Jump to content

Άδειες και διπλώματα δικύκλων

EiNSTEiN
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

me piran st tmima k arxisan na m lene p pas xwris xartia xwris tpt k m lene tha s kanoume mia minisi k ela ayrio t prwi me tn patera s... ithelan na mas kratisoun k t mixanakia ekei alla milise o pateras m me tn dioikiti k de 3erw t epai3e k mas t edwsan t mixanakia alla st xeri:O

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

15miso re c k pira t 50raki gt s 5 mines ginomai 16... de 3erw ti kone exei o pateras m:wacko: tha dei3ei ayrio... twra omws logika de tha me exoun valei st mati k tha m stamatan kathe fora??? de mporw na t paratisw st garaz 5 mines eleos

o pateras s eipe oti telika sas ekanan minisi??file raver thelei afm to 50 gia na pareis to diploma sta xeria s....

Μα πως θελει δεν καταλαβαινω??? και πως θα βγαλεις ατα 16 ΑΦΜ.μπορεις να απαντησεις σε αυτο???

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μα τι σχεση εχει ο ΚΟΚ με την αδεια αδηγησεως!! καταρχας για να βγαλεις ΑΦΜ πρεπει να εχεις συμπληρωσει το 18 ετος της ηλικιας.το ΑΦΜ το χρειαζεσαι για την εφορια και για αδεια οδηγησης μοτοσυκλετας και οχι μοτοποδηλατου.

Το χαρτί με τα δικαιολογητικά το έχω. θές να το δείς???

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ

paidia yparxei kamia periptwsi na vgaleis diplwma gia 50cc prin apo t 16:wacko:??

Οχι.γιατι εχει βγαλει κανεις???

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το χαρτί με τα δικαιολογητικά το έχω. θές να το δείς???

αστο καλυτερα.:!:

Έκδοση άδειας οδήγησης μοτοποδηλάτου ανηλίκων (16-18 ετών, άρθρο 96 του Ν. 2696/1999 και 53329/163 από 15-4-1997 Κ.Υ.Α. Υ.Δ.Τ. και Υ.Μ.Ε)*

Αρμόδια Υπηρεσία: Αρμόδιο Αστυνομικό Τμήμα ή ΚΕΠ

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

1. Δύο παράβολα αξίας 32 € το καθένα. Με τα παράβολα και 4 φωτογραφίες έγχρωμες ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να εξετασθεί από 2 γιατρούς (Οφθαλμίατρος - Παθολόγος) οι οποίοι πρέπει να είναι συμβεβλημένοι με το Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών. (Αν ο ενδιαφερόμενος είναι ανασφάλιστος θα πρέπει να απευθυνθεί σε οποιοδήποτε Κρατικό Νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις).

2. Δύο (2) φωτογραφίες έγχρωμες.

3. Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο Αστυνομικής Ταυτότητας.

4. Υπεύθυνη δήλωση Ν. 1599/86 στην οποία θα δηλώνεται ο τόπος κατοικίας και ότι δεν είναι κάτοχος άδειας οδήγησης κατηγορίας Α' ή υποκατηγορίας Α1.

5. Αποδεικτικό τόπου κατοικίας (ΔΕΗ - ΟΤΕ - ΕΥΔΑΠ).

6. Ένσημο Ελληνικής Αστυνομίας 3 €.

7. Διπλότυπο είσπραξης από την ΔΟΥ 7 €.

8. Δύο υπεύθυνες δηλώσεις Ν.1599/86 από τους γονείς με θεωρημένο το γνήσιο υπογραφής τους που θα δηλώνουν ότι επιτρέπουν στο παιδί τους να αποκτήσει άδεια οδήγησης μοτοποδηλάτου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδες σημερα τ πρωι πηγα στ τμημα μαζι με τν πατερα μ κ τσιμπισα προστιμο 250Ε επειδη δεν ηταν ασφαλισμενο, 200 επειδη δεν ειχα πινακιδες κ τελος μια μηνηση επειδη δεν ειχα διπλωμα... ελεος

τωρα τ θα γινει αν με ξανασταμτησουν κ με βρουν παλι χωρις διπλωμα... ο δικαστης θα δει οτι εχω κανει κι αλλο δικαστηριο κ τν δευτερη φορα θα εχω καποια επιβαρυνση????.α κ sorry για τ διπλο post...

Μα τι σχεση εχει ο ΚΟΚ με την αδεια αδηγησεως!! καταρχας για να βγαλεις ΑΦΜ πρεπει να εχεις συμπληρωσει το 18 ετος της ηλικιας.το ΑΦΜ το χρειαζεσαι για την εφορια και για αδεια οδηγησης μοτοσυκλετας και οχι μοτοποδηλατου.
δεν πρεπει να εισαι 18 για να βγαλεις Α.Φ.Μ.εγω εχω!!για το διπλωμα απλος περνεις ενα χαρτι που λεει απο που προκειπτει ο Α.Φ.Μ.εγω τωρα προσφατα εδοσα!!τωρα αμα σε πιασουν θα πας δικαστηριο το οποιο μπορει να γινει και σε 1 μηνα 2 3 5 10 2 χρονια.δεν μπορεις να ξερεις ποτε θα γινει!!συνηθος ομως μεσα στο 6 μηνο γινετε.οταν πας θα παρεις το διπλβμα και τα χαρτια που σου ελειπαν και θα τα δειξεις και θα αθοοθεις.αλλα νομιζω πληρωνεις και εξοδα δικαστηριου κανα 300ε.αλλα δεν ειμαι και σιγουρος

παιδες σημερα τ πρωι πηγα στ τμημα μαζι με τν πατερα μ κ τσιμπισα προστιμο 250Ε επειδη δεν ηταν ασφαλισμενο, 200 επειδη δεν ειχα πινακιδες κ τελος μια μηνηση επειδη δεν ειχα διπλωμα... ελεος

Το "έλεος" που ακριβώς κολλάει; :confused:

τωρα τ θα γινει αν με ξανασταμτησουν κ με βρουν παλι χωρις διπλωμα... ο δικαστης θα δει οτι εχω κανει κι αλλο δικαστηριο κ τν δευτερη φορα θα εχω καποια επιβαρυνση????.α κ sorry για τ διπλο post...

Α δηλαδή έχεις σκοπό να ξανακυκλοφορήσεις χωρίς δίπλωμα και αναρωτιέσαι τι θα γίνει αν σε ξανασταματήσουν; :confused:

to eleos kolaei sto oti exw t papi mono 2 meres...apokleietai na t paratisw st garaz gia 5 mines mexri na ginw 16 gi ayto thelw na mathw t epiptwseis tha exw tn deyteri fora...

Μάλιστα...

Δεν ξέρω να σου απαντήσω τι γίνεται αν σε πιάσουν 2η φορά αλλά αν ήμουν εγώ νομοθέτης θα όριζα σαν ποινή να μπορείς να βγάλεις δίπλωμα στα 21 αν σε ξαναπιάσουν για 2η φορά.

παιδες εγω το πηρα το διπλωμα 125cc σημερα απο την σχολη στην βεροια και μου βγηκε μονο 210!!!!!!!! στην θεσσαλονικη με λεγανε 400 περιπου!!!! ευτιχως που ειχα φιλο εκει...επειδη διαβασα αλλα δεν καταλαβα,μπορειτε να μου απαντησετε στο εξης: απο 34αλογα και κατω μπορω να οδηγησω μηχανη ανεξαρτητων κυβικων? δηλαδη τωρα εχω ενα 125cc με 15 περιπου αλογα.αν παρω ενα 250cc και ειναι 34 αλογα θα μπορω να το οδηγησω? το αλλο με το βαρος δεν το καταλαβαινω και δεν με νοιαζει
technoholic maniac reviewer

• 3 weeks later...
ego eimai gennimenos 20/10/93 kai thelo na bgalo diploma gia 50araki....to pou prepei na pame to katalaba alla gia na bgaleis diploma se ti ilikia mporeis na pas?ego dl;d ti imeromini tha mporo na pao?kai kati akoma....an kai den einai tou thematos...poia marka pisteyetai oti einai i kaliteri?(modenas,crypton k.a)

Χ10 mini 2.1

Iridium Rom Thanks to Dark_Dog

ego eimai gennimenos 20/10/93 kai thelo na bgalo diploma gia 50araki....to pou prepei na pame to katalaba alla gia na bgaleis diploma se ti ilikia mporeis na pas?ego dl;d ti imeromini tha mporo na pao?kai kati akoma....an kai den einai tou thematos...poia marka pisteyetai oti einai i kaliteri?(modenas,crypton k.a)

α) αυτα τα μηχανακια που αναφερεις,δεν μπορεις να το οδηγησεις.δεν ειναι 50 κυβικα.

τωρα πηγαινε στην τροχαια της περιοχης σου..και ρωτα..και θα σου δωσουν αυτοι ενα χαρτι μτ τι δικαιολογητικα χρειαζεσαι για να βγαλεις διπλωμα για μοτοποδηλατο.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καταρχήν γράφουμε στα Ελληνικά...

Δευτερον πρέπει να ΕΧΕΙΣ ΚΛΕΙΣΕΙ τα 16

Τρίτον τα μηχανάκια που λες θα μπορεις να τα οδηγήσεις χωρίς να σε μαγκώσουν στα 18 σου

και Τεταρτον μια είναι η μάρκα...Honda...(στα τετράχρονα) ή Yamaha...(στα δίχρονα, οσα έχουν απομείνει)

Τώρα εσυ 50αρι...Κανένα Ρiaggio αν έχει μείνει αλλιώς τίποτα κινεζικα...

Amd Athlon 64 3500+@2.8GHZ ON Msi K8N Neo4 SLI Platinum

NVidia Geforce 6600LE 256mb By Msi

1024 DDR 400 by KINGSTON + 512mb ddr by TWINMOS -160gb by Maxtor - Nec 3551A Labelflash - ASUS DVD-Rom S-ATA

Opoios endiaferetai pm <---> to skotono ^

έλεος πρέπει να δείξει η κοινωνία με 15χρονα να οδηγάνε ανεξέλεκτα... Αν σε γράψουν 2η φορά μπαίνεισ το ποινικο μητρώο και δεν μπορεις να διοριστεις στο δημόσιο να μπεις σε στρατιωτικές σχολες-αστυνομια κλπ απ'οτι θυμαμαι. Τη πρώτη φορα 95% αθωώνεσαι την δεύτερη οχι...παίζει φυλακιση με αναστολή η κάτι τέτοιο... Προτιμάς να οδηγας ενα σαράβαλο για 5 μήνες απο το να καταστρέψεις(ενδεχομένως) τηξν υπόλοιπη ζωη σου??? ε, έλεος.... Όσο για την ασφάλεια είσαι απαράδεκτος και καλά σε κάνανε για τις πινακίδες δε λέω κουβέντα γιατι όσο το πρόστιμο ήταν 33 ευρώ και εγώ δεν τις φορούσα ουτε στο μηχανάκι ούτε στο αυτοκίνητο...αλλα τώρα με τσούζουν τα 200...δε λεει... Αλλα φορα πάντως πρόσεχε...

Amd Athlon 64 3500+@2.8GHZ ON Msi K8N Neo4 SLI Platinum

NVidia Geforce 6600LE 256mb By Msi

1024 DDR 400 by KINGSTON + 512mb ddr by TWINMOS -160gb by Maxtor - Nec 3551A Labelflash - ASUS DVD-Rom S-ATA

Opoios endiaferetai pm <---> to skotono ^

θελω 2 χαρες....ακριβη ημερομηνια για το ποτε θα μπορω να παω να δοσω εγω που ειμαι γεννημενος στις 20/10/93....Για πραδειγμα στισ 20/10/2010???

και η δευτερη ειναι να μου πειτε πως σας φενεται αυτο...

http://www.gorgolis.gr/sprinter.htm

ευχαριστω εκ τω προτερων

Χ10 mini 2.1

Iridium Rom Thanks to Dark_Dog

θελω 2 χαρες....ακριβη ημερομηνια για το ποτε θα μπορω να παω να δοσω εγω που ειμαι γεννημενος στις 20/10/93....Για πραδειγμα στισ 20/10/2010???

και η δευτερη ειναι να μου πειτε πως σας φενεται αυτο...

http://www.gorgolis.gr/sprinter.htm

ευχαριστω εκ τω προτερων

Για μοτοποδηλατο σε 1 χρονο μπορεις να βγαλεις διπλωμα.για μοτοσυκλετα πρεπει να εχεις συμπληρωσει το 18 ετος.αρα το 2011 μπορεις να βγαλεις διπλωμα.

τωρα για το μηχανακι δεν μπορω να σου απαντησω εδω..γιατι απλουστατα θα χαλασουμε την ροη του θεματος.

[sIGPIC][/sIGPIC]