alkispa Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 Γεια σας, είμαι 19. οδηγώ σχεδόν εδώ και 1 χρόνο cbr125 χώρις το καταλληλο δίπλωμα, μονο για 50cc έχω και αυτοκίνητο.δεν έβγαλα για το ψβρ γιάτι έπεσαν όλα μαζι, αγορά μηχανής και δίπλωμα αυτ/του, και no money. τώρα που θα βγάλω το δίπλωμα μου θέλω να παρω cbr600f. ξέρω ότι νομικά δε με καλύπτει τπτ και καμία ασφάλεια σε περιπτωση ατυχήματος αλλά, πια λέτε να είναι η αντιμετώπιση ενός αστυνομικού?? δείχνουν οικιοτητα?? κατευθείαν μήνυση?? τι εχετε ακουσει?? τι σας έχει συμβεί? ευχαριστώ Παράθεση http://www.lovina.gr ------------------------------ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 Γεια σας, είμαι 19. οδηγώ σχεδόν εδώ και 1 χρόνο cbr125 χώρις το καταλληλο δίπλωμα, μονο για 50cc έχω και αυτοκίνητο.δεν έβγαλα για το ψβρ γιάτι έπεσαν όλα μαζι, αγορά μηχανής και δίπλωμα αυτ/του, και no money. τώρα που θα βγάλω το δίπλωμα μου θέλω να παρω cbr600f. ξέρω ότι νομικά δε με καλύπτει τπτ και καμία ασφάλεια σε περιπτωση ατυχήματος αλλά, πια λέτε να είναι η αντιμετώπιση ενός αστυνομικού?? δείχνουν οικιοτητα?? κατευθείαν μήνυση?? τι εχετε ακουσει?? τι σας έχει συμβεί? ευχαριστώ Ενα θα σου πω! για εμενα "εισαι" καλος οδηγος.τωρα αν οδηγεις μοτοσυκλετα και δεν εχεις διπλωμα..και σε σταματησουν σου κατασχουν την μοτοσυκλετα και σου κανουν και μηνυση.επισης αμα κανεις τροχαιο..και να μην φταις,χανεις το δικιο σου..γιατι δεν εχεις διπλωμα.ασε που καποιες ασφαλιστικες δεν σου βγαζουν ασφαλεια αν δεν εχεις διπλωμα. ασε το cbr και κρατα αυτο που εχεις και σε 2-3 χρονακια που θα εισαι νομιμος παρε οτι γουσταρεις.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkispa Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 λοιπον, δε λέω οτι είμαι καλός οδηγός, συνέχεια μαθαινεις.. το cbr ακι το 'εχω παιθάνει στα ταξίδια, το βλέπω οτι δε θα αντέξει άλλο, θα παραδώσει πνεύνα, δεν είναι τα χιλιομετα, 19200χλμ εχει αλλ'α τα 9 τα έχει κανει σε ταξίδια, τέρμα όλη την ώρα δλδ. θα δω ρε φίλε, όταν το σχεδιάζεις απο καιρο και μαζεύεις λεφτά όλοι σου λένε πάρε πάρε, και τώρα που είμαι ετοιμος να το πάρω είναι όλοι δυστακτικοί όπως και ο εαυτό μου. θα το σκεφτώ πολύ, έχω φάει αρκετό αγχως και στεναχώρια με αυτο το θέμα. Παράθεση http://www.lovina.gr ------------------------------ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 λοιπον, δε λέω οτι είμαι καλός οδηγός, συνέχεια μαθαινεις.. το cbr ακι το 'εχω παιθάνει στα ταξίδια, το βλέπω οτι δε θα αντέξει άλλο, θα παραδώσει πνεύνα, δεν είναι τα χιλιομετα, 19200χλμ εχει αλλ'α τα 9 τα έχει κανει σε ταξίδια, τέρμα όλη την ώρα δλδ. θα δω ρε φίλε, όταν το σχεδιάζεις απο καιρο και μαζεύεις λεφτά όλοι σου λένε πάρε πάρε, και τώρα που είμαι ετοιμος να το πάρω είναι όλοι δυστακτικοί όπως και ο εαυτό μου. θα το σκεφτώ πολύ, έχω φάει αρκετό αγχως και στεναχώρια με αυτο το θέμα. Αν δεν εχεις διπλωμα καλυτερα να τ'αφησεις στην ακρη αυτη την σκεψη σου για νεα μοτοσυκλετα.αποψη μου :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LOUKASGR Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 Παιδια ενδεχομενως οι ερωτησεις μου και να εχουν απαντηθει αλλα το thread ειναι τεραστιο για να το ψαξω ολο. Λοιπον εγω εχω διπλωμα για Α1 125cc απο το 1999.Μπορει να μετατραπει σε απεριοριστων πηγαινοντας στα ΚΕΠ η θα πρεπει να δωσω εξετασεις? 2)Μολις αγορασα ενα KAWASAKI NINJA 250R.Απο οτι ξερω το Α1 καλυπτει αυτη τη μοτο γιατι ειναι 33 αλογα.Εμενα που γραφει εως 125 θα εχω καποιο προβλημα αν με σταματησουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavlidis_G Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 Παιδια ενδεχομενως οι ερωτησεις μου και να εχουν απαντηθει αλλα το thread ειναι τεραστιο για να το ψαξω ολο. Λοιπον εγω εχω διπλωμα για Α1 125cc απο το 1999.Μπορει να μετατραπει σε απεριοριστων πηγαινοντας στα ΚΕΠ η θα πρεπει να δωσω εξετασεις? 2)Μολις αγορασα ενα KAWASAKI NINJA 250R.Απο οτι ξερω το Α1 καλυπτει αυτη τη μοτο γιατι ειναι 33 αλογα.Εμενα που γραφει εως 125 θα εχω καποιο προβλημα αν με σταματησουν? εισαι οκ. το διπλωμα σου κατευθείαν αν είσαι πάνω απο 21 θεωρείται απεριοριστων κυβικων... Υ.Γ. κανε μια ερώτηση στα ΚΕΠ, ενδεχομενως να πρέπει να στο αντικαταστήσουν Παράθεση Amd Athlon 64 3500+@2.8GHZ ON Msi K8N Neo4 SLI Platinum NVidia Geforce 6600LE 256mb By Msi 1024 DDR 400 by KINGSTON + 512mb ddr by TWINMOS -160gb by Maxtor - Nec 3551A Labelflash - ASUS DVD-Rom S-ATA Opoios endiaferetai pm <---> to skotono ^ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spoilt Δημ. June 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2008 παίδες να ρωτήσω κάτι έχω δίπλωμα για 50cc και θέλω να χτυπήσω ένα γουρούνι 300 αλλά το διπλωμα θα παίξει σε 5 μήνες αλλα δν παίζει να περιμένω τι λέτε θα με σκίσουν πολύ αν με πιάσουν...το γουρουνι μήπως θέλει για αμαξί σε τετοια περιπτωση μόνο δικαστηριο μου κάνουν???ευχαριστω εκ των προτέρων αν οδηγάει κάποιος γουρούνι ας μου πει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] MY HPI RS4 3......... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2008 παίδες να ρωτήσω κάτι έχω δίπλωμα για 50cc και θέλω να χτυπήσω ένα γουρούνι 300 αλλά το διπλωμα θα παίξει σε 5 μήνες αλλα δν παίζει να περιμένω τι λέτε θα με σκίσουν πολύ αν με πιάσουν...το γουρουνι μήπως θέλει για αμαξί σε τετοια περιπτωση μόνο δικαστηριο μου κάνουν???ευχαριστω εκ των προτέρων αν οδηγάει κάποιος γουρούνι ας μου πει Εγω δεν οδηγαω ATV αλλα οδηγαω μοτοσυκλετα. αυτο που θελω να σου πω..ειναι οτι οδηγεις πρεπει να εισαι νομιμος.μην παιζεις..με αυτα γιατι το διπλωμα ειναι μεγαλη υποθεση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grlansin Δημ. June 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2008 Καλησπερα, Λοιπον εχω διπλωμα μοτοποδηλατου απο τα 16μου, ειμαι στα 27 τωρα :cool: και θελω να αναθμισω το διπλωμα σε απεριοριστο. Εχω ενα σημαντικο προβλημα. Δεν εχει τυχει ποτε να οδηγησω μηχανη με συμπλεκτη. Ειχα στην κατοχη μου ολα αυτα τα χρονια ενα παπι το οποιο ειχε καρφωτες ταχυτητες, και τωρα ενα αυτοματο σκουτερ. Ειναι δυσκολο στην εκμαθηση του; Δεδομενου οτι δεν θελω να παω στην εξεταση και να κοπω. Απλα στην πολη που μενω οι σχολες δεν εχουν μηχανες μεγαλες, δηλ. δινεις τα σηματα, επειτα πηγαινεις στο χωρο που δινεις τα πρακτικα περνεις την μηχανη που εχουν εκει οι σχολες οδηγων και σε εξεταζει ο εξεταστης. Καθε βοηθεια - συμβουλη δεκτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2008 Καλησπερα, Λοιπον εχω διπλωμα μοτοποδηλατου απο τα 16μου, ειμαι στα 27 τωρα :cool: και θελω να αναθμισω το διπλωμα σε απεριοριστο. Εχω ενα σημαντικο προβλημα. Δεν εχει τυχει ποτε να οδηγησω μηχανη με συμπλεκτη. Ειχα στην κατοχη μου ολα αυτα τα χρονια ενα παπι το οποιο ειχε καρφωτες ταχυτητες, και τωρα ενα αυτοματο σκουτερ. Ειναι δυσκολο στην εκμαθηση του; Δεδομενου οτι δεν θελω να παω στην εξεταση και να κοπω. Απλα στην πολη που μενω οι σχολες δεν εχουν μηχανες μεγαλες, δηλ. δινεις τα σηματα, επειτα πηγαινεις στο χωρο που δινεις τα πρακτικα περνεις την μηχανη που εχουν εκει οι σχολες οδηγων και σε εξεταζει ο εξεταστης. Καθε βοηθεια - συμβουλη δεκτη. Καταρχας το διπλωμα σου δεν ισχυει.θα πρεπει να βγαλεις αλλο! θα πας σε μια σχολη οδηγων και θα ρωτησεις τι χρειαζεσαι.την οδηγηση θα την δωσεις με μοτοσυκλετα με συμπλεκτη.γι'αυτο θα κανεις μαθηματα με μηχανη της σχολης. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 hello! πηρα αυτην την μηχανη http://www.bigmarket.gr:8080/bigmarket/imgServlet?bzreqimg=/opt/jboss-4.0.5/server/default/upload/bigmarket/privads/200805231333142_6f62_b585.jpg ειναι μια honda nsr 125 με 28 αλογα,και θα ηθελα να ειμαι σιγουρος οτι το διπλωμα μου για 125cc που εβγαλα πριν κατι μηνες το υποστηριζει.ειναι μηχανη δρομου.και θα ηθελα να ρωτησω ακομα αυτο με τις ταχυτητες γιατι εγω ειχα μαθει να οδηγω παπακια στη σχολη.ειναι μια κατω και 5 πανω ετσι? δηλαδη μια φορα κατω ειναι η πρωτη ταχυτητα και μετα ολες οι αλλες ειναι πανω? το δουλεψα μεχρι την 5 ταχυτητα,αλλα απο την επιταχυνση φοβηθηκα και σταματησα.και ακομη δυσκολευομαι να βαλω νεκρα.μα καλα πως μπαινει η ρημαδα? υπαρχει καποιο κολπο? δεν υπαρχουν και ενδειξεις για τις ταχυτητες...τελος ειναι διχρονο,και πρεπει καθε 4 λιτρα νομιζω να βαζω λαδακι.τι ειδους λαδακι ειναι αυτο και απο που το προμηθευομαι? Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 καλα εσυ φοβοσουν τα μηχανακια και πηρες αυτην την σκοτωστρα!!! και να μιυ το χαριζαν τετοιο μηχανακι δεν θα επαιρνα ποτε.ασε που θελει μια περιουσια για να πας μια βολτα..και μονο για βολτα δεν ειναι το συγκεκριμενο.ασε που θελει σωστη χρηση/συντηρηση γιατι ο κινητηρας θα σου μεινει στα χερια.αυτα..και επισης δεν γραφουμε σε σωστο μερος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 καλα εσυ φοβοσουν τα μηχανακια και πηρες αυτην την σκοτωστρα!!! και να μιυ το χαριζαν τετοιο μηχανακι δεν θα επαιρνα ποτε.ασε που θελει μια περιουσια για να πας μια βολτα..και μονο για βολτα δεν ειναι το συγκεκριμενο.ασε που θελει σωστη χρηση/συντηρηση γιατι ο κινητηρας θα σου μεινει στα χερια.αυτα..και επισης δεν γραφουμε σε σωστο μερος. γιατι σκοτωστρα? 28 αλογα ειναι και 125 κυβικα.τα αλλα που ειναι 250 και πανω με πολλα παραπανω αλογα τι ειναι δηλαδη? απλα ηθελα κατι ποιο καλο γιατι πηγαινω στην σινδο απο θεσσαλονικη σχεδον καθημερινα και το scooteraki μου ζωριζετε Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 γιατι σκοτωστρα? 28 αλογα ειναι και 125 κυβικα.τα αλλα που ειναι 250 και πανω με πολλα παραπανω αλογα τι ειναι δηλαδη? απλα ηθελα κατι ποιο καλο γιατι πηγαινω στην σινδο απο θεσσαλονικη σχεδον καθημερινα και το scooteraki μου ζωριζετε Διχρονιλα και σκοτωστρα.αυτο τα λεει ολα.: αυτο το μηχανακι οπως ειπα και παραπανω ειναι για κοντρες και μουρη.μονο για να κανεις την δουλεια σου δεν ειναι.:down: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Steliosdt50 Δημ. June 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2008 Magges mazepsa tiC ipografeC apo touC goneiC k eimai etoimoC na dwsw exetaseiC gia 50cc...exw 3 erwthmata:] 1.) Pote tha dwsw shmata k pote poreia? 2.) Poso kairo kanei na bgei to diplwma? 3.) Na paw na dwsw shmata xwriC na diabasw? Thelw na pw...einai tpt diskolo? H einai eykola?(tampeleC fanaria shmata k proteriothta ktl) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2008 Magges mazepsa tiC ipografeC apo touC goneiC k eimai etoimoC na dwsw exetaseiC gia 50cc...exw 3 erwthmata:] 1.) Pote tha dwsw shmata k pote poreia? 2.) Poso kairo kanei na bgei to diplwma? 3.) Na paw na dwsw shmata xwriC na diabasw? Thelw na pw...einai tpt diskolo? H einai eykola?(tampeleC fanaria shmata k proteriothta ktl) Θα πας διαβασμενος.οσο για της ημερομηνειες περνα απο την τροχαια και θα σου πουν αυτοι.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. July 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2008 Άκουσα ότι από το 2009 αλλάζει ο τρόπος εξέτασης για οποιοδήποτε δίπλωμα οδήγησης και γίνεται ποιο δύσκολο..γνωρίζει κάποιος κάτι παραπάνω;; ευτυχώς που δε θα με πιάσει η αλλαγή.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos7_69 Δημ. July 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2008 Αν δεν διαβασεις, δεν περνας!! Εχει κατι ακυρα τελειως μεσα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2008 Αν δεν διαβασεις, δεν περνας!! Εχει κατι ακυρα τελειως μεσα.. και αυτο ειναι το σωστο κιολας ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Take2 Δημ. August 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2008 Παιδες για να καλύπτομαι στο εξωτερικο με 50αρι πρεπει να βγάλω κανονικο δίπλωμα ? Το δίπλωμα για 50αρι που σου δίνει η τροχαία δεν αναγνωρίζεται ? Παράθεση http://www.take2.gr/blackjack.jpg Magas einai autos pou milaei me tis pra3eis !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2008 Παιδες για να καλύπτομαι στο εξωτερικο με 50αρι πρεπει να βγάλω κανονικο δίπλωμα ? Το δίπλωμα για 50αρι που σου δίνει η τροχαία δεν αναγνωρίζεται ? Απότι ξερω ναι! θελεις αλλο διπλωμα για μοτοποδηλατο στο εξωτερικο.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos277 Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 Σκάφτομαι να πάω να βγάλω και δίπλωμα μηχανής. Πως πάει αυτό? Ανάλογα με την ηλικία σου λένε και ως τι μηχανής μπορείς να καβαλήσεις? Εγώ σκάφτομαι για κάνα 250cc. Οι τιμές σε τι επίπεδα παίζουν περίπου? Γιατί άμα είναι να δόσεις κάνα 600αρη όπως στο αμάξι δεν λέει… thnx:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psyhiatros Δημ. November 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2008 Ρώτησα σημερα και μου ειπαν εδω 300 ευρώ μαζι με το τελος 27 ευρω για να το πάρω.Αλλα τον έπρηξα και του λέω πως ειναι δυνατόν τόσα λίγα;Και μου λέει 500 τότε. ΜΟυ ειπαν πως σε διχρονο ειναι μεχρι 250 κυβικά.Ειμαι κατω απο 21.ΜΟυ ειπε πως ειναι 5 μαθηματα πρακτικά. Και μου λέει τοσα παιρνουμε εδω.Αλλιως αν πας στο Μενίδι νομίζω μου ειπε 900ευρώ και θα κοπείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. November 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2008 na rwthsw: eimai katoxos mia honda cbr kai den to exw asfalisei akoma.se ligous mhnes tha exw klhsei ena xrono(ton prwto mou xrono apo thn hmera pou phra to diplwma)kai an perasei enas xronos dinw arketa ligotera xrhmata gia na to asfalhsw gia ena xrono.ti sinepeies exei an se poiasoun se elegxo xwris asfaleia mhxanhs? Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. November 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2008 Ενα μικρο προστιμο πληρωνεις. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts