Jump to content

Άδειες και διπλώματα δικύκλων

EiNSTEiN
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Κ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ..ΓΡΑΦΩ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ...ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ(panathas1389) ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ ΑΛΛΑ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΑΝ..ΟΤΑΝ ΔΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ..

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ρε φιλαρακι σοβαρολογεις??

Δηλαδη αν το παμε κατα αντιστοιχια καποιος που εχει διπλωμα αυτοκινητου(Β) μπορει Η να εχει αμαξι κατω απο 3.5 τονους Η να παιρνει αλλα 8 ατομα.. Που σημαινει οτι αν ειναι μονο 2 ατομα μπορει να οδηγησει νταλικα! Στεκει αυτο??

Και εσυ ρε φιλε yamaha που εισαι 27 ετων και την ψαχνεις με το Α1 ακομα, ασε μας!

Θες να πιστεψω δηλαδη οτι δεν πηγες για απεριοριστα αλλα για το Α1 και τυχαια αυτο ειναι το πρωτο σου ποστ στο οποιο συμφωνεις απολυτα με ενα αλλο μελος!........

Και κατι αλλο οταν ειχε βγει ο νομος με τα kW και πηγαιναμε στις σχολες και ρωταγαμε, δεν ειχαν ιδεα.. Ολοι ελεγαν οτι ειναι 125.........

Παντού γράφει:

Να έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του για άδεια οδήγησης μοτοσικλέτας ισχύος μέχρι 25kW ή με λόγο ισχύος προς βάρος μέχρι 0,16kW/kg

Αν και πάρα πολύ αμφιβάλλω αν είναι έτσι, πρακτικά είναι α-δύ-να-τον.

Γιατί?

Αντε παράβλεψες το 25kw και κοιτάς το 0,16kw/kg. Έστω ότι παίρνεις μηχανή με 26kw, πως γίνεται να είναι και 0,16kw/kg? Πρέπει να είναι απο 170κιλά και πάνω, πράγμα που δεν γίνεται γιαυτό και πρακτικά δεν ισχύει.

Στα 24kw που βγαίνουν όλες(δεν βγαίνει καμία με 25), έχουν πάνω απο 150κιλά και είναι ακριβώς 0,16kw/kg.

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

Παντού γράφει:

Αν και πάρα πολύ αμφιβάλλω αν είναι έτσι, πρακτικά είναι α-δύ-να-τον.

Γιατί?

Αντε παράβλεψες το 25kw και κοιτάς το 0,16kw/kg. Έστω ότι παίρνεις μηχανή με 26kw, πως γίνεται να είναι και 0,16kw/kg? Πρέπει να είναι απο 170κιλά και πάνω, πράγμα που δεν γίνεται γιαυτό και πρακτικά δεν ισχύει.

Στα 24kw που βγαίνουν όλες(δεν βγαίνει καμία με 25), έχουν πάνω απο 150κιλά και είναι ακριβώς 0,16kw/kg.

Φανταζομαι θυμασαι που τα λεγαμε παλια..

Και εγω ετσι νομιζα οτι ειναι μεχρι προτεινως!

Ψιλους στα αυτια μου εβαλε το ninja 250r, το οποιο σε καλυπτει και για τις 2 παραμετρους! Μετα κοιταζοντας τι αναγραφεται πανω στο διπλωμα εβγαλα το συμπερασμα που αναφερα παραπανω!..

Προσωπικα δεν θα το "ρισκαρω"....:)

να σας πω και κατι εγω..φιλο μου με σκουτερ vespa 150 τον γραψανε! εχει διπλωμα μεχρι 125 κυβικα.ημουν κι εγω στο περιστατικο...το'τι γλυψιμο εριξα μηπως και τον αφηναν..με την δικαιολογια οτι ενα σκουτερακι εχει απλο.

αυτο που λετε δεν ισχυει.!

αλλα ο "πεινασμενος" καρβελια ονειρευεται :whistle:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σ' αυτο εχεις δικιο!!

Αλλα το θεμα δεν ειναι ο αστυνομικος τι θα πει, αλλα το δικαστηριο!!

(και το δικαστηριο δεν μπορει να κανει οτι θελει οπως ο μπατσος..)

Παιδια ειναι απλο υσχει ενα απο τα 2, σε 2 εγραφα που εχω 1) το χαρτι που συμπληρωνεις για να βγαλεις το διπλωμα Α1 κατιγοριας γραφει απο πισω στης προυποθεσεης μεχρι 25KW ή 0,16kw/kg

Αρα υσχυει ενα απο τα 2. Το ή που εχει ειναι διαξευτικο δηλαδη εη το ενα η το αλλο. Απλα τα πραγματα το ιδιο γραφει και στον ΚΟΚ. Οποτε απλα ο panathas1389 εχει δικαιο, καντε και κανα τηλ στο υπουργιο αν θελεται για περισσοτερεσ πληροφοριες

Paidia eimai kainourgios....Eimai 16 xronwn kai den exw diplwma oute afm kai lew na parw mixanaki kryfa apo tous dikous m(min to sxoliasete auto...megali istoria)...na min ta polilogw exw akousei oti gia 50cc mporei na ginei i metavivasi sto onoma mou kai xwris afm stin troxaia......Kserete tipota?Isxiei auto??

Paidia eimai kainourgios....Eimai 16 xronwn kai den exw diplwma oute afm kai lew na parw mixanaki kryfa apo tous dikous m(min to sxoliasete auto...megali istoria)...na min ta polilogw exw akousei oti gia 50cc mporei na ginei i metavivasi sto onoma mou kai xwris afm stin troxaia......Kserete tipota?Isxiei auto??

Για 50 κυβικα δεν χρειαζεσαι Α.Φ.Μ. :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

να σας πω και κατι εγω..φιλο μου με σκουτερ vespa 150 τον γραψανε! εχει διπλωμα μεχρι 125 κυβικα.ημουν κι εγω στο περιστατικο...το'τι γλυψιμο εριξα μηπως και τον αφηναν..με την δικαιολογια οτι ενα σκουτερακι εχει απλο.

αυτο που λετε δεν ισχυει.!

αλλα ο "πεινασμενος" καρβελια ονειρευεται :whistle:

Δεν το ξέρει όλη η αστυνομία.

Απλά πας στο δικαστήριο και αθοωνεσαι.

Έτσι ήταν και έτσι θα είναι μεχρι να το μάθουν όλοι.

Απο τοτε που βγήκε ο νόμος τα λέμε..

Ενας φίλος μου σπουδάζει για σχολη οδηγών και μου το είπε κι αυτός.

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

file mporei o filos na exei vgalei to diploma prin allaxe o nomos..tote itan mexri 125kiv..oso gia ta diplomata ta kainourgia prepei na isxuei i <=25kw h 0.16kw/kg..(olympiakos7_69)...gia to 50 thelei kanonika afm to kserw gia persi evgala 50..

file mporei o filos na exei vgalei to diploma prin allaxe o nomos..tote itan mexri 125kiv..oso gia ta diplomata ta kainourgia prepei na isxuei i <=25kw h 0.16kw/kg..(olympiakos7_69)...gia to 50 thelei kanonika afm to kserw gia persi evgala 50..

:(sigouro einai auto pou m les twra?Piga se ena magazi kai rwtisa an xreiazetai afm gia 50ari kai mou eipe oti i metavivasi ginetai stin troxaia den xreiazetai....:)

:(sigouro einai auto pou m les twra?Piga se ena magazi kai rwtisa an xreiazetai afm gia 50ari kai mou eipe oti i metavivasi ginetai stin troxaia den xreiazetai....:)

Δεν χρειαζεσαι ΑΦΜ για 50 κυβικα.η μεταβιβαση γινετε ΜΟΝΟ στην τροχαια.

καλα σου ειπανε.;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν χρειαζεσαι ΑΦΜ για 50 κυβικα.η μεταβιβαση γινετε ΜΟΝΟ στην τροχαια.

καλα σου ειπανε.;)

Με τον παλιό ΚΟΚ δεν ήθελες ΑΦΜ, αλλά τώρα θέλεις... Πήγα σήμερα και ρώτησα για τα δικαιολογητικά, και απελπίστηκα δεν το βγαζω

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ

Με τον παλιό ΚΟΚ δεν ήθελες ΑΦΜ, αλλά τώρα θέλεις... Πήγα σήμερα και ρώτησα για τα δικαιολογητικά, και απελπίστηκα δεν το βγαζω

Μα τι σχεση εχει ο ΚΟΚ με την αδεια αδηγησεως!! καταρχας για να βγαλεις ΑΦΜ πρεπει να εχεις συμπληρωσει το 18 ετος της ηλικιας.το ΑΦΜ το χρειαζεσαι για την εφορια και για αδεια οδηγησης μοτοσυκλετας και οχι μοτοποδηλατου.

[sIGPIC][/sIGPIC]