parafron4 Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Αν θυμάμαι πρέπει να ήταν ένα με μαυροασπρα εικονίδια..πρέπει να λες για το adw elegant theme Τώρα η διαδικασία είναι πανεύκολη..πατάς επάνω σε όποιο εικονίδιο εφαρμογής θέλεις και επιλέγεις επεξεργασία..πατάς πάνω στο εικονίδιο που βλέπεις και σου βγάζει κάποιες επιλογές από που δηλαδή θες να διαλέξεις άλλο εικονίδιο..αν έχεις κατεβάσει κάποιο adw theme σου βγάζει σαν επιλογή και το adw icons pack..πατάς εκεί διαλέγεις το εικονίδιο που θες και τέλος..τα παραπάνω γίνονται μόνο στον κεντρικό drawer και όχι εκεί που είναι όλες οι εφαρμογές σου..επίσης η αλλαγή γίνεται και για εικονίδια φακέλων;) να σαι καλα ρε μαν αλλα σε ενα σημειο σε εχασα...πρεπει να εχω εγκαταστησει καποιο θεμα για να παρω τα εικονιδια? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 (edited) να σαι καλα ρε μαν αλλα σε ενα σημειο σε εχασα...πρεπει να εχω εγκαταστησει καποιο θεμα για να παρω τα εικονιδια? Κατεβάζεις οποιοδήποτε adw θέμα σου αρέσει από το google play store..τα εικονίδια του θες μόνο;) Το θέμα σου (αυτό της ρομ) δεν αλλάζει Edited April 11, 2012 by tonysac Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Κατεβάζεις οποιοδήποτε adw θέμα σου αρέσει από το google play store..τα εικονίδια του θες μόνο;) Το θέμα σου (αυτό της ρομ) δεν αλλάζει ολα μια χαρα...να σαι καλα αδερφε Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Μια προταση απο εμενα , γιατι δεν βγαζεις την ICS version με τις stock εφαρμογες της google? Ειναι αρκετα δημοφιλη τελευταια και πιο ομορφες απο της samsung Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 παιδες εχει παρατηρησει κανεις παγωματα κατα τη διαρκεια χρησης της συσκευης;(ωμεγα 9 εννοειται...)απλα απο τοτε που την εβαλα κανει κατι παγωματα σε κληση... και αλλαξα μοντεμ σε γενικη χρηση το ιδιο το χει παρατηρησει κανεις αλλος; με τουρκο κερνελ παντα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. April 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2012 παιδες εχει παρατηρησει κανεις παγωματα κατα τη διαρκεια χρησης της συσκευης;(ωμεγα 9 εννοειται...)απλα απο τοτε που την εβαλα κανει κατι παγωματα σε κληση... και αλλαξα μοντεμ σε γενικη χρηση το ιδιο το χει παρατηρησει κανεις αλλος; με τουρκο κερνελ παντα... τα ιδια και εδω.. με το ιδιο setup.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosrotary Δημ. April 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2012 παιδες εχει παρατηρησει κανεις παγωματα κατα τη διαρκεια χρησης της συσκευης;(ωμεγα 9 εννοειται...)απλα απο τοτε που την εβαλα κανει κατι παγωματα σε κληση... και αλλαξα μοντεμ σε γενικη χρηση το ιδιο το χει παρατηρησει κανεις αλλος; με τουρκο κερνελ παντα... Εγώ μόλις πέρασα ξανά official και περιμένω την επίσημη αναβάθμιση!Κάτι δεν μου πήγαινε καλά.Κάτι κολληματα,battery drains και εφαρμογές που δεν έπαιζαν σωστά με έκαναν και πέρασα Gb.Εν αναμονή πλέον της επίσημης ICS και μετά βλέπουμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danil0 Δημ. April 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2012 ρε παιδιά εγώ είμαι άσχετος.. εχω 3 ερωτησεις 1. εάν τα καταφέρω κάποτε και περάσω αυτήν την rom στο sgalaxy s 2 που τώρα φοράει android 2.3.4 ΧΧΚΙ1 θα είναι ίδια ρομ με του nexus θα έχει δηλαδή face unlook etc? 2. Είναι επικύνδινο? γιατί μόλις το πήρα μήπως να περιμένω την μαμά αναβάθμιση ? 3. Έχω αγοράσει τo cyberon voice comander gr το ποίο είναι καταπληκτικό. Δυστυχώς όμως δεν μπορώ να αφαιρέσω την αηδία της μάνας του "voice talk" που είναι συνδεδεμένο με το hard button, απο ότι έχω διαβάσει πρέπει να το κάνω root. Τι μου προτείνετε εσείς που είστε έμπειροι? Παράθεση τρελά πακέτα !:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2012 ρε παιδιά εγώ είμαι άσχετος.. εχω 3 ερωτησεις 1. εάν τα καταφέρω κάποτε και περάσω αυτήν την rom στο sgalaxy s 2 που τώρα φοράει android 2.3.4 ΧΧΚΙ1 θα είναι ίδια ρομ με του nexus θα έχει δηλαδή face unlook etc? 2. Είναι επικύνδινο? γιατί μόλις το πήρα μήπως να περιμένω την μαμά αναβάθμιση ? 3. Έχω αγοράσει τo cyberon voice comander gr το ποίο είναι καταπληκτικό. Δυστυχώς όμως δεν μπορώ να αφαιρέσω την αηδία της μάνας του "voice talk" που είναι συνδεδεμένο με το hard button, απο ότι έχω διαβάσει πρέπει να το κάνω root. Τι μου προτείνετε εσείς που είστε έμπειροι? Η διαδικασία να κάνεις root και να περάσεις Μία custom rom είναι πια αρκετά εύκολη... Υπάρχουν εδώ στο φόρουμ και οδηγίες άλλα μπορείς να βρεις την διαδικασία και στο YouTube για να την κάνεις ακόμα πιο εύκολη. Δεν νομίζω κανείς που το δοκίμασε να το μετάνιωσε αντίθετα έφερε το κινητό του πιο κοντά από οτιδήποτε άλλο στα δικά του στάνταρ... Αν λοιπόν θες να έχεις την καλύτερη αυτονομία να αφερεις και να προσθετεις ότι γουσταρεις και πολλά άλλα μην το σκέφτεστε καν... Αυτά τα λίγα από εμένα... Nikos from Galaxy Note Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
turnyourback Δημ. April 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2012 παιδια καποιος να βοηθησει,αυτες τις 2 μερες μου κανει το εξης κουλο οταν παω να κανω κληση μου γραφει οτι δεν ειναι εγγεγραμενο στο δικτυο και προσπαθησα να το βαλω ειτε χειροκινητα ειτε αυτοματα στο δικτυο τπτ...μονο ρεσταρτ φτιαχνει του εκανα wipe data/factory wipe dvalk τπτ παλη σημερα τα ιδια.Ειναι της v9 bug η τα επεξε το κινητο?το εχει παθει κανενας αλλος του εχω βαλει και το neiki2 modem για πιο καλο σημα τα ιδια τι παιζει ρε παιδες?να γυρισω πισω στην gb στις προηγουμενες v6,v7,v8 ειχα τετοιο προβλημα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. April 16, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2012 Καλησπέρα σ όλους και χρονιά πολλά, αύριο το πρωί θα ανεβάσω την νέα έκδοση Omega v10 :) Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimBam Δημ. April 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2012 παιδια καποιος να βοηθησει,αυτες τις 2 μερες μου κανει το εξης κουλο οταν παω να κανω κληση μου γραφει οτι δεν ειναι εγγεγραμενο στο δικτυο και προσπαθησα να το βαλω ειτε χειροκινητα ειτε αυτοματα στο δικτυο τπτ...μονο ρεσταρτ φτιαχνει του εκανα wipe data/factory wipe dvalk τπτ παλη σημερα τα ιδια.Ειναι της v9 bug η τα επεξε το κινητο?το εχει παθει κανενας αλλος του εχω βαλει και το neiki2 modem για πιο καλο σημα τα ιδια τι παιζει ρε παιδες?να γυρισω πισω στην gb στις προηγουμενες v6,v7,v8 ειχα τετοιο προβλημα!! Μου το κανει και εμενα αυτο. Θα κανω υπομονη να δω και την v10. Ας ελπισουμε να στρωσει. ΥΓ: Επισης εμενα εχει προβλημα και το wi-fi. Μερικες φορες δεν ανοιγει και κολλαει στη διαδικασια ενεργοποιησης του.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospavlidis63 Δημ. April 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2012 Καλησπέρα σ όλους και χρονιά πολλά, αύριο το πρωί θα ανεβάσω την νέα έκδοση Omega v10 :) Χρόνια πολλά Γιαννάκη και να είσαι πάντα καλά κι εσύ και η οικογένειά σου!!! Θα περιμένουμε με ανυπομονησία την 10 ελπίζοντας να καλυφθούν τα μικροπροβληματάκια!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. April 17, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 Νέα έκδοση Omega v10 Changelog: Based on firmware XWLP7 Android 4.03 (Date: 03/04/2012) Modem: XXLPS New: Kernel: CF-Root XXLP7 Updated: csc XXLP7 (Omega's multi 56) Google+ v2.5.0.329322 Voice command Play Store v3.5.16 Contacts.apk ConvertPad v2.1.02 Apex Launcher v1.0.5 hosts Fixed: Toggle buttons text Theme: Black Blue: New notification row background icon Black Blue: Play Store themed ICS: New notification row background icon ICS: Play Store themed ICS: Top taskbar icons Rom is no Full Wipe Omega Files updates: Kernel: SiyahKernel v3.1rc5 Kernel: SiyahKernel v3.0.1 final Kernel: Abyss ICS kernel 2.1 Kernel: N.E.A.K-v2.0.2x Kernel: SpeedMod K3-11 Kernel: CF-Root LP7 Kernel: samsung ultimate kernel cleaning script ICS 2.5 Keyboards: Samsung Keyboard XWLP7 Mods: ICS lockscreen Themes: Stock v10 Restore Theme Themes: Black Blue v10 Restore Theme Themes: ICS v10 Restore Theme Αν δοκιμάσετε την νέα Omega v10 και σας αρέσει, βοηθήστε στην περαιτέρω ανάπτυξη της με το donate σας. Απολαύστε με την νέα Omega :cool: Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 (edited) Απολαύστε με την νέα Omega :cool: Χρόνια πολλά Γιάννη, μετά το αρνάκι ώρα για το γλυκό..κατεβάζω;) Edit Μια χαρά όπως πάντα, έβαλα και τον τελευταίο speedmod, το απόλυτο smoothness μπράβο Γιάννη για άλλη μια εξαιρετική δουλειά:thumbup: Edited April 17, 2012 by tonysac Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
turnyourback Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 καλημερα!!ευχαριστω το team που βγαζει την ωραια μας omega rom!!οταν ειχα την v9 μου ειχε καποια μικροπροβληματα ελπιζω να λυθηκαν με την v10.Παρατηρησα οτι η v10 Με τα λεγομενα του quantrand standard η v10 εχει 3500 Μετα απο καποια ωρα και με restart εποιασε 3900 περιπου ενω με την v9 htan sta 4000-4100 δεν ξερω κατα ποσο ισχυει αυτο το Bechmark.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 καλημερα!!ευχαριστω το team που βγαζει την ωραια μας omega rom!!οταν ειχα την v9 μου ειχε καποια μικροπροβληματα ελπιζω να λυθηκαν με την v10.Παρατηρησα οτι η v10 Με τα λεγομενα του quantrand standard η v10 εχει 3500 Μετα απο καποια ωρα και με restart εποιασε 3900 περιπου ενω με την v9 htan sta 4000-4100 δεν ξερω κατα ποσο ισχυει αυτο το Bechmark.. τα Bechmarkς ειναι απλα νουμερα, για να κανεις το κεφι σου (προσωπικη αποψη παντα).. ο καλυτερος τροπος ειναι να δοκιμασεις τη rom στην πραξη, πως καθετε στο κινητο σου, ποσο smooth ειναι κλπ κλπ και για να στο αποδειξω.. εχω χτυπησει 6800.. δεν την κρατησα ομως.. cm, με βγαλμενα απο τη rom σχεδον τα παντα, 60 mb. παρολλα αυτα δεν σημαινει οτι ηταν και καλη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 καλημερα παιδες εβαλα και εγω την v10 ολα καλα αλλα οταν πήγα να συνδεσω το κην στο pc μου μου έβγαζε μνμ οτι δεν μπορεί να συνδεθει σαν εξωτερική συσκευή!!!μπηκα στο recovery και εκανα wipe data cache kai davlic και το αφησα να επανεκκινήσει και παλη ειχα το ιδιο προβλημα εσεις εχεται τιποτα τετοιο???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 (edited) καλημερα παιδες εβαλα και εγω την v10 ολα καλα αλλα οταν πήγα να συνδεσω το κην στο pc μου μου έβγαζε μνμ οτι δεν μπορεί να συνδεθει σαν εξωτερική συσκευή!!!μπηκα στο recovery και εκανα wipe data cache kai davlic και το αφησα να επανεκκινήσει και παλη ειχα το ιδιο προβλημα εσεις εχεται τιποτα τετοιο???? Ρυθμίσεις/Περισσότερα/Βοηθητικά προγράμματα…/σύνδεση συσκευής…/και μετά συνδέεις το καλώδιο μετά αν θέλεις να δουλέψεις με το Titanium backup ρυθμίσεις/{}Επιλογές προγραμματιστ.../τικάρεις το Εντοπισμός σφαλμάτων για να κάνουμε εγκατάσταση κάποιο .apk ρυθμίσεις/Ασφάλεια/τσεκάρουμε το Άγνωστες πηγές Η Rom πετάει.... πολύ καλή , ψάχνω για λάθη , μέχρι στιγμής όλα καλά call recorder http://img850.imageshack.us/img850/9620/79399318.png στον φάκελο Sounds Edited April 17, 2012 by tora33 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 Ρυθμίσεις/Περισσότερα/Βοηθητικά προγράμματα…/σύνδεση συσκευής…/και μετά συνδέεις το καλώδιο μετά αν θέλεις να δουλέψεις με το Titanium backup ρυθμίσεις/{}Επιλογές προγραμματιστ.../τικάρεις το Εντοπισμός σφαλμάτων για να κάνουμε εγκατάσταση κάποιο .apk ρυθμίσεις/Ασφάλεια/τσεκάρουμε το Άγνωστες πηγές Η Rom πετάει.... πολύ καλή , ψάχνω για λάθη , μέχρι στιγμής όλα καλά call recorder http://img850.imageshack.us/img850/9620/79399318.png στον φάκελο Sounds φιλε εγω παντα εχω τσεκαρισμενα Άγνωστες πηγές και Εντοπισμός σφαλμάτων σε ολα τα ρομ μεχρι στιγμής κατι τετοιο πρώτη φορά βλεπω!!! πριν την v10 ειχα την v9 και δεν ειχα τετοιο προβλημα τι να πω θα ξαναφλασαρω και θα δω και πάλι!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 (edited) φιλε εγω παντα εχω τσεκαρισμενα Άγνωστες πηγές και Εντοπισμός σφαλμάτων σε ολα τα ρομ μεχρι στιγμής κατι τετοιο πρώτη φορά βλεπω!!! πριν την v10 ειχα την v9 και δεν ειχα τετοιο προβλημα τι να πω θα ξαναφλασαρω και θα δω και πάλι!!!! δεν ήθελα να σε προσβάλω , η απάντηση στο ερώτημά σου είναι μόνο οι πρώτες τρις σειρές , δεν έγραψες αν το έκανες Ρυθμίσεις/Περισσότερα/Βοηθητικά προγράμματα…/σύνδεση συσκευής…/Ο.Κ./και μετά συνδέεις το καλώδιο εάν δεν συνδέεται (όχι σαν εξωτερική συσκευή , αλλά σαν μαζική αποθήκευση usb) με τον υπολογιστή σου , φλάσαρε πάλι edit Αυτό που έγραψα μετά αν θέλεις να δουλέψεις με το Titanium backup ρυθμίσεις/{}Επιλογές προγραμματιστ.../τικάρεις το Εντοπισμός σφαλμάτων το ανέφερα , γιατί μετά την σύνδεση , ξετσεκάρετε μόνο του Edited April 17, 2012 by tora33 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
turnyourback Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 σκεφτομαι με την omega να βαλω αλλη μια ρομ dual boot,το εχει δοκιμασει κανενας?χανει την σταθεροτητα το κινητο?η ειναι οπως αν εχεις μια ρομ μονο?μπορει καποιος να βοηθησει και να μου πει την διαδικασια και πια αλλη ρομ μου προτεινετε ισαξια της δικια μας ρομ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomar_z Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 καλησπερα σε ολους!Θα ηθελα να ρωτησω κατι.Οταν παω να εγκαταστησω καποιο κερνελ απο την κουζινα με CWM μου βγαζει ενα μηνυμα: zimage not found.Τι πρεπει να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. April 17, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 καλημερα παιδες εβαλα και εγω την v10 ολα καλα αλλα οταν πήγα να συνδεσω το κην στο pc μου μου έβγαζε μνμ οτι δεν μπορεί να συνδεθει σαν εξωτερική συσκευή!!!μπηκα στο recovery και εκανα wipe data cache kai davlic και το αφησα να επανεκκινήσει και παλη ειχα το ιδιο προβλημα εσεις εχεται τιποτα τετοιο???? Μπορείς να δοκιμασεις σε αλλο Pc ή laptop, αν συνδέεσαι τότε δεν είναι από την ρομ. Ενημέρωσε μας. Η Rom πετάει.... πολύ καλή , ψάχνω για λάθη , μέχρι στιγμής όλα καλά Γιώργο ευχαριστώ για την αναφορά :) καλησπερα σε ολους!Θα ηθελα να ρωτησω κατι.Οταν παω να εγκαταστησω καποιο κερνελ απο την κουζινα με CWM μου βγαζει ενα μηνυμα: zimage not found.Τι πρεπει να κανω? Μπες σε CWM recovery να κάνεις την εγκατάσταση και οχι από το CWM Manager. σκεφτομαι με την omega να βαλω αλλη μια ρομ dual boot,το εχει δοκιμασει κανενας?χανει την σταθεροτητα το κινητο?η ειναι οπως αν εχεις μια ρομ μονο?μπορει καποιος να βοηθησει και να μου πει την διαδικασια και πια αλλη ρομ μου προτεινετε ισαξια της δικια μας ρομ? Με Omega το έχει κάνει κάποιος στο xda και δεν είχε πρόβλημα. Ίσως κάνω μια 4.0.4 rom για να έχετε 2 Omega για dual boot :) Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 Μπορείς να δοκιμασεις σε αλλο Pc ή laptop, αν συνδέεσαι τότε δεν είναι από την ρομ. Ενημέρωσε μας. καταρχας μπράβο για την πολυ καλή δουλεια που κανεις!!! μετα το προβλημα αυτο κατεβασα ξανα την v10 stock (ειχα κατεβασει την v10 isc που ειχα και το προβλημα!!) φλασαρο την v10 stock και οταν ανοίγει το τηλ μετα απο λήγω το συνδέω στο pc μου (με τικαρησμενο εντοπισμός σβαλματον!!)και μου εγραφε παλι τα ιδια οτι υπάρχει καποιο σφαλμα και δεν μπορει να συνδεθεί στην μαζική λειτουργεια πρώτη φορά το παθαίνω αυτο με της ρομ σου!! οχι σε αλλο pc δεν δοκίμασα αλλα μολις γύρισα στην v9 το προβλημα δεν υπήρχε πλεον!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts