yamaha Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Κ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ..ΓΡΑΦΩ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ...ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ(panathas1389) ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ ΑΛΛΑ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΑΝ..ΟΤΑΝ ΔΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panathas1389 Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 se euxaristw file..alla to sosto na legetai.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yamaha Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 ΤΙΠΟΤΑ ΦΙΛΕ ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΒΟΗΘΑΩ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos7_69 Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 Ρε φιλαρακι σοβαρολογεις?? Δηλαδη αν το παμε κατα αντιστοιχια καποιος που εχει διπλωμα αυτοκινητου(Β) μπορει Η να εχει αμαξι κατω απο 3.5 τονους Η να παιρνει αλλα 8 ατομα.. Που σημαινει οτι αν ειναι μονο 2 ατομα μπορει να οδηγησει νταλικα! Στεκει αυτο?? Και εσυ ρε φιλε yamaha που εισαι 27 ετων και την ψαχνεις με το Α1 ακομα, ασε μας! Θες να πιστεψω δηλαδη οτι δεν πηγες για απεριοριστα αλλα για το Α1 και τυχαια αυτο ειναι το πρωτο σου ποστ στο οποιο συμφωνεις απολυτα με ενα αλλο μελος!........ Και κατι αλλο οταν ειχε βγει ο νομος με τα kW και πηγαιναμε στις σχολες και ρωταγαμε, δεν ειχαν ιδεα.. Ολοι ελεγαν οτι ειναι 125......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 gia na katalabw auto pou leei to diplwma gia <25kw shmainei mikrotero iso twn 34 ipwn? na kserw na mhn parw kana mhxanaki panw apo auto Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 Παντού γράφει: Να έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του για άδεια οδήγησης μοτοσικλέτας ισχύος μέχρι 25kW ή με λόγο ισχύος προς βάρος μέχρι 0,16kW/kg Αν και πάρα πολύ αμφιβάλλω αν είναι έτσι, πρακτικά είναι α-δύ-να-τον. Γιατί? Αντε παράβλεψες το 25kw και κοιτάς το 0,16kw/kg. Έστω ότι παίρνεις μηχανή με 26kw, πως γίνεται να είναι και 0,16kw/kg? Πρέπει να είναι απο 170κιλά και πάνω, πράγμα που δεν γίνεται γιαυτό και πρακτικά δεν ισχύει. Στα 24kw που βγαίνουν όλες(δεν βγαίνει καμία με 25), έχουν πάνω απο 150κιλά και είναι ακριβώς 0,16kw/kg. Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos7_69 Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 Παντού γράφει: Αν και πάρα πολύ αμφιβάλλω αν είναι έτσι, πρακτικά είναι α-δύ-να-τον. Γιατί? Αντε παράβλεψες το 25kw και κοιτάς το 0,16kw/kg. Έστω ότι παίρνεις μηχανή με 26kw, πως γίνεται να είναι και 0,16kw/kg? Πρέπει να είναι απο 170κιλά και πάνω, πράγμα που δεν γίνεται γιαυτό και πρακτικά δεν ισχύει. Στα 24kw που βγαίνουν όλες(δεν βγαίνει καμία με 25), έχουν πάνω απο 150κιλά και είναι ακριβώς 0,16kw/kg. Φανταζομαι θυμασαι που τα λεγαμε παλια.. Και εγω ετσι νομιζα οτι ειναι μεχρι προτεινως! Ψιλους στα αυτια μου εβαλε το ninja 250r, το οποιο σε καλυπτει και για τις 2 παραμετρους! Μετα κοιταζοντας τι αναγραφεται πανω στο διπλωμα εβγαλα το συμπερασμα που αναφερα παραπανω!.. Προσωπικα δεν θα το "ρισκαρω"....:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 να σας πω και κατι εγω..φιλο μου με σκουτερ vespa 150 τον γραψανε! εχει διπλωμα μεχρι 125 κυβικα.ημουν κι εγω στο περιστατικο...το'τι γλυψιμο εριξα μηπως και τον αφηναν..με την δικαιολογια οτι ενα σκουτερακι εχει απλο. αυτο που λετε δεν ισχυει.! αλλα ο "πεινασμενος" καρβελια ονειρευεται :whistle: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos7_69 Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 Σ' αυτο εχεις δικιο!! Αλλα το θεμα δεν ειναι ο αστυνομικος τι θα πει, αλλα το δικαστηριο!! (και το δικαστηριο δεν μπορει να κανει οτι θελει οπως ο μπατσος..) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekMu Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 Παιδια ειναι απλο υσχει ενα απο τα 2, σε 2 εγραφα που εχω 1) το χαρτι που συμπληρωνεις για να βγαλεις το διπλωμα Α1 κατιγοριας γραφει απο πισω στης προυποθεσεης μεχρι 25KW ή 0,16kw/kg Αρα υσχυει ενα απο τα 2. Το ή που εχει ειναι διαξευτικο δηλαδη εη το ενα η το αλλο. Απλα τα πραγματα το ιδιο γραφει και στον ΚΟΚ. Οποτε απλα ο panathas1389 εχει δικαιο, καντε και κανα τηλ στο υπουργιο αν θελεται για περισσοτερεσ πληροφοριες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis7perister Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 Paidia eimai kainourgios....Eimai 16 xronwn kai den exw diplwma oute afm kai lew na parw mixanaki kryfa apo tous dikous m(min to sxoliasete auto...megali istoria)...na min ta polilogw exw akousei oti gia 50cc mporei na ginei i metavivasi sto onoma mou kai xwris afm stin troxaia......Kserete tipota?Isxiei auto?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 Paidia eimai kainourgios....Eimai 16 xronwn kai den exw diplwma oute afm kai lew na parw mixanaki kryfa apo tous dikous m(min to sxoliasete auto...megali istoria)...na min ta polilogw exw akousei oti gia 50cc mporei na ginei i metavivasi sto onoma mou kai xwris afm stin troxaia......Kserete tipota?Isxiei auto?? Για 50 κυβικα δεν χρειαζεσαι Α.Φ.Μ. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 να σας πω και κατι εγω..φιλο μου με σκουτερ vespa 150 τον γραψανε! εχει διπλωμα μεχρι 125 κυβικα.ημουν κι εγω στο περιστατικο...το'τι γλυψιμο εριξα μηπως και τον αφηναν..με την δικαιολογια οτι ενα σκουτερακι εχει απλο. αυτο που λετε δεν ισχυει.! αλλα ο "πεινασμενος" καρβελια ονειρευεται :whistle: Δεν το ξέρει όλη η αστυνομία. Απλά πας στο δικαστήριο και αθοωνεσαι. Έτσι ήταν και έτσι θα είναι μεχρι να το μάθουν όλοι. Απο τοτε που βγήκε ο νόμος τα λέμε.. Ενας φίλος μου σπουδάζει για σχολη οδηγών και μου το είπε κι αυτός. Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis7perister Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 Raver me eftiakses kala twra re file.....Me tin asfaleia kserete ti ginete?Mporw na tin kanw kai autin sto onoma m xwris afm? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panathas1389 Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 file mporei o filos na exei vgalei to diploma prin allaxe o nomos..tote itan mexri 125kiv..oso gia ta diplomata ta kainourgia prepei na isxuei i <=25kw h 0.16kw/kg..(olympiakos7_69)...gia to 50 thelei kanonika afm to kserw gia persi evgala 50.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yamaha Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 ΦΙΛΕ ΕΙΜΑΙ 27 ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΠΛΩΜΑ..ΕΣΥ ΜΕΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΨΑΞΕ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΝΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis7perister Δημ. May 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2008 file mporei o filos na exei vgalei to diploma prin allaxe o nomos..tote itan mexri 125kiv..oso gia ta diplomata ta kainourgia prepei na isxuei i <=25kw h 0.16kw/kg..(olympiakos7_69)...gia to 50 thelei kanonika afm to kserw gia persi evgala 50.. :(sigouro einai auto pou m les twra?Piga se ena magazi kai rwtisa an xreiazetai afm gia 50ari kai mou eipe oti i metavivasi ginetai stin troxaia den xreiazetai....:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2008 :(sigouro einai auto pou m les twra?Piga se ena magazi kai rwtisa an xreiazetai afm gia 50ari kai mou eipe oti i metavivasi ginetai stin troxaia den xreiazetai....:) Δεν χρειαζεσαι ΑΦΜ για 50 κυβικα.η μεταβιβαση γινετε ΜΟΝΟ στην τροχαια. καλα σου ειπανε.;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmkias_46 Δημ. May 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2008 Δεν χρειαζεσαι ΑΦΜ για 50 κυβικα.η μεταβιβαση γινετε ΜΟΝΟ στην τροχαια. καλα σου ειπανε.;) Με τον παλιό ΚΟΚ δεν ήθελες ΑΦΜ, αλλά τώρα θέλεις... Πήγα σήμερα και ρώτησα για τα δικαιολογητικά, και απελπίστηκα δεν το βγαζω Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panathas1389 Δημ. May 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 paidia gia 50 theleis afm gia na pareis to diploma...tora gia metavivasis kalutera na pareis stin troxaia na matheis..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstasSG Δημ. May 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 paidia proxtes agorasa ena papi 50cc k simera eixa tn prwti m synantisi me astynomikous:mad: me stamatisan emena k ena filaraki k den eixa tpt apo xartia oute diplwma oute asfaleia oute tpt... t me perimenei?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panathas1389 Δημ. May 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 sunithos dikastirio..kalo einai na pas na vgaleis to diploma.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstasSG Δημ. May 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 se poso kairo tha ginei t dikastirio??? an exw ola t xartia tote tha me athwosoun??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panathas1389 Δημ. May 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 katarxin ti sou eipan oi mpatsoi??sinithos perneis anavoli 1 xrono kai pas me ta xartia s kai s athwonoun.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 Με τον παλιό ΚΟΚ δεν ήθελες ΑΦΜ, αλλά τώρα θέλεις... Πήγα σήμερα και ρώτησα για τα δικαιολογητικά, και απελπίστηκα δεν το βγαζω Μα τι σχεση εχει ο ΚΟΚ με την αδεια αδηγησεως!! καταρχας για να βγαλεις ΑΦΜ πρεπει να εχεις συμπληρωσει το 18 ετος της ηλικιας.το ΑΦΜ το χρειαζεσαι για την εφορια και για αδεια οδηγησης μοτοσυκλετας και οχι μοτοποδηλατου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts