sakiss Δημοσιεύτηκε January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 27, 2012 (edited) Οδηγός για Φλασάρισμα της 4.0.2.A.0.42 (2.3.4) Προαπαιτούμενο: Εγκατεστημένο το PC Companion 1. Κατεβάζουμε το Flashtool από εδώ (συγκεκριμένα εκεί που λέει: Installation -> Flashtool 0.6.7 Full Widnows Edition) 2. Κάνουμε install το exe. 3. Στο 3ο Post εδώ (Firmwares) θα κατεβάσετε το 0.42 : 4.0.2.A.0.42 → file type: Raw generic firmware → notes:thanks to thedr0idboy 4. Κάνετε extract το zip του firmware και το μεταφέρετε στον Τοπικό Δίσκο (PC) -> Flashtool φάκελο -> Firmwares φάκελο. 5. Μέσα στον Flashtool φάκελο υπάρχει το Flashtool και το Flashtool64... ανάλογα τα Windows που έχουμε τρέχουμε το πρόγραμμα. 6. Aφου έχουμε ενεργοποιήσει το USB Debugging και το Mass Storage (ρυθμίσεις->SE->Connectivity), συνδέουμε το κινητό με το PC. 7. Αφού εμφανιστεί στο Flashtool, το μήνυμα Device Connected θα αποσυνδέσουμε το κινητό και θα το κλείσουμε. 8. Επιλέγουμε το εικονίδιο με την μαύρη αστραπή (στο Flashtool -> ok με το Flashmode τικαρισμένο -> ok 9. Καθώς έχουμε κλειστό το Neo V πατάμε συνεχόμενα το back button και το ξανασυνδέουμε στο PC. Αφήνουμε το back button και το φλασάρισμα ξεκινά αυτόματα. 10. Ακόμα και αν φτάσει στο 100% δεν θα αποσυνδέσετε το κινητό έως ότου μπουτάρει στην οθόνη του Pin. Η διαδικασία μπορεί να κρατήσει μέχρι και δέκα λεπτά. μπορείτε να δείτε Video Tutorial με λίγο διαφορετική κατάληξη όταν η μπάρα φτάσει στο 100%. Σε εμάς το πρόγραμμα στην version που είναι φλασάρει και μπουτάρει μόνο του ενώ στο Video το κάνουμε manually. *Δεν είμαι υπεύθυνος για οποιαδήποτε βλάβη της συσκευής σας απο λάθος χειρισμό στη διαδικάσια εγκατάστασης του οδηγού. Χρησιμοποιήστε τον οδηγό με δική σας ευθύνη* Edited February 6, 2012 by zxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Να φανταστώ πως θα μπορούσα να κάνω την ίδια διαδικασία σε ένα Xperia Play με μόνη διαφορά το Firmware ???? Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaplani Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 ρε παιδια πανω λεει να κατεβασουμε το Flashtool 0.6.7 αλα στο link λεει Windows Edition - v0.9.11.0 μιπος εχει αλαξει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 Δεν υπάρχει πρόβλημα φίλε μου. Κατέβασε το 0.9. Δεν υπάρχει διαφορά. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pthan66 Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 θα ηθελα την βοηθεια σας στο εξης θεμα. ξερει καποιος να μου πει πως μπορω να επιλεξω να εμφανιζονται μονο οι επαφες που εχω περασμενες στην sim. δεν βλεπω να εχει τετοια επιλογη παραμονο για το τηλ. και το google. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nirvana19 Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 thanks για το tutorial επανέφερα το Neo V μου απο 4.4.2 σε 2.3.4 για να δω εαν ειναι καλυτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orentios Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 άρα και εγώ που είμαι κάτοχος 2.3.4 με έκδοση Kernel 4.0.2.Α.0.62 και θέλω να γίνω root, θα πρέπει πρώτα να φλασάρω με την παραπάνω διαδικασία σε 4.0.2.Α.0.42; (ρωτάω γιατί γνωρίζω πολύ λίγα από root & flash) ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts