alex_n80 Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 *σχετικα με το wifi*Το ιδιο παρατηρησα σε ολες τις ics που εχω δοκιμασει τελευταια ανεξαρτητα απο modem ασθενες vs ginger Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stispan1 Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 *σχετικα με το wifi*Το ιδιο παρατηρησα σε ολες τις ics που εχω δοκιμασει τελευταια ανεξαρτητα απο modem ασθενες vs ginger Με την 6.0 και την 7.0 δεν είχα τέτοιο πρόβλημα. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex51 Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 πας επαφες μετα πατας το απιστερο κουμπι αφης διπλα απο το κεντρικο μετα επαφες για εμφανιση και διαλεξε απο εκει ποιες θες εσυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kontos_Gr Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 πας επαφες μετα πατας το απιστερο κουμπι αφης διπλα απο το κεντρικο μετα επαφες για εμφανιση και διαλεξε απο εκει ποιες θες εσυ. Δεν είναι ότι δεν ξέρω πως γίνεται.απλά δεν κρατάει την επιλογή.κάνοντας οκ βγάζει αυτές που θέλω και αν βγω και ξαναμπώ στις επαφές τις εμφανίζει πάλι όλες Παράθεση Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe. (Albert Einstein) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex51 Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 κατω απο το επαφες για εμφανιση εχει ενα αλλο μπες εκει και κλικαρισε μονο επαφες με τηλεφωνικο αριθμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kontos_Gr Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 Μπα το έχω δοκιμάσει και αυτό..κάτι άλλο φταίει το οποίο μου διαφεύγει αυτή την στιγμή Παράθεση Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe. (Albert Einstein) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 καλημερα παιδες μετα απο ανταλαγη μηνυματων και βοηθεια και γνωμη με τον γιαννη περασα και γω την 8 παλι με αλλο τροπο και λυθηκαν ολα τα θεματα μου εκανα φουλ φορματ στην sd οταν το συνδεσα στο πισι σαν εξωτερικη μοναδα περασα στοκ με οντιν ρουτ μετα τον παλιο bootloader μετα την 8 στο τελος επανεφερα το τιτανιουμ και ολα κομπλε βεβαια το βραδυ δεν ειχα λοκσκριν(σαν να μη δουλευε το κεντρικο κουμπι οπως μου κανε παλια)αλλα το πρωι επανηλθε μονο του κανονικα τελικα ο γαλαξιας μας εχει τεχνιτη νοημοσυνη χαχαχαχα η ρομ πεταει οπως ολες οι ωμεγα του γιαννη αντε να βγαινουν τωρα και τα μοντς που ειχαμε στην τζιντερ να ειμαστε κομπλεεεε:happy::happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aetos100 Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 *σχετικα με το wifi*Το ιδιο παρατηρησα σε ολες τις ics που εχω δοκιμασει τελευταια ανεξαρτητα απο modem ασθενες vs ginger Πάντως σχετικά με το wifi που λέτε παιδιά ,εγώ μπορεί να μπω 100 φορές και να είμαι μια χαρά αλλά κάποια στιγμή όταν το κλείσω και μετά πάω να το ξανανοίξω δεν γινεται μπλε η κουκκίδα απο κάτω και δεν λειτουργεί ,το φάρμακο του ειναι η επανεκκίνηση ,μου το έκανε απο την v5,2 μεχρι και την 8 που ήλπιζα πως θα φτιάξει ,δεν ξέρω αν ειναι πρόβλημα των ics η κάτι άλλο ,εσείς το αντιμετωπίσατε αυτό ?? Παράθεση nokia n95/omnia/omnia2/hd2/galaxy s/s2/s3/S4/S5/note2/note 3- 4-9-10+/ S7/S7 EDGE/S8 PLUS/S9 PLUS/A9 PLUS/huawei mate7-8-9 /MATE 10 LITE GPS PRIMO 2.4-STREAT PILOT--COPILOT--NAVITEL-D/PAN-AUTOMAPA-NDRIVE-B/NROAD-NAVIGO-SYGIC-NAVITEL[/colorht] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nireus89 Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Πάντως σχετικά με το wifi που λέτε παιδιά ,εγώ μπορεί να μπω 100 φορές και να είμαι μια χαρά αλλά κάποια στιγμή όταν το κλείσω και μετά πάω να το ξανανοίξω δεν γινεται μπλε η κουκκίδα απο κάτω και δεν λειτουργεί ,το φάρμακο του ειναι η επανεκκίνηση ,μου το έκανε απο την v5,2 μεχρι και την 8 που ήλπιζα πως θα φτιάξει ,δεν ξέρω αν ειναι πρόβλημα των ics η κάτι άλλο ,εσείς το αντιμετωπίσατε αυτό ?? Και σε μένα το κάνει. Αλλά παρατήρησα ότι το κάνει όταν πάω να ανοίξω το wi fi από την notification bar. Όταν το ανοίγω και το κλείνω από τις ρυθμίσεις δεν μου το κάνει. Τουλάχιστον έως τώρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Awaker Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Παιδιά έχει παρατηρήσει κανείς ασάφεια στο scrolling σε μερικές εφαρμογές; π.χ. Ενώ σέρνεις μια σελίδα κάτω, αυτή να κολλάει και να πηγαίνει προς τα πάνω,η το ανάποδο.. Όχι πάντα, μερικές φορές και σε μερικές εφαρμογές.. Π.χ. στις ρυθμίσεις του Tapatalk.. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Beta-5 Παράθεση The sky moves on sideways Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aetos100 Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Να σου πω εχεις δίκιο ,εγώ πάντα απο notification το ανοίγω ,θα το δοκιμάσω μόνο οπως λες ...αρά πρέπει να ειναι θέμα του notification γιατι μεχρι την 10.04 δεν ειχα τέτοιο θέμα .... Παράθεση nokia n95/omnia/omnia2/hd2/galaxy s/s2/s3/S4/S5/note2/note 3- 4-9-10+/ S7/S7 EDGE/S8 PLUS/S9 PLUS/A9 PLUS/huawei mate7-8-9 /MATE 10 LITE GPS PRIMO 2.4-STREAT PILOT--COPILOT--NAVITEL-D/PAN-AUTOMAPA-NDRIVE-B/NROAD-NAVIGO-SYGIC-NAVITEL[/colorht] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Και σε μένα το κάνει. Αλλά παρατήρησα ότι το κάνει όταν πάω να ανοίξω το wi fi από την notification bar. Όταν το ανοίγω και το κλείνω από τις ρυθμίσεις δεν μου το κάνει. Τουλάχιστον έως τώρα... Το παθαίνω και εγώ μια στο τόσο.Κάτι έχει να κάνει με την υλοποίηση του lidroid. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agentsmith Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του thread! Λοιπόν μετά από πάρα πολύ καιρό στη Omega 10.4 λέω να πάω σε ICS. Κάποιες ερωτήσεις τώρα. Καταρχήν από όσο ξέρω η μεταφορά είναι μέσω full wipe. • Παίρνω NANDROID backup παίρνω και backup με Titanium; • Τι γίνεται με τις υπόλοιπες εφαρμογές και ειδικά με το Don’t Panic που έχω αγοράσει χάρτη για Ελλάδα; Κάνω restore με Titanium και ρυθμίσεις και εφαρμογές; • Φαντάζομαι ότι μετά την εγκατάσταση θα είμαι root ; • To Flash θα λειτουργεί; • Κάποια γνωστή αδυναμία της ICS ver. 8 Blue ? • Πρέπει να εγκαταστήσω και την kitchen? • Τι γίνεται με widgets της stock; • Εφαρμογές που δεν έχω εγκαταστήσει από Google play τι γίνονται; Ευχαριστώ παιδιά προκαταβολικά και συγνώμη εάν σας ζάλισα!!! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aetos100 Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Για να σου ''κατσει΄΄καλα βαλε πρωτα την stock,την κανεις root , μετα απο επανω την omega v8 και με titanium περνας οτι θες η και ολα ,απλα ισως μερικες εφαρμογες δεν ειναι συμβατες με ics και να θελεις τη νεοτερη εκδοση ...το dont panic ναι οκ επανερχετε ,κρατας το φακελο οπως ειναι στην sd ,επαναφερεις με το titanium την εφαρμογη και παιζει μια χαρα,NANDROID backup κανεις αν θες στην 10.04 για παν ενδεχομενο ,widgets κλπ παιζουν μια χαρα ,και ολες οι εφαρμογες παιζουν απο οπου και να ειναι αρκει να ειναι συμβατες με ics......... Παράθεση nokia n95/omnia/omnia2/hd2/galaxy s/s2/s3/S4/S5/note2/note 3- 4-9-10+/ S7/S7 EDGE/S8 PLUS/S9 PLUS/A9 PLUS/huawei mate7-8-9 /MATE 10 LITE GPS PRIMO 2.4-STREAT PILOT--COPILOT--NAVITEL-D/PAN-AUTOMAPA-NDRIVE-B/NROAD-NAVIGO-SYGIC-NAVITEL[/colorht] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agentsmith Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Για να σου ''κατσει΄΄καλα βαλε πρωτα την stock,την κανεις root , μετα απο επανω την omega v8 και με titanium περνας οτι θες η και ολα ,απλα ισως μερικες εφαρμογες δεν ειναι συμβατες με ics και να θελεις τη νεοτερη εκδοση ...το dont panic ναι οκ επανερχετε ,κρατας το φακελο οπως ειναι στην sd ,επαναφερεις με το titanium την εφαρμογη και παιζει μια χαρα,NANDROID backup κανεις αν θες στην 10.04 για παν ενδεχομενο ,widgets κλπ παιζουν μια χαρα ,και ολες οι εφαρμογες παιζουν απο οπου και να ειναι αρκει να ειναι συμβατες με ics......... Απορίες: • Πώς κάνω root την stock? Υπάρχει κάποιος οδηγός; Την Blue την βάζω μετά με full wipes? • Mε το titanium κάνω restore μόνο εφαρμογές σωστά; • Παίζω κάτι παιχνιδάκια της GLU. Πώς γίνεται να μην χάσω τη πρόοδο μου; :P • Με τις ρυθμίσεις APN της Vodafone τι πρέπει να κάνω; • JKay Deluxe υπάρχει για ICS; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kontos_Gr Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Τελικά το πρόβλημα με τις επαφές το δημιουργούσε ο go launcher.Μόλις τον αφαίρεσα λύθηκε και μπορώ να επιλέξω ποιες να προβάλλονται και να διατηρείται η επιλογή Παράθεση Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe. (Albert Einstein) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nireus89 Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 Να σου πω εχεις δίκιο ,εγώ πάντα απο notification το ανοίγω ,θα το δοκιμάσω μόνο οπως λες ...αρά πρέπει να ειναι θέμα του notification γιατι μεχρι την 10.04 δεν ειχα τέτοιο θέμα .... Τελικά είναι όλα ok όταν το ανοίγεις από τις ρυθμίσεις;; Το παθαίνω και εγώ μια στο τόσο.Κάτι έχει να κάνει με την υλοποίηση του lidroid. Ελπίζω να λυθεί σε επόμενη έκδοση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 το delete_bloatwares.sh δουλεύει στην v8? το έτρεξα αλλά πάλι βλέπω το samsung apps στο app drawer.. Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 το delete_bloatwares.sh δουλεύει στην v8? το έτρεξα αλλά πάλι βλέπω το samsung apps στο app drawer.. δουλευει.. σιγουρα βγαζει τα hubs αλλα δεν θυμαμαι τι αλλο ακριβως αφαιρειται.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 παιδια, σας χαιρετω απο την ομορφη παρεα και τις συμβουλες των 9 μηνων που ειχα το S II.. (περασα σε Note!) Γιαννη, σε ευχαριστω για ολες τις ομορφες ρομ που μου προσφερες! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. April 6, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 New version Omega Series v9.0 Changelog: Based on firmware XWLP4 Android 4.03 (Date: 26/03/2012) Modem: XXLPS Kernel: CF-Root XXLPS csc: XXLPS Updated: Gmail v4.0.5 Video Maker MixZing Media Player v3.7.2 Twitter v3.1.2 Download all Files Street view on Google maps hosts Removed: Facebook - can be added from Play Store Rom is no Full Wipe Omega Files kitchen Updates Kernel: SiyahKernel v3.0rc3 Kernel: N.E.A.K-2.0.1x Kernel: SpeedMod K3-7 Kernel: Abyss ICS kernel 1.5 Launchers: Apex Launcher v1.0.5 Mods: ICS lockscreen Themes: Stock v9.0 Restore Theme Themes: Black Blue v9.0 Restore Theme Themes: ICS v9.0 Restore Theme Αν δοκιμάσετε την νέα Omega v9.0 και σας αρέσει, βοηθήστε στην περαιτέρω ανάπτυξη της με το donate σας. Σας εύχομαι όλους κάλο Πάσχα και ο Θεός να σας ευλογεί πλούσια συνεχεία :) Τα λέμε σε δυο βδομάδες μόλις επιστρέψω από την άδεια μου Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 Σας εύχομαι όλους κάλο Πάσχα και ο Θεός να σας ευλογεί πλούσια συνεχεία :) Τα λέμε σε δυο βδομάδες μόλις επιστρέψω από την άδεια μου Καλά και θα είμαστε τώρα δυο εβδομάδες χωρίς κάποια rom , άντε να δούμε πως θα περάσουμε. Πλάκα κάνω Γιάννη σου εύχομαι καλό Πάσχα με υγεία σε σένα και στην οικογένεια σου Όσο για την rom είμαι σίγουρος από τώρα πριν ακόμα την περάσω ότι θα είναι καλύτερη από τις προηγούμενες γιατί έτσι μας έχεις συνηθίσει Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosv7 Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 Γιάννη σ ευχαριστουμε για τις τέλειες ROM που μας προσφέρεις!! Καλό Πάσχα να έχετε εσυ κ η οικογένεια σου κ καλή ξεκούραση!!!Την αξίζεις άλλωστε!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 Γιάννη εξαιρετική για μια ακόμα φορά η rom σου! Μόνο που θέλω μια βοήθεια. Πώς θα περάσω τον Kernel: SpeedMod K3-7; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talexop Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 Γιάννη ευχαριστούμε για την νέα ROM. -- Κ Α Λ Ο Π Α Σ Χ Α -- Παράθεση http://routerutilities.blogspot.com/ - Εργαλεία για routers http://earthquakesgr.blogspot.com/ - Σεισμοί Ελλάδος http://sendtogps.blogspot.com/ - google maps -> ανοίξτε με το gps πρόγραμμά σας. talexop Kernel for Note4 910C Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts