kostassl45i Δημ. May 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Stergianos (15 Μάι. 2004 , 10:41) Wirelessly posted (SE T610: SonyEricssonT610/R201 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Ego exo p3 sta 650 kai 320 mnimi ram. Ama balo kai ali parapano mnimi bori na kalipsi , kapos, to keno tou mikrou epeksergasti??? Δε ξέρω κατά πόσο μπορεί να καλύψει την ανεπάρκεια επεξεργαστικής ισχύος, πάντως σίγουρα θα δεις βελτίωση στην λειτουργία του συστήματος σου, ειδικά μάλιστα αν έχεις win xp τα οποία δουλεύουν πολύ καλύτερα με 512 MB ram :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stergianos Δημ. May 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2004 Wirelessly posted (SE T610: SonyEricssonT610/R201 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό Μήνυμα από kostas@sl45i Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Stergianos (15 Μάι. 2004 , 10:41) Wirelessly posted (SE T610: SonyEricssonT610/R201 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Ego exo p3 sta 650 kai 320 mnimi ram. Ama balo kai ali parapano mnimi bori na kalipsi , kapos, to keno tou mikrou epeksergasti??? Δε ξέρω κατά πόσο μπορεί να καλύψει την ανεπάρκεια επεξεργαστικής ισχύος, πάντως σίγουρα θα δεις βελτίωση στην λειτουργία του συστήματος σου, ειδικά μάλιστα αν έχεις win xp τα οποία δουλεύουν πολύ καλύτερα με 512 MB ram :) Nai, xp exo. Παράθεση http://img.userbarz.com/46/9081.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmaniac Δημ. May 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2004 vale oso parapanw "antexeis"... Παράθεση Watch When You Stray My Friend... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. May 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος cmaniac (15 Μάι. 2004 , 11:23) vale oso parapanw "antexeis"... Νομίζω ότι τέτοιες ακρότητες δεν χρειάζονται, αφού μετά από κάποιο ποσό (512 για τον επεξεργαστή του Stergianos ) δε πρόκειται να δει καμία διαφορά :whistle: παρά μόνο στην τσέπη του :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stergianos Δημ. May 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2004 Wirelessly posted (SE T610: SonyEricssonT610/R201 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό Μήνυμα από cmaniac vale oso parapanw "antexeis"... Ok! Meta tis eksetasis, tha to foularo!!! :) Παράθεση http://img.userbarz.com/46/9081.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stergianos Δημ. May 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2004 Wirelessly posted (SE T610: SonyEricssonT610/R201 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό Μήνυμα από Stergianos Wirelessly posted (SE T610: SonyEricssonT610/R201 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό Μήνυμα από cmaniac vale oso parapanw "antexeis"... Ok! Meta tis eksetasis, tha to foularo!!! :) ...mexri 512!! :p Παράθεση http://img.userbarz.com/46/9081.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. May 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2004 Οσον αφορά το page file, στην σημερινή εποχή, με τους γρήγορους σκληρούς δίσκους (ειδικά αν έχεις RAID 0), μνήμες και επεξεργαστές, το να το έχεις σε σταθερό μέγεθος δεν έχει καμμία ουσιαστική διαφορά με το να ορίσεις διαφορετικές min, max τιμές. Εχω κάνει άπειρες δοκιμές και δεν είδα πουθενά διαφορά. Παλαιότερα υπήρχε κάποιος λόγος (κι ακόμα υπάρχει για όσους έχουν αργούς δίσκους και λίγη μνήμη) διότι όταν υπήρχε ανάγκη για την χρησιμοποίηση μεγαλύτερου μεγέθους pagefile τα windows το δημιουργούσαν στον δίσκο γράφοντας όπου έβρισκαν κενό χώρο πράγμα που σημαίνει πως αν ο δίσκος ήταν αρκετά fragmented το σύστημα καθυστερούσε αρκετά (γιατί έπρεπε να γράψει σε πολλά διαφορετικά σημεία του δίσκου) - ομοίως και στην ανάγνωση. Από την άλλη, αν δεσμεύσεις συγκεκριμένο (συνεχόμενο) χώρο στον σκληρό δίσκο, η ανάγνωση και η εγγραφή από το pagefile γίνεται αρκετά γρηγορότερα. Μιχάλης :alien: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
murex Δημ. May 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Stergianos (15 Μάι. 2004 , 10:41) Ego exo p3 sta 650 kai 320 mnimi ram. Ama balo kai ali parapano mnimi bori na kalipsi , kapos, to keno tou mikrou epeksergasti??? Άμα βρεις γράψε μου (PM). Δεν έχω καταφέρει να βρω παλιές μνήμες να αναβαθμίσω το PC της γυναίκας. :rolleyes: Παράθεση http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotris Δημ. May 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2004 Παιδια καλησπερα. Να ρωτησω και εγω κατι. Εχω υπολογιστη με Amd Athlon 2200 Xp και 512 Ram (δυο τσιπ των 256). Δουλευω πολυ το Adobe Premiere για επεξεργασια Video καθως και Ulead και dvdxpress. Επισης 3-4 παραθυρα ανοιχτα στον Explorer μαζι με winamp. Αξιζει να αναβαθμιστω και εγω με πανω απο ενα giga μνημης η να μεινω ως εχει. Τελος τι ρυθμισεις να κανω στο pagefile για καλυτερες επιδοσεις ; Δεν εχω raid δισκους αλλα απλους Atapi (δυο Western Digital 40 & 40 Giga). Ευχαριστω εκ των προτερων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. May 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Sotris (15 Μάι. 2004 , 21:58) Παιδια καλησπερα. Να ρωτησω και εγω κατι. Εχω υπολογιστη με Amd Athlon 2200 Xp και 512 Ram (δυο τσιπ των 256). Δουλευω πολυ το Adobe Premiere για επεξεργασια Video καθως και Ulead και dvdxpress. Επισης 3-4 παραθυρα ανοιχτα στον Explorer μαζι με winamp. Αξιζει να αναβαθμιστω και εγω με πανω απο ενα giga μνημης η να μεινω ως εχει. Τελος τι ρυθμισεις να κανω στο pagefile για καλυτερες επιδοσεις ; Δεν εχω raid δισκους αλλα απλους Atapi (δυο Western Digital 40 & 40 Giga). Ευχαριστω εκ των προτερων. Χωρίς να είμαι βέβαιος, πιστεύω ότι θα δεις διαφορά αν διπλασιάσεις τη μνήμη σου, ίσως όχι τόσο μεγάλη όσο θα περίμενε κανείς, αλλά σίγουρα προγράμματα σα το premiere είναι αρκετά αχόρταγα σε μνήμη. Το αν αξίζει δε μπορώ να στο πω καθώς υπεισέρχεται κι ο παράγωντας αν θες να διαθέσεις τα χρήματα για μια όχι τεράστια βελτίωση κι επίσης να λάβεις υπόψη σου ότι οι τιμές στη μνήμη είναι τσιμπημένες αυτό το διάστημα. Στη θέση σου πάντως σίγουρα θα περίμενα να μειωθούν οι τιμές και μετά θα το ξανασκεφτόμουν ;) Στο pagefile σου προτείνω να δώσεις ελάχιστο μέγεθος 512 ή 768 και μέγιστο 1512, ειδάλλως αν δε σε ενδιαφέρει ο χαμένος χώρος άσε το σταθερά στα 1024 mb :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seeker Δημ. May 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kostas@sl45i (15 Μάι. 2004 , 22:27) Στη θέση σου πάντως σίγουρα θα περίμενα να μειωθούν οι τιμές και μετά θα το ξανασκεφτόμουν ;) Ρε παιδιά ΠΟΤΕ επιτέλους θα πέσουν οι τιμές :worry: ??? Παράθεση Ψάχνετε πληροφορίες για το Linux? Τότε επισκεφθείτε το LinuxOS Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. May 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος seeker (15 Μάι. 2004 , 23:36) Ρε παιδιά ΠΟΤΕ επιτέλους θα πέσουν οι τιμές :worry: ??? 1 hrono tora eihan 40 euro oi 256 kai to diplasio oi 512. Oi eksezitimenes to diplasio. Ti na sou po.As epairnes.. :p Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts