dimitris99 Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 Το navigon πρέπει να το αγοράσεις δεν υπάρχει free και κάνει 60€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 Υπάρχει το κατάλληλο θέμα για αυτές τις συζητήσεις Android - προτάσεις: GPS και Πλοήγηση Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias300 Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 Χαιρετε. στα καλα καθουμενα σβηνει το κινητο. μ το κανει 3-4 φορες την ημερα.....ντο να φταω???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 Χαιρετε. στα καλα καθουμενα σβηνει το κινητο. μ το κανει 3-4 φορες την ημερα.....ντο να φταω???? κανε ενα factory reset και δες πως θα παει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l_kostas Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 ψαχνω για screen protector..εχετε να μου προτεινεται καποιο καλο η μπορειτε να μου πειτε τι ειναι αυτο που πρεπει να κοιταω ωστε να μην εχει προβλημα η ζελατινα(σε αποκριση κτλ)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kekropas Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 Παιδιά με έχει τρελάνει στα κολλήματα με την Πολωνική επισημη 4.1.2. Τα reset δεν έλυσαν τίποτα. Μπορεί κάποιος να μου προτείνει μια δοκιμασμένη και σταθερή custom rom? Η να το στείλω πίσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 Παιδιά με έχει τρελάνει στα κολλήματα με την Πολωνική επισημη 4.1.2. Τα reset δεν έλυσαν τίποτα. Μπορεί κάποιος να μου προτείνει μια δοκιμασμένη και σταθερή custom rom? Η να το στείλω πίσω? καντο 2.3 φιλε και μην παιδευεσαι αλλο με custom και ολα αυτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AristidisZ Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 Ίσως θέλει κάποια ώρα μέχρι να αρχίσει, επειδή η μπαταρία είναι εντελώς άδεια. Ένωσε το με τον υπολογιστή και άσε το να φορτίσει για λίγο.. Μετά βάλτο κανονικά στο φορτιστή. Και εμένα μου τυχαίνει όταν η μπαταρία πάει στο 0% και κλείσει. έστω και καθυστερημένα, ευχαριστώ αμφότερους για τη βοήθεια :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 (edited) παιδια με JB το τραγικο προβλημα του scrolling λυνεται? και εχετε να προτεινεται καποια καλη sd card απο public η απο γερμανο η απο καποιο αλλο καταστημα? Edited July 8, 2013 by diecast Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos1986 Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 ειδα ποιο πανω την λιστα με της εφαρμογες που μπορούμε να διαγράψουμε,της διέγραψα ολες και το κινητο δεν συνδεόταν στο pc και αναγκάστηκα να ξαναπερασω την ρομ απο πανω,ποιο ειναι αυτο το apk για να μην ξανακανω την πατατα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpoth Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 Μέσο Kies δεν συνδεόταν η δεν το έβλεπε καθόλου το pc σαν συσκευή? Για το Kies είναι το wssyncmlnps.apk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilmas Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 παιδια με JB το τραγικο προβλημα του scrolling λυνεται? και εχετε να προτεινεται καποια καλη sd card απο public η απο γερμανο η απο καποιο αλλο καταστημα? Το scrolling είναι καλό με jelly bean, σταματάει εκεί που θέλεις. Με τη 2.3 ήταν όντως για κλάματα... Όλες οι επώνυμες κάρτες είναι καλές, εγώ έχω kingston class 4 16gb και είναι μια χαρά. Παράθεση Redmi Note 5 Samsung Note 2 "Eclipse V9 Extreme Mod V2 by Onirama 23-07-2017" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos1986 Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 Μέσο Kies δεν συνδεόταν η δεν το έβλεπε καθόλου το pc σαν συσκευή? Για το Kies είναι το wssyncmlnps.apk μεσω kies αναγνώριζε την συσκευή αλλα δεν το φόρτωνε και στο pc εκανε τον χαρακτηριστικό ηχο οτι αποσυνδέεται μολις περασα την ρομ απο πανω εφτιαξε,τη να διέγραψα και το εκανε αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksexou Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 υπαρχει καποιος τροπος να απελευθωρουμε τον δεσμευμενο χωρο στις καρτες μνημης ? η ειναι ετσι γιατι αναγκαστικα πρεπει να δεσμευει καποιον χωρο το συστημα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_sia1 Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 Γειά σας ήθελα να ρωτήσω ποια είναι τα καλύτερα συστήματά πλοήγησης για κινητο . Ποιο να κατεβασω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 Γειά σας ήθελα να ρωτήσω ποια είναι τα καλύτερα συστήματά πλοήγησης για κινητο . Ποιο να κατεβασω. Καλύτερα να ρωτήσεις στο κατάλληλο θέμα Android - προτάσεις: GPS και Πλοήγηση Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 (edited) Το scrolling είναι καλό με jelly bean, σταματάει εκεί που θέλεις. Με τη 2.3 ήταν όντως για κλάματα... Όλες οι επώνυμες κάρτες είναι καλές, εγώ έχω kingston class 4 16gb και είναι μια χαρά. αντε να δουμε σε JB τελικα πηρα μια sandisk 8 giga class 10 απο πλαισιο υπαρχει καποιος τροπος να απελευθωρουμε τον δεσμευμενο χωρο στις καρτες μνημης ? η ειναι ετσι γιατι αναγκαστικα πρεπει να δεσμευει καποιον χωρο το συστημα ? τι εννοεις? Edited July 9, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksexou Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 μια καρτα μνημης που εχω 2 γιγα μου λεει ελευθερα 1.8 . το υπολοιπο που χανω μπορω καπως να το κανω διαθεσιμο ειναι δεν παιζει τετοιο πραγμα? απο περιεργεια και μονο . δεν ξερω αν γινεται αυτο μπορει να ρωταω ******* . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manossef Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 (edited) καλησπερα κι απο μενα! δυστυχως αν και ηθελα να το κρατησω το μικρο λογω οικονομικων αναγκαστηκα και το πουλησα και συμπληρωσα για να παρω το note 2 (380 E). To μωρο ακομη και τωρα για τα λεφτα του ειναι πολυ καλο, απ τα καλυτερα θα λεγα. Ειχα περασει την γερμανικη τζελυ και δουλευε μια χαρα....περασα την COA τζελυ και το δωσα μιας και ηταν COA μαμισιο. Λογω δουλειας και βαριας χρησης πηρα το τουμπανο το αλλο. Γλιτωνω απ την φορτιση, δηλ το νοτε το βαζω 2 φορες τη μερα για φορτιση, ενω το μικρο το βαζα 3. Επισης λογω μεγαλυτερης ραμ και και επεξεργαστη δουλευω καλυτερα τωρα, οπως επισης και του απαιχτου pen και της μεγαλυτερης οθονης. Κατα τα αλλα το αντβανσακι με 2 sec καθυστερηση κανει οτι και το αλλο τουμπανο, και το κανει μια χαρα. Μην τρελαθουμε κιολας οτι η τζελυ ειναι πανακεια.....ειναι βαρυ λειτουργικο για ολες τις συσκευες δεδομενου οτι και στις πιο μεγαλες, δουλευουν περισσοτερες εφαρμογες λογω αισθητηρων (που μας αρεσουν). Αν τις αφαιρεσω (αυτα τα καλούδια) γιατι να να ανεβω συσκευη? Παντως οπου μπορω θα βοηθησω και στο παρον νημα. Y.Γ. Και της καμερας παιδια....ειναι μεγαλη η διαφορά δυστυχως.....του νοτε ειναι μερα με την νυχτα μια καρτα μνημης που εχω 2 γιγα μου λεει ελευθερα 1.8 . το υπολοιπο που χανω μπορω καπως να το κανω διαθεσιμο ειναι δεν παιζει τετοιο πραγμα? απο περιεργεια και μονο . δεν ξερω αν γινεται αυτο μπορει να ρωταω ******* . Αυτο γινεται παντου, απο desktop-laptop-smartphones-hard discs, κτλ. και οφειλεται στην διαφορα μετρησης των mb.....δεν χανεις τπτ φιλος, ειναι εξυπναδα του marketing:rolleyes: :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε την Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή την Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος. Edited July 10, 2013 by Sol_Ballads Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 μια καρτα μνημης που εχω 2 γιγα μου λεει ελευθερα 1.8 . το υπολοιπο που χανω μπορω καπως να το κανω διαθεσιμο ειναι δεν παιζει τετοιο πραγμα? απο περιεργεια και μονο . δεν ξερω αν γινεται αυτο μπορει να ρωταω ******* . οχι φιλε μου δεν γινεται! παντα σου κραταει καποιο λιγο χωρο που δεν μπορεις να χρησιμοποιησεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
happyyy Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 http://internal.webstorage.gr/jpg_400x300/0754951.jpg τετοια θηκη οπως εχει το s4 υπαρχει για το κινητο μας? ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 http://internal.webstorage.gr/jpg_400x300/0754951.jpg τετοια θηκη οπως εχει το s4 υπαρχει για το κινητο μας? ευχαριστω πολυ. ριξε μια ματια εδω http://www.ebay.com/itm/Plastic-Flip-Case-Cover-Samsung-Samsung-Galaxy-S-Advance-i9070-MQH-New-/121114213351?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&var=&hash=item1c32f83be7 http://www.ebay.com/itm/Black-PU-Leather-Flip-Ultra-slim-case-casing-cover-For-Samsung-Galaxy-S-Advance-/221248465032?pt=AU_MobilePhoneAccessories&hash=item33836fa888 http://www.ebay.com/itm/Custodia-Flip-Cover-Pelle-Copri-Batteria-Nero-per-Galaxy-S-Advance-i9070-Nuovo-/230999456799?pt=IT_Accessori_Cellulari_Cover_Custodie&hash=item35c8a3fc1f απο ποιότητα δεν εχω ιδεα βέβαια τι λενε, αν έχει πάρει καποιος ας μας ενημερώσει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos1986 Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 ειμαι με την ιταλικη ποιον κερμελ προτεινεται να βαλω τον 6.8 η 6.2? αυτο εδω http://imageshack.us/a/img21/9216/oojg.th.png' alt='oojg.th.png'> το βλεπετε φυσιολογικο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpoth Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 (edited) http://internal.webstorage.gr/jpg_400x300/0754951.jpg τετοια θηκη οπως εχει το s4 υπαρχει για το κινητο μας? ευχαριστω πολυ. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4739500#post4739500 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4740440#post4740440 πέρασε του τον 6.8 Nikos1986:Κατά την γνώμη μου υπερτερεί του 6.2 λόγο μπαταρίας και extra 5mb ram(μικρό ποσοστό αλλα είναι μια εφαρμογή πλακα πλακα) Edited July 10, 2013 by nikpoth Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos1986 Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4739500#post4739500 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4740440#post4740440 πέρασε του τον 6.8 Nikos1986:Κατά την γνώμη μου υπερτερεί του 6.2 λόγο μπαταρίας και extra 5mb ram(μικρό ποσοστό αλλα είναι μια εφαρμογή πλακα πλακα) εχει φθασει να εχει λειτουρικο συσ 41% και οθονη 17% τι να φταιει?εφαρμογη που να εχω βαλει εγω η του συστηματος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts