Ναι.. Ειναι βασισμένος πανω στον Philz. Επισης καλυπτει και το πρόσφατο κενο που ανέφεραν.. ;) Οκ! Του χρόνου - αύριο δηλ - θα κάνω την αλλαγή! Καλή Πρωτοχρονιά να περάσεις Γιάννη! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 Οκ! Του χρόνου - αύριο δηλ - θα κάνω την αλλαγή! Καλή Πρωτοχρονιά να περάσεις Γιάννη! Επισης!! Καλη χρονια σε ολα τα παιδιά εδω περα!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefoos Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 Δεν εχω δοκιμασει το fix.. Εγω περασα με την μια τον jeboo kernel, που ελεγαν πως το διορθωνει.. ;) Δεν μου εχει κολλησει μεχρι τωρα.. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2062208 αυτος ειναι που εβαλες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2062208 αυτος ειναι που εβαλες? Ναι αυτος ειναι.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadowman1480 Δημ. January 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2013 (edited) καλη χρονια. εβαλα κ γω αυτη τη ρομ κ μετα απο 3μρες χρηση εξεκολουθω να εχω το σοβαρο προβλημα της απενεργοποιησης της συσκευης σε τυχαιες στιγμες. επισης μετα το φλασαρισμα δεν εκανα επαναφορα με backup αλλα τα ξαναπερασα καλου κακου ολα απο το μηδεν. και το αλλο προβλημα ειναι πωε ρουφα την μπαταρια σα τρελο. βεβαια ακομα δε την καλιμπραρα... Edited January 1, 2013 by shadowman1480 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pyladhs Δημ. January 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2013 καλη χρονια. εβαλα κ γω αυτη τη ρομ κ μετα απο 3μρες χρηση εξεκολουθω να εχω το σοβαρο προβλημα της απενεργοποιησης της συσκευης σε τυχαιες στιγμες. επισης μετα το φλασαρισμα δεν εκανα επαναφορα με backup αλλα τα ξαναπερασα καλου κακου ολα απο το μηδεν. και το αλλο προβλημα ειναι πωε ρουφα την μπαταρια σα τρελο. βεβαια ακομα δε την καλιμπραρα... Καλημέρα και Καλή Χρονιά! Εμένα, αν κοι ήμουν από τους πλέον επιφυλακτικούς, δουλεύει ρολόι μέχρι τώρα. To lockscreen έφτιαξε με αλλαγή kernel όπως φαίνεται στα παραπάνω Posts. Όσο για τη μπαταρία που ήταν η μεγάλη μου επιφύλαξη, δε βλέπω και καμιά περίεργη συμπεριφορά... Οι απανεργοποιήσεις μου θυμίζουν περίπτωση όπου δεν είχα κάνει σωστά τα wipe... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timos1968 Δημ. January 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2013 καλημερα και καλη χρονια σε ολους παιδια στην ωμεγα 17 δεν μπορω να στειλω μυνημα μου βγαζει συνεχεια οτι η αποστολη απετυχε καμια ιδεα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pyladhs Δημ. January 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2013 καλημερα και καλη χρονια σε ολους παιδια στην ωμεγα 17 δεν μπορω να στειλω μυνημα μου βγαζει συνεχεια οτι η αποστολη απετυχε καμια ιδεα Περίεργο... Τέτοιο θέμα δεν έχω διαβάσει να υπάρχει. Εγκατέστησες άλλα modem ή κάτι τέτοιο; Καλή Χρονιά! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timos1968 Δημ. January 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2013 (edited) Περίεργο... Τέτοιο θέμα δεν έχω διαβάσει να υπάρχει. Εγκατέστησες άλλα modem ή κάτι τέτοιο; Καλή Χρονιά! οχι τπτ εκανα και factory reset αλλα τπτ υποψιν μπορω ναπραγματοποιησω κλησεις δν μου το χουν κοψει απο την εταιρεια:p:lol::lol: περασα και τους 3 κερνελ αλλλα τπτ γυρναω σε pulse να δω τι παιζει Edited January 1, 2013 by timos1968 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. January 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2013 καλημερα και καλη χρονια σε ολους παιδια στην ωμεγα 17 δεν μπορω να στειλω μυνημα μου βγαζει συνεχεια οτι η αποστολη απετυχε καμια ιδεα Χρόνια σας πολλά και καλά!! Θα συμφωνήσω και εγώ πως δεν έχω δει να αναφέρεται κάτι αντίστοιχο.. :confused: Ωστόσο, έχω να δηλώσω πως εχθές και αφού αναβάθμισα τον jebbo kernel στην τελευταία έκδοση, ύστερα από λίγο, είχα επανεκκίνηση σρα καλά του καθουμενου.. επισης, έχασα γύρω στα 20% μπαταρία και τελος το κινητό είχε ζεσταθεί.. Τώρα έχω περάσει τον Siyah, να δω εαν είναι θέμα της ρομ η του kernel. Θα κάνω και ένα calibration με το που φορτίσω.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pyladhs Δημ. January 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2013 Εγώ μέχρι τώρα δεν έχω πρόβλημα. Με βάζεις σε σκέψεις Γιάννη. .. Χρόνια πολλά! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. January 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2013 (edited) Εγώ μέχρι τώρα δεν έχω πρόβλημα. Με βάζεις σε σκέψεις Γιάννη. .. Χρόνια πολλά! Μα και εμένα είναι η πρώτη φορά που μου συμβαίνει αυτό.. :rolleyes: Κάτσε να δω τι κάνει ο Siyah.. τα παιδιά, του έχουν επίσης προσθέσει τη διόρθωση για το lag στην lockscreen.. Edit: Ορίστε τι συνέβη.. Edited January 1, 2013 by Giov87 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timos1968 Δημ. January 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2013 λοιπον επρεπε να αλλαξω το νουμερο σε μυνηματα-ρυθμισεις -κεντρο μυνηματων τσαμπα η αλλαγη στην ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadowman1480 Δημ. January 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2013 Καλημέρα και Καλή Χρονιά! Εμένα, αν κοι ήμουν από τους πλέον επιφυλακτικούς, δουλεύει ρολόι μέχρι τώρα. To lockscreen έφτιαξε με αλλαγή kernel όπως φαίνεται στα παραπάνω Posts. Όσο για τη μπαταρία που ήταν η μεγάλη μου επιφύλαξη, δε βλέπω και καμιά περίεργη συμπεριφορά... Οι απανεργοποιήσεις μου θυμίζουν περίπτωση όπου δεν είχα κάνει σωστά τα wipe... Εγω ειδικος δεν ειμαι. Ακολουθησα τον οδηγο εδω του φορουμ κ τα εκανα ολα βημα προς βημα κ full wipe. Αν οντως οπως λες φταιει αυτο τοτε γτ το εκανε κ με τη μαμα ρομ? Αυτος ηταν ο βασικος λογος που την αλλαξα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts