diecast Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 tip για τους ροοτ users σε jelly bean που δεν εχουν αλλαξει κερνελ και ρομ! το Seeder δουλευει καλυτερα απο το Ram manager pro τουλαχιστον για μενα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volanis1980 Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 tip για τους ροοτ users σε jelly bean που δεν εχουν αλλαξει κερνελ και ρομ! το Seeder δουλευει καλυτερα απο το Ram manager pro τουλαχιστον για μενα! Καλά, αν είσαι root και δεν έχεις βάλει τουλάχιστον τον Cocore kernel (μια διαδικασία απλούστατη) έχεις κάνει μισές δουλειές! Τεράστια διαφορά στη συνολική ανταπόκριση του κινητού! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksexou Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 ειμαι εδω και καποιες μερες με pure vanilla και ενω το κινητο ειναι τουμπανο δεν κολλαει δεν κανει περιεργα ολα πανε ρολοι . μου την σπαει το θεμα με την μπαταρια. την καταπινει σαν νερο . ειδικα με 3G. συμβαινει και σε κανεναν αλλον ρε παιδια ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volanis1980 Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 ειμαι εδω και καποιες μερες με pure vanilla και ενω το κινητο ειναι τουμπανο δεν κολλαει δεν κανει περιεργα ολα πανε ρολοι . μου την σπαει το θεμα με την μπαταρια. την καταπινει σαν νερο . ειδικα με 3G. συμβαινει και σε κανεναν αλλον ρε παιδια ? Κατέβασε το Betterbatterystats και δες τι σου τρώει τη μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksexou Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 (edited) το κατεβασα αλλα δεν βγαζω και πολυ ακρη αδερφε ευχαριστω. καποιος που εχει και αυτος pure να μου πει τι ακριβως εχει κανει γιατι θυμαμαι οτι δεν επαιζε θεμα με μπαταρια στην pure. ισα ισα. τι CPU governors και τι IO schedulers χρησιμοποιειτε οσοι εχετε pure vanilla ? μηπως αυτο ειναι το θεμα. εβαλα CPU governors hotplug και τα παει καλα η μπαταρια. Edited December 11, 2013 by ksexou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Καλά, αν είσαι root και δεν έχεις βάλει τουλάχιστον τον Cocore kernel (μια διαδικασία απλούστατη) έχεις κάνει μισές δουλειές! Τεράστια διαφορά στη συνολική ανταπόκριση του κινητού! προφανως αλλα φοβαμαι να κανω αυτην τη αλλαγη κερνελ,μην γινει κανα κουλο :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris99 Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 το κατεβασα αλλα δεν βγαζω και πολυ ακρη αδερφε ευχαριστω. καποιος που εχει και αυτος pure να μου πει τι ακριβως εχει κανει γιατι θυμαμαι οτι δεν επαιζε θεμα με μπαταρια στην pure. ισα ισα. τι CPU governors και τι IO schedulers χρησιμοποιειτε οσοι εχετε pure vanilla ? μηπως αυτο ειναι το θεμα. εβαλα CPU governors hotplug και τα παει καλα η μπαταρια. Ο Hotplug είναι ο πιο φιλικός στην μπαταρία governor,εγώ έχω hotplug+sio στην HarshJellyrom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksexou Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 ναι οντως . βλεπω τεραστια διαφορα τις τελευταιες ωρες. η Ηarshjellyrom τι λεει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris99 Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Αρκετά καλή είναι βασισμένη στη stock rom της Sammy αλλά έχει κάποιες αλλαγές. Εχει γαμάτο εικονίδιο για το επίπεδο της μπαταρίας :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Αρκετά καλή είναι βασισμένη στη stock rom της Sammy αλλά έχει κάποιες αλλαγές. Εχει γαμάτο εικονίδιο για το επίπεδο της μπαταρίας :p και εσυ φιλε εχεις γαματο widget καιρου ποιο ειναι ? :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 και εσυ φιλε εχεις γαματο widget καιρου ποιο ειναι ? :D Chronus....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafinos Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Παιδιά είχα ξαναρωτήσει αλλά δεν είχα λάβει κάποια απάντηση... το κινητό με 4.1.2 έχει usb otg ή θέλει αλλαγή kernel; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris99 Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Οχι δεν έχει και δεν υπάρχει κάποιος kernel που υποστηρίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Reissistm Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Ειχα κανει αναβαθμιση με odin και μετα απο φοβερα κολλήματα τους τελευταιους μηνες εκανα reset wipe και ξανα flash jb. Κ τις δυο φορες την αυθεντικη ελληνικη. Απο τοτε το κινητο κλεινει συνεχεια μονο του. Δεν ειναι ρουτ. Τι μπορει να φταιει? Σκεφτομαι μηπως ειναι αλλης χωρας κ δεν καθεται η ελληνικη. Απο μιντια το εχω παρει με 170 πέρισυ. Πως βλεπω την προελευση της ρομ που φοραγε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 παιδια βρηκα αυτο στο xda που λενε οτι βοηθαει/διορθωνει το προβλημα με τα βιντεα που κολλανε http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=38589&stc=1&d=1387143011 εχω σιχαθει με το youtube!! θα το δοκιμασω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbotsas Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Καλημερα παιδες,εχω να μπω στο φορουμ του s advance απο τον αυγουστο καθως απο τοτε το πουλησα και το αντικατεστησα με ενα lenovo 4πυρηνο. Πουληστε το,χαριστε το ,πεταξτε το. αυτο εχω να πω μονο....εγω βρηκα την ησυχια μου και με ενα κατοσταρικο παρτε ενα κινεζικο,THL-LENOVO κτλ. να βρειτε την ησυχια σας. 50-80 € πιανει,δωστε το και παρτε ενα 4πυρηνο να βρειτε την ησυχια σας. να μην αναφερθω στο xaiomi hongmi που πηρα στην γυναικα μου τηλεφωνο με απαιχτη οθονη,σωστη καμερα, γρηγορο και ποιοτικοτατο με μονο 160€. δεν μας χαιρετα η samsung,sony κτλ....180 ευρω για σκουπιδια. ολα αυτα χωρις καμια δοση ειρωνειας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris99 Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Το κινητό πάντως με jb+root+custom kernel δεν έχει κανένα πρόβλημα πουθενά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbotsas Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 καμια αντιρρηση ,δεν προλαβα να το δοκιμασω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafinos Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Καλημερα παιδες,εχω να μπω στο φορουμ του s advance απο τον αυγουστο καθως απο τοτε το πουλησα και το αντικατεστησα με ενα lenovo 4πυρηνο. Πουληστε το,χαριστε το ,πεταξτε το. αυτο εχω να πω μονο....εγω βρηκα την ησυχια μου και με ενα κατοσταρικο παρτε ενα κινεζικο,THL-LENOVO κτλ. να βρειτε την ησυχια σας. 50-80 € πιανει,δωστε το και παρτε ενα 4πυρηνο να βρειτε την ησυχια σας. να μην αναφερθω στο xaiomi hongmi που πηρα στην γυναικα μου τηλεφωνο με απαιχτη οθονη,σωστη καμερα, γρηγορο και ποιοτικοτατο με μονο 160€. δεν μας χαιρετα η samsung,sony κτλ....180 ευρω για σκουπιδια. ολα αυτα χωρις καμια δοση ειρωνειας Για το xiaomi που ανέφερες συγκεκριμένα διάβασε λίγο τι λέει εδώ Αν το κινητό δεν δουλεύει πλήρως με τη χώρα μου τι να το κάνω;;;; Εντάξει δεν λέω ότι το κινητό μας είναι ότι καλύτερο αλλά οκ με τόσα λεφτά είναι το μοναδικό κινητό με AMOLED οθόνη και πείτε μου ότι θέλετε!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbotsas Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 δεν ισχυει αυτο,εχει βγει ευρωπαικη εκδοση με 3g την οποια και παρηγγειλα οσο για την amoled δες την οθονη του xaiomi την οποια θεωρω καλυτερη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 παιδια βρηκα αυτο στο xda που λενε οτι βοηθαει/διορθωνει το προβλημα με τα βιντεα που κολλανε http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=38589&stc=1&d=1387143011 εχω σιχαθει με το youtube!! θα το δοκιμασω Μήπως σου είναι εύκολο να παραθέσεις το αντίστοιχο link; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Καλημερα παιδες,εχω να μπω στο φορουμ του s advance απο τον αυγουστο καθως απο τοτε το πουλησα και το αντικατεστησα με ενα lenovo 4πυρηνο. Πουληστε το,χαριστε το ,πεταξτε το. αυτο εχω να πω μονο....εγω βρηκα την ησυχια μου και με ενα κατοσταρικο παρτε ενα κινεζικο,THL-LENOVO κτλ. να βρειτε την ησυχια σας. 50-80 € πιανει,δωστε το και παρτε ενα 4πυρηνο να βρειτε την ησυχια σας. να μην αναφερθω στο xaiomi hongmi που πηρα στην γυναικα μου τηλεφωνο με απαιχτη οθονη,σωστη καμερα, γρηγορο και ποιοτικοτατο με μονο 160€. δεν μας χαιρετα η samsung,sony κτλ....180 ευρω για σκουπιδια. ολα αυτα χωρις καμια δοση ειρωνειας Ποσο δικαιο εχεις φιλε! Και γω θελω να κανω κατι τετοιο γιατι αλλιως δεν γινεται Καλημερα παιδες,εχω να μπω στο φορουμ του s advance απο τον αυγουστο καθως απο τοτε το πουλησα και το αντικατεστησα με ενα lenovo 4πυρηνο. Πουληστε το,χαριστε το ,πεταξτε το. αυτο εχω να πω μονο....εγω βρηκα την ησυχια μου και με ενα κατοσταρικο παρτε ενα κινεζικο,THL-LENOVO κτλ. να βρειτε την ησυχια σας. 50-80 € πιανει,δωστε το και παρτε ενα 4πυρηνο να βρειτε την ησυχια σας. να μην αναφερθω στο xaiomi hongmi που πηρα στην γυναικα μου τηλεφωνο με απαιχτη οθονη,σωστη καμερα, γρηγορο και ποιοτικοτατο με μονο 160€. δεν μας χαιρετα η samsung,sony κτλ....180 ευρω για σκουπιδια. ολα αυτα χωρις καμια δοση ειρωνειας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Και ακομα η τιμή του ειναι 155 στο πιο φθηνό σκρουτζαδικο ενω μπορείς να βρεις το τετραπυρηνο moto g που θα παρει 4.4 στα 170 ευρώ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RadiactiveToy Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Γεια χαρά σε όλους. Θα ήθελα παρακαλώ πολύ κάποιος να με βοηθήσει. Σε ενα advance εισαγωγής είχα κάνει αναβάθμιση απο Gingeread I9070PXXLK4 σε Jelly Bean I9070PXXLPE. Αυτος που το έχει παραπονιέται για κολλήματα κυρίως στην εφαρμογή της κάμερας και καποιες φορές οτι κλείνει το τηλέφωνο μόνο του. Εχω βρει τη διαδικασία υποβάθμισης σε gingerbread αλλα δεν εχω καταλάβει εαν πρεπει υποχρεωτικά να ξαναβάλω την I9070PXXLK4 που ειχε μαμα ή μπορω να βάλω οποιαδήποτε αλλη εργοστασιακή gingerbread;;; ευχαριστώ εκ των προτέρων παιδιά. Παράθεση Χριστόφορος :music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Kαλυτερα βαλε την GB την οποία είχε αρχικά το τηλέφωνο. Και εγώ τα ίδια θέματα ειχα και το ξεφορτωθηκα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts