Gerigo Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 Εχω δυο Sii. Tο ενα ειναι G9100(Ευρωπη) και το αλλο Μ250S (Κορεα). Στην 2.3.6 ειχα και στα δυο την 10.4 χωρις κανενα προβλημα. Στην 4.0.3 το μεν G9100 δουλευει αψογα με την 5.1 . Το δε M250S εχει προβλημα καθως δεν φορτωνει τα APN της Cosmote (ή της Vodafone). Επισης δεν δεχεται να βαλω χειροκινητα τα APN. (δεν τα σωζει) . Δοκιμασα βαζοντας αρχικα( με ODIN) Rooted Korean firmware αλλα μετα οταν προσπαθω να βαλω την 5.1 (η οποιαδηποτε αλλη) εχω την ιδια συμπεριφορα. εχει καποιος καμμια ιδεα? Ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythoc Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 Καλημέρα!!! Νομίζω πως όσοι έχετε πρόβλημα με τα double sms θα χαρείτε πολύ! Μου ήρθε σε email σήμερα :) GO SMS 4.37 for LPQ! Download! (Rapidshare Link) Για δοκιμάστε και πείτε μου! Παράθεση One Plus 5T < Samsung Galaxy S7 Edge < Xiaomi Redmi Note 3 < Samsung Galaxy Note 4 < Samsung Galaxy S IV < Samsung Galaxy S II < iPhone 3GS < LG Arena Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ros100 Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 Γιάννη να δώσω ιδέα για ένα mod που μου άρεσε;; Δεν ξέρω αν το έχεις δει αλλά ρίξ'του μια ματιά εδώ και αν αρέσει και στα παιδιά και υπάρχει ζήτηση δούλεψε το αν θες...Μπορείς να φτιάξεις ένα για 50% και ένα για 100% transparent! :wink: το κοιτουσα πολλες μερες και ελεγα να το προτεινω και εγω αλλα ολο το ξεχνουσα.... Παράθεση Εγω θα ηθελα αυτη η κοινότητα να λειτουργει υπερ του καταναλωτη με μαζικες καταγγελιες στην ΕΕTΤ κατα των καρτελ που εχουν στηθει, οχι να κανουμε και γκαλοπ κατα του καταναλωτη και υπερ των εταιριων!;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 Η 5.2 πως θα ειναι Γιαννη; Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Beta-2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 Η 5.2 πως θα ειναι Γιαννη; Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Beta-2 Ακυρο.το ειδα στο xda. Αναμενουμε.... Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Beta-2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 Ακυρο.το ειδα στο xda. Αναμενουμε.... Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Beta-2 Για ποτε λεει??? Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-2 Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. March 22, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 Νέα έκδοση Omega v5.2 Changelog: Based on firmware XXLPQ Android 4.03 (Date: 09/03/2012) New: Modem: XXLP7 Kernel: CF-Root XXLP7 Download All Files v1.92 (great app to download files from the Kitchen) Updated: Omegas csc LPE with (multi 47 entries) Play Store v3.5.15 Mysword v3.0 hosts Fixed: Photo Editor Various: Omega Files Kitchen added to system apps Mods: After flashing rom form CMD Recovery Omega boots Automatically to Android Theme: Black Blue: Green phone icon changed with a proper blue one Black Blue: Play Store themed black blue Black Blue: Many new icons ICS: Play Store themed ics blue ICS: Green phone icon changed with a proper ICS blue one Rom is no Full Wipe Αν δοκιμάσετε την νέα Omega v5.2 και σας αρέσει, βοηθήστε στην περαιτέρω ανάπτυξη της με το donate σας. Απολαύστε με την νέα Omega :cool: Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 Τι ταχυτητα ειναι αυτη αγαπητε Ιωαννη!!! Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-2 Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 Περασα την 5.2 και ολα καλα.μονο η κουζινα δεν εχει αλλαξει. Πρεπει να λεει 5.2; Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Beta-2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fidel Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 (edited) thnx mate την κατέβασα και την έβαλα χωρίς wipe μια χαρά . Τώρα κάνω move και στην Sd...Είσαι πολύ γρήγορος!!!:) Περασα την 5.2 και ολα καλα.μονο η κουζινα δεν εχει αλλαξει. Πρεπει να λεει 5.2; Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Beta-2 ναι σωστά η κουζίνα έχει κολλήσει στο 5,1:p Edited March 22, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση GIVE ME YOUR MIND AND I'M A OPEN IT,NAME A LAW AND I'VE ALREADY BROKEN IT,CAUSE I DON'T GIVE A FUCK ABOUT THE SYSTEM-----By_Fidel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 κατεβαζω την 5.2 (ειμαι με 5.0 τωρα), θα κανω wipe τα παντα για να φλασαρω την 5.2.. αμεσως μετα προτεινε ο γιαννης το σκριπτ για την απομακρυνση του bloatware.. ξερουμε τι ακριβως αφαιρειται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. March 22, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 Περασα την 5.2 και ολα καλα.μονο η κουζινα δεν εχει αλλαξει. Πρεπει να λεει 5.2; Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Beta-2 Δεν έχω προλάβει ακόμα να την αναβαθμίσω. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 Δεν έχω προλάβει ακόμα να την αναβαθμίσω. Οκ Γιαννη. Και νομιζα οτι δεν μου εκατσε καλα. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Beta-2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 Μηπως ειναι ευκολο να εχουμε την ics lockscreen με ενα zip στην stock εκδοση της omega 5.2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 (edited) πράγματι γρήγορη , άλλη αίσθηση τέσσερις το πρωί (μαύρα σκοτάδια) το sygic (Aura) κλείδωσε σε λιγότερο από 1 δευτερόλεπτο μέσα στο σπίτι προβλέπω ότι οι GB σιγά-σιγά θα μπουν στο χρονοντούλαπο δεν πρόσεξα αν γινόταν σε προηγούμενη έκδοση το παρακάτω , η ειπώθηκε , πως δημιουργούμε δηλαδή φακέλους Αν σύρουμε εφαρμογές (εικονίδια) σε κάποιο εικονίδιο στην επιφάνεια εργασίας ,δημιουργούμε φάκελο Edited March 23, 2012 by tora33 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. March 23, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 Η κουζίνα αναβαθμίστηκε πριν λίγο με τα πιο κάτω: Kernel: CF-Root LP7 Modems: ZSLPE Modems: DXLP7 Programs: Photo Editor Mods: CRT-OFF Animation for Omega Black Blue (new) Themes: Omega Stock v5.2 Restore Theme Themes: Omega Black Blue v5.2 Restore Theme Themes: Omega ICS v5.2 Restore Theme Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chilavert_gr Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 το supersu μου βγαζει "There is no SU binary installed and SuperSU cannot install it" τι πρεπει να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarpan Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 το supersu μου βγαζει "There is no SU binary installed and SuperSU cannot install it" τι πρεπει να κανω? Το ιδιο βγαζει και σε μενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 Το ιδιο βγαζει και σε μενα. Το ίδιο και σε μένα, μέχρι που κάποια στιγμή μου έβαλε ενημέρωση στο μάρκετ και μόλις την έκανα έστρωσε Keep walking Greece... Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarpan Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 Το ίδιο και σε μένα, μέχρι που κάποια στιγμή μου έβαλε ενημέρωση στο μάρκετ και μόλις την έκανα έστρωσε Keep walking Greece... Χθες εκανα την ενημερωση αλλα τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dogo1970 Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 το supersu μου βγαζει "There is no SU binary installed and SuperSU cannot install it" τι πρεπει να κανω? Κατεβάζεις το remove bloatware από την κουζίνα και το τρέχεις(έχει οδηγίες ο Γιάννης )Ανοίγεις μετά το super user και κανείς την ενημερωση και όλα ok!Εμένα μου δούλεψε έτσι!Χάνεις βέβαια τα Samsung hubs και κάποιες άλλες εφαρμογές αλλα προσωπικα δεν με πείραξε και το weather που ήθελα το έκανα πάλι εγκατάσταση με τον root explorer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rimpo9 Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 εμενα που ακομα με καμια ics δε μου κανει register στο network τι να κανω;αναβαθμησε κανεις απο το kies επισημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. March 23, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 (edited) Το ίδιο και σε μένα, μέχρι που κάποια στιγμή μου έβαλε ενημέρωση στο μάρκετ και μόλις την έκανα έστρωσε Keep walking Greece... Το έχουμε κάνει το πρόβλημα σε κανέναν με την stock έκδοση? Κάναμε ερώτηση στον Chainfire και περιμένουμε απάντηση. Edited March 23, 2012 by ioathe Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dogo1970 Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 Το έχουμε κάνει το πρόβλημα σε κανέναν με την stock έκδοση? Κάναμε ερώτηση στον Chainfire και περιμένουμε απάντηση. Στην stock αν κρίνω από ενός φίλου μου δεν το έκανε.Σε εμένα με ics το έκανε και το ελυσα με το remove boaltware . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 Το έχουμε κάνει το πρόβλημα σε κανέναν με την stock έκδοση? Κάναμε ερώτηση στον Chainfire και περιμένουμε απάντηση. Σε εμένα Γιάννη το έκανε στην stock αλλά και στην Ics που είμαι τώρα..επειδή όμως την stock δεν την κράτησα πολύ η ενημέρωση του μάρκετ μου έγινε στην ics..έκδοση της ρομ...επίσης δεν ξέρω αν παίζει ρόλο είχα δοκιμάσει πριν και το superuser fixer από μάρκετ και ύστερα από λίγο μου ήρθε η ενημέρωση στο μάρκετ για το superSU..δεν ξέρω όμως αν όντως έπαιξε ρόλο.. Keep walking Greece... Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts