aetos100 Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 Παιδιά σας παρουσιάζει κανένα πρόβλημα με εγκατάσταση εφαρμογών ?? πάω να βάλω το νέο titanium και μου λέει να απελευθερώσω χώρο ενώ εχω 511 mb ελεύθερα και δεν το εγκαθιστά ..... Παράθεση nokia n95/omnia/omnia2/hd2/galaxy s/s2/s3/S4/S5/note2/note 3- 4-9-10+/ S7/S7 EDGE/S8 PLUS/S9 PLUS/A9 PLUS/huawei mate7-8-9 /MATE 10 LITE GPS PRIMO 2.4-STREAT PILOT--COPILOT--NAVITEL-D/PAN-AUTOMAPA-NDRIVE-B/NROAD-NAVIGO-SYGIC-NAVITEL[/colorht] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas1908 Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 καλημερα παιδες μετα απο ανταλαγη μηνυματων και βοηθεια και γνωμη με τον γιαννη περασα και γω την 8 παλι με αλλο τροπο και λυθηκαν ολα τα θεματα μου εκανα φουλ φορματ στην sd οταν το συνδεσα στο πισι σαν εξωτερικη μοναδα περασα στοκ με οντιν ρουτ μετα τον παλιο bootloader μετα την 8 στο τελος επανεφερα το τιτανιουμ και ολα κομπλε ειχα προβλημα με τη καμερα(δεν ανοιγε καθολου) κ με τη μουσικη...εκανα κ γω τα παραπανω κ ειναι κομπλε..!!!οσοι εχετε προβλημα δοκιμαστε αυτο τον τροπο...και οντως η rom πεταει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 Ωραίος και smooth kernel πολύ καλός συνδυασμός με ω..abyss http://www.nonsolosmartphone.it/abyssics-kernel-t133.html Τον έχω oc στα 1300 και μου κρατάει η μπαταρία πάνω από 24 ώρες..επίσης απίστευτα smooth;) τον περασα για να τον τεσταρω...ποιον governor προτεινεις? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 (edited) τον περασα για να τον τεσταρω...ποιον governor προτεινεις? Ondemand και sio για scheduler..με αυτά και λίγο oc(1300) χωρίς uv και μου κρατάει πάνω από μέρα..αυτό που μου την δίνει είναι ότι δεν ξέρω ιταλικά για να διαβάζω στο forum του..ήθελα να ξέρω τι παίζει με αυτά τα 25,50 βήματα που έχει στα ρεύματα.. Edited April 9, 2012 by tonysac Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 Ondemand και sio για scheduler..με αυτά και λίγο oc(1300) χωρίς uv και μου κρατάει πάνω από μέρα..αυτό που μου την δίνει είναι ότι δεν ξέρω ιταλικά για να διαβάζω στο forum του..ήθελα να ξέρω τι παίζει με αυτά τα 25,50 βήματα που έχει στα ρεύματα.. καλησπερα εχω περασει απο προχτες την 9 και ειδα κατι προβληματακια που πιστευω οτι φταιει το μοντεμ εκει που μιλαω χανει το σημα μονο του και κλεινει η γραμμη,τι λετε και σεις; μοντεμ δεν εχω αλλαξει αν αλλαξω για κοσμοτε τι να φορεσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 καλησπερα εχω περασει απο προχτες την 9 και ειδα κατι προβληματακια που πιστευω οτι φταιει το μοντεμ εκει που μιλαω χανει το σημα μονο του και κλεινει η γραμμη,τι λετε και σεις; μοντεμ δεν εχω αλλαξει αν αλλαξω για κοσμοτε τι να φορεσω; Και εγώ Cosmote έχω και δεν είδα πρόβλημα..στην προηγούμενη ω(8) όμως είχα και έβαλα αυτό που είναι δεύτερο στην κουζίνα στα modems (neki2) γιατί σε ginger ήταν ότι καλύτερο είδα για Cosmote, και είχα βελτίωση..δοκίμασε το;) Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 Και εγώ Cosmote έχω και δεν είδα πρόβλημα..στην προηγούμενη ω(8) όμως είχα και έβαλα αυτό που είναι δεύτερο στην κουζίνα στα modems (neki2) γιατί σε ginger ήταν ότι καλύτερο είδα για Cosmote, και είχα βελτίωση..δοκίμασε το;) οκ done θα σου πω σε λιγο εντυπωσεις και για τον συγχρονισμο των bookmarks εχεις καμια προταση γιατι δε θελει με τπτ να μου κανει του chrome στο πισι με τη στοκ εφαρμογη στο γαλαξια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 Ondemand και sio για scheduler..με αυτά και λίγο oc(1300) χωρίς uv και μου κρατάει πάνω από μέρα..αυτό που μου την δίνει είναι ότι δεν ξέρω ιταλικά για να διαβάζω στο forum του..ήθελα να ξέρω τι παίζει με αυτά τα 25,50 βήματα που έχει στα ρεύματα.. τελικα ξαναγυρισα σε siyah 3.0.1... αρκετο lag με τον abyss σε εφαρμογες οπως tapatalk tweetcaster στον browser αλλα και κολληματακια στο dungeon 3... με siyah στα 1.2 με lulzactive και smartass2 δεν εχω το παραμικρο προβλημα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 οκ done θα σου πω σε λιγο εντυπωσεις και για τον συγχρονισμο των bookmarks εχεις καμια προταση γιατι δε θελει με τπτ να μου κανει του chrome στο πισι με τη στοκ εφαρμογη στο γαλαξια... Γιατί δεν δοκιμάζεις τον chrome beta στο s2; Κατέβασε τον από google..είναι πολύ καλός και εμένα μου τα συγχρόνισε με την μία.. Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chilavert_gr Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 τελικα ξαναγυρισα σε siyah 3.0.1... αρκετο lag με τον abyss σε εφαρμογες οπως tapatalk tweetcaster στον browser αλλα και κολληματακια στο dungeon 3... με siyah στα 1.2 με lulzactive και smartass2 δεν εχω το παραμικρο προβλημα εχεις κανει uv ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 Γιατί δεν δοκιμάζεις τον chrome beta στο s2; Κατέβασε τον από google..είναι πολύ καλός και εμένα μου τα συγχρόνισε με την μία.. Εμένα δεν μου τον βγάζει στο play, γιατί ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 εχεις κανει uv ? οχι δεν πειραξα καθολου τα voltages Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 Γιατί δεν δοκιμάζεις τον chrome beta στο s2; Κατέβασε τον από google..είναι πολύ καλός και εμένα μου τα συγχρόνισε με την μία.. μολις το δοκιμασα ουτε ετσι δουλευει Εμένα δεν μου τον βγάζει στο play, γιατί ; δοκιμασε το market enabler... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 δοκιμασε το market enabler...Ποια χώρα -παροχο να βάλω επιλογή ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 έχω ένα θεματάκι (δευτερεύον): μου αρέσει η v9 ics αλλά θέλω στο notifications bar το εικονίδιο της μπαταρίας από την stock! πως μπορώ να το κάνω? Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Ποια χώρα -παροχο να βάλω επιλογή ; βαλε κατι απο αγγλια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 (edited) Προσωπικά με omega v8+speadmod k3-9 έχω τρομερή μπαταρία και εξωτερικά σμουθ τηλέφωνο... Αύριο μεθαύριο θα περάσω και την v9 για να δω τι ψάρια πιάνει και αυτή... Ευχαριστούμε γιανναρε για την πολύ καλή τον που μας έφτιαξες... Nikos from Galaxy Note Edited April 10, 2012 by galanakop Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 τελικα ξαναγυρισα σε siyah 3.0.1... αρκετο lag με τον abyss σε εφαρμογες οπως tapatalk tweetcaster στον browser αλλα και κολληματακια στο dungeon 3... με siyah στα 1.2 με lulzactive και smartass2 δεν εχω το παραμικρο προβλημα Ναι τα είχα και εγώ αυτά και τώρα πίσω στον syiah.. Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 βαλε κατι απο αγγλια..Δεν έχει έμενα από Αγγλία.Μήπως πρέπει να αλλάξω κάποιες ρυθμίσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Δεν έχει έμενα από Αγγλία.Μήπως πρέπει να αλλάξω κάποιες ρυθμίσεις; δοκιμασε καποια αλλη μεγαλη χωρα.. ηπα, γαλλια, γερμανια, ιταλια, κλπ βαζοντας την 9.0 βλεπω οτι δεσμευεται απειρως μεγαλυτερη ραμ (με την ιδια χρηση και εφαρμογες που ειχα στην 8.0) πχ ειναι δεσμευμενα 650 με 700ΜΒ εκει που αλλες φορες στην 8.0 επαιζε στα 350 με 400ΜΒ.. καμια ιδεα τι παιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 ξερετε που μπορω να βρω θεματα για τον apex/nova launcher που να κουμπωνουν οκ με την omega? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 ξερετε που μπορω να βρω θεματα για τον apex/nova launcher που να κουμπωνουν οκ με την omega? Γιατί δεν κάνεις το κόλπο που έκανα εγώ με nova launcher, κατέβασε όποιο theme του adw σου αρέσει και χρησιμοποίησε τα εικονίδια του..γίνεται και στον apex..:cool: Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Γιατί δεν κάνεις το κόλπο που έκανα εγώ με nova launcher, κατέβασε όποιο theme του adw σου αρέσει και χρησιμοποίησε τα εικονίδια του..γίνεται και στον apex..:cool: επειδη ειμαι ασχετος με το θεμα ειναι ευκολη η διαδικασια? επισης θυμαμαι που ειχες ποσταρει screen...μηπως μπορεις να μου πεις πιο θεμα ηταν? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Έχει κανείς παρατηρήσει κάποιο lag στην κάμερα της τελευταίας έκδοσης της omega; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 επειδη ειμαι ασχετος με το θεμα ειναι ευκολη η διαδικασια? επισης θυμαμαι που ειχες ποσταρει screen...μηπως μπορεις να μου πεις πιο θεμα ηταν? Αν θυμάμαι πρέπει να ήταν ένα με μαυροασπρα εικονίδια..πρέπει να λες για το adw elegant theme Τώρα η διαδικασία είναι πανεύκολη..πατάς επάνω σε όποιο εικονίδιο εφαρμογής θέλεις και επιλέγεις επεξεργασία..πατάς πάνω στο εικονίδιο που βλέπεις και σου βγάζει κάποιες επιλογές από που δηλαδή θες να διαλέξεις άλλο εικονίδιο..αν έχεις κατεβάσει κάποιο adw theme σου βγάζει σαν επιλογή και το adw icons pack..πατάς εκεί διαλέγεις το εικονίδιο που θες και τέλος..τα παραπάνω γίνονται μόνο στον κεντρικό drawer και όχι εκεί που είναι όλες οι εφαρμογές σου..επίσης η αλλαγή γίνεται και για εικονίδια φακέλων;) Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts