Jump to content

Samsung Galaxy S Advance (I9070)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Την 4.1.2 εχω. ..Το κιν το πηρα απο ενα φιλο, ενα μηνα μερα την αγορα του.Απο την αρχη εχω θεμα με το youtube.

Όσοι έχετε πρόβλημα με το youtube για δοκιμάστε αυτή την εφαρμογή και πείτε μου αν λύνεται το πρόβλημα του κολλήματος

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Σίγουρα θα κάνεις λάθος. Πήγαινε καταρχάς ρυθμίσεις, προσβασιμότητα βρες το no led και ενεργοποίησε το. Πήγαινε μετά στην εφαρμογή του no led ενεργοποίησε την και από εκεί.

σε ευχαριστω θα τσεκαρω αυτο που λες . κατι αλλο για το no led καταναλωνει πολυ μπαταρια ? αν ειναι ζουμε και χωρις αυτο . :D

Παντως γενικα το κιν τρωει κολληματα...Ποτε κολλαει στο ιντερνετ το σκρολαρισμα στην οθονη η δεν πατιεται τιποτα, ποτε αργει να εμφανισει το πληκτρολογιο για να γραψω κατι κλπ.Πως μπορω να βελτιωσω αυτο το πραγμα? Το κινητο ειναι στοκ, και δεν μπορω να πω οτι το εχω γεμισει πραγματα.

σε ευχαριστω θα τσεκαρω αυτο που λες . κατι αλλο για το no led καταναλωνει πολυ μπαταρια ? αν ειναι ζουμε και χωρις αυτο . :D

Δεν καταναλώνει πολύ φίλε.

jkidd13, για τα κολλήματα που έχεις φοβάμαι πως δεν έκανε σωστά την αναβάθμιση αυτός που είχε το κινητό πριν από εσένα. Για να το αντιμετωπίσεις αυτό ξέρω έναν τρόπο που λειτουργεί σίγουρα. Πρέπει να κάνεις downgrade σε gb και να περάσεις ξανά την jb.

Edited by the_dynamite

Αν ξαναπερασει την jb με odin κανοντας ολα τα απαραιτητα wipe δεν ειναι το ιδιο??

Γεια σας δεν μπόρεσα να καταλάβω αν είναι το σωστό μέρος για να γράψω μιας και δεν είναι το S2 αλλά το s2 advance αλλά δεν βρήκα αλλο.

1)θα ήθελα να κάνω root το κινητό μου γιατί ακούω από πόλους ότι βολεύει και έχει πολλά + για έμενα να είμαι διαχειριστείς πλέον στο κινητό όπως το εύκολο back από save μέχρι οτιδήποτε, η πρόσβαση σε σημεία που δεν γινόταν και η απαλλαγή από της σαβούρες του και πολλά αλλά. Έψαξα και είδα ότι η διαδικασία είναι συγκεκριμένη σε κάθε κινητό και για να μην χάσω σημαντικά πράγματα και να μην κάνω καμία βλακια είπα να ρωτήσω εσάς (έχω xxlqe)

κοντεύω ένα χρόνο (σε2,5μηνες) από όταν αγόρασα το GT-ι9070 από ελληνικό μαγαζί στα 260ευρω (και έπεσε σχεδόν στα μισά κιόλας...) και μετά από καιρό υπομονή έκανα αναβάθμιση σε 4,1,2 μέσο kies (το είχα παραμελήσει λίγο καιρό και το βρήκα τυχαία πρόσφατα ότι είναι επιτέλους διαθέσιμο)

2μετα από αυτή την αναβάθμιση όμως το κινητό μου τερματίζει εύκολα την ram και των επεξεργαστεί και έχω κάποια κολλήματα όποτε υπάρχει και κάνα ποιο lite τρόπος η κάνας τρόπος να δω τι μου τα τερματίζει ώστε να αρχίσω της απεγκαταστάσεις?

3στο μενού μου βάζω όλες της εφαρμογές την κάθε μια σε φάκελο ανάλογα την κατηγορία της για να της βρω ποιο εύκολα όμως μερικές εφαρμογές μετά από το κλείσιμο η γενικώς βγαίνουν από τους φάκελους και είναι έξω με μερικούς φάκελους άδειους γιατί μου το κάνει αυτό?

αυτά μέχρι τώρα :p :p ελπίζω σε κάποια βοήθεια σας

ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά

Φίλε μου RODIFIRE διάβασε τι γράφω στη σελίδα 318. Κάνε αυτά που λέω εκεί και θα σαι οκ για το δεύτερο ερώτημα. Για το 3ο μήπως τις έχεις περάσει στην κάρτα sd τις εφαρμογές και στο κάνει αυτό; Αν ναι αυτό συμβαίνει σε όλους. Αν βάλεις nova launcher δε θα στο κάνει.

Φίλε Lorgan πιστεύω πως είναι πιο σωστό να γυρίσει σε gb και να πατήσει εκεί η jb. Ένα παιδί έκανε αυτό που του είπα, downgrade και upgrade και πήγαν όλα καλά.

Edited by the_dynamite

αν κατάλαβα καλά για ποιο πράγμα μου λες

και εγώ πάντα σβήνω της διεργασίες παρασκηνίου και το πολύ μέχρι 3 έχει τύχη να έχω ανοιχτές γιατί χρειάστηκε να δουλέψω και διαρκώς με το που τελειώνω της σβήνω (κρατώντας το Home και της σύρω)

κάνω συνεχεία εκκαθάριση την ram Και μου σβήνει λέει περίπου 23 εφαρμογές

το google Maps δεν έτυχε να το δω στη καρτέλα εκτέλεση έχω χρησιμοποιήσει το google maps όμως έχω δει μερικά αλλά τα όποια τα διακόπτω

το κλείνω σχεδόν κάθε μέρα η και 2 φορές την μέρα όταν βλέπω ότι μου κάνει κολπάκια...

και έμενα στα καλά του είναι στα 400 αλλά μετά από χρήση είναι άνετα 540 περίπου γιαυτο αναγκάζομαι και κάνω πολύ συχνά εκκαθάριση ram (ίσως και κάθε φορά από ότι κάνω να πάω και για μια εκκαθάριση ram ότι και να κάνω

-

ναι της έχω στην SD έκανα εγκατάσταση το nova launcher από Play store και ξανά δοκιμάζω και θα πω αν έχω κάνα πρόβλημα πάλι.

-

πως το κάνω root το κινητό μου?

Κάθε φορά που θα ανοίγεις το κινητό θα πηγαίνεις ρυθμίσεις, επιλογές προγραμματιστή, οριο διεργασιών παρασκηνίου, 4 διεργασίες το ανώτερο. Με ροοτ δεν έχω ασχοληθεί. Πριν μάθεις να κάνεις ροοτ μάθε να κάνεις και unroot η συμβουλή μου. Μπορείς να το ψάξεις στο google how to root galaxy s advance. Αν ξέρεις αγγλικά θα βρεις την άκρη.

δηλαδή μπορώ να κάνω κάθε αγγλικό οδηγό η γενικά όποιο και να βρω για I9070?

γιατί εγώ νόμιζα/κατάλαβα ότι πρέπει να βρω το κατάλληλο ελληνικό Rom για να γίνει Root Ότι είναι κάτι σαν Custom κάπως...μάλλον λάθος κατάλαβα δλδ?

γιατί είχα βρει αρκετούς οδηγούς και είπα να τους κάνω αλλά λέω δεν ρωτάω πρώτα μην κάνω κάνα λάθος και βάλω κάνα ξένο rom Και έχω προβλήματα...

θα κοιτάξω και θα κάνω μια προσπάθεια από κάνα ξένο tutorial

πως μπορώ να κάνω backup τα πράγματα μου save sms και όλα τα βασικά δηλαδή (έκτος από εφαρμογές που κατεβάζω η αυτά που Μου τα βάζει αυτόματα με το email Μου)?

ππφφ πάλι κόλλησε... φορτώνει η cpu Και η ram Κάθε φορά...

οκ το έκανα και θα το κάνω κάθε φορά τώρα 4 το ανώτερο :)

το nova launcher το ξεχνώ ακόμα αλλά εγώ ήθελα στο μενού να τα έχω σε φάκελους όχι στην επιφάνεια εργασίας και δεν το βρήκα ακόμα, δεν το βρω θα σας πω

Όσον αφορά το root, δεν υπάρχει ξεχωριστός οδηγός για την ελληνική rom. Για backup δοκίμασε την εφαρμογή super backup από το play store. Πολύ καλή. Κάτι ακόμα...πέρασες την αναβάθμιση σε jb με τα wipes πριν και μετά;

τι είναι τα wipes?

εγώ όπως είχα το κινητό μου πέρασα την jb συνδέοντας το κινητό μου με καλώδιο από Kies μόνο βρήκε νέα αναβάθμιση την έκανε μόνο του αυτόματα

μετά δεν μου έσβησε κάτι και συνέχισα την χρήση του κανονικά μιας και μου είχε εφαρμογές και μηνύματα και όλα κανονικά όπως πριν και κατέβασα και άλλες εφαρμογές από όταν έβαλα την 4,1 έκδοση αποτι είχα πριν

Συμ-φορουμίτες... ενδιαφερομαι να πούλησε το δεύτερο S Advance που έχω. Αν ενδιαφέρει κανένα ας στείλει πμ

τι είναι τα wipes?

εγώ όπως είχα το κινητό μου πέρασα την jb συνδέοντας το κινητό μου με καλώδιο από Kies μόνο βρήκε νέα αναβάθμιση την έκανε μόνο του αυτόματα

μετά δεν μου έσβησε κάτι και συνέχισα την χρήση του κανονικά μιας και μου είχε εφαρμογές και μηνύματα και όλα κανονικά όπως πριν και κατέβασα και άλλες εφαρμογές από όταν έβαλα την 4,1 έκδοση αποτι είχα πριν

Eδώ φίλε περιγράφεται ο σωστός τρόπος αναβάθμισης σέ jb

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4848378#post4848378

Λοιπόν έκανα root το κινητό μου και από ότι φαίνεται από εφαρμογές όπως το titanium backup έγινε επιτυχώς αλλά επειδή μου έκανε κόλπα (δεν μπορούσα να μπω google play δεν ξέρω αν έφταιγε το ιντερνέτ μου η πολλές εφαρμογές που έχω η τι άλλο) έκανα και από recovery mode hard reset factory για να δω τι φταίει...

1)τώρα που έχω root το κινητό μου ξέρει κάνεις πως να το εκμεταλλευτώ τι εφαρμογές μπορώ να έχω χρήσιμες?

2)πως μπορώ ν σβήσω εργοστασιακές εφαρμογές και τόσα αλλά?

3)με την ram δεν υπάρχει κάποια ποιο Lite rom η κάτι τέτοιο να μην μ τρώει 400ram για την πλακά?

(άσχετο έχω ένα tablet jxd 1χρονο μονοπύρηνος στα 1,5 Α10 Που μπορώ να εκφράσω κάποιες απορίες η να ζητήσω κάποια βοήθεια?

Φίλε rodifire δυστυχώς δεν πέρασες σωστά την αναβάθμιση και όπως όλοι που δεν την πέρασαν σωστά αντιμετωπίζεις προβλήματα με κολλήματα τώρα. Παρακαλώ τους διαχειριστές να βάλουν στην πρώτη σελίδα του θέματος τα links για :

1. Πως γίνεται η αναβάθμιση

2. Οδηγό για root

3. Πως να κρατάμε την ραμ χαμηλά.

Είναι κρίμα κάθε 2 σελίδες να έχουμε τις ίδιες ερωτήσεις.

Με το Hard reset μπαίνει κανονικά τώρα στο Play store δεν ξέρω τι έφταιγε...

ποια αναβάθμιση δεν πέρασα σωστά? για την Official λες? 4,1,2? αυτήν την πέρασα μέσω Kies μόνο απλά το σύνδεσα με το πρόγραμμα που είχα εγκατεστημένο στο Pc Μου και μου την βρήκε και μου την έκανε αυτόματα όταν δέχτηκα.

για το root δεν ξέρω αν το έκανα λάθος αλλά μου είχε ένα rar Και το έκανα εγκατάσταση από recovery mode αυτό μόνο

ξέρουμε καλές root εφαρμογές?

η κάνα καλό Lite rom? Πως μπορώ να τα βρω αυτά για το κινητό μου? μήπως δεν κάνουν η έχω κάνα πρόβλημα μην περναω όποια rom Ναναι...

Παιδιά έχει κανείς εμπειρία με battery savers?

Για JB μιλάμε πάντα.

Και προσφέρουν τίποτα καλύτερο σε σχέση με το Power Saving της JB?

Κοιτάω για τον JuiceDefender...

χαζομάρα τους που δεν ενημερώνουνε από την samsung αυτήν την διαδικασία και την περνάμε λάθος...

τώρα εγώ δεν μπορώ να κάνω τπτ γιαυτο? η αν μπορώ θέλει μεγάλη διαδικασία για να την ξανά περάσω σωστά?

καλές εφαρμογές root ξέρει κάνεις ?:P

η τι rom Να βάλω για ποιο Lite?

Ναι φίλε μου τεράστια χαζομάρα! Βασικά παίζει να το κάνουν επίτηδες για να ξενερώνεις με τα κολλήματα και να αγοράζεις καινούργια κινητά. Λοιπόν 2 λύσεις υπάρχουν.

1. Κάνεις downgrade σε gb και upgrade σε jb.

2. Περνάς jb κατευθείαν

Οδηγίες υπάρχουν στο Internet. Θέλει να κάνεις προσεκτικά τα βήματα και να κάνεις και τα wipes που δεν το γράφουν νομίζω. Προτείνω την πρώτη λύση. Πιο δύσκολη αλλά το χε κάνει και άλλος που του το πρότεινα και μου πε πως πήγαν όλα καλά.

Konstantinos77, καλά λόγια έχω ακούσει και για το easy battery saver. Δεν έχω δοκιμάσει κανένα. Η εξοικονόμηση ενέργειας που έχει το κινητό μου φαίνεται πολύ καλή.

Edited by the_dynamite

Σ'ευχαριστώ dynamite για την άμεση απάντηση.

Λίγο που το έψαξα, σε αυτή τη κατάληξη είμαι και εγώ, στο Power Saving της JB, νομίζω οτι είναι αρκετά καλή... ;)

Καλημέρα, αντιμετοπίζω το εξής πρόβλημα και προτού ξαναπάω το κινητό σοτ σέρβις είπα να δοκιμάσω μήπως προτείνει κάποιος λύση... Λοιπόν το κινητό γύρισε χτες από το επίσημο σερβις της Samsung και παρουσίαζει το εξής πρόβλημα :

α) Δεν ενεργοποιείται το Wifi

β) Το κινητό κάνει μόνο του restart συνήθως μετά από μήνυμα για Kernel panic..

Ίσως τα δύο προβλήματα συνδέονται αλλά δεν είμαι κ σίγουρος... καμια ιδέα;; Το κινητο έχει την τελευταία επίσημη έκδοση...

Γεια χρηστες του myphone θα ηθελα να κανω 2 ερωτησεις λοιπο 1

αμα κανω update σε jb χανονται εφαρμογες? Τηλ .σμσ κτλπ? Και 2 γιατι δεν ειναι ευκολο τωρα να βρω αλλο pc γινεται να κανω το ypdate χωρις pc? Και πως γινεται

mario_k το wifi όταν πας να το ενεργοποιήσεις δεν σου εμφανίζει λίστα με τα διαθέσιμα δίκτυα; Αν ναι τότε μπορείς να κάνεις μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και αν δεν διορθωθεί το πρόβλημα να το ξαναπάς στο σέρβις.

Racoonxd άμα κάνεις την αναβάθμιση με τον σωστό τρόπο ναι χάνονται τα πάντα αλλά μπορείς να κάνεις backup. 1-2 σελίδες πιο πίσω ο weather1967 έχει βάλει το link με τις οδηγίες που είχα γράψει παλιότερα. Χωρίς pc δε νομίζω να υπάρχει τρόπος.

konstantinos77, παρακαλώ, να σαι καλά.

Edited by the_dynamite

• The title was changed to Samsung Galaxy S Advance (I9070)