Lewis Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Ερώτησις... Όταν κατεβάζω την κουρτίνα, εχει τα κουμπάκια wifi, bluetooth, gps, mute, κλπ.. πως μπορώ να προσθέσω/αλλάξω τα κουμπάκια εκει ; Παράθεση TWMN.net - Thessaloniki's Wireless Metropolitan Network http:// TWMN.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafinos Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Ερώτησις... Όταν κατεβάζω την κουρτίνα, εχει τα κουμπάκια wifi, bluetooth, gps, mute, κλπ.. πως μπορώ να προσθέσω/αλλάξω τα κουμπάκια εκει ; Όταν με το καλό έρθει και στη χώρα μας η 4.1.2 λογικά θα έχει πιο πολλές επιλογές... και η κουρτίνα λέγεται notification bar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikelino Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 παιδια καλησπερα και απο εμενα και συγνωμη ταπεινα γιαυτο που θα ρωτησω αλλα με εχει φαει η γυναικα μου. Της εβαλα στο κινητο το γερμανικο jelly bean και ενεργοποιησε σημερα το ιντερνετ στην WIND και παρολο που περασα τις ρυθμισεις απο το site της, δεν παιζει με τιποτα. πρεπει να κανω κατι αλλο???? Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigio13 Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 παιδια καλησπερα και απο εμενα και συγνωμη ταπεινα γιαυτο που θα ρωτησω αλλα με εχει φαει η γυναικα μου. Της εβαλα στο κινητο το γερμανικο jelly bean και ενεργοποιησε σημερα το ιντερνετ στην WIND και παρολο που περασα τις ρυθμισεις απο το site της, δεν παιζει με τιποτα. πρεπει να κανω κατι αλλο???? Ευχαριστω. καταρχας δεν υπαρχει λογος να ζητας συγγνωμη,ποσο μαλλον και ταπεινα :).απο οτι καταλαβαινω δεν υπαρχει προβλημα στο ιντερνετ μεσω wifi και υπαρχει μεσω 3g.επειδη δεν μου εχει τυχει ποτε αυτο σε συσκευη και επειδη ποτε δεν εχω κανει καποιες ρυθμισεις για το ιντερνετ μηπως η καρτα sim της γυναικας σου δεν ειναι 3g??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikelino Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 όχι ειναι 3G την δοκίμασα σε ενα παλιό Nokia και λειτουργεί κανονικα, κάπου διάβασα ότι με την αναβάθμιση σε jelly bean δε λειτουργεί το Ίντερνετ του παρόχου ισχύει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 όχι ειναι 3G την δοκίμασα σε ενα παλιό Nokia και λειτουργεί κανονικα, κάπου διάβασα ότι με την αναβάθμιση σε jelly bean δε λειτουργεί το Ίντερνετ του παρόχου ισχύει; οι ρυθμίσεις είναι σίγουρα σωστές? σβήσε τες και κατέβασε από το google play την εφαρμογή apn tweaker τρέξτην και όλα θα λυθούν :) Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 Χθες το κινητό εσβησε 2 φορες μόνο του. Εδω και 3 εβδομάδες σβηνει 2-3 φορές τη βδομάδα. Ποτε δεν εχει σβήσει νυχτα που το εχω σε λειτουργία πτησης και ποτέ δεν εχει σβήσει την ωρα που το χρησιμοποιώ. Μηπως φταει η sim? Μηπως οτι το εκανα Πολωνικό; Ελπίζω να βρω μια λυση και να αποφυγω να το στείλω για service... Μου επεσε μοα φορα κατω αλλα μεσα σε θηκη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpoth Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 Έφτασε και η flip cover, καλή ποιότητα είναι τελικά και του έκατσε όμορφα. Μέχρι στιγμής δυο στα τέσσερα με τις θήκες από ebay(κλασικά με αγορές από κίνα):p http://img196.imageshack.us/img196/4729/20130606100903.jpg http://img832.imageshack.us/img832/8504/20130606101055.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnestisX Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 παιδια εχω προβλημα με το ρουταρισμα. κανω τα παντα οπως λεει εδω: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2198341 , αλλα για καποιο λογο οταν παταω στην εγκατασταση του root.zip γραφει: E:failed to veryfy whole-file signature E:singature verification failed ξερετε τι μπορει να φταιει;μηπως να κατεβασω καποιο αλλο αρχειο ρουτ,γτ αυτο που δινει ισως εχει προβλημα;αν ναι εχετε να μου προτεινετε καποιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpoth Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 Το zip αποκλείεται να μην έχει υπογραφή.Είναι δοκιμασμένο από αρκετό κόσμο. Δοκίμασε να το ξανακατεβάσεις και να το περάσεις ξανά στην εξωτερική σου sd. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnestisX Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 Το zip αποκλείεται να μην έχει υπογραφή.Είναι δοκιμασμένο από αρκετό κόσμο. Δοκίμασε να το ξανακατεβάσεις και να το περάσεις ξανά στην εξωτερική σου sd. αα επιασε!ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια!εκανα το ρουτ και περασα τον κερνελ(cocore e 6.2 twrp)!οχι οτι ειχα προβλημα με την στοκ jelly bean,αλλα αφου λεγατε οτι βοηθαει ειπα να το κανω και αυτο!επιτελους τα καταφερα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadforest Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 Είμαι εδώ και λίγες μέρες κάτοχος αυτού του κινητού. Είμαι πολύ ευχαριστημένος, αλλά έχω ένα πρόβλημα με το wifi. Όταν το κινητό είναι σε αδρανοποίηση για αρκετή ώρα και μετά μπαίνω στο ίντερνετ ή σε κάποια εφαρμογή που απαιτεί ίντερνετ, μερικές φορές βγαίνει μήνυμα ότι δεν υπάρχει σύνδεση, παρόλο που το εικονίδιο του wifi εμφανίζεται κανονικά. Για να επανακτήσω τη σύνδεση, πρέπει να απενεργοποιήσω και να ενεργοποιήσω ξανά στο κινητό το wifi. Έχω το android 2.3.6 και στην πολιτική αδράνειας wifi, είναι επιλεγμένο το "ποτέ". Καμιά ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpoth Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 Το ίδιο κάνει και σε εμένα με 4.1.2 Έχω ενεργοποιημένη την εξοικονόμηση ενέργειας και σκέφτηκα μήπως ευθύνεται αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadforest Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 Το ίδιο κάνει και σε εμένα με 4.1.2 Έχω ενεργοποιημένη την εξοικονόμηση ενέργειας και σκέφτηκα μήπως ευθύνεται αυτό. Εγώ έχω απενεργοποιημένη την εξοικονόμηση, όπως είναι από προεπιλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 Έφτασε και η flip cover, καλή ποιότητα είναι τελικά και του έκατσε όμορφα. Μέχρι στιγμής δυο στα τέσσερα με τις θήκες από ebay(κλασικά με αγορές από κίνα):p http://img196.imageshack.us/img196/4729/20130606100903.jpg http://img832.imageshack.us/img832/8504/20130606101055.jpg πόσο σου κόστισε φίλε και πόσες μέρες έκανε να έρθει; κάποιο link; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 και αν υπάρχει και σε λευκό χρώμα από τον ίδιο πωλητή?? Thank you Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LavArmaan Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 Καλησπέρα παιδιά,καινούριος στο forum και στο χώρο.Ψάχνω εδώ και πάρα πολύ καιρό τα πάντα γι'αυτό το κινητό και νομίζω πως αξίζει τα λεφτά του! Διαβάζω κάτι θέματα/προβλήματα αλλά ελπίζω να μην είμαι άτυχος και μου κάτσουν :p Θα ήθελα αν μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει.Ψάχνω το μοντέλο με NFC αλλά δεν βρίσκω πουθενά στην Ελλάδα! Επίσης θα ήθελα να μου πείτε τί γίνεται με thn 4.1.2,αν το αναβαθμίσω σε Πολονική,Αγγλική κ.ο.κ. το μενού θα είναι στα Ελληνικά έτσι? Το κινητό θα το χρησιμοποιήσω πιο πολύ για viber whatsapp αλλά και για προγράμματα όπως το navionics (πλοήγηση σε σκάφος/θάλασσα) ελπίζω να μην έχω κάποιο θέμα! Είμαι ανάμεσα σε αυτό και το Sony Xperia J. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!!!!:happy::happy::happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpoth Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 (edited) Παιδιά από εδώ την αγόρασα. http://www.ebay.com/itm/White-PU-Leather-Flip-Ultra-slim-case-casing-cover-For-Samsung-Galaxy-S-Advance-/221209237390?pt=AU_MobilePhoneAccessories&hash=item338119178e http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid=p2047675.m570.l1313.TR0.TRC0&_nkw=PU+Leather+Flip+Ultra+slim+case+casing+cover+For+Samsung+Galaxy+S+Advance&_sacat=0&_from=R40 Έκανε εννιά μέρες.Κόστισε ούτε τέσσερα euro. (Βεβαια,μην περιμένετε προστασία από πτώση σε καμια περίπτωση με την συγκεκριμένη.) Edited June 6, 2013 by nikpoth Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 Παιδιά από εδώ την αγόρασα. http://www.ebay.com/itm/White-PU-Leather-Flip-Ultra-slim-case-casing-cover-For-Samsung-Galaxy-S-Advance-/221209237390?pt=AU_MobilePhoneAccessories&hash=item338119178e http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid=p2047675.m570.l1313.TR0.TRC0&_nkw=PU+Leather+Flip+Ultra+slim+case+casing+cover+For+Samsung+Galaxy+S+Advance&_sacat=0&_from=R40 Έκανε εννιά μέρες.Κόστισε ούτε τέσσερα euro. (Βεβαια,μην περιμένετε προστασία από πτώση σε καμια περίπτωση με την συγκεκριμένη.) από τον liangqimei2010 ως πωλητή το αγόρασες; σε ρωτάω για να είμαι 100% σίγουρος ;) έχεις μείνει ικανοποιημένος με την ποιότητα; κουμπώνει σωστά το καπάκι της μπαταρίας που αντικαθιστά; Σ'ευχαριστώ πάνω απ'όλα για την άμεση απάντηση. Παράγγειλα και εγώ μία θήκη, διαφορετικού τύπου. την περιμένω και μόλις την παραλάβω και δω οτι έμεινα ικανοποιημένος θα ανεβάσω link... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpoth Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 (edited) Ναι φιλε μου από αυτόν. Το πρωί που την παρέλαβα αυτό σκέφτηκα πρώτο!Θα κουμπώσει άραγε? Τελικά έκατσε όπως το original καπάκι (είναι ολόιδια μέσα έξω τα δυο πλαστικά καπάκια original και κινέζος) Το μπροστινό κάλυμμα είναι σαν δερμάτινο,λογικά δερματίνη η κάποιο πλαστικό,ελαστικό που μοιάζει με δέρμα. (Για την άσπρη δεν το τόλμησα γιατί πήρα μια στη γυναικα σε άσπρο και έγινε χαλια πολύ γρήγορα)Παρόλο που το έχω σε άσπρο το τηλέφωνο.Θα δείξει αν θα αντέξει αυτή. Δοκίμασα και τις κλασικές ,απλές σιλικόνης αλλα κάτι με χάλαγε στην εμφάνιση στο τηλέφωνο. Αυτή που συζητάμε μαζί με αυτή:http://www.ebay.com/itm/151022660836?var=450162906218&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 Μου βγήκαν μια χαρά για τα γούστα μου. Τώρα φυσικά είναι καθαρά και θέμα γούστου όλα αυτά Edited June 6, 2013 by nikpoth Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 Ναι φιλε μου από αυτόν. Το πρωί που την παρέλαβα αυτό σκέφτηκα πρώτο!Θα κουμπώσει άραγε? Τελικά έκατσε όπως το original καπάκι (είναι ολόιδια μέσα έξω τα δυο πλαστικά καπάκια original και κινέζος) Το μπροστινό κάλυμμα είναι σαν δερμάτινο,λογικά δερματίνη η κάποιο πλαστικό,ελαστικό που μοιάζει με δέρμα. (Για την άσπρη δεν το τόλμησα γιατί πήρα μια στη γυναικα σε άσπρο και έγινε χαλια πολύ γρήγορα)Παρόλο που το έχω σε άσπρο το τηλέφωνο.Θα δείξει αν θα αντέξει αυτή. Δοκίμασα και τις κλασικές ,απλές σιλικόνης αλλα κάτι με χάλαγε στην εμφάνιση στο τηλέφωνο. Αυτή που συζητάμε μαζί με αυτή:http://www.ebay.com/itm/151022660836?var=450162906218&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 Μου βγήκαν μια χαρά για τα γούστα μου. Τώρα φυσικά είναι καθαρά και θέμα γούστου όλα αυτά Δες σύμπτωση!! Αυτήν έχω παραγγείλει από τον ίδιο πωλητή!! Την περιμένω... πιστεύω οτι πρέπει να είναι πολύ καλές οι συγκεκριμένες... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpoth Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 Αυτήν που παρήγγειλες και περιμένεις είμαι σίγουρος ότι θα την ευχαριστηθείς πολύ. Απίστευτα βολική στη χρήση. Εντωμεταξύ ας μην γελιόμαστε. Η αίσθηση τις συσκευής χωρίς θήκη δεν συγκρίνετε με τίποτα!! Αυτή η ελαφριά κουρμπα που κάνει το κινητό χάνεται με οποιαδήποτε θήκη. Σε οποια συσκευή έβαλα θήκη,μόλις την βγάζω από το τηλέφωνο για καθάρισμα πχ ,πάντα είναι μικρότερο και πιο όμορφο όσο λεπτή-διακριτική και να είναι η θήκη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosfp Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 Πιο απ ολα τα προγραμματα ειναι πιο αξιοπιστο για να δειχνει την επαφη σε full screen στις εισερχομενες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadforest Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 nikosfp, αυτο το προβλημα με το wifi το εχεις πολυ καιρο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourouzis2005 Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 Γεια σε ολους. Εχω φοβερο προβλημα με τη μπαταρια. Δε βγαζω ουτε 24 ωρες με ελαχιστες ωρες χρηση. Τηλεφωνα-μηνυματα σχεδον καθολου. Ειναι καταπληκτικο κινητο. Πολυ ψηνομαι να τους το παω πισω. ΥΓ Ουτε root, ουτε background εφαρμογες.. Μονο ο,τι ειχε πανω συν Viber-Facebook-Yahoo mail. Εχει αλλος παρομοιο προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts