lambis_7 Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 Υπαρχει καποιο λινκ με οδηγιες για το πως μπορω να κανω downgrade στην 2.3 και ξανα upgrade στην 4.1.2?? Το κινητο μου σερνεται κανονικα,κολλαει το touch στο ιντερνετ,κολλαει και παγωνει στις φορτωσεις σελιδων καποιες φορες και μου εχει σπασει τα νευρα,κατι πρεπει να κανω... Παρόμοια κολλήματα τρώει κι εμένα απο τότε που πήρε την αναβάθμιση σε 4.1.2. Εγώ πάντως μάλλον βρήκα την λύση... Θα πάρω το S4 mini. :D Είναι ίδιο σε διαστάσεις με το Advance (σημαντικό για εμένα, γιατί θέλω κινητό και όχι παντόφλα), αλλα πολύ καλύτερο, με 4.3'' οθόνη, 1.5GB RAM κτλ... Έλεγα να περιμένω μήπως και βγεί κανένα κινητό με TizenOS, αλλα μάλλον πάνε για τέλος του 2014, οπότε αρχές του 2015 στην Ελλάδα. Δεν θα την παλέψω να περιμένω έως τότε με το Advance. Κρίμα πάντως γιατι είναι ένα καλό value for money κινητό, το οποίο η samsung Ελλάς το αχρήστευσε με την άθλια αναβάθμιση που του έδωσε. Παράθεση Huawei P8 Titanium Grey, Android 5.0.1 Samsung Galaxy S4 mini (GT-I9195 Black), Android 4.4.2 Samsung Galaxy S Advance (GT-I9070 Black) Android 4.1.2 Samsung Wave I (GT-S8500) BadaOS 2.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 Παρόμοια κολλήματα τρώει κι εμένα απο τότε που πήρε την αναβάθμιση σε 4.1.2. Εγώ πάντως μάλλον βρήκα την λύση... Θα πάρω το S4 mini. :D Είναι ίδιο σε διαστάσεις με το Advance (σημαντικό για εμένα, γιατί θέλω κινητό και όχι παντόφλα), αλλα πολύ καλύτερο, με 4.3'' οθόνη, 1.5GB RAM κτλ... Έλεγα να περιμένω μήπως και βγεί κανένα κινητό με TizenOS, αλλα μάλλον πάνε για τέλος του 2014, οπότε αρχές του 2015 στην Ελλάδα. Δεν θα την παλέψω να περιμένω έως τότε με το Advance. Κρίμα πάντως γιατι είναι ένα καλό value for money κινητό, το οποίο η samsung Ελλάς το αχρήστευσε με την άθλια αναβάθμιση που του έδωσε. Βασικα ναι η μονη λυση ειναι αλλαγη κινητου δυστυχως! Αλλα εγω μετα απο αυτο δεν θα ξαναπαω σε samsung...:-( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 (edited) Παρόμοια κολλήματα τρώει κι εμένα απο τότε που πήρε την αναβάθμιση σε 4.1.2. Εγώ πάντως μάλλον βρήκα την λύση... Θα πάρω το S4 mini. :D Είναι ίδιο σε διαστάσεις με το Advance (σημαντικό για εμένα, γιατί θέλω κινητό και όχι παντόφλα), αλλα πολύ καλύτερο, με 4.3'' οθόνη, 1.5GB RAM κτλ... Έλεγα να περιμένω μήπως και βγεί κανένα κινητό με TizenOS, αλλα μάλλον πάνε για τέλος του 2014, οπότε αρχές του 2015 στην Ελλάδα. Δεν θα την παλέψω να περιμένω έως τότε με το Advance. Κρίμα πάντως γιατι είναι ένα καλό value for money κινητό, το οποίο η samsung Ελλάς το αχρήστευσε με την άθλια αναβάθμιση που του έδωσε. Μακάρι και εγώ να μπορούσα να ακολουθήσω τη λύση σου! :( Αλλά έδωσα 250 πέρσι,τέτοια εποχή και δε μπορώ να ξοδέψω άλλα...Συνεπώς περιμένω και κάνω υπομονή...Αλλά δε θα πήγαινα ξανά σε samsung...Προσωπική άποψη... Edited November 25, 2013 by stapd_21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 Παιδιά όποιο κινητό και να διαλεγατε σε αυτά τα λεφτά τα ίδια προβλήματα θα είχατε.. Είτε πηγαίνατε σε lg, Sony κτλ.. Δυστυχώς το Android είναι βαρύ για low end κινητά.. Σίγουρα φταίει και η Samsung με την αναβάθμιση που πρόσφερε αλλά ότι και να έκανε μικροκολληματα θα υπήρχαν.. Και το nexus μου με την 4.3 τρώει κάτι σκαλωματα ώρες ώρες που σου έρχεται να το σπάσεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambis_7 Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 Βασικα ναι η μονη λυση ειναι αλλαγη κινητου δυστυχως! Αλλα εγω μετα απο αυτο δεν θα ξαναπαω σε samsung...:-( Μακάρι και εγώ να μπορούσα να ακολουθήσω τη λύση σου! :( Αλλά έδωσα 250 πέρσι,τέτοια εποχή και δε μπορώ να ξοδέψω άλλα...Συνεπώς περιμένω και κάνω υπομονή...Αλλά δε θα πήγαινα ξανά σε samsung...Προσωπική άποψη... Γενικά δεν έχω τρελό παράπονο απο την Samsung σαν εταιρεία. Έχω και 2ο κινητό Samsung. Συγκεκριμένα το Samsung Wave I με λειτουργικό BadaOS 2.0. 3 χρόνια τώρα πραγματικό σκυλί! Με αλουμινένιο σασί κτλ. Απλά νομίζω είναι κυρίως ο συνδυασμός με το Android που το χαλάει! Παράθεση Huawei P8 Titanium Grey, Android 5.0.1 Samsung Galaxy S4 mini (GT-I9195 Black), Android 4.4.2 Samsung Galaxy S Advance (GT-I9070 Black) Android 4.1.2 Samsung Wave I (GT-S8500) BadaOS 2.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Κοίτα το freeze του titanium δεν έχει καμία σχέση με το αντίστοιχο "freeze" που κάνει πχ το greenify. Απλά με τον τρόπο αυτό οι εφαρμογές δεν φαίνονται καθόλου από το σύστημα,είναι σα να τις έχεις διαγράψει. Έκανα freeze ότι υπήρχε με πράσινο και δεν το ήθελα. Επίσης έβλεπα τι φορτώνει στην μνήμη από υπηρεσίες και πάγωνα και αυτές. Ποιο αλλο app κανει την ιδια δουλεια με το titanium? Freeze δηλαδη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris99 Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Οποιος θέλει να δοκιμάσει custom rom η pure vanilla είναι εξαιρετική είναι βασισμένη στην stock rom της sammy οπότε δεν έχει κάποιο bug. Πολύ καλή επίσης είναι η CM10.2 την έχω από χθες και πραγματικά το κινητό πετάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magos13 Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Οποιος θέλει να δοκιμάσει custom rom η pure vanilla είναι εξαιρετική είναι βασισμένη στην stock rom της sammy οπότε δεν έχει κάποιο bug. Πολύ καλή επίσης είναι η CM10.2 την έχω από χθες και πραγματικά το κινητό πετάει. Καλημερα μπορεις να δωσεις τα απαραιτητα link για τις rom που αναφερες. Ευχαριστω.:) Παράθεση SV 7 DMT Nikos Amateur Radio V.H.F. REPEATER R2 XANTHIS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wirelesslover Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 ένας φίλος μου το έχει και ενώ κάνει skype, δε λειτουργεί η μπροστινή κάμερα, γιατί; υπάρχει λύση; Παράθεση 0.04/λεπτό προς όλους 0.03/sms προς όλους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgeorge9 Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 (edited) Οποιος θέλει να δοκιμάσει custom rom η pure vanilla είναι εξαιρετική είναι βασισμένη στην stock rom της sammy οπότε δεν έχει κάποιο bug. Πολύ καλή επίσης είναι η CM10.2 την έχω από χθες και πραγματικά το κινητό πετάει. Συμφωνώ απόλυτα για τη Pure Vanilla 5.2. Το κινητό μεταμορφώθηκε σε ένα απροβλημάτιστο smartphone. Τη προτείνω ανεπιφύλακτα σε όλους τους κατόχους που θέλουν να το πετάξουν απ το παράθυρο! Όσο για τη CM10.2 τη χρησιμοποιώ και εγώ εδώ και μία εβδομάδα. Μου αρέσει που έχω JB 4.3 στο advance και που είναι πλήρως παραμετροποιήσιμη με άπειρες ρυθμίσεις αλλά έχω παράπονα από τη διαχείριση της μπαταρίας και από το browsing (δεν είναι τόσο smooth με στοκ browser και με chrome που δοκίμασα αρχικά). Το δεύτερο θέμα λύθηκε με το dolphin. Για πες μας και εσύ τη γνώμη σου αν θέλεις φίλε Καλημερα μπορεις να δωσεις τα απαραιτητα link για τις rom που αναφερες. Ευχαριστω.:) Pure Vanilla: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2182697 CM10.2: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2497660 και από εδώ κατεβάζετε τη τελευταία έκδοση 18/11 που έλυσε αρκετά προβλήματα http://d-h.st/UVl Edited November 26, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Παιδιά SOS. έκανα wipe data/factory reset και επέλεξα να κάνω σε όλα τα partitions του κινητού και την εξωτερική κάρτα format. Και τωρα πάει να ξεκινήσει το κινητό και μου λέει ότι δεν υπάρχει OS για να ξεκινήσει. Τι κάνω; Του πέρασα 2-3 ρομ στην microsd, αλλά όποτε του φλασάρω κάποια, το φλασάρισμα δεν πετυχαίνει ποτέ και μου λέει failed. Καμιά ιδέα; Έχω μείνει χωρίς κινητό:(:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Παιδιά SOS. έκανα wipe data/factory reset και επέλεξα να κάνω σε όλα τα partitions του κινητού και την εξωτερική κάρτα format. Και τωρα πάει να ξεκινήσει το κινητό και μου λέει ότι δεν υπάρχει OS για να ξεκινήσει. Τι κάνω; Του πέρασα 2-3 ρομ στην microsd, αλλά όποτε του φλασάρω κάποια, το φλασάρισμα δεν πετυχαίνει ποτέ και μου λέει failed. Καμιά ιδέα; Έχω μείνει χωρίς κινητό:(:mad: Πέρνα μια official με odin . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris99 Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Συμφωνώ απόλυτα για τη Pure Vanilla 5.2. Το κινητό μεταμορφώθηκε σε ένα απροβλημάτιστο smartphone. Τη προτείνω ανεπιφύλακτα σε όλους τους κατόχους που θέλουν να το πετάξουν απ το παράθυρο! Όσο για τη CM10.2 τη χρησιμοποιώ και εγώ εδώ και μία εβδομάδα. Μου αρέσει που έχω JB 4.3 στο advance και που είναι πλήρως παραμετροποιήσιμη με άπειρες ρυθμίσεις αλλά έχω παράπονα από τη διαχείριση της μπαταρίας και από το browsing (δεν είναι τόσο smooth με στοκ browser και με chrome που δοκίμασα αρχικά). Το δεύτερο θέμα λύθηκε με το dolphin. Για πες μας και εσύ τη γνώμη σου αν θέλεις φίλε Πολύ καλή και η cm με πολλές επιλογές παραμετροποίησης για τη μπαταρία δεν έχω ξεκάθαρη εικόνα ακόμα αλλά μου φαίνεται στα ίδια επίπεδα με τις στοκ roms όσο για το browsing σε όλες τις rom που έχω βάλει τον dolphin δεν έχω κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Πέρνα μια official με odin . το θέμα είναι ότι δεν έχω δουλέψει ποτέ το odin και δεν ξέρω πως και τι... Θα μπορούσες να μου πεις τα βασικά βήματα αν δε σε κουράζω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris99 Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Αυτό εδώ θα σε βοηθήσει http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1985398 Οπως και το βιντεο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnestisX Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 παιδια καλησπερα ειμαι με jelly bean 4.1.2 I9070XXLQE, root kai cocore -E- 6.2 και θελω να δοκιμασω να το αλλαξω λιγο. πχ για να περασω στο κινητο αυτα που αναφερει ο dimitris99 μπορω να το κανω οπως το λεει στον οδηγο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2198341 αντικαθιστώντας απλα τα τα αρχεια που δειχνει στο λινκ με αυτα που ενδιαφερομαι να περασω; επισης πρεπει να αναβαθμίσω τη jelly bean που εχω και μετα να περασω το pure vanila 5.2? επιπλεον πρεπει να διαγραψω/ αλλαξω πρωτα την εκδοση που εχω (4.1.2) και μετα να περασω αλλη ωστε να συμβαδιζει με το custom rom ή δεν εχει σημασια το τι εκδοση εχω; τελος αν πχ αλλαξω κερνελ τον περναω απλα πανω απο τον προηγουμενο η πρεπει πρωτα να διαγραφει ο προηγουμενος ; σορρυ για τις πολλες και χαζες ( ; ) ερωτησεις, απλα το καλοκαιρι πρωτη φορα επιχειρησα να ''πειραξω'' το κινητο και δεν εχω ιδιαιτερη εμπειρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgeorge9 Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 παιδια καλησπερα ειμαι με jelly bean 4.1.2 I9070XXLQE, root kai cocore -E- 6.2 και θελω να δοκιμασω να το αλλαξω λιγο. πχ για να περασω στο κινητο αυτα που αναφερει ο dimitris99 μπορω να το κανω οπως το λεει στον οδηγο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2198341 αντικαθιστώντας απλα τα τα αρχεια που δειχνει στο λινκ με αυτα που ενδιαφερομαι να περασω; επισης πρεπει να αναβαθμίσω τη jelly bean που εχω και μετα να περασω το pure vanila 5.2? επιπλεον πρεπει να διαγραψω/ αλλαξω πρωτα την εκδοση που εχω (4.1.2) και μετα να περασω αλλη ωστε να συμβαδιζει με το custom rom ή δεν εχει σημασια το τι εκδοση εχω; τελος αν πχ αλλαξω κερνελ τον περναω απλα πανω απο τον προηγουμενο η πρεπει πρωτα να διαγραφει ο προηγουμενος ; σορρυ για τις πολλες και χαζες ( ; ) ερωτησεις, απλα το καλοκαιρι πρωτη φορα επιχειρησα να ''πειραξω'' το κινητο και δεν εχω ιδιαιτερη εμπειρια Καλησπέρα! Μην ανησυχείς αφού ξέρεις ήδη να κάνεις flashing αρχείων από custom recovery δε θα δυσκολευτείς αρκεί να ακολουθήσεις πιστά τις οδηγίες. Αρχικά μπορείς να περάσεις το τελευταίο kernel ακριβώς όπως πέρασες αυτό που έχεις τώρα. Μεταφέρεις το αρχείο στην εξωτερική sd και το φλασαρεις από custom recovery. Για custom rom η διαδικασία είναι περίπου ίδια με τη διαφορά ότι πριν φλασαρεις τα αρχεία, πρέπει να κάνεις από το recovery τα απαραίτητα wipes και factory reset. Επίσης καλό είναι να πάρεις ένα backup(πάλι απο τη custom recovery) για να μπορείς να επαναφέρεις το κινητό στη κατάσταση που είναι τώρα. Για τη Pure Vanilla συγκεκριμένα είσαι μία χαρά με την έκδοση που έχεις και δε χρειάζεται να περάσεις κάποια αλλη πρώτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnestisX Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 (edited) Καλησπέρα! Μην ανησυχείς αφού ξέρεις ήδη να κάνεις flashing αρχείων από custom recovery δε θα δυσκολευτείς αρκεί να ακολουθήσεις πιστά τις οδηγίες. Αρχικά μπορείς να περάσεις το τελευταίο kernel ακριβώς όπως πέρασες αυτό που έχεις τώρα. Μεταφέρεις το αρχείο στην εξωτερική sd και το φλασαρεις από custom recovery. Για custom rom η διαδικασία είναι περίπου ίδια με τη διαφορά ότι πριν φλασαρεις τα αρχεία, πρέπει να κάνεις από το recovery τα απαραίτητα wipes και factory reset. Επίσης καλό είναι να πάρεις ένα backup(πάλι απο τη custom recovery) για να μπορείς να επαναφέρεις το κινητό στη κατάσταση που είναι τώρα. Για τη Pure Vanilla συγκεκριμένα είσαι μία χαρά με την έκδοση που έχεις και δε χρειάζεται να περάσεις κάποια αλλη πρώτα. ευχαριστω παρα πολυ για την αμεση απαντηση! κατι τελευταιο, αν περασω πχ τωρα την Pure, το ρουτ θα χαθει; και οταν λες wipes τι ακριβως εννοεις; Edited November 27, 2013 by AnestisX Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasim Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 Λοιπον, έβαλα και τον GEL της κιτκατ και το κινητό πέταξε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 Λοιπον, έβαλα και τον GEL της κιτκατ και το κινητό πέταξε. Το κανουργιο launcher? Καλος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasim Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 Το κανουργιο launcher? Καλος? Βασικά είναι πιο γρήγορο το κινητό. Πιο όμορφος δε θα το έλεγα, αλλά σίγουρα πιο γρήγορο. Έχει δε και τα μικρότερα εικονίδια που κάνουν την οθόνη να φαίνεται μεγαλύτερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafinos Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 Παιδιά το κινητό με 4,1,2 έχει usb otg ή ούτε αυτό υποστηρίζει η συσκευούλα μας;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bt38 Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 Γεια σας παιδιά! Ύστερα από πολύ ψάξιμο βρήκα 2 λύσεις για να μην κολλάει το τηλέφωνο με την JB. Χρειάζεται να το έχετε rootαρει όμως. 1. Εγκατέστησα το Ram manager pro https://play.google.com/store/apps/details?id=com.smartprojects.RAMOptimization και άλλαξα το VM Heap size από 256mb που ήταν σε 128mb(εγώ το αγόρασα αλλά δεν ξέρω μπορεί να γίνεται και με τη free έκδοση αυτό). 2. Διαπίστωσα ότι το κινητό λειτουργεί καλύτερα χωρίς την micro SD . Όποιος δεν τη χρειάζεται ας τη βγάλει και να δει. Αλλιώς αυτό που εγώ έκανα (γιατί την χρειάζομαι αφού ακούω πολύ μουσική με το κινητό) είναι το εξής: εγκατέστησα το Android tuner free https://play.google.com/store/apps/details?id=ccc71.at.free και άλλαξα στην καρτέλα SD card read speed τον IO scheduler από cfq σε deadline και το cache size από 128kb σε 512kb. Αυτά βέβαια ίσως ποικίλουν ανάλογα με τη SD που έχετε και το μέγεθος των αρχείων επίσης. Εμένα πλέον το κινητό δουλεύει απροβλημάτιστα και δεν κολλάει καθόλου. Α και κάτι τελευταίο. Έκανα freeze με το titanium αυτόν τον τραγικό TW launcher και εγκατέστησα άλλον. Αυτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 (edited) Γεια σας παιδιά! Ύστερα από πολύ ψάξιμο βρήκα 2 λύσεις για να μην κολλάει το τηλέφωνο με την JB. Χρειάζεται να το έχετε rootαρει όμως. 1. Εγκατέστησα το Ram manager pro https://play.google.com/store/apps/details?id=com.smartprojects.RAMOptimization και άλλαξα το VM Heap size από 256mb που ήταν σε 128mb(εγώ το αγόρασα αλλά δεν ξέρω μπορεί να γίνεται και με τη free έκδοση αυτό). 2. Διαπίστωσα ότι το κινητό λειτουργεί καλύτερα χωρίς την micro SD . Όποιος δεν τη χρειάζεται ας τη βγάλει και να δει. Αλλιώς αυτό που εγώ έκανα (γιατί την χρειάζομαι αφού ακούω πολύ μουσική με το κινητό) είναι το εξής: εγκατέστησα το Android tuner free https://play.google.com/store/apps/details?id=ccc71.at.free και άλλαξα στην καρτέλα SD card read speed τον IO scheduler από cfq σε deadline και το cache size από 128kb σε 512kb. Αυτά βέβαια ίσως ποικίλουν ανάλογα με τη SD που έχετε και το μέγεθος των αρχείων επίσης. Εμένα πλέον το κινητό δουλεύει απροβλημάτιστα και δεν κολλάει καθόλου. Α και κάτι τελευταίο. Έκανα freeze με το titanium αυτόν τον τραγικό TW launcher και εγκατέστησα άλλον. Αυτά. φιλε μου πραγματικα να σε καλα μετα απο καιρο μια νεα λυση για την αθλια JB! ram manager pro μονο? χωρις greenify? ή seeder? Το VM heap τι ακριβως ειναι?? και τη SD CARD εχεις? Edit: το εκανα και τα 2 βηματα και μετα απο επανακινηση μου εκανε αναβαθμιση λογισμικου οπως οταν ειχα περασει για πρωτη φορα την JB :O:O ! Και μετα ξεκινησε μια διαδικασια re linking SD !! Στα εκανε και σενα αυτα? :O Edited November 28, 2013 by diecast Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris99 Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 ευχαριστω παρα πολυ για την αμεση απαντηση! κατι τελευταιο, αν περασω πχ τωρα την Pure, το ρουτ θα χαθει; και οταν λες wipes τι ακριβως εννοεις; Η pure vanilla είναι prerooted έχει έτοιμο root από την αρχή δλδ. Απλά την κατεβάζεις από εδώ την περνάς στην εσωτερική μνήμη του κινητού η στην κάρτα sd και μετά μπαίνεις στο custom recovery κάνεις όλα τα wipes (wipe data/factory reset,wipe dalvik cache) και στη συνέχεια την εγκαθιστάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts